#IsabellaLöwengrip
Följ
Business Life & thoughts
december 13 2016 at 09:57

Luciamorgon

Det har aldrig någonsin gått så fort att få på barnen kläder som imorse. Vi har ju pratat om lucia i evigheter hemma och längtan hos barnen var stor. Gillis som sockerbagare och Sally tomtenissa. Vi körde ett genrep imorse med med varsitt elektrisk ljus (riktigt till mamma) och så gick vi runt hemma och hade ett luciatåg med sång. Klockan 15.30 idag har barnen riktigt luciatåg på förskolan, pirrigt för oss alla.

IMG_8644

Kläder från Lindex förutom Sallys mössa som tillhör en julklänning jag köpte på Disney i USA. Tur det för annars hade hon varit utan. När jag kom till kontoret väntade luciamys här och vi överraskade kollegorna med ett inbjudet luciatåg. Otroligt vackert. Bilder kommer under eftermiddagen. Nu väntar jobb!

28 Kommentarer

Vad mysigt det låter!

Sara

Mysigt! Jag har en fråga till dig ang. dina projekt och företag. Jag är själv chef och basar för stora projekt, där jag är idégivare, utvecklar och bygger upp (med mitt team) – lite som små företag i ett stort. Problemet är att jag alltid tröttnar efter en tid, det är vansinnigt kul att spännande att utveckla, bygga upp allt och starta, men sen efter ett tag är jag så trött på allt som har med det projektet att göra – oftast innan jag kan överge det och så måste jag verkligen tvinga mig att fortsätta. Hur gör du, som ofta beskriver dig som lite impulsstyrd (finns säkert någon bättre beskrivning)? Du har ju jobbat med dina aktuella företag i flera år, hur gör du för att inte tröttna på LCC och Flattered och co? Känner du inte nån gång ”men åh, jag är sååå trött på hela apteksindustrin, jag bara orkar inte bry mig (även om du gillar industrin i grunden)”?

Emelie

Spännande med lussefirande för barnen! 🙂

Glad lucia på er! Så söta små godingar! Här har vi firandet ikväll för dom små, ska bli himla spännande!

http://www.livsglitter.se/2016/12/5-manader.html

Elin

Jag tycker du verkar vara en fantastisk mamma! Ville bara säga det 🙂 trevlig lucia och god jul!

Isabella Löwengrip

Men vad snällt! tack!

Tove

Hej Isabella!

Jag ska börja på ett nytt jobb där de kör med dress code(kavaj). Känner mig så himla osäker på den typen av klädsel, men du är så duktig på att få det att kännas lagom och ändå med en egen touch. Har du några tips? Kanske nåt att skriva ett helt inlägg om? Eller det kanske du redan har gjort?

Lina

När jag under min utbildning hade praktik på en skola där de hade dress code var jag också osäker i början. Köpte ett par kostymbyxor och ett par kavajer hade jag redan hemma. Jag som brukar gå i klänning hade många som matchade till kavaj och kjol funkade ju också. Ett tips kan ju vara att vara uppmärksam på vad andra har på sig i början!

Nadia

Om de har dresscode kavaj så skulle jag tro att de inte vill att man ska ha sin egna tuch. De kommer antagligen inte vilja att du kommer i skinnbyxor med en kavaj till, utan vill att du ska ha knälång kjol alternativt kostymbyxor. Så tråkigt med såna företag där man inte litar på att sina anställda kan klä sig presentabelt (med en egen tuch) utan dresscode.

Isabella

Hej.. vilka fina barn ni har!
jag har en fråga som inte har med inlägget alls att göra…men det är så att vi håller på att renovera vårat lilla hus..vi har ingen tvättstuga just nu. Jag undrar om ni har tvättstugan på övervåningen eller? För och nackdelar?

Ni har ett superfint hem..och en fin familj.
Kram

Josefin

Hej! Nu är jag ju inte Bella, men är rätt säker på att de har tvättstuga på undervåningen 🙂

Isabella

Aha okej. Ja det är säkert så då 😉😁

Anna

Jag tror dina barn har en alldeles underbar uppväxt. Jag inspireras av din blandning av vuxen/seriös/karriärsdriven och ditt barnasinne (dålig på att uttrycka mig tydligare), blandningen där emellan inspirerar mig.

Glad Lucia på er <3

Emelie

Isabella har följt dig i över sex år och är stark feminist och mer vänster än höger, många av mina vänner kan inte förstå att jag följer dig och det är synd om dom. För även om jag inte håller med dig i allt tycker jag du verkar vara en så helt igenom underbar människa, du är så jävla cool, varm och rak, känslig, glad, omtänksam. Önskar jag var lite mer som dig och att jag trott lite mer på mig själv här i livet.
Önskar dig allt gott!

Isabella Löwengrip

Tack vad snällt!

Super känsliga bölmorsan

Åh första lussetåget sonen hade på dagis, så satt den här mamman och snyfta. Blir inte mindre med åren 😉 Idag hade han sitt luciatåg i skolan, bara års 3 som kör tåg på våran skola. Han 9år och jag ville grina hela tiden så fint de va! 🙂

Josefin

Haha åh 🙂 Gillar ditt namn xD

Å så gulligt 🙂 Vi har luciatåg på förskolan på torsdag 🙂

Agnes

Hej Bella! Jag har en fråga som jag hoppas att du skulle kunna göra ett inlägg om. Jag är 20 år och pluggar och min kille är 21 år men jobbar. Hur tycker du att man ska fördelar kostnaderna i hemmet när inkomsterna skiljer sig så pass mycket. Vi äger en bostadsrätt tillsammans och betalar därför lika mycket på lån, amortering osv och det känns självklart. Men, de övriga kostnaderna så som el och bredband mm. Hur tycker du man ska fördela dessa kostnader? Vi själva vet inte riktigt vad vi tycker och därför vore det roligt att veta var du tycker och tänker! 🙂

Gud så mysigt! Kan sakna allt luciagrejs lite.. Har knappt sett ett luciatåg sen gymnasiet. Hittade dock en gammal bild från min lillasysters första luciatåg på förskolan för fem år sen. Sötaste jag sett! Hon var tärna, men såg mest ut som en maräng med glitter på toppen haha.

Mitt luciafirande idag blev inte mer än att jag och en kursare bjöd på saffransgifflar, pepparkakor och julmust under en workshop vi höll i på Svenska turistföreningen. 🙂 Och nu ska jag snart iväg på en luciaföreläsning om framtidens arbetsmarknad! Så spännande.

Linnea

Tack för att du skriver förskola och inte dagis, som blivande förskollärare gör det mig jätte glad!

Pe

Som en förskollärare till en blivande; tänk på särskrivningen!

Linnea

Kan du meddela mig vad jag särskrivit? 🙂

Linnea

Jag såg nu att jätteglad ska sitta ihop såklart, ibland går det lite snabbt i skrivandet. Jag tycker däremot det är väldigt onödigt av dig att leta kommentarer att rätta. Onödigt att slösa tid på sådant enligt mig. Hoppas du har en bra dag, och att du är trevligare i verkligheten än bakom datorskärmen!

Så himla söta! Julen är verkligen magisk i den åldern 🙂

fifi

Vilken underbar bild. Fint att man bytt ut pepparkaksgubbarna mot sockerbagare.

min mycket viljestarka unge ville inte ha mössa, eller kläder eller något. Men tillslut kom vi fram till föris, påklädda och med mössa på . =) och väl där blev det hur mysigt som helst!

Marie

Gillar att du/fotografen kan ta söta bilder på barnen utar att visa ansiktet på dem. 👌🏽 känns rätt på något sätt.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *