#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
juli 2 2016 at 17:01

Semesterpirr

Det är lördag och semester. Eller i alla fall för mig. Odd jobbar tills på torsdag nästa vecka. Jag har en liten jobbgrej måndagkväll och jag tror att jag kommer att landa i en semesterlunk efter det. Nästa helg åker ju Odd och jag iväg på en weekend till södra Frankrike, som vi längtar. Jag tror faktiskt att det är perfekt att börja vår gemensamma semester på en resa utan barnen, då hinner vi landa i vår relation och komma tillbaka utvilade och extra kära. Odds och min relation blommar alltid under semestertider, då kommer passionen tillbaka. Efter Sally så trodde jag inte att jag skulle få uppleva pirret igen med Odd. Det var fullt upp med två barn och bolag. Men när vi åkte till Thailand i vintras och fick just tid att bara vara så kom pirret bubblandes. Herregud så härligt det kändes. Nu vet vi att vi bara behöver kravlösa dagar för att det ska komma, det är faktiskt tryggt att veta under småbarnslivet.

 

Isabella Löwengrip cykla

Isabella Löwengrip leka i trädgården

 

Idag har vi inte gjort många knop. Handlat, klippt gräsmattan (funderat på vad vi ska ha för perenner där cyklarna står), spelat fotboll, cyklat och lekt i lekparken. En väldigt härlig lördag tillsammans. 

33 Kommentarer

Jessica

Hej,

Tips. Det är inte bra att plantera intill husväggen då det bidrar till fukt i fastigheten. Detta meddelade de tre olika besiktningsmän vi hade när vi köpte vårt hus, så vi rensade bort de få växter som fanns intill husväggen.

Det är synd, det är ju så fint 🙂

Moa

Så är det. Lite lustigt att husägare dränerar för att bo BORT vatten, o sedan så sätter man rabatt intill husväggen, men håller med om att det är fint. Vi har satt våra rabatter på andra ställen på tomten så man ändå kan njuta av perenna växter (men var o en gör såklart som den vill :P)

Lena

De senaste tre inläggen har handlat om bekräftelse för att allt är så härligt. Av egen erfarenhet brukar det inte vara så då.

Magdalena

Så roligt att du gått från ”allt dör på min balkong” till att använda ordet ”perenner”! Ett litet ordval med så mycket vuxenpoäng 😉

Åh så fint!

lina

Om det är på norrsidan är det lika bra att inte ha några blommor där. Inte många som trivs i skuggan.

Härligt att kunna åka iväg själv en liten stund 🙂 man behöver det också!

lh

Var det inte du som nyligen skrev ”alla flyktingar vill bara komma hit å leva i fred!”.
Vad har du att säga om de nyaste polisrapporterna om tafsande ensamkommande i grupp? Vaknat än?

Tara

LH – Kan du förklara varför det är skillnad om en utländsk eller en svensk person tafsar?

Lär väl påpeka att jag inte tycker det är rätt oavsett vem som gör det..

lh

Det var ju inte precis det jag skrev om du läst ordentligt innan du krafsade ner ett svar.. Bella verkar ju tro att allt invandringsmotstånd = rasism.
Det finns problem hon inte förstår/någonsin upplevt, med många väldigt naiva inlägg..

jooo

Är det okej att importera mer problem än vi redan har?

Tara

LH – Det finns rötägg – i det här exemplet, tafsare – i alla nationaliteter, t.om bland svenskarna faktiskt. Inga konstigheter, mer än att man önskar att de inte existerar alls.

O du visar ganska tydligt i din första kommentar vad du tycker om ensamkommande o flyktingar – g a n s k a genomskinligt faktiskt!

Lina

Bra LH!! Håller med dig fullständigt!

Visst är det härligt! Nu har vi inga barn men varit tillsammans i 9 år och det finns nog inget underbarare än att komma iväg på en resa tillsammans ett par gånger per år och känna det härliga semesterpirret och att kärleken blomstrar, det lever man länge på.

Elin

Smultron! Stör inte grunden, fint o glädjer barnen:)

Nathalie

Får sånt lyckorus av att se Sally springa utan skor i gräset!! Kommer ihåg känslan, så underbart det var.

Ni får en perfekt start av er semester!!

Pioner eller rosor hade varit superfint!

Hanna

För fuktens skull så är det bättre att lägga grus eller nåt sånt närmast fasaden/grunden och sedan ha rabatter på annan plats i trädgården. Tänk på att matcha sten/grus med den kulör ni tänkt ha på huset.

Det är härligt med egentid och om inget annat så är det väldigt behövligt! låter underbart!

Maria

Trist att ni kör över blommorna med cykeln.

Johanna

Jag tycker att det är mest intressant att se den sponsrade elcyckeln som tydligen inte hamnat på Blocket än.

Fanny

”Trist att ni kör över blommorna”
Trist för vem? För dig?
Vet du vad? Om dom vill så får dom köra över varenda blomma för det är deras tomt!
Och om du tittar ordentligt så ser du att dom blommorna vid cykeln inte blir förstörda alls
Sluta klaga på precis allt!

Lisa

Följt din blogg länge och märkt att när du väl skriver om något som varit jobbigt så är det alltid i efterhand. Jag förstår på ett sätt att du inte vill vara för privat om fet i nuet är tungt men det känns inte trovärdigt att först läsa att allt är tipp topp och sen senare att det den perioden inte var bra.
En annan sak är din vikt, jag bara väntar på den dagen du skriver att du egentligen hade koll på träning/kalorier men ville leva efter ditt motto om att inte tänka så.
Gillar inte häller ditt svart/vit tänkande ”så här är det att bla bla bla”.

I övrigt älskar jag din blogg! Tycker du generellt sprider glädje och pusch framåt till andra människor.
Skriver mina åsikter bara som en feedback hur det du skriver kan uppfattas och inte som en sanning eller kritik.

Mvh Lisa

Hiu

Bra kommentar!

Malin

Får jag bara höra tack, hur och varför Isabella är skyldig att redogöra för sin vikt? Om hon precis bara vill vara (jag har själv gått ner mycket i vikt i perioder utan att jag själv gjort något åt det, för att livet förändrats eller jag har varit stressad) så har hon väl rätt till det med eller utan blogg?

Som bloggare har man den makten, och det valet att välja vad man skriver om. Så ÄR det faktiskt. Hon har inte skrivit på något kontrakt som säger att du och alla andra läsare har rätt till alla detaljer i hennes liv. Du har bara rätt till det hon vill läsa, precis som att Isabella inte har rätt att kräva att vi alla skriver vår vikt eller årsinkomst som en rad i våra signaturer.

Jag har svårt att förstå varför så många av er inte fattar att Isabella har och är sitt eget varumärke. I och med det så är inte hennes blogg en arg tonårings dagbok. Inte längre. Den är en del av hennes jobb och varje dag när vi läser och kommenterar så hjälper vi hennes varumärke att växa starkare. Det handlar inte om att minut för minut vara öppen med allt i hennes liv. Det är inte så det fungerar. Precis som att alla andra har rätt att välja vad man delar med sig, så har faktiskt Isabella det också.

Eva

Jag har aldrig kommenterat din blogg men jag måste bara få säga att jag älskar att läsa den för den innehåller allt som livet är o mer därtill. Du är fantastisk o kör på som vanligt med din man o barn. Kram Eva

C

Försäkrings bolagen kräver grus närmast husfasaden pga fukten som kan bli av växter och rabatter! Förra ägaren som vi köpte villan av hade lagt grus ca 30 cm ut från husväggen och sedan anlagt rabatt…. allt rätt alltså enligt försäkringsbolaget som vi tog hit vid besiktningen.Så prata med dom först innan ni planerar en rabatt. Fuktskador på husgrunden är inte kul och det fick våran granne erfara, rabatt närmast husgrunden som rasat in under kåken och med fuktskador , dom fick gräva upp runt huset och fram jord som rasat in under kåken.

Maja

Var rädd om era blommor och kör inte över dem med cykeln som ni gjort på bilden!

Annika

Stockrosor är så fina och finns i en massa färger!

Bloggar om mitt liv med en man som sitter i fängelse och vårt liv tillsammans. Skriver om drömmar, framtidsplaner, motgångar och min villkorslösa kärlek till honom. Allt på ett väldigt ärligt och öppet sätt.

Semester är bäst!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *