Nytt år, nytt hår

Under lunchen idag var jag hos Creative Headz och fixade håret. Nathalie är alltid så snabb och hinner allt på två timmar. Jag fortsatte på det svala men lite mer beiga. Jag behöll längderna eftersom jag ska spara ut lite till. Det var rätt skönt att klippa håret i en lång page efter graviditeter och amning. Men nu är ju allt back on track och då vill jag spara ut det en bit igen. Men inte lika långt som jag haft tidigare.

IMG_0447

Kavaj Only (adlink) och blus Vero Moda (adlink)

Passade på att svalla till det lite! Sådant jag inte får till hemma. Nu väntar ett möte för Löwengrip Invest. Vi har faktiskt gjort en investering som vi inte gått ut med än, men det kommer i januari. Men idag väntar ett till möte med ett annat företag. Ett bolag som jag har haft ögonen på länge.  Sedan ska jag kika igenom Evelinas inköp SS17 för Stylelevel. Rolig eftermiddag!

67 kommentarer

 1. Hej Bella! Ville bara berätta att jag äntligen skaffade ditt shampoo, balsam och hårmask.. Mitt hår gick bokstavligen av innan och va helt snustorrt, nu efter andra användningen så känns det som helt nytt hår! =)

  1. Isabella Löwengrip

   Vad roligt att höra 🙂

 2. När ni har nya lediga tjänster på LCC, var lägger ni ut de jobbannonserna då? Läste att ni precis rekryterat ett par nya och jag har inte sett någon annons någonstans (inte för att jag kikat överallt haha). Lägger ni ut sådant på er hemsida? 🙂

  1. Har sett flera tjänster på jobbsafari tex, så jättelätt att hitta.

 3. Ännu ett ”power pose” Bella?

  1. Känns det jättejobbigt Lena Duren?

   1. Snarare en komplimang till Bella. Anna varför så snarstucken?

 4. Måste säga att du var ännu vackrare i ljusare blond, som din header i bloggen. Där är du så vacker, precis den längd och färg som klär dig bäst. 😍

 5. Varför går du inte till frisör-Elin längre? 🙂 hon verkar ju så eftertraktad!

  1. Hon är dessutom superskicklig….

 6. Hej Isabella! Får man fråga varför du inte klipper dig hos Elin längre? Kram ❤️

  1. Hon är antagligen inte tillräckligt snabb och kapitalistisk som Bella. Tid är pengar…

   1. Vilken löjlig kommentar!

    Alla har väl valet att byta frisör – vilket kan bero på precis vad som helst.

  2. Om jag kommer ihåg rätt var det så att den nya frisören har ett samarbete med LCC och därför går inte Bella hos Elin längre. Stod om det i bloggen när det skedde.

 7. Så snygg färg!

 8. Vad fint! Hur ofta går du till frisören? Jag har inte gått på flera år… Ekonomista som jag är klipper jag hellre mig själv och sparar ca 10000kr/år. Utväxten har jag bara låtit bli (jag är också blond). Skulle du kunna tänka dig att låta din utväxt växa ut?

  1. Jag går till min frisör en gång per år, klipper inget själv emellan gångerna. Har aldrig riktigt tänkt på hur mycket pengar jag faktiskt sparar på detta xD

  2. Spara 10000kr/år i frisörkostnader? Du måste skämta? Hur dyr frisör hade du egentligen?

   1. Pernilla C

    Tänkte samma, blir 833 kr/månad. Dyr klippning det 😅

   2. Som Annie skrev här under; ca 2000-2700kr betalade jag åt gången… Då klippte jag mig och gjorde slingor/eller helblonderat, samt fick det lite lätt ”friserat” efteråt. Har långt och tjockt hår.

   3. Inget konstigt att ett besök konstar 2000kr om man ska klippa och slinga eller färga och dylikt! Klart man värd att unna sig den lyxen ibland!

   4. Brukar aldrig komma undan med mindre än 1700kr när jag går till frisören, men har också långt och tjockt hår som jag slingar/färgar och klipper. Så det drar ju iväg…

  3. Oj, jag som tycker att mina frisörbesök blir dyra. Jag betalar 1300-1700 för klippning, slingor och nyansering. Detta i Stockholm. Brukar sitta tre timmar varje gång. Men så går jag inte till frisören mer än 3-4 gånger per år.

   1. Jag har slutat färga och kör med revlons hårbomber för uppfräschning typ 1 gång i månaden. Svinsmidigt! Är föräldraledig och min man är hemma typ 17 varje dag så när ska man hinna gå till frissan i 2-3 timmar för klipp å färg !?!?? Plus att man sparar massa pengar!:)

 9. Sa du inte att ditt hår inte påverkades alls av amningen…?

 10. No koll på vad det kostar att gå till frisören i Sverige? Vad kostar en klippning? Klippning och färg? Jag bor i USA och en klippning kostar runt 35 dollar och färgar jag håret så blir det runt 100 dollar, typ 900 kr

  1. Hej Marie! I storstad klippning ca 600 kr och klipp + slingor ca 2000 kr

   1. Möjligtvis i storstad i city hos ”känd” frisör/salong
    Jag har frisör några km från stadskärnan.
    Betalar 850:- för slingning klippning och fön
    Går ca 5 gånger/år så man behöver inte bli ruinerad

  2. Jag betalade runt 1000kr sist för klipp och färg, gör det 2-3 gånger om året!

   1. Det var billigt!

  3. I småstad cirka 300 till 400 för klippning och cirka 1 000 kr för klippning och slingor. 🙂

  1. Isabella Löwengrip

   Tack 🙂

 11. Klipper topparna två gånger om året och så har jag, i mitt tycke, så snyggt rött hår att jag inte behöver färga. 🙂

  1. Jag klipper mig var 3.e månad å jag vill ha ett friskt vart och kostar 560kr i en mindre stad men så värt!

   1. Min hårkvalite måste vara bättre än din då för det räcker med var 6:e månad för mig enligt min frisör. Men det skiljer ju så mycket från person till person. Jag varken röker eller använder massa produkter/hårtork/plattång osv eller tvättar håret mer än två gånger i veckan, samt äter och tränar bra så mitt hår håller sig friskt länge.

   2. Ja lockigt hår sliter fortare men jag är så tacksam för mitt vackra svall!

 12. Undrar också varför du inte går till Elin längre hon va ju blondinernas frisör sa du ju

 13. Supersnyggt svall, tänk om håret ville se ut så varje dag när man vaknade ;), så skönt det skulle vara.

  1. Isabella Löwengrip

   Hehe ja det hade varit något det 😉

 14. 2 h lunch låter fantadtiskt, vill också jobba på LCC.

  1. Kan inte blivit mycket gjort denna dag på jobbet! 4 timmar är det ens värt att gå och jobba…

   1. Hur ineffektiv är du egentligen? :))

   2. ”S” så om du har att fyra timmars pass (som flera anställda inom vården kan ha ibland för att täcka sjuk personal osv) så skulle du fundera på att stanna hemma istället för att de är ”onödigt”? Bra medarbetare Du är! Tummen Upp. Verkligen.

  2. Om du skaffar dig ett eget företag, så kan du ju avgöra lite själv hur lång din lunch får vara.

   1. Det behöver man inte ha ett eget företag för. Ganska vanligt med flex.

 15. Hej kolla in min inredningsblogg nouw.com/hemmahosfalk

 16. Du har jag billigaste frisören, betalar €10=100kr för klippning. Färgar aldrig håret en skulle jag ha gjort det betalar jag mindre än €40=400kr. Btw. Det här är Holland.

 17. Tycker den långa pagen var finare och passar bra även för business.

 18. Du är så lik Noora från skam 😍

 19. Jag slutade gå och klippa mig för 3,5 år sedan och började spara till långt. Sparar 450 kr var 5-6 vecka tack vare det. Pengar jag hellre lägger på att resa tex.
  Jag slänger i en toning nån gång emellanåt, då jag är brunhårig. Klipper mina toppar själv. Har hår till midjan nu, men det är jobbigt att tvätta 🙁 går en halv flaska balsam varje gång typ!

  1. oj, jag hade hår till midjan + att det va super tjockt och det gick inte alls åt så mycket balsam. Provat att borsta håret innan och enbart lägga balsam i topparna? Jag köpte balsam ungefär varannan månad om ens det. Har nu klippt av håret då jag tröttnade på att fläta det helatiden.

 20. Så snyggt med lite volym!:)
  kram
  Emma

 21. Men åh så snyggt! Älskar längden på ditt hår. Passar dig så bra 🙂

 22. Oh så fint! Det passar dig himla bra 🙂

  1. Isabella Löwengrip

   Tack så mycket 🙂

 23. Du är så fin, älskar verkligen din kropp! Hur äter och tränar du? Vore så himla kul om du kunde skriva och berätta det.
  Behöver motivation och inspiration att ta tag i det själv.
  Ha en fin kväll, kram.

 24. Supersnyggt! Vad fin du är 🙂
  Kram <3

 25. Korta frisyren var finare på dig.

 26. Va fint det blev! Nu vart jag sugen på att klippa mig!😄

 27. En nyfiken fråga! Alltså inget skuldande eller ifrågasättande hur ni väljer att göra, utan jag undrar hur det funkar hos er. Vad säger er förskola/kommun om att göra sånt som klippning/shopping etc under tiden som barnen är på förskolan? Jag upplever hos oss att de är väldigt strikta med att förskolan är till för arbete plus restid, en förälder mötte en pedagog på förskolan när hon slunkit in i butiken för att handla lite innan hämtning och det blev mycket diskussioner om det. Och du gör det ju inte direkt i smyg (som vanligt folk kan göra 🙂 ), har förskolan sagt något?

 28. Tjusigt! Man är alltid så jäkla snygg när man går från frissan!

 29. Ser väldigt tantigt ut med den luggen.

 30. Så himla fint!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *