#IsabellaLöwengrip
Följ
Motherhood
juli 17 2016 at 21:29

Stranden

Det här enorma hotellet har inte en strand utan tre. Idag besökte vi den som ligger nedanför oss. Vattnet var varmare än poolen och det var riktigt skönt där vid halv fem. Vad har vi mer gjort idag? Det gamla vanliga, middag och disco. Jag gillar att dagarna nu går på semesterrutin. Sedan måste jag också säga att det är lättare att resa nu när Sally är lite större. Sist vi var borta var i Thailand och då var hon tio månader. Nu med sina 1 år och 3 månader så är hon en lekkamrat till Gillis och dom har kul med varandra. Dom ” lagar mat” på sandstranden och när vi äter behövs ingen padda för dom har varandra. Men med deras vänskap kommer också bråk såklart men för det mesta är dom bästisar. Här borta ville dom nattas bredvid varandra.

Isabella Löwengrip stranden mallorca

Ingen vill ha krattan – Spaden är mest poppis.

Isabella Löwengrip bikini mallorcaIsabella Löwengrip strandbildIsabella Löwengrip stranden mallis

Nu blir det balkong-häng med Odd och lite sangria. Livet känns så vuxet. Jag får flashbacks från när jag själv var i Spanien och drack slush och fick håret flätat. Jag minns hur det var att gå och lägga mig med min lillebror och dom vuxna satt på balkongen. Nu är jag själv här. Jag tror det var Alex och Sigge skrev det så bra i boken Tid, jag kommer inte ihåg det ordagrant men det var något i stil med att när stora händelser i livet tex sin födelsedag så känner man hur tiden går runt och man möter alla år av sig själv. Det är väl så det är för mig här, minnena som väcks öppnar upp en tidslucka på alla Spanien besök jag varit med om som barn och därför känns det så nära.

27 Kommentarer

Åh så härligt! Helt rätt att åka till solen när den inte syns till i Sverige… 😉
Kolla gärna in min blogg också: https://notesbyhanna.wordpress.com/

P

Jodå Hanna solen syns visst i Sverige
I Stockholm är det sommar!

Vilken fin strand! 🙂
Vi var alltid till Turkiet när vi var barn och jag kommer verkligen ihåg när vi skulle lägga oss (jag & min bror) med fönstret öppet på grund av värmen, och vi kunde höra dom vuxna på balkongen.
Det var så himla mysigt!! 🙂

Mia

Åh, det är så svårt att läsa bloggen nu, jättetrist! Kan ni inte se över texten? Den känns mindre och ljusare, känns inte bra för ögonen. Fler som känner så eller är det fel på mig?

Mikaela

För mig går det bra att läsa. :/

Kj

Fel på dig.

Du skriver verkligen så himla bra och on the spot! Ofta så läser jag något inlägg av dig och tänker att precis så är det ju hos oss också. Bra på att sätta ord på känslor!
Kram och ha en fin semester

Sandra

Ser underbart ut, haft fint väder här idag också. Vilken underbar sommar det varit! Har hängt på stranden par veckor redan sammanlagt, ovanligt för att vara Sverige. Njut!

Vilken häftig känsla!

Jag kom hem från San Francisco och norra Kalifornien igår… Så håller med Hanna att solen är saknad! Dock sitter jag fortfarande ute på balkongen med två tröjor, fleecejacka, dubbla filtar, med ett tänt ljus och skriver…. Inget dåligt väder osv. 😉

Lisa

Hej Isabella! Om det inte är för privat så undrar jag hur lång du är och väger?

Emelie

Hur lång är du och vad väger du? Eller oj, är det för privat?

Sandra

Skulle tippa på att hon är 173 väger 63, har jag rätt ? 🙂

Linda

Tror du hon är så pass lång?

li

Så klart det är privat!

Vad fint skrivet! Jag kan tänka likadant ibland när jag upplever extra fina stunder med familjen, lite wow – tänk att det är jag som är vuxen nu och mina barns tur att göra saker för första gången. Finns inget bättre än att skapa härliga minnen tillsammans! Ha en fortsatt underbar semester 🙂

Ja, det är härligt och så märkligt det där att kunna relatera till något som både barn och vuxen 🙂

Victoria

Ser ju nästan ut som hemma i Sverige en bra dag…

Carro

Hej!
Jag är lite nyfiken på hur gamla era barn var som yngst när ni reste och hur ni tyckte att det gick?
Några tips och idéer för att underlätta en tidig resa så mycket som möjligt? 🙂 givetvis är alla barn egna individer men ja!

Trevlig semester!!!

Sandra

För att vara mallis måste ja säga det var ovanligt fult vatten på den stranden. Ta er till alcudia stranden. Finaste stranden i europa som jag varit på!

Malin

Det låter såå härligt! Berätta gärna när du kommer hem om hur ni fixade taxi/transfer med bilbarnstolar. När vi var i Frankrike nyligen var det skitsvårt (och även med matstolar på restauranger).

Gud vad härligt ni ser ut att ha det det! Och kul för barnen att få hänga på stranden och busa! Kika gärna in på min blogg, är gravid i vecka 14 med mitt första barn 🙂 http://www.nouw.com/hellofebruary

Anna

Åhh, ser så härligt ut!! Är så avundsjuk…var på Mallis för ett par veckor sedan, älskar ön! Saknar värmen o solen o de där semesterrutinerna med barnen… Bara bada o sola o slappa….så gött…!! Hade åkt igen nu om vi haft råd, tycker ni gjort helt rätt 🙂

Ja, det är så himla här verkligen! 🙂

Det är verkligen härligt när barnen leker med varandra, syskonkärlek är det finaste som finns

Det ser så härligt ut!

Martina

Vad heter hotellet? Plats?

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *