#IsabellaLöwengrip
Följ
At home
januari 4 2017 at 10:52

Tavlan är klar!

Åh vad skönt att vakna upp hemma. Vi har ju en 2.10 säng som hela familjen sover i och det är så mysigt. Imorse vaknade jag av att Gillis låg på min kudde och höll om mig. Min lilla son. Tänk att han en dag blir längre än jag. Vi gick ner, åt frukost och lekte med Blokks.

Jo! Jag har glömt att berätta en rolig sak. På denna vägg där två små tavlor sitter nu på kortsidan av matbordet, kommer en ny tavla att hängas upp från och med måndag. Jag hittade en konstnär på Instagram som heter Lisa Torikka och jag blev förtjust i hennes målningar att jag beställde en efter sommaren. 3-4 månader skulle det ta och nu är den färdig….


Och två närbilder:

Den är riktigt stor och kommer att passa in i rummet perfekt med våra färger. Min första riktiga tavla som jag beställt och köpt, stort!


65 Kommentarer

Chris

Jättefin tavla 🙂

Maria

Fantastiskt duktiga Lisa Torikka!

jessicaaa

fin tavla. harmoniska färger 🙂

Maria

Jättefin tavla! Blev tvungen att följa konstnären på IG för lite vardagsinspo!

Jeanette

Beställde du inte en tavla en gång i tiden som föreställde en naken kvinna med bröstvårtor i guld? Är det bara jag som minns?

Isabella Löwengrip

Jo min catwoman 😍

Oj vad fin den var!! Och STOOOR 😀

Anna

Jättefin tavla!! Kommer passa jättebra!

Linn

Oj vilken fin!

Supersnygg! Kommer att passa fantastiskt bra mot en grå vägg med vita lister.

Grattis!

Isabella Löwengrip

Tack 🙂

Cool! Känns som om den passar in i ert hem! Lite skandinaviskt men ändå artsy.

Isabella Löwengrip

Tack! Ja, gillar verkligen stilen 🙂

Maria

Snygg! Älskar grått, i alla skalor. Och visst är det roligt att köpa konst 🙂
Började så smått under förra året, känns kul när man har ordnat med andra delar i livet och kan börja lägga pengar på den typen av saker.

Så fin! Målar själv en hel del, gå gärna in på bysusanne.se på facebook eller hemsidan och kika på de tavlor jag gjort! Går även att göra personliga beställningar. 🙂

Anna

Måste bara fråga! Varför har du börjat godkänna kommentarer som handlar om din vikt? Trodde du skulle sluta med det? Ha det fint!

Isabella Löwengrip

Då har dom råkat godkännas (vi är flera)

Sara

Vacker tavla!

Karin

Tråkigt att det är så mycket ”jag köpt, jag köpt” glöm inte
att ni är en familj …….

Sophie

Amen människa lägg av!

Camilla

Dum kommentar

Jag och min man har i princip helt separat ekonomi- då blir det ju ”jag har köpt” & ”han har köpt”….Bella kanske köpte och betalade den själv? Du vet väl knappast hur deras ekonomi är uppdelad?

_E_

Tja jag skulle nog vara mer fundersam om det var barnen som tvingats betala för den nya tavlan men visst kan man bli störd på att modern betalat

Malin

Det är Isabellas blogg, inte familjens. Självklart skriver hon utifrån sig själv i första hand.

mia

”Glöm inte att ni är en familj”?????
Eeehhh…?
Hon har köpt en tavla som ska pryda hemmet som familjen bor i…?

Julia

Ful kommentar 🙁

Julia

Jäkligt fin! Älskar tavlor i kalla färger. Hur stor är den?

Ellen

Snygg tavla! Får en känsla av vatten och is.

Annika

Jättefin😊

Anna

Fantastisk tavla!

Anna

Din kommentar är ful!

Frida

Smaken är som baken!

Mia

Den kommer passa superbra ser det ut som 🙂 Jättefin!!!!

Johana

Otroligt fin!

Åh gud vilken fin <3 Det blir kul att se hur det ser ut när den sitter på plats hemma hos er. Berättade du hur du ville ha den eller fick hon mycket fria händer?
Kram LouiseiTurkiet
http://www.louiseiturkiet.se

Helene

Kolla hennes hemsida, hon gör just det motivet i många olika färger……..så unik är den inte.

Lisa Torikka

Hej Helene! Utveckla gärna med vad du menar är motivet. Det som jag gör samma fast i olika färger.

Linda

Ja faktiskt. Kollade på instagram, samma motiv i olika färger. Vad motivet föreställer vettitusan men det ligger väl i betraktarens ögon. Kanske regn på ett fönster och ljus från lampor- kisar man så ser man ju suddiga prickar på riktigt.

Fanny

Var inte ”power-kvinna-tavlan” en riktig tavla?

Isabella Löwengrip

Just de min catwoman 🙂

Härlig tavla!

Cebbe

Är så roligt att köpa konst! Missa inte affordable art fair i Stockholm nästa år, helt underbart och ett kul sätt att komma i kontakt med gallerister från hela Europa. Vi köpte en underbar tavla från en brittisk konstnär där senast. En gång hörde jag en konstnär säga att ett konstverk är som en juvel – och att det är så häftigt att den bara finns i ett stycke (ja om det inte är en litografi etc. då). Jag gillade uttrycket i konstverket som du köpte. Kul med stor tavla!

Jippi, älskar ämnen om konst. Fin och stilren tavla, bra val! Jag är själv konstnär fast digitalt. Jag skapar bilder med 3d-grafik och det är så himla kul. Ja, om ni har en stund över så kika gärna in på min hemsida: http://blogg.garden24.se/

J

Tydligen kan vad som heldt klassas som konst. Sen är jag säker på att du fick en rejäl rabatt för att nämna henne 😛

Fin tavla! Var har ni köpt 2.10 sängen? Vi är ute efter en lika stor nämligen för att båda barnen ändå sover i vår säng, inte just nu men så snart vi bor lite större än 60 kvm blir större säng det första vi köper… 🙂

lillis

Googla kanske?

Cecilia

Kanske en hemlagad futon och två 120cm madrasser hade varit något för er? Jag är också minimalist och sängen är för mig överflödig (och farlig med småbarn som inte kan klättra ur själv!). Har just nu madrass på golvet, men i framtiden får det bli en futon.

Angelica

Hej, Isabella. Kan du snälla skriva vart du har köpt ert otroligt vackra bord och stolar samt matta??? Förlåt men jag blev så tagen.. wow!!! Jätte jätte fint . 😊😍

Hanna

Vad är det vita med massa uttag på baksidan som står på golvet mot den väggen där tavlorna ska hänga? Är det en tv? Blir inte klok på vad ja ser 😂

P

Känner du på riktigt att du måste bli klok på vad som står i deras rum?

fia

Vad hände med din catwoman?

Maria

Vad lustigt! Min moster heter Lisa Torikka:) Jag hette också Torrika som barn, men mamma ändrade det till det coola efternamnet ”Andersson” istället. Kanske är vanligt med Torikka? Inte sett namnet på många år. Men inom en snar framtid blir det bröllop o då ändras namnet igen😀 Längtar.

Superfin! Något sådant skulle jag vilja pryda min vägg med hemma ☺👌🏼

Albana

Hej Izabella! Undrar vad taket i vardagsrummet är gjort av?(hur?)

Bella

Åh, då måste jag rekommendera en annan artist som skulle ge dig lite trevliga färgklickar; Jonna Jinton. Hon målar och fotograferar helt underbart!

Lena

Bella jag kan tipsa om en annan dansk konstnär som gör liknande jättefin konst! http://www.gallerilaura.dk

Anna

Så tråkig tavla vem som helst kan göra en sån

Monika Morén

Hej! Jag måste få tipsa dig om en annan duktig konstnär, en ung tjej i samma ålder som du. Hon heter Jonna Jinton, jonnajinton.se och hon både målar och blandar foto med målning till fantastiska skapelser! Gå in och titta hos henne och förundras. Kram.

L

Är det bara jag som ser de två ansiktena som tittar på varann och fyller ca nedre hälften av tavlan?

Malin

Hej! Lite sent kanske, vet inte om du ser detta… men här är en konstnär i Bergshamra som jag köpt en tavla av, och som jag tycker är så fantastiskt duktig. Hennes konst är intressant men ändå diskret och passar bra som inredning samtidigt som det verkligen är motiv man kan förlora sig i. Finns i alla möjliga färger. Kolla in här: https://www.konstgalleri.se/yuanyuanliu

Emma

Vill ni sälja de två tavlorna som hänger där nu?? =) Hojta till i så fall.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *