#IsabellaLöwengrip
Följ
Business
januari 9 2017 at 11:16

Tre nya kollegor

Åh så bra det känns att vara på plats igen. Dagen började med ett morgonmöte med LCC och det var inte vilket morgonmöte som helst för vi har nämligen nya anställda i företaget! Cecilia jobbar som kontorsansvarig och Victoria som marknadsadministratör. Ni får säkert träffa personerna längre fram. Sedan har vi en tjej som heter Carin som börjar som vår frisör i februari, fantastiskt att vi växer så mycket.

IMG_0349

Något annat som är spännande är att vår intimserie har gått ut till hela vår fokusgrupp. Nu håller vi tummarna att produkterna som jag älskar också gillas av gruppen. Annars får vi ändra!

IMG_0348

Såhär ser jag ut idag, lite pixlig men glad hehe. Skjorta från Twist & Tango, jeans Lee och vårens nya ballerinas från Flattered (adlink).

64 Kommentarer

Smilla

Vilka fina silvriga skor😀😀.
När släpps dom?
Kram

Isabella Löwengrip

Om några veckor 🙂

Karro

Hej Isabella 😀 Jag har varit runt och kikat på apoteken i Sundsvall eftersom jag är sugen på att testa din asiktsrengöring. Tyvärr verkar det som att det enbart är hårsortimentet som finns här. Vet du om det övriga sortimentet kommer tas in i Sundsvallsbutikerna eller får vi nöja oss med att beställa på internet? Är galet nöjd med hårinpackningen förresten 🙂 Ha en underbar dag! 🙂 kram

Isabella Löwengrip

På Kronans apotek har du hela sortimentet, på Hjärtat finns det hår, spa och ansikte. Men apoteket AB har endast hår 🙂 Annars apotea.se! Där är det 3 för två nu 🙂

Karro

Åååh perfekt, tusen tack för svar 😀

Nadia

Perfekt! Passade på att handla fyra produkter. Hittade även en rabattkod på 10% som funkade att kombinera, så fick produkter för ca 720 kr för ca 480 kr 🙂

Isabella Löwengrip

Väldigt bra 🙂

Älskar skorna 😀

Kika gärna min blogg! 😀
Foto, vardag, mode, träning och livsstil! 🙂

Johanna

Åh va synd att skorna täcker så mkt av foten! Tycker det ser så ”tantigt” ut. Annars är det ju svinsnyggt m metallic.

Caroline

Men oj vad fin du är! Du passar verkligen i rött läppstift, ser glamoröst ut!

Isabella Löwengrip

Tack vad snällt!

Maria

Hej!Tack för en bra och innehållsrik blogg! Jag undrar vad det är för fint orange armband,som du har på dig?

Isabella Löwengrip

tack! det är från Hermes 🙂

Jane

hur blir man era ”testpersoner”?:)

Isabella Löwengrip

Vi lägger ut ansökan då och då 🙂 Men flitig användare av lcc är såklart viktigt

Hur snygg?! Du liknar Noora i serien skam, lika fina är ni 🙂

K

Åh vad tjatigt! Räcker att typ 21 000 har nämnt att de är lika nu.

J

Även att hon börjar sminka sig som henne och fixa håret som henne är ju så töntigt att jag går under.

Sandra

Jag har läst bloggen till och från de sedan start. Jag gillar innehåller, ser det som inspiration, underhållande och trevligt att få en inblick i någons vardag (väl medveten om att det endast är ett axplock av hela Bellas vardag) Men det jag inte förstår är allt gnäll på bloggen och pekpinnar. Helt ok att inte hålla med om allt och kanske ifrågasätta men på ett trevligt sätt. Alla spydiga och nedvärderande kommentarer slår mig med häpnad. Vilka är ni bakom dessa kommentarer? Är ni likadana i verkliga livet eller bara bakom datorn? Vad får ni ut av det? Är en blogg verkligen rätt forum att gå in och kritisera? Varför läser man sådant som man tycker är helt galet?

Ni verkar vilja få Bella till att bli något helgon. Hon ska inte äta kött, hon ska flyga mindre, hon ska göra mindre reklam för produkter, ägna mer tid åt sin familj, ägna mindre tid åt sin familj, hon jobbar för mycket, hon är ego när hon tar ledigt från jobbet för att göra annat. Lever ni själva upp till alla dessa krav ni verkar tycka ha rätten att ställa på en person som ni aldrig har träffat?

När hon gör reklam är hon tydlig med det. Och förrbild eller ej, men ni som hänvisar till alla unga tjejer som ser upp till Bella, har inte dessa tjejer några föräldrar som kan upplysa om sådant? När blev det Bellas ansvar? Jag tror nog att hon sköter det mesta rätt, det är ju unte svårt att sätta dit någon som har allting offentligt.

Vad får ni ut av att vädra era åsikter som ni gör? Det är inte att ni gör det utan hur ni gör det som jag är fundersam kring.

N

Hej Sandra! Mycket bra formulerat. Även jag har reagerat på attityden och tonen hos somliga. Bra att du tar upp det:). Ha en fin dag!

Sandra

Tack 😊

I

Målgruppen hon tjänar pengar på har rätt att ifrågasätta hennes val.

Sandra

Varför då? Det är väl frivilligt att köpa de produkter hon marknadsför? Och hon är ju tydlig när det är reklam dessutom. Sen kan man alltid fråga om produkten…

Sandra

Eller du kanske inte menade just produkter men vad har det med hennes val att göra med t.ex familj, vänner, resor och jobb? Exemplifiera gärna.

Malin

Ifrågasätta kan man ju alltid göra, problemet är väl snarare tonen och känslan av att det ofta ska ifrågasättas för sakens skull. Det känns krystat och som folk ibland letar issues där det knappt finns några för att dem gett sig fan på att komma med lite cool kritik. Hyfs och god ton är coolare, sen kan man såklart tala om att man inte håller med eller ser likadant på saker och ting, men tycker ofta att många som kommenterar använder en så trist ton att man inte ens kan ta dem på allvar. Låter som troll, hela bunten.

Charlie

Fast när man väljer att läsa hennes blogg eller Instagram, så väljer man ju aktivt att stötta henne så att hon tjänar pengar på oss.

Väljer man sedan att köpa hennes produkter gör man ju igen ett aktivt val att hjälpa henne att tjäna pengar.

Jag tycker inte att det ger en rätt att ifrågasätta hennes val. Speciellt som andra har påpekat, med personliga påhopp och riktigt tråkigt attityd.

Sandra

Instämmer, ser intr heller vitsen med att ifrågasätta nör man gör aktiva val. Men om man nu prompt måste ventilera sina åsikter kanske man kan göra det med hyfs och fason, en trevlig ton. Och jag kan bara gå till mig själv men den tonen många använder här skulle knappast intressera mig för att tänka om, hur bra argument personen har, snarare tvärtom… budskapet försvinner liksom med den tråkiga attityden.

Christina

Wow, jag måste fråga, hur får du håret så där volymigt? Du är verkligen supersnygg!

Johanna

Idel tjejer återigen? Diskriminerar ni män på företaget?

Isabella Löwengrip

Det var få män som sökte tjänsten och de som sökte var så bra att vi valde att köra på och det blev toppen! Men förhoppningsvis blir vi fler män framöver 🙂

Martina

Johanna kan du utveckla vad du vill få ut med din fråga? Jag hoppas inte att du försöker driva någon antifeministisk tes i stil med ”jaha, om man ska driva jämställdhetsfrågan för kvinnor ska män minsann också representeras 50/50”. Som att det verkligen skulle vara ett samhällsproblem att LCC och Flattered inte har särskilt många anställda män. Att däremot män är underrepresenterade i skola och sjukvårdsyrken (utöver läkare såklart) pga att omhändertagande yrken tillskrivs kvinnor är såklart ett problem men jag tror inte det var din tanke.

Hfh

Vem är du att definiera vad ett problem är?

Johanna

Jag menade med min kommentar att man skall leva som man lär.

Jenni

Som feminist så ser jag det inte som det minsta antifeministiskt att påpeka att jämställdhet bör svänga åt båda hållen, och jag tror helt ärligt att feminismen skulle gynnas av att fler av oss också pratade om hur patriarkatet skadar män. Nu är kanske inte bristen av män på LCC någonting som strukturellt skadar män, MEN de strukturer vi pratar om gör det.

Exempelvis;
Män vinner i princip aldrig vårdnadstvister
Män är mindre benägna att söka hjälp för psykisk ohälsa
Fler män begår självmord
Män löper större risk att utsättas för oprovocerad misshandel

Män, precis som kvinnor, tillskrivs också attribut som de förväntas leva upp till.

Jag är alltså feminist. Jag är medveten om strukturerna, jag vet att det strukturella förtryck kvinnor utsatts och fortfarande utsätts för inte är detsamma som individuella fall av utsatta män. Men vi kan, och bör, inte förneka att även män skadas av patriarkala strukturer och om vi kan inkludera dessa män istället för att kalla dem en del av problemet skulle vi nog kunna komma en bra bit längre.

Erika

Ska inte rätt person få jobbet? Inte en person med sämre kompetens bara pga könet? Jag skulle då verkligen inte vilja ha ett jobb bara för att jag e kvinna utan för att jag var den som imponerade mest på intervjun!

80

Bara svenska tjejer. Hade det inte varit bra att ta in den där mångfalden du själv pratat dig så varm om? T ex en man, från nåt annat land?

Helene

Eller så tar man in de personer med bäst kompetens.

Sara

Är det inte bäst för företag, generellt, att anställa rätt person på rätt plats, dvs. den person som är bäst lämpad för tjänsten, har rätt utbildning, personliga egenskaper m.m. så att företaget kan växa. Det är väl grunden i alla företags affärsidé tror jag. Utöver det är det alltid bra att tänka mångfald och att ge människor en chans att visa vad de går för men det tycker jag att det verkar som att Isabellas företag gör genom att anställa en del yngre människor, även om de nu med åren blivit äldre så klart 🙂

Lj

Ska man anställa människor som kanske inte uppfyller kraven bara för att? Har du själv rekryterat någon gång? Jag är helt övertygad om att lcc hade anställt en annan person om denne hade uppvisat de kompetensen som krävdes för jobbet.

Sandra

Och vad är det för fel med att anställa den man tycker är mest lämpad? Ifrågasätter du även andra företagare s val av anställningar för det är nog inte bara Bella som har dåligt med mångfald? Hon har inte lovat någon att hon ska ha mer mångfald men har det som en målsättning…

H

Hon har dock varit för fri invandring, varför hon borde ta sitt integreringsansvar.

Malin

Hur vet du var Carin, Cecilia och Victoria kommer från? Jag heter Malin och kan tala om att jag inte är helsvensk. Inte ens född i Sverige. Den dagen det kommer en ”man, från nåt annat land” som har rätt kompetens och är bättre lämpad än någon annan som intervjuat för vilken tjänst det nu råkar vara, så får ju han jobbet. Inte rocket science precis.

Ana

När släpps intimserien ? 🙂

men skorna?! Hur fina!! Kommer dom bara släppas i silver eller i någon mer metallicfärg? 🙂

A

Hur fina? Fråga eller påstående?

Erika

Det e ju utropstecken efter och inte ett frågetecken 😉

Emma

Släpps i 4 olika färger plus metallic guld och silver!

Kristin

Hur hittar man era jobbannonser? Jag vill hålla utkik och är intresserad av att söka men jag har inte hittat någon karriärsida på er hemsida

Malin

Jag gissar att de använder sig av en rekryterare/byrå när det är dags för nya anställningar. Men du kan ju skicka ditt CV för att ta initiativet själv och visa vad du kan erbjuda? Bara att maila.

Terez

Galet snygga skor!! Hittar dem inte på hemsidan dock. Kommer dom senare i vår ?

Sandra

Men läs texten!!!!!!!

Emma

Kommer i Mars!

linda

Du är så vacker! du strålar!

🙂

Åh, brukar inte vara ett fan av ballerinas men de där gillade jag! 😃👌 kommer de släppas i storlek 35?

Isabelle

Wow, skitsnygg outfit! Den klädde du verkligen i Isabella! 🙂

Louise

Så fin outfit. 🙂

Lena

Om ingen sagt det tidigare så är ju Noora i SKAM väldigt lik dig! En ngt yngre version bara men annars på pricken ju 🙂

Verkligen så snygga skor!

Anna

Vad är det för modell i Lee-jeansen? snygga! 🙂

Ulrika

Hej Isabella! Vilka magiska skor! 😍 Dom ska jag slå till på. Hur är de i storleken? Säljer ni Flattered nånstans i Oslo? You rock! /Ulrika

Karin Flack

Hej!
Tack för en kul och inspirerande blogg den gör min dag, varje dag!
Jag undrar också vilken modell du har på Lee jeansen? det är så snyggt när de är lite högre i midjan.
/Karin

Elina

Måste bara säga att jag tycker du är vacker, utstrålar glädje, stark, driven och en stor förebild! För mig som också har akne (är 26 och haft detta sen jag var 10 år) är det också väldigt kul(och viktigt) att se att du belyser detta problem! Och behövs mer Girl Power i dessa internet kommentarsfält, alldeles för mycket onödiga, elaka kommentarer. Fortsätt insperera och vara du! GO!

Elin

Hej!

Kom och tänka på er intimserie när jag igår tvättade min 3 åriga dotter mellan benen. Jag har valt att göra det som en kvällsrutin hos oss då hon är torr från blöja – men under dagen kan det droppa alt. att det inte torkas så noga ibland på förskolan (hon kan själv!! eller iaf vad hon tror.)

Då tänkte jag genast på ert märke – denna måste jag bara köpa!! Men frågan är – är den skonsam nog för barn?

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *