#IsabellaLöwengrip
Följ
Business Life & thoughts
augusti 9 2016 at 12:49

19 nya produkter

… Löwengrip Care & Color har 19 lanseringar nästa år! Det känns lite svettigt men också fantastiskt roligt. Målet är 19 men som ni vet så hamnar vissa produkter på produktkyrkogården om de inte hållet måttet. Jag har sagt det förut men det är en härlig känsla att inte ha något tvång om produktion. Jag släpper bara det jag är nöjd med. I år så kommer Clean & Calm i 150 ml pump (äntligen), sedan släpps en Sensitive-serie för kroppen. Skillnad mot den rosa serien är att vår sensitive är till för hud som redan är irriterad. De kan man alltså ha vid behov eller dagligen om det behövs. Sally har ofta knottrig torr hud och jag smörjde in vår Sensitive-kräm på henne och resultatet blev enorm.

Isabella Löwengrip 19 nya produkter

Nästa år (vecka 7) kommer en scalp-serie för kli:ig hårbotten, sedan en saltvatten-spray under våren till håret och vecka 20 kommer vår älskade Intimserie. Innan semestern är det tänkt att släppa en SPF för kroppen också. Och under hösten 2017 kommer en advanced skincare för ansiktet. Allt förutom nya ansiktsserien är redan under utveckling med stabtester och så småningom belastningtester. Men advanced måste påbörjas i september om vi ska hinna med (alla produkter tar cirka ett år). Puh!

Isabella Löwengrip scalpserie lcc

Om du vill bunkra upp med produkter inför hösten så har Nordic Feel en kampanj som heter 3 för två just nu och ni hittar den här (adlink). Ett stort tips är vår hårinpackning The Cure, ljuvlig. Nu ska jag hoppa in i ett möte med en frisörkedja, vi finns ju idag hos 200 frisörsalonger också. Totalt har vi 1100 återförsäljare, varav 900 är apotek. Det börjar bli svårt att ta in. När jag var på Friends Arena och såg Beyoncé så tänkte jag just på det där med antal, under konserten befann sig 50 000 människor på plats och ni är fler som läser bloggen här varje dag. Efter det så blev det lite läskigt att skriva ett inlägg för jag tänkte på publikhavet. Nu har jag tack och lov glömt bort den känslan 🙂

93 Kommentarer

Nicole

Hej Isabella och LCC,
Jag har köpt er deo från start och är nog inne på min 4e flaska nu. Har älskat den från dag 1. Men på senare tid tycker jag att den inte passar mig längre, det känns som att den inte håller kvar sin lukt och när jag kommer hem från en lång dag kan jag lukta lite unket/svett. Som att jag skulle behöva bättra på med deon under dagen, vilket känns konstigt och när jag gjort det luktar det faktiskt värre. Har inga stora svettproblem kan tilläggas, men är aktiv i vardagen med mycket möten och spring. Testade min mor’s deo från Oscar De La Renta som är en torr variant på stick(?). Alltså herregud vad bra den var! Luktade magiskt och satt som berget på mig och under en hel dag utan problem, klänningen jag hade luktade också från deon vilket var ett litet pluspoäng då det var en god doft. Så om ni inte redan jobbar med en ”torr” deo, eller vad dom kallas, så kan ni SNÄLLA ta fram en sådan produkt? Gillar era produkter och vill gärna stötta er med att köpa av er!

Tack på förhand och tack för grymma produkter som jag sen starten rekommenderat till alla kvinnor i min närhet för att dom är så bra 🙂

Linn Helljesen

Isabella, du er helt RÅ!! Fantastisk jobbet!! Jeg var i Stockholm i sommer og kjøpte produkter fra LCC for over 2000kr!! Elsker de og fast bruker hver dag 🙂 Stå på videre, du er kjempe flink 🙂

Älskar neccessären. Så. Himla. Fin.

sas

åh vad roligt! jag har en massa utav dina produkter, älskar varenda en av dem, de är verkligen så bra! (har ex. tvål, handkräm, the heat is on, good to go light (BÄSTA DOFTEN, perfext texture efteråt!), pixie dust, moisture on the go (kan inte leva utan!), purify my skin, the serum, the cream, count on me, clean & calm (LOVE, den är sååå dryg och lyckas att både vara effektiv o c h skonsam) för att nämna några.
jag reser en del så tack för smarta förpackningar som man får ta in o ut ur landet. dock pga. mycket i och urpackningar ut necessären har en del av bokstäverna (LCC) o guldlinjer skavts bort o man kan inte se vad det står på vissa produkter. lyxiga produkter i inte alltid så lyxiga förpackningar. förstår att det håller priset nere att trycka på den plasten men ex. ”clean & calm” är tryckt med svart text, rakt på den vita förpackningen, är kvar med dess svarta ränder, medan ”guldet” har nötts bort o skavts ner i min necessär. WELL, jag är toppen-nöjd i alla fall och kommer fortsätta att köpa dina produkter en LÅNG tid framöver, är spänd på det nya sortimentet, så kul! <3

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *