#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
januari 10 2017 at 11:41

Mysig morgon

I samarbete med LCC

Jag hade en så mysig morgon med barnen imorse. Jag fick väcka dom i vår säng, jag tände ena läslampan och pussade dom på kinderna och sa god morgon. Båda barnen ville morgongosa lite i min famn tillsammans innan vi gick ner för trappan (Odd äter inte frukost så han brukar sova i 40 minuter extra). Barnen satte sig på deras platser  vid bordet och jag satte på Barnkanalen och dukade fram yoghurt, leverpastej-smörgås och oboy. Kaffe och fil med granola till mig. Sedan satt vi i en halvtimma och pratade om dagen. Det är så kul att umgås med Sally och Gillis. Stunderna när vi kan sitta länge och bara prata är de bästa helt klart.

Halv åtta går Odd upp och då klär jag på mig, sminkar mig och är klart klockan åtta. Då fixar sig Odd medan jag får på barnen ytterkläderna och 8.15 (ibland 8.25 plus svettattack) sätter vi oss i bilen för att åka. Då är vi på kontoret nio. Det är fördelen med att bo på Lidingö, från lämning till skrivbordet tar det 15-20 minuter.

IMG_0370

IMG_0369

Idag är jag svartklädd, det kändes rätt imorse men nu i efterhand känns det supertrist. I vår blir det ljusare färger och pasteller. Men jag hinner inte lägga mer energi på det just nu, nu väntar en massa roligt jobb. Ovan håller jag i vårt silvershampoo och silverbalsam. En räddare i nöden när det dröjer till nästa frisörbesök. Mitt hår var helt gult när jag åkte från Idre men efter gårdagens tvätt är det en bättre nyans. Det bästa med våra silverprodukter är att jag inte behöver använda handskar vid användning (får alltid eksem annars) samt att håret inte torkas ut. Missa inte 3 för 2 på hela LCC hos Apotea just nu!

I samarbete med LCC

102 Kommentarer

Majsan

Undrar hur ofta du byter Gellack på naglarna? Ser ut att ha nygjorda naglar rätt ofta. Fint! Själv gör jag om mina var 2-3 vecka. Så skönt och lyxigt att ha ett lack som sitter! 🙂

Isabella Löwengrip

Var 3-4 vecka 🙂

Petra

Älskar när man synkar varandra! Mindre stress och kaos 🙂

Lee

Varför är det bara du som sköter barnen på morgnarna medan Odd ligger och latar sig och får duscha i lugn och ro?

Isabella Löwengrip

Jag ser det inte så, Odd gör annat. All matlagning tex. Vi tänker inte på millimeter rättvisa jämt, blir trist 🙂

Tuva

Det är ju sant, att fördela sysslor är viktigt! Men jag upplever det som att Odd alltid får sovmorgon, oavsett vilken dag det är, och att du alltid roddar med barnen vare sig det gäller matning, lek eller övrig aktivitet.
Lägger mig absolut inte i, det är såklart ni själva som lägger upp er vardag på det sätt som känns bäst för er. Det är bara en reflektion och jag menar inte att trampa dig på tårna 🙂
Men det känns som att Odd glider mycket på att du är den aktiva föräldern. Han verkar faktiskt lite lat 😉

polly

Huvudsaken är ju att man själv och partnern är nöjd med upplägget.

Snäckan

Bella tar kidsen på morgonen och Odd nattar. Tycker det är toppen när man kommunicerar med varandra om det som passar en bäst. Kör på!

Sandra

Idiotisk kommentar! Huvudsaken som är som är nöjd! Odd lagar ju det mesta av maten så varför skulle han inte kunna sova länge och då Bella ändå är en morgonmänniska! Man är inte kat för man gillar att sova på motion och vara uppe länge på kvällarna istället!

S

Odd nattar och laga mat vad är problemet?

Louise

Så fin du är 🙂

Sigge

Vad sysslar Odd med hela dagen (eller från 9 till 15 som verkar vara er arbetsdag)? Han kan knappast sitta och fundera över investeringar hela dagen.
Kanske har han börjat jobba i sitt nya företag dvs ZUG AB?

Tuva

Alltså jag menar att jag inte tycker att vara delaktig och ta hand om barnen går under samma kategori som sysslor… 🙂

Maja

Det du indirekt säger är att Odd inte är med sina barn, eller missförstår jag vad du menar?

Sara

Snälla försök använda rätt pronomen. ”Barnen satte sig på SINA platser” Som jag sett flera påpeka här innan påverkar sådana gramatikmissar tyvärr kvaliteten på bloggen negativt, speciellt när det upprepas.

Åsa

Alltså, jag vet inte vad jag ska säga… Det är ju skrattretande med sådana här kommentarer. Finns det inte bättre och viktigare saker i livet att lägga sin energi på än detta?!

Sandra

Herrregud har du inget liv människa?!

Lina

GÄSP!

Sandra

Man förstår ju vad hon menar men ett korrekt språk gör det trevligare att läsa.

Jag tänkte inte ens på grammatikmissen. Orka bry sig liksom.

Maja

Jag förstår att alla inte bryr sig om grammatik eller hur meningar är uppbyggda, men för många, mig själv inkluderad är det viktigt för läsupplevelsen. Det finns många bloggare som jag inte följer trots att de är intressanta innehållsmässigt, för att jag inte klarar av det undermåliga språket. Bella klarar sig bättre än många svenska livsstilsbloggare grammatiskt men det är återkommande fel användning av ”deras” och sina” och även ”dom” istället för ”de” eller ”dem”. Jag uppfattar att Bella är mån om att bloggen ska se proffsig och genomarbetad ut, och utifrån det tänker jag att detta kanske är något som hon faktiskt skulle kunna jobba med.

I

Alla är olika bra på grammatik. Det kan vara svårt att lära sig sånt där i vuxen ålder. Och vad är man ens för människa om man stör ihjäl sig på en sån sak 😀 kanske du som inte äe lämplig att läsa bloggar om du ska sitta och rätta minsta lilla.

Madeleine

Tror inte att det är någon ”som stör ihjäl sig”, allas liv går vidare som vanligt. Men eftersom Bella tidigare har tagit åt sig konstruktiv kritik kring den engelska versionen av bloggen är det väl inte helt omöjligt att tänka sig att hon skulle vilja göra något åt det här?

Det är inte alls svårt att lära sig grammatik i vuxen ålder. Jag är 21 och har lärt mig engelsk grammatik nästintill felfritt. Svenskgrammatik kan jag inte för 5 öre och har aldrig kunnat, blir fel ibland men inget som påverkas så mycket. Min mamma som är 54 har lärt sig spanska på bara 3 år och kan prata, läsa, skriva och förstå. Så det är inte omöjligt att lära sig grammatik bara man övar, övar och övar så släpper det ofta tillslut. Sen är det även viktigt att läsa mycket för att lära sig hur man ska sätta ihop orden korrekt.

Sara

Till alla er som kommenterat spydigt eller nedvärderande på min kommentar vill jag bara säga att ursprungskommentaren inte var riktat till er utan till blondinbella. Tagga ner lite! Konstruktiv kritik är väl ändå inte så hemskt? Det handlar inte om att vara språkpolis eller anmärka på minsta lilla sak utan kommentaren var menad som ett tips för att göra bloggen proffsigare rent språkmässigt. Om ni inte bryr er om hur blondinbella skriver behöver ni väl inte gå till attack mot någon som faktiskt uppskattar när svenskan används på rätt sätt.

Jag håller med. Och det är inte bara för att jag föddes till språkpolis. Fråga vilken språkvetare som helst hur språket påverkar hur mottagaren uppfattar avsändaren, hur mottagaren uppfattar det som skrivs osv. Mer eller mindre medvetet så kan vi uppfatta saker och ting helt olika beroende på vad avsändaren använder för språk.

Sen kan inte alla skilja på ”deras” och ”sina” av någon anledning, men alla kan lära sig. Det är inte svårt. Om man vill lära sig eller inte är ju så klart upp till var och en.

Men ingen ska komma och säga att det ”inte spelar någon roll” när folk skriver fel och illa. För det gör det. Även om just du inte lägger märke till det så påverkas du av det, för det är så språk och kommunikation fungerar.

Pernilla

Håller helt med. Dålig språkbehandling kan ge en felaktig bild av bloggaren. Här handlar inte bara om deras/hans/hennes eller sin, sitt, sina. Väldiga problem med sammansatta ord och konstig användning av kolon inuti orden. Det som stör allra mest är ändå ”förens”.

fia

Ett större problem som jag ser det är hur dåliga texter påverkar läsare. Förr brukade man säga att läsa var bra för att det utvecklade språket. Men om de texter vi läser idag är fel kan man fortfarande säga att det är bra att läsa för att utveckla språket?

Raketforskare

Håller med! Rätt ska vara rätt 😀

Ella

Vilken onyttig frukost du ger dina barn! Att börja dagen med en sockerchock är inget vidare. Leverpastej, youghurt och herregud Oboy har massor av socker i sig och typ noll näring, dessutom blir man först sockerspeedad sen snabbt trött och hungrig igen

Sara

Ja, oboyen kanske är onyttig, men det andra? Vad tycker du annars är en rimlig frukost till barn? Inte så att många barn glatt äter gröt, utan någonting på.

Juni

”oboyen kanske onyttig”?!? Är lika illa som att ge barnen läsk till frukost

Anna

Åh nej! Jag åt alltid ljust rostbröd, leverpastej, flingor med socker, marmelad och drack oboy till frukost när jag var liten! Och hör och häpna: drack välling!!! Jag är helt förstörd invärtes nu, klarade inte skolan och är överviktig!

Äh, nej. Jag är en helt normal människa. Hälsosam, studerar på Univeristetet och tycker nog att det inte är några större fel på mig själv. SUCK!

Jenny

Barn som aldrig fått något annat än mjölk till gröten skulle inte ens komma på tanken att fråga efter något annat. Samma sak med alla matvanor. Alla (gissar jag) vet att socker är dåligt och att barn klarar mindre mängd socker än vuxna. Men de flesta lever inte på det sättet. Framförallt är det många som ger sina barn större dos socker än vad de själva skulle äta. Löjligast är kanske kommentarer i stil med ”jag har minsann vuxit upp med kalaspuffar och sylt varje dag och det har minsann inte skadat mig!”. Fast forskning visar att många av de skador som socker ställer till med är inget som visar sig sådär omedelbart och kan vara svårt att härleda till just sockerintag (frånsett hål i tänderna). Dessutom är processat kött (som enda livsmedelsgrupp) sedan förra året klassificerat till samma riskgrupp som cigarettrökning vad gäller koppling till cancer men jag tror inte att det hindrar de flesta från att fortsätta att servera sina barn och sig själva kött. MEN (viktigast av allt) det är verkligen upp till varje förälder. Det är väl bättre att lyfta det som är bra och inte döma det som är mindre bra?!

Anna

Ja helt sjukt hur onyttigt man åt när man var liten då åt jag yoghurt med frostis eller crunchy i, drack oboy och åt limpa med messmör eller vitt rostbröd med marmelad. Bara massa socker inte underligt man är sockerberoende nu haha! Känns som folk borde veta bättre nu för jag vet att när jag var liten hade inte sockervarningarna kommit än. 🙂 fast jag har aldrig varit överviktig eller så men har svårt att sluta med socker nu.

Karin

Det hänger ju mest på föräldrarna. Många slänger åt sina barn en macka för att det är enklare och går snabbare än till exempel en tallrik gröt. Barn som får gröt från tidig ålder, när man börjar ge mindre mjölkersättning/bröstmjölk/välling brukar inte ha några problem med det, det finns ju såklart andra bra alternativ också.

Sandra

Vem fan vill äta gröt 7 dagar i veckan året om, suck!

Moa

Får jag fråga vad dina barn äter till frukost, ifall du har några?

Anna

Kom på att ibland åt jag även jordgubbskräm med mjölk och nyponsoppa med mandelbiskvier och grädde till frukost alltså!! Haha herregud fast nu äter jag naturell fil och osötad müsli och fiberbröd med ost eller skinka försöker undvika sockerbomber, men man visste ju inte bättre när man var liten och inte mina föräldrar heller det var inte samma sockerhets då som det är nu, med tanke på när jag gick förskolan fick vi inge bättre frukost där 🙂 har inga barn än men tror kanske om man inte vänjer in dem med att allt ska smaka sött så kanske det är lättare att få dem att äta mer naturella och osötade frukost grejer..Fast vad vet jag 🙂

elin

Mina barn äter gröt varje kväll och morgon. Vi varierar med 5 olika grötsorter, och med olika topping till, allt från nötter, nyponmjöl, hampafrön, blåbär, hemgjord äppelmos, banan ibland, äpple ibland, nässelpulver osv och de älskar det!

Issa

Sådär såg min frukost ut jämt när jag var barn 🙂
Hahaha herregud att folk verkligen ska hitta något att kritisera precis hela tiden.

Martina

Jag har en känsla av att hon skrev ut oboy för att få reaktioner 😉

Sarah

Varför ska hon skriva de för att få reaktioner? Hade en vanlig Svensson skrivit samma sak hade ingen reagerat. Jag säger samma sak; åt vitt rostbröd med marmelad, kräm, frosties eller nestquick (även idag äter jag allt de). Och de jag älskade mest , FILMJÖLK med oboypulver och strösocker på, minns jag inte ens när jag började med! Lever bra, alla värden är bra och jag mår kanon! Så dom tar nog ingen skada av ett glas oboy!😉 på min tid fick man de på fritids också😁

Sandra

Och hur påverkar det dig att hennes barn får i sig för mycket socker? Bränner du av samma kommentar i affären om du ser en förälder som köper oboy? Om inte, varför då så viktigt att påpeka gör Isabella?

Sofia

Naturell yoghurt är ingen fara, man kan smaksätta med frukt istället för smaksatt yoghurt. Leverpastej är nyttigt men hur mycket socker det är i har jag aldrig reflekterat över. Mindre barn ska inte äta för mycket fibrer för dom kan bli hårda i magen.
Min tvååriga son får naturell yoghurt och en leverpastejsmörgås till frukost och vår niompnaders dotter får gröt och en smörgås och dom tycker det är gott!

Jag kör på smörgås eller gröt med kanel och socker och dricker antingen juice eller oboy. Oftast oboy, dagen blir helt fel om jag inte får min mugg med oboy och det måste vara ut en muuminmugg för att det ska bli bra. Alla är olika, många vuxna ska ha sitt kaffe jag ska ha min oboy.

Vilken härlig morgon! Älskar ditt hår förresten, super fint!

Isabella Löwengrip

Tack 🙂

Emelie

Morgonmyset är ju den bästa stunden på hela dagen. Bra val 😉
Ville också säga Tack! för Clean & Calm cleanser. Bästa jag provat! Och jag är 31 år så har ju hunnit testat en del.

Isabella Löwengrip

Åh vad roligt att höra 🙂

Du är bäst!! Tack så sjukt mycket för att du läste vår blogg!!

Issa

Ingen har läst er blogg

M

Lägg av!

Sarah

Låser hon den varje dag? 🙂

Bella, har du någonsin bloggtorka? Visserligen har du en händelserik vardag, men variationen du dagligen lyckas med här på bloggen är verkligen unik och inspirerande! Hur gör du? Var får du allt ifrån?? mvh

Isabella Löwengrip

Vad snällt av dig! jag är en rätt påhittig person så det är snarare tvärt om, har en lista med allt som ska ut 🙂

Sara

Reagerade också på frukosten.. naturell yogurt med frukt/bär som sötning? 🙂 Och oboy… massvis med socker och ingen vidare start på dagen 🙁

Issa

Men nu är det denna frukosten Isabella valde att ge sina barn idag. Lev med det

Sara

? Spydig kommentar.
Min kommentar var skriven i all välmening och med omtanke för hennes barn. Tagga ner

Nea

INGEN MÄNNISKA HAR NÅGONSIN DÖTT AV LITE OBOY. Du som skriver den här kommentaren, du menar alltså att du aldrig fått varm choklad eller liknande då och då som liten? Att du protesterade varje gång dina föräldrar ville köpa en glass FÖR DET ÄR JU MASSVIST MED SOCKER. Och de dagar du inte fick naturell yoghurt med frukt/bär som sötning, minns du att du tyckte att du fick en så dålig start då på morgonen? Om du inte har barn, hur visualiserar du dina framtida vardagsmornar? Sitta och ge dina barn yoghurt med lite bär dag ut och dag in som det med god apptit kommer att äta? Eller har du redan barn och lever kanske såhär? Grattis (eller något?) till dig isåfall då, som kan ge dem en bra start på dagen, för det kan ju inte de andra föräldrarna som ger yoghurt och oboy.

Jonna

Oj, jag hoppas verkligen inte det är av LCCs produkter som du börjar bli lite skallig uppe till vänster?

Är det?

I

Vad är det för en dum fråga och varför ens göra någon uppmärksam på en sak? Kanske inget personen tänkt på själv ännu ens.

Annso

Men pucko. Vem är du att kommentera någon annan persons utseende?
Lägg av med sånt.

Maja

Vad är det för idiotisk kommentar?

Disa

Kan jag använda silvershampot/balsamet på ofärgat hår?

Isabella Löwengrip

absolut 🙂

Beatrice

Blev lite extra glad igår när jag skulle beställa lite av era produkter för att ha i träningsväskan då det var 3 för 2 så eran handkräm slank ner i varukorgen o den har jag inte testat så det blir spännande 🙂

Isabella Löwengrip

Vad roligt!

Snäckan

Vi fick ”avsockra” våra barn (10&12) för ca ett år sedan när det gäller val av yoghurt och flingor. Mycket drama ibörjan men nu har de vant sig. Stora killen äter ofta omelette. Söta frukostar kan man väl ha någon gång på helgen/hotellvistelser. Märkligt att vissa tycker att man är ”hård” om barnet inte får sockrad frukost. Var har vuxenvärlden hamnat…?

Du kritiserar föräldrar som ger barn socker till frukost men kom inte det förrän efter 12år?!
Jag har även svårt att se hur det kan bli ”drama” av att be en 10åring och 12åring äta ngt annat till frukost än sockrig yoghurt?

Snäckan

Bättre sent än aldrig. 😊 Sockret är oerhört svårt att ”bli av med”. ☠️ Nu äter de knappt mackor alls till frukost. Lilleman, som är en tunnis, vill ofta ha ”riktig” mat till frukost så han får ofta rester. Kidsen står sig bättre fram till skollunchen nu. Känns kanonbra!

Vad äter dina barn?

Mina barn äter hembakat bröd (dock inte bakat i vårt hem utan av mormor, hehe), A-fil med blåbär (eller ibland lite sylt) och mjölk.

På helgen däremot kan det ibland slinka ner både rostmackor med marmelad, pannkakor med sylt och grädde eller crossianter med nutella 🙂

elin

Vetemjöl (och andra mjölsorter) är inte ett dugg bättre än socker!

Elin: Nej, det vet jag – jag känner dock inget behov av att sluta ge barnen bröd och då tycker jag hembakat är ett betydligt bättre alternativ än köpebröd som innehåller en hel del andra konstigheter 🙂

linda

Låg kunskap. Tror man att tex ett litet barns kropp mår bra av massa sötade produkter på daglig basis, så har man mycket att lära.

Var kommentaren till mig?
Jag vet inte var i min kommentar jag skrev att jag inte visste hur kroppen påverkades av socker? Självklart vet jag (och de flesta andra) hur kroppen påverkas av socker – det jag vände mig mot var att hon kritiserade föräldrar som ger sina barn socker men samtidigt så ”kom hon själv inte på det” förrän barnen var 10 och 12år…. Läs gärna min kommentar en vända så kanske du förstår 🙂

Snäckan

En fråga Bella:

Jobbar ni båda 9-15 mån-fre? Du kanske har skrivit om detta tidigare..? Blir det mer jobb i veckan förutom timmen på kvällen? 😊

linda

Ju lägre utbildningsnivå föräldrarna har, desto mer socker får barnen i sina små ofärdiga kroppar, tyvärr.
Bara googla på det, sambandet finns där enligt forskning.

I

Blanda inte in utbildning i detta.

Fast det stämmer ju – låg utbildning är en stor riskfaktor för en rad olika saker….men det innebär ju inte att barn med icke-akademikerföräldrar får dålig mat 🙂

Att ha låg utbildning (eller låg inkomst) är en riskfaktor för en hel massa olika saker – om man sedan läser dessa studier (inte bara läser om studien utan läser själva studien) så ser man ofta att det finns andra bakomliggande variabler som ger det sambandet. Men visst, att som förälder vara outbildad är absolut en riskfaktor!

Snäckan

Barnen fick inte vaniljyoghurt och Kelloggs när de var mini. 😀 Tror vi började med det i skolåldern.

Det är väldigt mycket man har kunskap om men som man av olika skäl inte ”tar tag i”. Jag är jätteglad att vi bröt det. Se det positivt istället! 💕/En akademiker-manma

Oj- jag hoppas inte du trodde jag syftade på dig i min kommentar?
Det gjorde jag absolut inte!

Det var bara ett svar på Lindas kommentar om just låg utbildningsnivå och ja, det finns ju samband mellan låg utbildning och många saker.

S

Katrins bantar granola 😂😂😂

Maria

Okej, kan fan inte hålla käft. Klart att barnen ska få socker då och då, men SERISÖT(!) oboy till frukost. Känns så 90-tal och gemene man och kvinna borde fatta att en sockerchock inte är den bästa koststarten för barn eller vuxna.

Jha, det var det.

linda

Hon verkar tycka det är kul att visa upp allt onyttigt hon trycker i dem. Säkert för att få uppmärksamhet oxå.

Helen

😂 håller med! Oboy??? Så oerhört dumt att lära sina barn dricka!

Ida

Jag har använt ditt silvershampoo några gånger nu och jag älskar det! Mitt hår får varma toner i sig ganska snabbt, men inte nu längre. Har inte fått samma effekt av andra märken så jag är verkligen supernöjd och rekommenderar till alla jag känner!

Angelica

Hej!
Men Apotea har inte ta 3 betala för 2 på silverschampoot ! Ngt som är galet eller har jag missuppfattat ngt?

Emma

Så fin och vacker du är och jag hoppas innerligt att du blundar för många av ovanstående kommentarer som uppenbarligen är ute efter att leta fel hos andra. Vem har inte druckit oboy som barn, vuxen eller pensionär? Du låter dina barn vara barn och det gör ingen skada med oboy för barn, absolut inte! KÖR HÅRT, du är grym!

Snäckan

Här kommer det: att vara barn=att hälla i sig socker i tid och otid. Och säger man nej eller vill begränsa så är man helt koko?????

Sarah

Orkar inte hur patetiska ni är som dampar över lite oboy. Fan man överlever, TRO MIG! Jag åt oboypulver och strösocker på filmjölk när jag var liten. Sjukt gott, mådde och mår skitbra än idag☺ i övrigt äter jag myyyyyyycket socker än idag, inga problem alls med mig. Alla värden är bra. Alltid varit. Idag är jag till och med normalvikt😀 från att ha varit underviktig sen tre års ålder.

Varsågod, hoppa på mig!😉

linda

Du menar att du drar ett argument som är baserat på enbart dig själv? Ungefär som när rökare går i försvarsställning ”Jag har rökt med alla mina barn i magen och alla barnen mår bra”. Lika j-a dumt.
Högt sockerintag är skadligt. Skadar både ditt inre och yttre. Ät vad du vill men sluta försöka ändra på fakta.

Helen

Smal och normalviktig betyder inte HÄLSA! Socker är skadligt och framför allt det dolda sockret du/många får i sig i varje måltid! Att föringra sockrets betydelse är bara korkat och visar brist på insikt. Läs på lite! Tips! Ann Fernholms bok -ett sötare blod!

Sarah

Sa inte att smal och normalviktig betydde hälsa. Påpekade bara att mina värden aldrig varit några problem. Och att ett glas oboy då och då för Gillis och Sally knappast orsakar döden. Vi var fler som kommenterade att vi drack oboy varje dag som små. Så var 90talet. Varje förälder gör som dom vill. Konstigt att det ska bli sådant ståhej över allt Bella gör? Hade jag lagt ut en bild på instagram att mina barn drack ett glas oboy till frukost en gång skulle inte en jävel kommentera som många här gör :p

Jenni

Att alla minsann gjorde någonting förut betyder ju som bekant inte att det inte kan vara dags att tänka om och ändra på det beteendet. Att påstå att folk ”dampar” när de blir arga är ganska ohärligt beteende (pga inte okej att använda faktiska diagnoser som skällsord?) till exempel.

Jag håller dock med om principen att människor måste bli bättre på att dela med sig av sin kunskap och sina erfarenheter på ett trevligt sätt, istället för att attackera och tillrättavisa andra åt höger och vänster utan någon som helst finkänslighet.

Men att någonting alltid varit är ej lika med ”inte skadligt”.

Izzi

Hej Bella! Så skönt att läsa en ÄRLIG blogg, där du står för din framgång, ditt sätt att uppfostra barnen, och ditt liv. Tycker det är härligt med en svensk kvinna som vågar gå ur mallen och faktiskt va ärlig och skriva om det. Fortsätt så! Skön läsning för mig varje kväll när jag nattat barnen. Kramar /izzi

Bra Apotea-erbjudande, beställde precis mascaran, longlasting schampo och Quick Dry lotion 🙂

Caroline

Hej!
Jag har en fråga om silvershampoot som jag köpt i säkert 3 omgångar nu. Jag är naturligt blond med guldtoner och tonar ibland håret mer silver-nyanserat och använder silvershampoot för att vidhålla en kallare nyans. Dock tycker jag inte att det blir någon skillnad alls i mitt hår? Ser på dina bilder före och efterr du använt det och det är en avsevärd skillnad, även på andra jag sett som lagt upp bilder på tex. instagram. Finns det något jag kan göra för att det ska bli någon effekt? Ha i det längre eller behandla håret före på något sätt? Förutom det schampot så har jag typ alla LCC-produkter och är supernöjd! Kram på dig 🙂

Tina

Isabella!
Vad tror du om att införskaffa ett schampoo liknande silver schampoot fast för oss mörkhåriga? Jag är t ex mörkbrunhårig men vill gärna vara svart/blåsvart i håret och tycker det kan vara dumt att färga det ibland och kanske lättare att schamponera?

Tack annars för en super blogg med mycket inspiration. En dröm är att någon dag få vara en del av ditt team!

Kram

Anna

Hej! Ville bara lägga in en kommentar om ert silverschampoo, det är verkligen jättebra och fixar till håret perfekt – men! Jag som är känslig mot och inte kan använda parfym reagerar på den. Nu har jag använt upp flaskan jag hade och stått ut ändå med reaktionen på doften, för den är som sagt helt underbar, men ett tips bara till er som gillar att utveckla era produkter 😃👍🏻

Magdalena

Jag läste inte innehållet i silverschampot innan jag köpte så jag fick se i efterhand att det innehåller ett ämne som jag är allergisk mot. Och som även är väldigt allergiframkallande tyvärr. Ett ämne som även finns i många rengöringsmedel

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *