#IsabellaLöwengrip
Följ
Business
januari 11 2017 at 10:18

LCC i Estland!

Jag började min dag ute i Gustavsberg och lämnade in Panameran på ett plåtslageri. En bil backade in i bilen i garaget i stan så att det blev bucklor i plåten men som tur var hörde personen av sig så försäkringsbolagen snackade ihop sig och nu blir plåten lagad. Men jag får vara utan i min pärla i en vecka, lite trist. Snart ska jag till frisören men har en stund innan för jobb.

15876456_1094379977339075_295231164254257152_n

Förresten har jag något roligt att berätta och det är att LCC har tagit sig in på nya marker. Nämligen i Estland! Hur häftigt är inte det! Här ser ni en bild från en utbildning på C.U.T Salong i Tallinn. Jag är väldigt stolt, det är ett stort steg för mig som entreprenör och för vårt bolag.

43 Kommentarer

Antonia

Hur gör ni med text på emballage, produkt och bruksanvisning?
Räcker det med engelska eller måste ni bifoga bruksanvisning med text på estniska/finska?
Vissa marknader är noga med text på landets språk t ex
Frankrike och Tyskland. Hur är det i Estland?

Isabella Löwengrip

Vi har allt på engelska, även i Schweiz men vissa etiketter måste vara på det lokala språket 🙂

Punkten

Och vilket är det lokala språket i Schweiz?

Oj, lite otippat ändå! Men så kul! Kanske är det dit jag får ta mig alltså om jag vill få tag i produkterna, är ju närmare från Helsingfors än att ta sig till Sverige 😉

Isabella Löwengrip

Helsingfors är på gång 🙂

Spännande!!! Gissar att det inte blir på apotek? Apoteken här känns lite mer konservativa..

Katja

Ja, tror jag läst om.apoteken i Helsingfors/ Finland och er lansering där? Ska bli spännande hur som då jag också upplever apoteken mer konservativa, mindre och inte lika säljande gällande skönhet. Lycka till!

Vad spännande, stort grattis!!

Isabella Löwengrip

Tack 🙂

Lena

Hahaha Estland på dina uttalanden och storhetsvansinne lätt det som om Ni etablerade Er i USA.

Sassa

Vad är det för dum kommentar? Att lanseras i fler länder än Sverige är väl ett stort steg och något att vara stolt över?

Hanna

Om du trodde du var rolig så trodde du fel.

Malin

”En resa på tusen mil börjar med ett steg”

Josefin

Lena: Så Bella får inte vara stolt eller vad menar du?

I

Lägg ner. Klart försäljning i Estland är en stor framgång för företaget och att de ska glädjas för det 🙂 så tråkigt med människor som dig som inte kan glädjas åt andra och måste förminska allting. Det är inte Isabella som verkar ha något problem i detta fallet, snarare du. 🙂

Sara

Lena – innan du börjar håna andra kanske du skall lära dig stava?

Malin

+1

Sara H

Vad roligt! Grattis och lycka till med era utlandslanseringar.
Jättekul att följa er!

Isabella Löwengrip

Tack 😀

Anna

Grattis! Och måste bara säga…Jag läste din blogg när du var kanske 18 typ, sen har jag inte läst den förrän nu av någon anledning. Och fan vad glad jag är att jag hittade tillbaka hit igen, för nu är den en av mina asoluta inspirationsbloggar nu! Du verkar så klok, och det märks att du jobbat med självkänslan.✌ Älskar din peppighet! Ha en fin dag!💥

Isabella Löwengrip

Tack så mycket! Och va roligt att höra! 🙂

Ia

Är peppigt positivt?

Linn

Heter dina barn Sally o Gillis el är det smeknamn? Gillar starkt fin princip att inte visa barnens ansikten i bloggen, men det måste ju betyda att du alltid måste komma ihåg att fota privata bilder också.

Malin

Det är deras namn, inte smeknamn.

Emmelie

Hej Isabella!
Jag har En önskning till LCC, att era ansiktprodukter skulle finnas i ett paket med minitester. Skulle vara perfekt att kunna köpa hela serien i mindre mängder för att på så sätt kunna prova alla produkter utan att behöva köpa alla stora förpackningar direkt. Jag gillar att kunna köra samma märke i alla mina hudvårdsprodukter men det känns tråkigt att behöva lägga så stora pengar på ett nytt märke innan man vet om man gillar produkterna, särskilt när man som jag går hemma med två barn och pengarna är litenhet begränsade än vanligtvis. Ett litet tips/önskning från en tvåbarnsmamma som behöver nya produkter i badrumsskåpet 😊 Kram kram

Anette

Jag jobbar på apotek och vet att det inte är ekonomiskt försvarbart att ta fram många små produkter. Det kostar i princip lika mycket att tillverka en liten förpackning som en stor. Priserna på det små förpackningarna blir därför väldigt höga och det lönar sig att köpa en stor. Dessutom finns inte platsen för butiken att ha alla sorters små förpackningar i lager.
Du måste dessutom prova en produkt några veckor för att verkligen kunna bedöma om du gillar den el inte. Att bara testa ett par dagar funkar ju egentligen bara för själva känslan när du smörjer el tvättar dig.
Köp ordinarie produkt, och testa slut den.
Skulle man av någon anledning inte tåla produkten etc så har alla apotekskedjor reklamationsrätt.

Sedan har de flesta apotek prover i hyllan på krämerna så man kan känna på dem på plats.

Emmelie

Jag tänkte det mer som en förpackning där alla produkter ingår, typ som brukar finnas vid jul. Alltså lagom stora för att räcka i ca 1-2 v för att se om det funkar. Vet att Kicks gjorde såna förpackningar med sin serie när den var ny och jag är så glad att jag inte köpte full size i dom produkterna då dom inte alls funkade på mig, så de va bara en tanke som dök upp😊

Sandy

@Anette

Jag får gigantiska bölder av LCC’s produkter vilket ju måste innebär att jag inte tål dom. Betyder det att jag kan reklamera de jag har kvar? De jag har nu är inte slut utan jag köpte nya efter att första omgången tog slut då jag tänkte att jag behövde ge det tid.

Katja

Vart i Estland finns era produkter? Finns ni på någon kedja eller specifik salong? Vet du om priser blir lägre (att köpa era produkter i Estland kontra Sverige) i och med valutaeffekten?

Hej! Blir så boostad av dig och att du lyckas med. Jag har precis testat long lasting shampoo,balsam och inpackning. in och kika vad jag tyckte 🙂 Stor kram!!

Terje

Superhäligt att höra! Kan man redan nu köpa produkter i denna salong?

Sara

Hej Bella! Hur gör du när du misslyckas med ett delmål/uppgift. Det är så lätt att känna att man vill ge upp, men man vet ju att man har kunskap kring det man gör och stor vilja att lyckas. Har du tips till mig, saker man ska tänka och göra när man misslyckats på första försöket och ska prova igen?

Nu är inte jag Bella, men om jag till exempel blir underkänd på en tenta så blir jag ju helt sänkt och känner mig skitdum. Men jag tar mig i kragen och tänker att:

1. Det är inte jordens undergång. Värre saker än ett misslyckande har hänt och kommer att hända. Det är faktiskt ingen big deal. Bara att försöka igen och verkligen göra sitt bästa! Mer än så kan man ju faktiskt inte göra.
2. Att försöka igen innebär också att jag lär mig ännu mer. Kunskapen jag använder för att göra uppgiften (eller vad det nu än handlar om) fastnar ordentligt i huvudet och jag får vrida och vända på den några extra gånger. Dessutom lär jag mig saker om mig själv, hur jag funkar vid ett misslyckande, vad jag kan göra bättre osv. Och det är ju alltid bra!

Så kör bara! Om du vet vad du sysslar med och verkligen vill lyckas så kommer du att lyckas också. Om det sen kräver ett par extra försök eller om det går på första försöket är irrelevant för slutresultatet. 🙂 Alla kan vi ha dåliga dagar, råkat planera dåligt eller fått någon jävla brainfart som förstör. Låt inte det slå ner dig!

Sara

Tack för ditt peppande svar 🙂 så härligt med människor som lyfter och peppar andra!

Helt rätt och bra svar!
Jag skriver en studieblogg – Får jag använda din kommentar i ett inlägg – jag länkar såklart till din blogg?
Mvh
Charlotte

H

När kom ni till Helsingfors? Är lite förvånd att Tallinn blir första innan oss Finland. 😂

S

Åh vad roligt med att ni har etablerat er i Estland 😃 Perfekt för mej 😉 Vi far till Estland en gång per år i några veckor 😃 Vilket betyder tar produkten slut kan vi köpa nytt där 😉

Vad tur att personen ifråga hörde av sej gällande bilen 😃 Älskar ärlighet! 💕 Och din blogg verkar vara det också, har följt din blogg sen min son föddes (april -15) och verkligen har jag fått en positiv uppfattning samt en boost att våga förverkla sina drömmar 💗💗

Vad roligt, grattis till all framgång!
Det är så spännande och inspirerande att följa dig!

Mari

Grattis! Jag längtar så efter dina produkter här i Estland. Köper alltid med mig från Sverige när jag är där och tycker mest om deon och hårprodukterna. Jag längtar redan efter att få köpa dina produkter på apoteken här eller hos frisören. Du är på rätt väg och jag kan lova dig att estniska kvinnor längtar efter en skonsam serie av skönhetsprodukter som inte framkallar allergier och ämdå får en att känna sig som en gudinna.

Malin

Nämen, tjejen längst till vänster på bilden är ju min frisör!
Åker över till Tallinn några gånger per år och går till henne. Nästa gång lär jag få se era produkter där 🙂

G

Suured õnnesoovid! -grattis 🙂

Anne

Vad kul ! Välkommen till lilla Estland. Nästa gång då jag åker hem ska besöka salongen 🙂

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *