#IsabellaLöwengrip
Följ
Business Life & thoughts
september 21 2016 at 19:28

Kvinnobilen är här

Äntligen! Det har kommit en kvinnobil!

Det har varit så himla svårt för mig att förstå mig på min Porsche Panamera så jag är tacksam över att Seat och Cosmopolitan har lanserat en bil som jag äntligen kan hantera. Jag har aldrig lyckats med en parkering men denna modell underlättar tydligen för oss kvinnor. Men inte bara det! Strålkastarna är eyeliner-formade och interiören andas champagne. Det är precis det som jag har suckat över högt tidigare. VARFÖR kan inte lamporna se mer gulliga ut?

IMG_3831

Jag är också imponerad över lanseringen av bilen. Som ni vet så är det svårt för kvinnor att tycka att en bil är ”spännande” så nu när bilen istället rullades ut som på en modevisning kunde jag relatera till bilen bättre.

seat-mii-by-cosmopolitan-2

Tack Seat och Cosmopolitan för Fun and fearless Cosmo girls-bilen. Tack för att ni tror att jag kör med med underliv och parkerar med brösten till låten ”Girls just wanna have fun” på högsta volym. Den är den mest idiotiska satsning på evigheter.

255 Kommentarer

Maria Tjäder

Hej,

Jag har läst din blogg sedan jag vet inte när, när du började blogga typ… Och alltså tycker jagt för det mesta om det jag läser, jag blir inspirerad (tycker det är härligt med starka kvinnor som driver företag etc), men jag blir så trött på sånna inlägg som ”tjej bilar” och att barnkläder/barrum/ ska indelas i könskategorier, rosa för tjejer och blått för killar. Vad är en tjejbil? Varför ska tjejer bära rosa och ha rosetter i håret? Måste killar gillar batman och annat ”manligt” och tjejer drömma om att vara princessor. Du måste inte vara en förebild, men du är en mediaprofil och du har en viktig röst, vad är din ställning till manligt/kvinnligt?

Kram på dig!!

Sara

Om du läste henne inlägg ordentligt borde fattat att hon var ironisk!

Johanna

Hej Bella!
Tips, du får vara försiktig när du lägger upp denna typ av inlägg med ”poängen” på slutet, jag skummar ofta igenom dina inlägg och de är lätt att missa en rad här och där. Jag trodde på riktigt att du tyckte detta var en bra lansering (det värsta jag sett på länge). Tack för grym blogg och inspiration!

Vill mest bara säga: heja, heja dig!!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *