#IsabellaLöwengrip
Följ
Motherhood
juli 1 2016 at 19:29

Min andra halva

Alltså vad har jag gjort för att förtjäna min man. Han är så duktig på att uppvakta mig med stort och smått. Jag får blommor, har jag sneglat på något recept så överraskar han mig med den desserten och då och då får jag fina smycken. När jag kom hem från Miami förra året så bodde vi på hotell i samband med flytten till huset och då överraskade han mig med en otroligt vacker ring, en smaragd med dismanter runt om. Idag när jag kom hem från Martina så väntade mitt favorit-dessertvin Moscato D’asti och en liten svart box. Och i den svarta boxen låg ett matchade halsband.

 

Isabella Löwengrip min andra halva

 

Jag älskar det! Smaragden är i en väldigt fin grön nyans.

 

Isabella Löwengrip present från odd

 

… Här är ringen till. Så fin.

Odd sa att halsbandet var min sommarpresent och för att fira alla framgångar. Det kan låta självklart för många. Men att jag har en livspartner som alltid är stolt och hejar på mig när det går bra, är så viktigt. Ingen framgång är ”vad kul” utan ”WOW”. Det är såklart så det ska vara i en relation men män som stöttar framgångsrika kvinnor långsiktigt är sällsynta. Trust me. Många killar klappar händerna i början och tycker att det är kul med en driven kvinna … Tills mannen inser att han kommer ha svårt att komma i kapp ekonomiskt någonsin och då är framgången inte rolig längre. Det är inte direkt en sådan partner som kommer att få dig att växa och ta nästa steg. Stanna inte kvar i en sådan relation. Du kanske orkar driva din egen energi och peppa dig själv nu men ge det tio år. Du kommer inte kunna behålla glöden om du lever med någon som inte gläds med dig.

Odd är den första mannen jag har träffat som inte tävlar med mig. Han skulle aldrig någonsin sucka över att jag måste bort på kvällen med jobbet och är jag nervös inför ett möte så hjälper han mig. När saker går skit finns han där och ger mig självförtroende igen. Jag hade inte klarat av allt i min karriär om jag inte hade haft honom att luta mig mot. Vi är ett team.

111 Kommentarer

Ingegerd

Vackert. Så roligt när ens partner gör något spontant för att visa sin uppskattning. Det har inte så stor betydelse vad, det är tanken och meningen som räknas. Men smycken är alltid smycken, och är mer beständiga än rosor! Ha en skön sommar.

alexandra

Min kille är Amerikan född i Israel, vi är varandras bästa vänner (han gillar min typiska Svenska coola självständighet, gör mina egna cash etc) men ibland kan jag ändå sakna den där svenska mannen (som jag hade i mitt ex, vi är fortfarande goda vänner). Faktiskt har jag tänkt på dig och Odd som ett skönt, jämställt par. Ni är så fina tillsammans! (Skulle nästan kunna vara din mamma he he) Allt gott!

Siri

Ni verkar värdesätta materiella saker väldigt högt på att visa uppskattning och belöning. Känns som att ni konsumerar väldigt mycket, du har tex en ny bikini på dig varje gång du badar. Menar inget illa med det utan bara en reflektion, jag kan också konsumera osv så jag är inte bättre själv. Men just det här att ni kanske inte verkar hitta på utflykter med nära o kära eller bara umgås en helg utan mobiler/datorer osv med era familjer och vänner verkar ni inte göra så mkt. Umgås du och Elaine aldrig längre? Antar att blondinbellamaffian kommer till undsättning snart av denna kommentar.

Madeleine

Jag vet inte, hon skriver ju samtidigt hur Odd kan tillaga ett recept hon sneglat på och liknande. Materiella saker är väl en sak att visa uppskattning på, men såklart det finns andra sätt – och det verkar ju de ha också. Sen är väl en sak att tänka på också, som är väldigt lätt att glömma med kanske just bloggare, är det är säkert mycket saker vi inte ser. Bakom kulisserna så att säga. Det är klart du inte kommer läsa ett inlägg skriven under en kväll eller liknande där mobiler och liknande är av, för de är ju just det – AV.

Maria

Vilket fint halsband! Jag tycker du är så häftig och cool som går din egen väg och struntar i jante, samtidigt som du verkar vara väldigt snäll. Och håller med om att det betyder jättemycket att ens partner är stöttande …alltid. Jag hade önskat att jag hade vetat mer om män, eller haft en äldre tjejkompis el likn, som hade berättat saker för mig, så jag hade kunnat göra bättre val när jag var yngre.

Malin

Otroligt vackert smycke ❤️ härligt att höra vad mycket stöd du får och vi kvinnor gillar väl att få presenter o bli uppvaktad
Ha det riktigt fint nu och njut av din familj och din framgång. Du är fantastisk tycker jag. Önskar jag hade din energi kram

Thelma

Vart kommer smycket ifrån?

Vicky

Typ varenda guldsmed har sådana smycken. Mycket klassiskt smycke med antingen smaragd, safir eller rubin i. HUR vackert som helst. Prinsessan Dianas ring, som ny pryder Kate Middletons finger, är en av mina favoriter. De kostar en slant dock 😛 http://mylusciouslife.com/wp-content/uploads/2013/04/royal-engagement-ring-kate-middleton-princess-diana.jpg

Anne

Såå fint. En liten alldeles äkta tår i ögonvrån. Och du har så rätt om män som inte stöder sina kvinnor, de ändrar sig oftast inte heller. Minns en sak alla unga tjejer: om du träffar en snål man, med sina pengar, sin tid, sina känslor, sin uppskattning för dig och vad du gör.. Spring! Den som är snål med något är oftast snål i allt. Det livet är inte värt att leva!

Marie

Otroligt fina smycken. Älskar grönt.
Hätligt att du tillslut hittat någon som är bra för dig. Jag förstår faktiskt inte vad problemet är att kvinnan tjänar mer, eller hiskeligt mkt mer. Är man ett team får man väl glädjas av att man har det gott ekonomiskt ställt, oavsett ven som drar in pengarna! Det ska ju verkligen inte spela någon roll. Men att män tjänar mer pengar kanske är lite av en ”penisförlängare” för en del…

Johanna

Nämnde jag inte jag varit hos en hudspecialist? Hon vet mycket mer än er, och självklart är det överdrivet att inte sola mellan 9-17, men tyvärr är det sant. Så länge man smörjer in sig OCH täcker huden med kläder går det bra. Är man ”prickig” som mig, och även Bella, bör man besöka en. Men man gör ju som man vill 🙂 Det är eran hud, och bryr ni er inte om den, så är det erat problem. /Ovanstående

Malin

Som jag skrev i mitt svar till ditt hysteriska inlägg så har jag också varit hos en läkare och kollat mina – det finns alltså exempel på oss som har helt ofarliga födelsemärken. Det var det som var poängen, inte att ditt problem inte är ett problem för dig. Självklart är det toppen att du har koll på dina hudproblem men det betyder inte att du nu är doktor du också och kan diagnostisera andra baserat på bilder på deras blogg.

Isabella har många gånger skrivit om hur noga hon är med solskyddsfaktor och solen. Jag tror att du kan tagga ner.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *