#IsabellaLöwengrip
Följ
Motherhood
juli 11 2016 at 19:45

KVÄLLSDOPP

Måndagskvällen slutade såhär med barnen, promenad ner till bryggan så att Odd kunde ta ett dopp. Han dök i flera gånger men rätt som det var kommer han springandes naken, barnen tyckte att det var hysteriskt kul. Sedan åt vi blåbär i skogen innan vi gick hem. Det var minst sagt en trevlig upplevelse för Sally som är tokig i blåbär, dom var ju överrallt! Nu sover snart barnen och jag har utmanat Odd i ett parti mastermind….

Isabella Löwengrip kvällsdopp

Isabella Löwengrip nakenbilder odd

Isabella Löwengrip på bryggan


Trevlig kväll på er!

90 Kommentarer

Katrin

Underbart!
Ha en trevlig kväll ni med.

Amanda

Bara väntar på alla kommentera om varför barnen inte har flytvästar på sig…

Lion

Och kommenterar det själv istället? Hur tänkte du nu?

Amanda

Det ska oftast klagas på något i denna blogg och detta kändes som en sådan sak, pekpinnar hit och dit

My

ja den första kommentaren kom ju från dig….

Amanda

Fast jag klagar ju inte över det? Skrev bara att jag väntar på alla klagomål som brukar florera på denna blogg

Ulrika

Om du läser nedan så var det inte första kommentaren, om man ska vara så petig

U

Eller alla kommentarer om Elaines bok om hur opassande det är att Odd badar naken framför barnen!

Amanda

Eller hur! Se nedan…

Emelie

Kan tycka att flytväst på små barn som inte kan simma om man befinner sig på en brygga en längre stund kan vara ganska relevant det handlar om säkerhet och inte pekpinnar eller påstående om att de skulle vara dåliga föräldrar. Även om man har stenkoll så kan olyckan vara framme så snabbt. Ganska onödig komentar Amanda alla är inte ute efter att sänka odd och isabella de flesta skriver garanterat i all välmening. Du bidrar ju själv genom att skriva så.

Selma

Var har du köpt jackan?

Emilia

Jag var just och hämtade ut en kartong med LCC-produkter. En sommarpresent till mig från mig för att jag varit så duktig på jobbet! Tänk vad en sån sak kan göra en glad 😀 Trevlig sommar till er och de små!

Hanna

Flytväst på kidsen när de är på brygga! Går ruskigt fort..

det är sånt här som får en att vilja bo på landet 😉

Anna

Det där gillar nog inte Elaine… pappor får icke vara nakna inför sina barn!!

S

Är du på riktigt? Antingen så är du verkligen inte på riktigt utan bara ett troll som gömmer dig bakom skärmen, eller så saknar all tillstymmelse till empati och då kan man verkligen undra om du är på riktigt. I vilket fall så önskar jag att du skäms för den kommentaren och att du i framtiden växer upp och kan bete dig. Pinsamt. Riktigt jävla pinsam kommentar.

ab

Varför måste du dra in Elaine?

Sandra

Hej Isabella!

Jag skulle vilja ställa en fråga och som alltid är det helt upp till dig om du vill svara eller inte! Jag borde ha lagt den under inlägget nedan, men nu hamnade den på det senaste istället.

Jag är otroligt imponerad av dig på så många olika plan, ett av dem är hur väl du hanterar din ADHD och hur du lyckas omsätta den till en framgångsfaktor i ditt liv.

För ett tag sedan skrev du en hel del om att du testade ADHD-medicin och vad du gillade/ inte gillade med detta. Jag är nyfiken på om du medicinerar nu, eller om du valde att låta bli till sist?

Frågan intresserar mig mycket av flera olika personliga skäl. Du har oroligt många bollar i luften i livet just nu och att du verkar klara av att hantera detta på bästa sätt!

Njut av semestern!

Hej Sandra!
Jag svarar på detta i en kommentar i förra inlägget, men för att du inte ska behöva leta, såhär skriver jag där: Jag har testat concerta och Ritalin men min hjärna tyckte inte om dom och fick sluta, jag blev väldigt arg och det är ett tydligt tecken på att det blev fel. Det finns en tredje medicin att testa men det har jag inte gjort än. Har lite dåliga erfarenheter så väntar lite 🙂

Jessica

Hej Isabella!
Jag jobbar med personer som har diagnoser, bland annat adhd. En medicin som jag känner till är strattera, kanske något som funkar för dig?
Önskar dig en toppen sommar med din familj! Ni ser så lyckliga ut och det strålar om dig.
Har följt dig i ca 10år, du är en av mina förebilder. Nån dag hoppas jag på att vi kan ha ett lunchmöte och diskutera olika affärsidéer då jag varit företagare, jobbat mig upp från vikarie till ledare inom ett omsorgsföretag – utan utbildning och är 25årig kvinna med invandrarbakgrund, dvs en driven person… Som älskar att äta gott 😀

Sandra

Stort tack för svaret!

Härligt med bad! 🙂

Åh letar efter sånna där tights. Ser så skönt ut. Vart är dom ifrån?? Härliga bilder också 😀

M

Asså alla som hackat på Elaine mi är verkligen rent utsagt vidriga människor. Jag själv förstår inte grejen med att vara naken framför sina barn? På vilket sätt är det passande. Jag är inte Elaine hag har inte blivit utsatt men varför ska man vara naken framför sina barn? Snälla någon förklara?

Sandra

Varför inte? Ingen big deal!

Em

Så det är opassande att man byter om i samma rum som sina barn tex….Men lägg av!! Allt handlar om vad som
är passande i förhållande till ålder och så använder man sunt förnuft. Min kompis mamma bytte kläder framför oss hela uppvuxten…och min mamma framför mig ibland….jag är totalt otraumatiserad och har ett sunt förhållande till nakenhet. Läs…flashar inte framför folk hursomhelst men då och då hemma. Jag badar dessutom med mina barn om de vill när sjutton ja vill….men däremot tänker ja sluta med det lagom till ca första klass eller så. Sunt förnuft
people!

Erika

Men Gud vilken konstig kommentar. Helt sjukt att inte vara det tycker jag snarare. då gör man ju nakenhet till en grej vilket det inte är. Sätter du på dig bikini när du badar i badkar med dina barn då? Eller sitter du alltid bredvid då o tittar på. Syftar nu såklart på barn som inte ska bada badkar själva. Hos oss är nakenhet inget konstigt. Sen när barnen blir äldre o de tycker det e lite pinigt o så blir det ju en helt annan grej.

Bea

Ska vi bekämpa att sexualitet har med nakna kroppar att göra så måste man väl börja när dom är små?
Sen är det väl även bra att neutralisera/normalisera att vara naken när barnet behöver vara naken inför kommande äldre år, typ duscha efter skolan, simning, läkarundersökningar etc.
Att se sina föräldrar nakna gör det nog mer bekvämt som barn. Men jag är ingen expert och en person som upplevt sexuella övergrepp som barn kan säkert ha en helt annan åsikt.

Sabina

Haha min flicka är lika när det kommer till pappas nakenhet. Hysteriskt kul med snoppar! ”Pappa har du en snigel?” sa hon första gången hon såg honom komma ur duschen. Skrattade så jag grät!

MEN vad härligt! Kvällsdopp är de bästa.
Vilka mysiga/snygga kläder du har. Var är de ifrån?

Trevlig kväll!

Låter som ni har det underbart 🙂 Jag har inte läst Elaines bok, vet dock vad den handlar om men varför får pappor inte visa sig nakna för barnen?

A

För hon är skadad o tror alla män är pedofiler o tycker precis allt är olämpligt..
Inget o bry sig om låt alla normala icke pedofiler få bada näck med sina barn

My

Mer illa är att hon förutsätter att all manlig personal i förskola och skola är pedofiler…..

S

Varför är det inte normalt att gå naken? Det är ju sånna vi ser ut… Varför är nakenhet så himla sexificeriat? Kan man inte få va naken utan att folk ska tänka på sex!?

Linnea

För Elaine är det inte ok! Hon har sin rätt att tro/tycka det. Jag skulle aldrig vara det minsta berusad inför mina barn- min rätt att tänka så. Endel skulle aldrig låta deras flicka ha bikini även om hon gillar det-helt ok! En som vuxit upp med en rökande förälder som dött i cancer vill nog skydda sina barn från rökning kanske lite mer än genomsnittet. Visa bara respekt. Ibland sårar vi folk utan att veta om det för att vi inte vet bakgrund osv… Än så länge är dessa frågor upp till var och en!

therese

Så sant, Linnea!

Linda

Linnea- så bra skrivet! För få människor som kan sätta sig i andras situationer.

Så härligt med ett kvällsdopp! 🙂 Jag ser fram emot att kunna ta en tur till sjön nu någon dag när det är fint väder! 🙂

lena

Hej Isabella,
din klocka ser jätte fin ut vad är det för märke?

ojoj vad söt o fina fötter du har isabella dom rigt snygga med den nagelcken du har på tån puss på fötter

Josefin

Gissar att du gillar fötter…

Jenny

Ja för dessa stackars barn blev säkert grovt skadade av att se sin pappa bada naken….. Gud! Har sett mina föräldrar nakna tusen ggr som liten och även i vuxen ålder och kommer säkert se de nakna när de blir gamla och gråa med så lägg av va fan, jävla nötter som ska klaga på allt.

Och ni som klagar på flytvästar.. Skärp er! Nej men sett koppel på era barn med på lekplatsen osv för man vet ju ALDRIG vad som kan hända.

Emelie

Oerhört löjligt jenny att jämföra flytvästar med koppel på barn i lekpark. Blir så trött på sånna som dig. Riktigt omoget skrivet du är inte ett dugg bättre själv just nu.

Jenny

Men snälla lilla du, vem är folk ens som ska säga till om hur Bella och odd ska ta hand om sina barn, känner dem att de har full koll så klarar nog dem det du. Som att alla de som sitter här inklusive dig om du har barn aldrig tänkt att ” äh de behövs inte denna gång ” eller? För såna föräldrar är bara sååå jobbiga som inte kan släppa andan lite. Olyckor kommer hända med eller utan säkerhet. Alla ni bittra människor bara så tråkiga

Emelie

Tråkigt att du inte kan föra en vettig diskution Jenny, riktigt tråkigt

Linda

Fast Jenny, vatten är verkligen inte att leka med och barn drunknar väldigt snabbt.. Är ju väldigt lätt att snubbla dom liten!
VARFÖR ska man dra med två små barn ut på en brygga med djupt vatten?! Så nedrans onödigt! Dom äger ju flytvästar! Man ska ALLTID va försiktig om sina barn! Händer det något lär man ju ångra sig!

Lisa

Du kanske blev smal av adhd-medicinen när du provade den, det är nämligen en biverkning av samtliga adhd-mediciner.

My Nilsson

biverkningen av ritalin är nedsatt appetit. ritalin verkar som amfetamin och det är allmänt känt att amfetamin drar ned på hungern. och ja det går timmar innan man känner av hungern när man intagit ritalin samt att man blir mer ”piggare” och kan hålla sog vaken mycket längre.

S

Gud vad idiotiskt av Odd att springa naket framför barnen och väldigt idiotiskt av dig av att dela med dig av han idioti på sociala medier.

Tara

Mår du bättre nu..?

Loppan

Idioti? Du stackars människa du har verkligen missuppfattat vad allt handlar om

Lotta

Är detta verkligen en allvarlig kommentar? Det är ju nästan komiskt. Tror Du att ett barn far dåligt av att se sin mamma eller pappa naken?

Kerstin

Bada näck är bara så härligt och naturligt. Var säker en deja vu från barndomen att springa och näcka. Förstår inte heller att det skulle vara olämpligt att vara naken inför sina barn. Är normalt sett ganska kritisk mot Blondinbella men det här tycker jag bara är så härligt att det bara samlar pluspoäng.
Bada näck är knappast en sexuell handling, om man däremot förgriper sig på barn eller tvingar dem att röra vid könsorgan för sexuell njutning då är der avskyvärt, perverst och fullständigt fel. Jag badar näck så fort tillfälle ges, dvs när ingen annan utom familjen är i närheten och det tänker jag fortsätta med. Ogillar själv naturistbad men tror inte att de som finns där är perversa, möjligtvis exhibitionistiska men det är deras sak.

R

Varför är det idiotiskt? Snälla utveckla?

Men herregud vad larvig du är! Nakenhet är naturligt!

Erika

Du är idiotisk.

Angie

Varför ska inte en pappa kunna bada eller vara naken inför sina barn om detta nu ses ok hos en kvinna??? Vad är skillnaden seriöst! Var det sjukaste jag läst på länge och undrar vilken grotta vissa krupit fram ifrån ser alldeles underbart ut och vad roligt att barnen hade kul också ❤️☀️
Underbart att se fler föräldrar gå sin egen väg som passar och funkar för just dem och ingen annan ❤️☀️

Erika

Fast en pappa kan väl vara naken för sitt barnen oavsett kvinnans tycke eller? Finns ju de med delad vårdnad också. Inget konstigt med nakenhet överhuvudtaget.

Odd kanske inte alls vill och kanske inte du heller med de hade varit roligt om han fick ”låna” ett inlägg här i bloggen, de var så länge sedan man ficka läsa Odds tankar 🙂

Hmm

Blir ledsen av alla som väljer att missförstå vad Elaine säger men blir riktigt ledsen på Bella som låter sikten stå oemotsagt.

Man säger ibland att med sådana vänner så behöver man inga fiender….

Frida

Jag tänkte samma! Tycker det är tråkigt att det är så många som missuppfattat vad Elaine menade – men oerhört märkligt att Bella inte besvarat kritiken mot sin vän.

Sanna

Håller med! Isabella borde visa att hon är en schyst vän och försvara Elaine/klargöra vad Elaine menar.

L

De är ju inte vänner längre..

Belle

Varför ska Bella behöva göra det? tror inte hon vill lägga ord i munnen på Elaine, Bella gör helt rätt i att inte blanda sig i de kommentarerna.

Hmm

@L och Bell. Nu hade det ju varit lätt att inte släppa igenom kommentarerna som är fel då bloggen är modererad. Det här ämnet är för viktigt för att alla ska gå runt och virda om Elaines budskap till något det inte är. Inte för Elaines skull utan för barnens.

Fanny

@Sanna m.fl. Varför tycker du/ni att det är B sak att gå in och ”klargöra” vad E menar?
Några få personer här missuppfattar (antagligen med flit, för att få något att klaga på) vad E tycker och tänker, ska B då gå in och förklara?
Nej, jag tror att dom allra flesta förstår, och dom andra skulle klaga på förklaringen också.

Evelina

Hej Bella!
Vart har du köpt dina tofflor? 😀 såå fina!

Malin

Haha du måste vara den enda i världen som missat att dem är från Ellos. 🙂 Hon länkar ju till dem i varje inlägg… 🙂

Emelie

Va härligt att vi bor i ett fritt land och alla har rätt till sina åsikter. Alla får ju göra det som passar deras familj bäst. Såg härligt ut med kvällsdopp

Hanna

Varför svarar du inte ärligt på vad som hände med Anna Hibbs?

Anton

Konstapel Spångberg svingar batongen ser jag. Ja, den kan behöva luftas.
Men jag tycker dessutom att barnen ska ha flytvästar på bryggan.
Som många andra redan påpekat – även om en del naturligtvis tycker det är onödigt.
Små barn sjunker som stenar och det gäller att någon kan få upp dem illa kvickt om de trillar i. Och det kan vara svårt om det är strömt och vattnet kanske är grumligt.

Madeléne

Men alltså är ni på riktigt eller? Ni som bitchar om nakenhet hit och dit framför barn osv.. Lägg ner!
Vill inte du gå naken framför ditt barn så gör inte det då, vill du det så gör det. Jag går naken varje morgon fram och tillbaks från toa och ja, min son är vaken. Samma gäller om han börjar skrika på natten.. Orka klä på sig bara för att man skall upp en snabbis. Kom igen! Föddes du med kläder på eller?! Hur tror ni de är i vissa byar i exempelvis Afrika, där de enda dom skyller lite lätt är könet. Tror ni alla barn där är traumatiserade pga föräldrars, grannens, syskon, släktingar eller byborna nakenhet? Det är ju pinsamma kommentarer ni fäller.. Kom in i matchen, vakna! Världen har större problem än en pappa som badar naken på samma brygga som sina barn. Jösses!

Lika så kommentarerna ang flytväst. Tror hon är kapabel till att avgöra själv om HENNES barn skall ha flytväst eller inte..! Inte era barn, HENNES! Glömde ni bort att de INTE är era barn.. Tror hon kan ta det beslutet själv. Det är en vuxen människa, några tycks glömma det ibland….!

Emelie

Håller helt med

Johanna

Dina kläder ser så härliga ut! Vart kommer tröjan ifrån?

Tiger of Sweden 🙂

Johanna

Tack 🙂 då skall jag in där och kika!

Jossan

Go Bella och Odd! Tycker ni verkar vara underbara kärleksfulla föräldrar. Man kan inte curla barnen hela tiden och skydda dem från ALLT! Flytvästar och nakenhet… Nakenhet på Odd visar väl bara att han är bekväm med sin kropp, har väl inget med pedofeli att göra!! Och när det gäller flytvästar, ser ju på bilderna att du håller hårt i barnen och har koll på dem, man kan ju inte koppla dem som hundar. Nä fortsätt som ni gör!!

Hämtade förresten ut ett paket igår med LCC produkter, underbara dofter och parfymen var helt klart mkt över mina förväntningar! Tusen tack – nu ska jag gå o sniffa på mig själv

Sassa

Ni ser ut att ha det roligt! Att va naken är väl inget konstigt och dessutom var detta väldigt roligt! Heja Odd!

Lion

Haha jag tycker det roligaste med nakenbilden var att du försökte censurera rumpan, men den syns ju lika bra ändå! 😀

K

Ang naket. Jag är uppvuxen i Finland och badade ofta bastu, ensam, med min (nakna) morfar tills jag var ca 11 och blev medveten om min kropp. Vi badade dessutom bastu i simhallen hela skolgången med massor av främmande tanter. So what?
Exakt hur skadas ens egna barn av att se sina förldrar nakna? Småbarn är inte medvetna om att de ska gömma sina kroppar eller skämmas. Börjar barnet bli en tween – klä på dig. Och var inte naken framför andras ungar eftersom du inte vet vad de varit med om eller i vilken utvecklingsfas de är.
Herregud vad folk ska komplicera till allting nuförtiden. Har en underbar bild på mina morföräldrar med vänner från slutet av 40-talet. De ligger nakna och solar på havsklipporna ute på landet med alla barnen vid sina fötter. Min mamma är inte traumatiserad och själv sprang jag runt naken hemma på gården ännu i 10-års åldern. Underbart.

Hmm

Du med flera bygger halmgubbar till Eliane.

Ingen har påstått att man blir traumatiserad av nakenhet som barn.

K

Var nämner jag Elaine?
Det var några av kommentarerna här som tjatade om ”varför måste man vara naken framför sina barn”. Och jag säger att man väljer själv som förälder om man är naken framför S I N A barn. Det är bara de ungarna man kan vara (nästan) säker på att aldrig blivit sexuellt utnyttjade, och var i utvecklingen de ligger.
Och jo, jag tycker att man kan slappna av – det är en snopp eller snippa ens barn ser, inte ond bråd död.
Vad Elaine har med saken att göra förstår jag verkligen inte. Hon kanske springer runt naken hemma hela tiden eller så gör hon inte det. Det här handlade om Bellas familj och folk som kommenterade.
Läs om, läs rätt.

Moa

Min första tanke var bara vem tusan som tagit bilden när Odd hoppar?? ”Ursäkta, men skulle ni kunna ta en bild på min man när han hoppar naken från bryggan?” Hahaha!

Hur som helst verkar ni ha det helt underbart, njut det är du/ni värda fina Bella! 🙂

Karoline

Skorna var jättefina, kommer från?

alexandra

hej! Vart kommer leggingsen ifrån? Dom är såååå fina:D
och va härligt ni ser ut att ha det!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *