#IsabellaLöwengrip
Följ
Motherhood
januari 1 2017 at 10:34

Nyårsafton i Idre

Igår firade vi alltså in det nya året i Idre. Det blev inte alls som planerat men mycket bra ändå. Kvällen började med att hela familjen bastade här hemma. Det hade inte hunnit bli så varmt och barnen satt längst ner och hällde vatten på varandra. Sedan gjorde vi oss ordning och åkte till Pernila Wibergs hotell vid 17.00. Där väntade en fantastisk god fem rätters. Barnen klarade sig bra, iPad och besök till lekrummet 2-3 gånger under sittningen. Jag tycker ju själv att det är skönt att röra på mig så jag hänger gärna på barnen mellan rätterna.


Kvällens enda bild, klänning Stylelevel 

Efter middagen blev det bus för alla barn hemma hos ena kusinerna (vägg i vägg med oss) och Sally och Gillis kämpade på bra fram till nio. Därefter gick vi över och nattade. Här var planen att sedan gå över till släkten via balkongen och köra baby watch men folk smällde flitigt från nio så barnen var oroliga och hade svårt att somna om ordentligt. Och vaknade hela tiden. Tillslut var Odd och jag trötta att vi skippade pokerplanerna med släkten. Men kvällen blev väldigt bra ändå. Jag tror att vi blev lite inspirerade av SKAM för vi la oss sedan i soffan med en mysig Spotify-lista på … och hånglade sådär länge som de gör i serien, alltså i typ två timmar. Hur länge sedan var inte det?! Det var så mysigt och jag fattar inte varför vi inte gör det oftare. 

Dock missade vi tolvslaget. Odd hade somnat i soffan (!) och jag insåg när jag sminkade av mig helt blöt i ansiktet med vattnet på, hur alla började ropa glädjetjut utanför huset. Typiskt hehe! Men när jag hade väckt Odd och vi kröp ner i sängen med barnen kände jag ett stort lyckorus. Min fina familj. 

Vad gjorde ni på nyårsafton? 🙂

73 Kommentarer

Helen

Haha hånglet måste väl ändå lett till sex? Två timmar utan belöning, sjukt jobbigt!😉 Vad intimt att skriva att ni hånglade i två timmar.😊 Vette fasiken om jag hade skrivit ut. 😊

Isabella Löwengrip

Kände att jag vill bjussa på det och inspirera andra småbarnsföräldrar ☺

Tatti

Tycker jag att du gjorde helt rätt i . Hångla på 😍

Emma

Helt rätt Bella!! 👍🏻😍 Gott Nytt År!

I

Varför måste det leda till sex? Vem säger det? Står det i reglerna? Gillar du inte att enbart hångla med din man skall du nog fundera på vad du håller på med och vem du är.

My

Gosh……

Sanna

Haha klart de leder till sex vem blir inte kåt av o hångla med sin man? Blir inte du det så är det väl snarare du som ska fundera på vem du är ”I”
Blue balls finns det något som heter o de lär ju Odd ha om dom inte hade sex 😂

Helen

Det är väl ingen skam i sig att man blir upphetsad av att kyssas och hångla med sitt hjärta och vill ha sex efter förspelet. Jag älskar sex och förspel ,vem gör inte det. Hångla i två timmar skulle göra mig galen om det inte ledde till sex. Sex är ju bland det bästa man kan dela med sin partner. Det är så intimt och väcker så mkt njutning och kärlek.

Jag har alltid haft mkt sex trots småbarn. Det är alltid prioriterad i min relation.

Greta

Sex finns inte i bloggvärlden – det heter ”mys”.

Hej

Haha jag tänkte samma sak.
Ledde det till något mer Bella, eller? 😉
Fick upp hur du red honom i soffan hahaha. Hångel i två timmar låter sjukt länge o det måste väl lett till lite mer…

Milla

Räknar du petting som sex, Helen?
Third base alltså?

Helen

Nej. Sex är sex. Allt annat är förspel för mig.😊

Jessica

Inte så mycket action det här nyåret 🙂 Våra små tvillingar är tio dagar gamla, men vi grillade (och hetsåt, man vet ju aldrig när de vaknar) och såg på Netflix. Vi var ute tio minuter och promenerade vid 12 sedan var det mata och natta bebisar. Vårt nya liv helt enkelt! 🙂

Hanna

Grattis till tvillingarna njut av de små liven dom växer sååå fort går ännu fortare än med ett barn, det är tufft som tusan första året att få tvillingar men när dom blivit lite större är det sån glädje!
Kram från en annan tvillingmamma

J

Växer tvillingar snabbare?! Sure.

A

J seriöst? Vad tror du egentligen? Tro fan dom inte växer snabbare men eftersom man har två så har man dubbelt så mycket o göra o man hinner inte riktigt med på samma sett som med ett barn vilket gör det känns som det går fortare vilket troligtvis alla andra än du fattade. Idiot…

Katrin

Vad mysigt! Gott nytt år! 😄

Hedvig

Haha åh låter som en perfekt nyårsafton som fick avslutas med lite hångel!!! Gott nytt år fantastiska Bella!

M

Men sluta använda Isabellas bild vid dina kommentarer! Vad är det med dig egentligen?

M

Kom efter, riktat till Hanna.

B

Jag tror att det är en bugg bara, det har blivit så för vissa andra också och de har inte haft en aning om varför Isabella bild hamnat på dem. Så innan ni är otrevliga så kan ni ju tänka på att det kan vara något Hanna gjort omedvetet.

Vad är det med dig som inte kan hålla en trevlig ton?

Min kommentar var riktad till M.

Jag var hemma med familjen. God mat och toppen sällskap. Men jag somnade kvart över elva i soffan, haha.

Johanna

Att somna i soffan alltså, varför är det så skönt? 😍 ❤️❤️❤️. Jag somnade också 😬

Det är ju helt underbart att somna i soffan mot makens axel. 😀

Jag jobbade, jobbar som ordningsvakt så blev ett pass på krogen för mig. Kul. Lite fylla dock men så är det 😛 …Gott nytt år

Sarah

Bytte blöja på vår fyra dagar gamla son medan sambon stod bredvid med två glas alkoholfritt bubbel, helt yrvaken efter att ha sovit 1,5 h på soffan… Ändå bästa tolvslaget någonsin.

Lisa

Ååå minns den tiden! Nytt, ovant och underbart! Man glömmer dom jobbiga stunderna kan jag meddela 🙂

Sara

Mitt första är som förälder och jag somnade också innan tolv slaget, höll mig tappert uppe till 23 men sen gick det inte längre (hade också en orolig bebis som sov dåligt pga smällarna så kändes bättre att krypa ned bredvid honom) livet som förälder!! Skönt att läsa om andras verklighet, det blir sån press ibland hur saker och ting ”ska vara” och att livet med barn inte ska förändra vissa saker men det är bara dumt att förnekA

Vår son är 4 veckor. Försökte äta lite ost och kex men varje gång jag skar en bit ville han komma i famnen. Kröp ner i sängen 21:30 där vi sedan myste till strax innan 12 slaget då vi alla somnade, trots alla,fyrverkerier.

Michaela

Firade i en liten byhåla i Florida, hade hoppats på storslaget firande men 21,30 låg vi i sängen för de första restauranger stängde 21 så vi sov oss igenom tolvslaget 😂 Men de blir ju 2017 vad man än gör!

jag firade med min make, vi hånglade också lite och somnade i soffan innan tolvslaget.

J

Vi natta Lill tjejen vid 20 tiden då somna min Karl samtidigt haha…. vaknade yrvaken kl 22 och frågade om vi skulle kolla film. Missade att han sovit. Slumrade fram till 24 tiden då alla raketer smällde utanför, pussades och somnade med sovande barn mellan oss. De var mysigt ändå!

Ewe

Här hemma blev först jag magsjuk natten mot nyårsafton, sedan blev maken dålig också. Våra barn har klarat sig.. peppar peppar. När det var som värst stod han och kräktes i toan och jag i handfatet……… rätt möra idag

Gott nytt år!

Åh, det låter ändå som ett fint nyår!
Gott nytt år! <3
kram
Emma

Stephania

Låter som en toppen kväll! Tycker det är så häftigt hur ens prioriteringar, värderingar och val förändras genom livet. Är själv i småbarnslivet (lillebror beräknad till imorgon) och min mysiga hemmakväll med familjen igår hade jag inte velat ändra på. God fortsättning och tack för all inspration du ger!

Antonia

Du är dålig på att märka ut när du gör reklam för Stylelevel, Isabella.
Du har ju investerat i företaget och då ska du märka ut samarbete precis på samma sätt som när du gör reklam för egna märken som LCC och Flattered. Räcker inte med adlinks – och här i inlägget är det ju faktiskt smygreklam.

Petra

Ja herregud. Världens undergång…

My

Nej det kallas inte för världens undergång, det kallas för skatteregler som är lika för alla bloggare….

Antonia

Inte skatteregler men väl Marknadsföringslagens regler om att reklam ska vara tydlig och lätt att identifiera som just reklam.
Om en bloggare företräder ett företag i ett blogginlägg ska läsarna upplysas om detta så att de får möjlighet att bedöma budskapets värde.

Lovisia

Suck.

H

Vad fan är ditt problem. Så trött på alla suck som kommer från dig hela tiden.

Caroline

Vi firade med min bästa kompis och hennes sambo och dotter. Det skiljer 5 veckor på våra döttrar och dom är6 samt 7 månader gamla . Vi körde 3 rätters och barnen somnade redan kl 18 ?! Så vi fick äta i lugn o ro och spelade sällskapsspel. Satt uppe och tjötade till halv 2 om våra hus vi nyligen köpt som ligger nära varandra! Vi ser fram emot 2017 och barnen som kan få växa upp tillsammans och förhoppningsvis med bli bästa kompisar !

Sussii

Vi kom hem från BB kl.19 på kvällen, hämtade hem storebror sen myste vi i soffan hela kvällen. Bästa nyårsafton någonsin❤️

Magda

Oj vad roligt 🙂 Grattis!

Vi firande med god vänner på en liten ö i Karlskronas skärgård.
Med en dotter som inte gillade smällande så fick vi sitta i fönstret och kolla på raketerna som sprakade ut över havet 🙂

Så härligt att ni hånglade!

Magda

Kändes lite dumt igår, men när jag läst alla kommentarer och ditt inlägg inser jag att vi inte var de enda som ”gav upp” och lade oss istället. Kikade på fyrverkerierna från sängen och somnade gott direkt. Mysigt att somna bredvid kärleken, precis bästa sättet att starta nya året.

Ljj

Måste du få andras indirekta okej?

Magda

Nej, vad får dig att tro det? Jag mår bra ändå.

Jag och min kille firade första nyåret tillsammans hemma med våra tvillingpojkar som föddes nu i december. Tanken var att vi skulle äta en god middag och ha lite egentid… haha. Maten hann inte mer än att bli klar innan skrikfesten var igång. Men man får räkna med det att allt inte riktigt blir som planerat. Var ändå mitt bästa nyår. Så mysigt att ha sin egna lilla familj att fira med <3
http://Www.nouw.com/Hellofebruary

Ir

Vem har missat att du fått tvillingar med ditt spammande?

A

O ditt problem är? låt henne va stolt över sina barn o dela sin blogg inte vem som helst fixar att vara tvilling förälder o läser folk hennes blogg kanske de inser vilket jävla slit det är så det blir lite mer rättvist med tex föräldradagar

Alltså jag vill också hångla sådär haha. XD Själv var jag hemma då jag är galet förkyld, och till råga på det blev jag magsjuk på natten. Välkommen 2017 liksom haha.

Marie

Fin beskrivning❣

Josefine

Enklare trerätters som började med fantastisk god toast Skagen som alltod👌🏼
Sedan hade vi filmkvälll efter pojken lagt sig strax innan nio. Han sov sig genom smällarna och vi skålade inomhus med utsikt över en sjö och raketer på andra sidan. Tyvärr regnade det här så man såg inte så mycket av raketerna. Vid kl ett gav vi upp och gick o la oss.

Malin

Jag var på världens tråkigaste fest (same procedure as last year) med allt annat än glitter o glam.
Hur gör man för att bryta en ”tradition”?

I

Bjud in själv och bestäm, hur svårt kan det vara?

Lisa

Res bort nästa år och bryt mönstret, sen kan ni starta på ny kula. Har också fastnat i sällskap som ivrigt velat hålla traditioner men som vi inte har något gemensamt med längre. Det funkade för oss!!

En annan Malin

Man tackar nej och hittar på något annat?

Linnea

Du är inte ett offer under några av alla världens traditioner. Du är inte ett djur i bur. Skaka de lurviga var du vill o med vem du vill eller ensam-prova det nåt år iaf. Livet är i live sändning hela tiden. KRAAAAAm whoevwer you are!!! (Uppskatta det du gillar o -varje dag väljer att ha kvar, i ditt liv dock)

Magda

Oh, den är svår när man liksom har ”fastnat” i det. Kanske lättast att bjuda till fest själv och bjuda in fler.

Sandy

Jag låg i sängen med ångest i kroppen över alla vilda djur där ute. Idag mår jag som om jag hade druckit ordentligt igår trots att jag aldrig någonsin dricker alkohol.

C

Firade in med bästa vännerna. Höggravid i v39 🎉😊

G

Lykke til 💕💙

Annica

Varför ser alltid Bella superglad ut på alla kort o Odd ser alltid alltid ut som han har en pinne i röven o sur?

mickan

Hur ser du ut Annica?

Vart magsjuk natten till Nyårsafton och låg med 39 graders feber hela dagen, inget firande för mig. Men det blir nog ett bra år ändå 😊

Jag var Deejay! Väldigt kul:)

Men så mysig er nyårsafton lät! Jag firade med mamma och syster med familj,TOTALT slut efter att ha rest hem från Australien dagen innan. Heja mig för att jag orkade vara uppe i 48 h nonstop och kämpa emot den jävligaste jetlag jag någonsin upplevt! 😵😆😂

Alexandra

Vi hade sex och pussades också. Fördelen att fira ensamma med sitt barn som lyckats somna på kvällen❤ vi somnade också ifrån 12-slaget, eller vi låg i sängen helt slutkörda haha.

nouw.com/heddasöderberg

Fint! Kika gärna in min blogg och följ min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, jag har kommit en bit påväg – men en dag ska jag vara HELT frisk & fri!! 😀 <33

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *