#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
januari 1 2017 at 21:24

Två mål

Första dagen på 2017, check! Det är första året som jag inte har är en mils lång mållista inför året. Dels har jag redan gjort en 100 mål-lista som ska gälla livet ut (men uppdateras såklart) men sedan har jag landat i att 2017 endast har två mål:

1. Håll balans i vardagen 
2. Håll fokus i jobbet

Det är det som krävs av mig under det här året. Hösten 2016 kändes som ett marathon-pass och hela 2017 är visualiserat som ett nytt. Fast dubbelt så långt eftersom det är ett år. Men jag kommer att greja det och jag ser fram emot utmaningen. Jag längtar efter utmaningen. Den stora skillnaden i år är att det blir ett internationellt fokus, då både blogg och bolag har som mål att växa utomlands.

Men först.. En vecka ledighet till för att ladda batterierna. Nu blir det en öl i bastun… 

42 Kommentarer

Härligt med en veckas ledighet! Ser fram mot att läsa mer om dina mål.

Jag fattar inte hur man byter profilbild till min egen. Någon som vill upplysa mig.

Hh

Googla.

Det där är väl från gravatar.com? Där lägger man ju in sin bild och så kommer den upp….konstigt att du har Bellas bild? Kanske är ngt fel i systemet men googla gravatar så kanske du kan lägga in din egen bild 🙂

Q

Skit i att ha profilbild då..

Madde

Jag förstår inte varför du lade in någon annans bild till att börja med. Men hör profilbilden till ditt Google-konto eller liknande är ju det ett bra ställe att börja på om du ska ändra.

Till Charlotte: Ja det är väldigt konstigt. Har skapat min egen gravatar nu så blir spännande att se om det blir rätt när jag postar.
Till Madde: Charmigt svar. Jag har aldrig lagt in Bellas bild.

Ni får visst leva med att Bellas bild kommer upp på mina kommentarer när jag använder den här mailadressen. 😛 Nu har jag lagt till en egen bild och det funkar ändå inte så buggen är här på bloggen.

Siri

Men Hanna vet du vad, vad spelar det egentligen för roll om du råkar ha hennes bild? Ingen alls, det är bara BB-maffian som blir lite rabiata men strunta i dem <3

Till Charlotte: Ja det är väldigt konstigt. Har skapat min egen gravatar nu så blir spännande att se om det blir rätt när jag postar.
Till Madde: Charmigt svar. Jag har aldrig lagt in Bellas bild.

Jag tycker det är lite kul att du har en Bella-bild för när man kollar igenom kommentarerna så reagerar iaf jag. Men nu verkar den vara borta…eller?

j

God fortsättning . och Gud så gott med bastun och en kall öl till, njut på !

Låter som kloka mål!

Låter härligt! 🙂

Maria

Fortsätt så. Du är målinriktad. Själv ger jag upp. Mitt mål 2017 blir att lägga ned företaget
Tio månader kvar. Sen blir 2018 och åren framöver förhoppningsvis fulla med kvalitetstid med barnen och öl i ngn bastu.

du är en inspiration!

Isabella Löwengrip

Tack 🙂

Mats

Du är bäst! Kram på dig😊

Ska också göra en lista med mål. Har tänkt de länge men bara skjutit på de men nu ska de blir av.

Maria

Har du också tappat din aptit med din adhd medicin? Min sambos lillebror äter ingenting och har fått ätstörningar av den. Konstig biverkning och dum också

S

Är förvånad över att inte Odd, vänner, famillj vågar fråga/reagera. Om man gör det är man elak/avundsjuk men jag anser tvärt om att man är elak om man inte reagerar. Skönt att se att Bella är glad ialf det får en att ialf tänka att det är ok.

Kattis

Men du vet ju ingenting om detta. Du vet inte hur Odd och andra nära hanterar det här. Du vet inte ens om det är något att hantera. Det är jättekonstigt att du drar slutsatsen att dom inte vågar reagera? Av vad drar du den slutsatsen? Att Bella inte skrivit något om det i bloggen? Tror du att allt skrivs här och inget händer utöver det som står här?

Sandra

Är folk som du så korkad och tror att Bela dela med sig om hela sitt liv, du kanske också tror Bella aldrig har dåliga dagar eller bråkande med Odd ect alltså tänk!!

S

Jag har ögon att se med och vägrar ignorera. Ulrikke Falch regerade över att hon fick så mycket komplimanger på de bilder på instagram där hon hade ätstörningar, kvinnor fullkomligt hyllade hennes kropp och bilder. Er ton är väldigt otrevlig. Jag skriver för jag regerade på bilden. Läst Bellas blogg i många år och hon har aldrig sett ut såhär, sist var när hon var med i lets dance och då hade problem med maten. Det kan givetvis vara medicinen etc och egentligen rör det varken mig eller någon annan men ibland är man bara en medmänniska och vi kvinnor borde bli bättre på att regera och då inte direkt bli påhoppade om att vi är elaka. Ätstörningar lider var 4:e kvinna av i Sverige i olika grader så visst är det ett sorgligt problem.

Du har skrivit att du körde på ganska så hårt den här hösten, högt tempo men samtidigt nådde de mål du hade satt. Kommer 2017 bli i samma takt i och med en lansering internationellt. Eller kommer du lägga upp en mer långsiktig plan över hela 2017 så att allt inte blir under en mindre kort tid, och därmed så intensivt?

Det ska bli kul att följa dina nya idéer och mål. Nästa gång jag åker till Sverige så kommer jag definitivt köpa på mig mer LCC produkter. En dröm hade varit om ni fraktade utomlands, bland annat hit till Turkiet.
Ha det så bra! Kram LouiseiTurkiet
http://www.louiseiturkiet.se

Låter som kloka mål. Jag ska också försöka att hålla en balans i min vardag det här året. God fortsättning 🙂

Punkten

Hur tänker du hantera kulturskillnader inom affärslivet. Jobbar själv på ett globalt företag där vi ganska niga kartlagt hur t ex svenskar uppfattas av tyskar. Hur finländare går hem i Norge, ja alla kombinationer vi har. Då finns vi i 20-talet länder. Kulturskillnader är viktiga och har mycket med respekt och ödmjukhet att göra. Brukar vara framgångsfaktorer på många ställen.

Pernilla

När man går i bastun är det bra att sminka av sig först. Det börjar rinna mascara direkt annars.

M

Men bra att du upplyser henne om det, det visste hon nog inte din passiv aggressiva människa

MA

Vad i hela friden såg du något aggressivt i den kommentaren? Det är nog snarare du som har aggressivitetsproblem som reagerar som du gör!

Vicky

Det beror ju på om du har en vattenfast mascara eller inte, eller rent av fransförlängning..;) Då kan du bada, gråta, basta -utan att oroa sig för sånt.:)

Pernilla

Nej, då går skiten ner i porerna. Rengör ansiktet innan, då får du djuprengöring i bastun. Finns också masker att lägga på för ytterligare effekt. Här till exempel: https://www.dermoshop.com/sv-fi/products/3722-bastumask-foer-ansikte-och-dekolletage

Annika

Själv brukar jag skita i att sminka av mig mitt ovattenfasta smink när jag går in i en bastu. Yolo. Man ska svettas, man ska vara lite skitig. Då lever man och ölen smakar som bäst.

Ska bli så spännande att följa med hur ni växer utomlands!! Tänk vad häftigt när man reser och snackar ”vad som kommer från Sverige” och kan nämna dig 😉

Isabella Löwengrip

Ja det hade varit en häftig känsla! 🙂

Målet med det här året är att orka med pluggandet och hålla sig på banan samt att fixa med utbytesterminen till Kanada 2018, ska bli så spännande!

Spännande att plugga utomlands! Det är det enda jag riktigt ångrar- att jag inte pluggat minst ett år utomlands! 🙂

Jag har också listat mina mål för 2017 i bloggen idag:

http://danielasdagbok.com/2017/january/2017-vision-board-3.html

🙂 så taggad!

Bra mål för det nya året! Har ungefär samma mål. Vi har precis kommit hem från fjällen och jag ska också ladda batterierna i en vecka innan jobb. Ska bli himla skönt. Ni ser ut att ha det riktigt mysigt. God fortsättning!

God fortsättning och ännu ett toppenår önskar jag dig!

Maria

Mina mål är att förhoppningsvis trivas på mitt jobb efter examen och att hinna träffa min sambo något under veckorna då vi nu endast kommer ses på nätterna… med olika arbetstider. Även att klara av att spara lite pengar efter räkningar och liknande till kanske en semester.

Hej Isabella!

Bra där med skarpare fokus! Efter att på ett år byggt upp mitt företag (sharpcookie.se) till 5 anställda & hälsosam omsättning är mitt mål är mer handling 💪 för två saker 1. Ge mer i mina relationer 2. Leverera mer värde till mina kunder.

Att sträva efter nya upplevelser är i sig negativt till viss del (då det förutsätter att jag saknar något). Tipsar om Mark Mansons bok ”The subtle art of not giving a f*ck”.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *