Blacklist

Åh finns det något bättre än att sminka bort dagen och ta ut linserna och byta till glasögon? Det är roligt att få bli sminkad men jag känner mig finast osminkad. För mig hade det blivit en jobbfeeling att vara fixad. Att byta om och ta bort allt när jag kommer hem är ett sätt att berätta för hjärnan att ”nu kan du koppla av”.

IMG_3766

Glasögon Nividas (adlink)

Jag har precis nattat Sally och jag tror att Odd har somnat inne hos Gillis. Jag ger honom till 20.30 men sedan ska jag knacka på. Odd och jag såg klart serien Starke man (4 av 5) och nu har vi precis börjat med serien Blacklist. Oh vad den är spännande. Varje avsnitt är som en käftsmäll. Så mycket som händer, så många intryck och känslor som går igång. Riktigt bra. Men först svara på några mail, rättare sagt 36.

43 kommentarer

 1. Jag har precis sett klart alla avsnitten och väntar på säsong 4. Så ni har mycket spännande att se fram mot.

 2. Madam Secretary är också riktigt bra! Kolla in den 🙂

 3. Det bästa är att tvätta av sminket efter en lång dag! Kolla gärna in http://oliwias.se för en måndags-boost. Tror de flesta är i behov utav det.

 4. Jag vill också börja se någon serie. Har faktiskt inte följt någon alls. Kanske ska börja med den Blacklist. Men först ska jag steka pannkakor till sonens utflykt imorgon. Kanske 36 st. Haha ❤️

  1. Suits!! Bästa serien på Netflix Och jag hade inget ”frikort” innan men nu har jag! Harvey Specter

 5. Blacklist är lätt en av de bästa serierna vi sett – började se på Netflix men var nu tvungna att även köpa (eller vad man kallar det?) Viaplay för att kunna se säsong 3!

 6. Det är väldigt svårt att läsa texten I din blogg nu texten är så tunn så ta gärna tillbaka den gamla så kan fler läsa

 7. Åh jag önskar att jag kunde se blacklist för allra första gången igen! ASBRA!

 8. Alltså det finns inget bättre än att komma hem efter en lång dag. Byta om till mjuka kläder, ta av sig bh:n och sen tvätta rent ansiktet. Och sen sjunka ner i soffan och ta det lugnt. Det är lyx för mig 🙂
  http://www.nouw.com/hellofebruary

  1. Haha +1

 9. Bästa som finns att få bort sminket och dra på sig sköna brallor när man kommer hem efter jobbet x)

 10. Jag brukar inte kommentera ofta men jag har följt din blogg sedan 3,5 år tillbaka (ungefär då du gick ut med att du var gravid med Gillis) och jag tyckte länge att din blogg var den bästa. Du hade alltid mycket bra inlägg om allt möjligt, och mycket variation. Men nu för tiden handlar din blogg bara om ”skönt att sminka av sig”, LCC (reklam), svara på mejl osv. Inte mycket variation med andra ord.
  Kan du snälla se över dina inlägg och skriva mer intressanta inlägg som förr? Ex om företagande, tips, om dina resor, throwbacks mm.

  Du är en mycket inspirerande person, tack för det.

  1. Håller faktiskt med

  2. Och jag håller inte alls med, tycker Bella ger just det du efterfrågar, vilket visar att det är omöjligt att tillgodose alla bloggläsares krav och önskemål 🙂

 11. Tror nästan jag ska börja sminka mig för det låter så skönt att få ta av sig det och mysa på kvällen 🙂

 12. Samma här, sminkar mig aldrig nu mera. Fina fransar och man känner sig redo att möta världen 🙂

  1. Samma här, använder bara mascara. Min foundation försvann i flytten för några månader sedan och jag har inte orkat köpa en ny. Det växte sedan till att jag inte behöver köpa en ny, så jag lät det vara. Så mycket fräschare lyster nu i ansiktet när jag bara använder återfuktning och absolut ingenting annat – och min sambo berömmer ofta min hy ♥

 13. Oooh! Jag sitter på nålar inför nya säsongen. Jag var fast redan från avsnitt ett! Galet bra serie! Älskar James Spader

 14. Så snygga glasögon! Var är de ifrån och vad heter modellen?

  1. Men det står ju klart och tydligt vart de är ifrån om du hade läst bloggen och inte bara kollat på bilderna.

  2. Länk under bilden

 15. Åh den bästa känslan! så fina glasögon också, funderar själv på ett par liknande.

 16. Marianne S. Rekk

  Blacklist blir bare bedre og bedre ut i de neste sesongene- gled dere

 17. Hej! jag måste få fråga dig om tips och råd då jag är i en väldigt knepig situation och du känns som perfekt person att fråga detta om.
  Jag har bott med min sambo i lägenheten i ca 1 år, har jobbat sedan april på ett jobb i närheten av där vi bor. Jobbade som vikarie från april tills nu i september då jag fick fast anställning (från och med 4/9 ) men nu har de uppstått en väldigt privat situation som gör att jag och min sambo inte kan bo kvar i lägenheten och vi bor istället hos våra föräldrar. Mina föräldrar bor långt ifrån där vi hade lägenheten och även från mitt nuvarande jobb. Detta gör att jag pendlar 2 timmar varje morgon till jobbet och likaså när jag ska hem. Vilket gör att jag måste upp ca kl 4 varje morgon och kommer hem vid ca kl halv 7. Vilket är otroligt tufft såklart. Jag orkar inte göra något annat än att jobba, äta & sovasovasova typ. Jag har sån ångest över dethär. Jag känner att jag inte kan säga upp mig från jobbet pga jag började min fast tjänst nu den 4/9 . Samtidigt som jag inte orka pendla. De är ohållbart. Hur skulle du gjort?
  Jag arbetar inom vården, så de finns mycket andra jobb. Men jag trivs så bra på arbetsplatsen & med mina underbara kollegor. Jag mår så dåligt snälla hjälp!

  1. Jag hade sökt nytt jobb! Det där känns enbart hållbart en kortare tid, om det inte är så att Ni kommer kunna flytta tillbaka till det området inom en snar framtid?
   Jag har också sagt upp mig från jobb som jag ”trivts jättebra på” men när man väl kommer på en ny arbetsplats så trivs man (oftast) där med – man måste våga chansa och för dig personligen kommer det ju blir stor skillnad, och om ja får gissa så kanske Du/Ni redan mår lite dåligt över den situation som uppstått och därför kommer pendlingen osv bli ännu jobbigare! Chansa!

   Lycka till!

  2. Vad för privat situation!?

 18. Jag håller med: Det är verkligen den bästa känlsan! och du res lika bra ut osminkad… och vilka fina glasögon! 🙂

 19. Känns som att du skrivit exakt detta inlägget tusen gånger…

  1. Jag hàller med

 20. Väntar du med att svara på alla mail, som kommer under dagen, tills på kvällen?

 21. Nu sminkar jag mig inte så ofta och mycket, blir mest mascara och möjligen concealer. Men min kille tycker det är lite konstigt att man sminkar upp sig när man ska på kalas, stan eller jobbet tex. men inte när man är hemma bara med honom. Alltså varför jag inte kan göra mig fin inför honom även fast vi bara ska vara hemma han och jag 🙂 Nu tycker han ju såklart att jag är fin som jag är men han undrar bara över själva fenomenet eller vad man ska kalla det…

  1. Ja men det är ju egentligen konstigt även fast jag tror dom flesta föra så ink mig!

  2. Haha….rolig kommentar

  3. Fenomen? Nja det är väl bara ett val?
   Jag målar mig när jag har vaknat, även om jag är ensam.
   Mascara o ögonpenna sen är det klart.

  4. Min sambo säger samma sak – Och ja, han tycker också att jag är fin osminkad och ofixad, men kan inte förstå varför jag ska ”fixa mig” inför andra men är nöjd med att vara ofixad inför honom. Men egentligen är det ju ett positivt tecken att man är så pass bekväm med sin partner att man inte känner att det behövs. Visst, önskar att jag var lika bekväm med resten av världen, men c’est la vie.

 22. Hej Bella:) vill bara berätta hur nöjd jag är! Har köpt min första produkt från LCC (ser fram emot att testa fler) som blev 18 h mascaran, och kommer nog aldrig byta till ngn annan!! Jag har väldigt långa egna fransar och för att få till dom bra har jag tidigare behövt använda 2 olika mascaror, en för att separera fransarna och den andra för att få volym och färg, men LCC’s gör både och! Att den sen har så snygg förpackning att man vill ha den stående framme i badrumshyllan istället för att stoppa ner den i sminkväskan är ett stort plus:) toppenprodukt!

  1. En mascara för att separera och en för att få färg?
   Du den där första mascaran var ju inte nåt att ha om den inte ens ger färg.
   Låter nästan som du jobbar på LCC 😉

   1. Haha nej, jag jobbar inte på LCC (hade faktiskt tänkt börja inlägget med att varna att det kanske kommer låta överdrivet Men det är bara så nöjd jag är) . Kanske formulerade mig lite fel, den gav ju såklart färg men inte så mycket som jag önskar, LCC’s gav verkligen mycket färg utan att behöva stryka på flera gånger:)

 23. Jag älskar Blacklist!! Så fruktansvärt bra serie!!

 24. Undrar varför du väljer att sminka dig om du känner dig finast utan smink?
  Känner du dig tvingad att använda smink, eller varför väljer du att bli sminkad? Det är ju inget måste… Hoppas att du väljer att svara!

  1. Att sminka mig är ett sätt att berätta för hjärnan att ”nu ska jag jobba”, lite samma känsla som att ta på sig en kavaj 🙂

 25. Första säsongen av Blacklist är så bra!! Andra okej och sen blir det som med de flesta serier, tredje säsongen levererar bara sådär. Men njut av Blacklist! James Spader är fenomenal.

 26. Kan på vägen hem på tunnelbanan längta efter att ta av jeansen eller kostymbyxorna och hoppa i mjukisbyxorna och en hoodie. Bästa och avslappnade känslan! Och lekvänlig med småbarn i hemmet!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *