#IsabellaLöwengrip
Följ
Motherhood
juli 28 2016 at 20:39

Hotell Strandbaden

Odd nattar så jag kan uppdatera er en snabbis. Vi har haft en väldigt trevlig kväll:

Isabella Löwengrip hotell strandbaden


Vi har skålat på balkongen…

Isabella Löwengrip johanna och rickard


…  Rickard och Johanna som har rummet bredvid!

Isabella Löwengrip barnen busar

Barnen har busat

Isabella Löwengrip vårt rum falkenberg

Vårt rum! Vi sover alla i dubbelsängen. Så sover vi hemma och vi får överlägset bäst sömn på det sättet.

Isabella Löwengrip strandbaden falkenberg

Isabella Löwengrip trerätters med barn

Vi åt middag vid 18.00. Trots tre barn så beställde vi in tre rätter, men det gäller att äta dom klokt. När barnen åt sin varmrätt så åt vi vuxna vår förrätt, sedan gick vi ner till lekrummet på hotellet och väntade in vår varmrätt och deras efterrätt.

Isabella Löwengrip bollhav

Nu nattar vi barn och när alla tre sover så kommer tredje rätten till rummet, då blir det dessert och vin på balkongen för oss vuxna. Man är väl ruttad!

69 Kommentarer

Angelica

Ja har man pengar så har man grattis! Inte alls avis!

Kalle

Du menar väl gratis?

J

Snarare ‘har man pengar så har man, grattis”

J

Haha avis??

Funderar på hotell Strandbaden till nästa sommar. Sonen kommer då vara 2,5år. Har du några tips inför bokning och planering?

Ko

Ja boka vad som passar ER.

Jonna

Jag menar inget negativt nu men det står att odds spångberg inte äger några fastigheter? Är han inte ägare i huset? Nyfiken

siri

fast varför kollar du upp sånt? Tänk om nån satt o googlade på dig, hur skulle det kännas?

Sandra

Sjuka sjuka människa! Vad har du med saken att göra?!

Lisa

Menar inget negativt nu men du låter som en creepy stalker. Varför bryr du dig? Nyfiken

Lana

Kanske för att det har ljugits fler än några gånger här i bloggen. Klart läsare blir fundersamma och ifrågasättande. Bara bra att folk inte köper allt de blir matade.

Annica

Varför kollar man ens upp sånt?

Kerstin

Men gud vilken stalker du är. Kollar du på Lantmäteriet? Begär du ut deras deklarationer? Litet tips är att börja köra sopbil på Lidingö så kanske du kan kolla soporna.
Jag sympatiserar inte med allt som BB gör och säger men hon har eget driv och det gillar jag bättre än avundsjuka stalkers.

Antonia

Kollar man på Merinfo så äger inte heller Isabella någon fastighet.
Det har tydligen blivit något fel i uppdateringen för någon måste väl äga deras hus.
Om det nu inte är satt på bolag förstås.

Sara

Fast hus är väl inte en fastighet?

japp

Jo, en fastighet är själva marken så normalt äger man en fastighet om man äger ett hus. Men om tomten inte är friköpt, alltså om det är tomträtt, så äger de huset, men hyr marken från kommunen.

J

Även om det skulle stämma så vad spelar det för roll!?

Precis så brukar vi också göra, älskar att fler och fler hotell anammar detta med lekrum! 🙂

Lina

Vad glad jag blev när jag hittade din spray, torrschampo o deo i taxfree shopen! Föreställde så när jag, min man och son åker till Side har jag dina produkter väntandes i flygstolen. Varit nyfiken på att testa tidigare men inte kommit till skott 🙂 Beställde även ditt schampoo och duschtvål!

Helena

Isabella kunde inte skrivit det bättre själv! Eller, vänta nu…

Oj, så idylliskt! Kan bara tänka mej hur lyckliga ni måste vara efter en sådan dag 🙂
Dethär är dock helt andra kaliber än vad vi kallar idyll, men lyckan är den samma fastän vi spenderar en familjedag på bygget.
Till första kommenteraren, fastän de skulle vara skrivet med glimten i öga, så vill jag säga att frisk avundsjuka är riktigt friskt, de får en att sträva frammåt. Kanske en sånhär dag någon gång i framtiden kan vara din dag också, med hårt arbete, men tills dess så njut av dina egna idylliska dagar. Gör dem till lika bra som Isabellas dag 😉
Brukar inte kommentera, men dehär var så passande till det jag skrev idag så kunde inte låta bli.

Allt gott till er!

Ella

Helt underbar atmosfär! Blev tyvärr matförgiftad av deras brunch så middagen var sådär…. Fick springa och spy mellan för och huvudrätten. Så min stackars sambo fick sitta där sälv, iof fick han två förrätter och halva min varmrätt. Maten var ju annars underbart god! Frukosten är magisk!
Psst! De harde senaste åren haft ett julklappserbjudande så man får åka dit en natt mellan sön -fre i januari till april för typ halva priset!

Emilie

Matförgiftning kommer inte så fort. Frågan är ju varför din sambo då fortsatte äta om ni trodde att du fått matförgiftning.

Malin

matförgiftning brukar uppdagas efter ca 6 timmar. Så det kan nog stämma, det är väl lagom med ca6 timmar mellan brunch och middag?

Ella

Eehh för att människor är olika känsliga för olika saker? Och vi inte åt exakt samma på brunchen kanske xD

Jonna

Varför står inte odd som ägare till ert hus?

Ser riktigt härligt ut! http://www.nouw.com/hellofebruary

Agneta

Men, kan du sluta att tjata om din tröttsamma blogg. Du kan inte hålla på så, förstår du inte att du skämmer ut dig. Det räcker nu.

My

Sluta bry dig, lika jobbigt att läsa…..

Vi var vårt tjejgäng som ses så sällan för att vi bor i olika städer och länder ( http://jennifersandstrom.se/2016/07/27/basta-vanner-coola-foraldrar-bebismys-herrljunga/ ) på möhippa just här för exakt ett år sedan. Det är så himla fint! Tyvärr hade vi riktigt dåligt väder, men hotellet är rätt njutbart bara det 🙂

Jennie

Små barn som leker i bollhav blir tyvärr ofta så exalterade att de glömmer bort att de behöver kissa… Men de kanske tvättar bollarna ofta där. 🙂

Mikaela

Små barn har blöja, å om inte så syns det ju på kläderna om hänt en olycka. Å då tvättas naturligtvis bollarna. Skulle själv vara mera fundersam i en pool. Om jag sku bry mig.

Elin

Jag kan förstå det där med att ni sover bäst när alla delar säng! Nu har inte jag och min sambo några barn men vi har däremot en hund och när han sover i sängen så sover han tills vi vaknar oavsett hur länge vi sover = perfekt! Sover han däremot på golvet så vaknar vi x antal gånger. Detta har ju givetvis att göra med vad vi lärde honom från början men det gör oss inget!

Mamma till två

Såg dig idag med barnen, snygg och mysig, rolig, härlig mamma. Ville inte störa utan låta dig bara vara med din familj. Du är cool.

Caroline

Ser super mysigt ut. Men undrar hur ni löste det med att samsova när barnen började krypa?! Vi har samsovit med vår son fram till nu då han lärt sig krypa, är så rädd han ska krypa över kanten. Han sover bredvid i sin spjälsäng men känner att sömnen är bättre då vi kan sova tillsammans. Sugen på tips

Nina

Om han sover mellan er (vilken han borde pga risken att rulla ur sängen i sömnen annars) så borde ni väl vakna när han börjar krypa runt och då kunna se till att han inte kryper över kanten?

Kajsa

Efter att ha varit utomlands i tre veckor så åkte jag raka vägen till Apoteket idag och köpte ditt silverschampoo och hårinpackning. Och jag är helt förtrollad. WOW! Efter tre veckor av hav och sol så är mitt hår ändå mjukt, lent och det gula försvann direkt. Nu låter det här verkligen som en köpt kommentar men jag ville bara säga BRA JOBBAT och jag kommer att fortsätta använda era produkter.

Mikaela

Håller helt med!!! Köpte silverschampo + silverbalsam för drygt en vecka sedan och älskar det. Aldrig mera gult hår!

Helena

Kul att du verkar så lycklig, Kajsa!

lena

Är det någon gång som blekt hår inte är gult så är det när man varit länge i stark sol…

My

Ja Odd stackaren. Återigen arbetslös, står ej på huset som ägare och ska bli polis :)) så fort någon skjutet på honom i det nya Sverige står han där igen arbetslös.

John

It is lovely to see how narcissists live, when so many children are dying, and how they steal money from those who need it….

mu

Alltså nu, läsarna vill ha svar!! Varför jobbar inte Odd längre på TV4???
Det är något skumt med allt det här. Det verkar som om all luft har gått ur honom.

Hanna

Till alla som tjatar om Odds jobb:
Han är inte en offentlig person längre. Ni har ingen rätt att fråga och ni har fan i mig inte rätt till ett svar. Tjatar ni lika mycket på era vänners partners för att hålla koll på vad de har för jobb, om de har jobb, varför de slutar på jobb osv?
Lägg ner ert tjat!

j

Lägg ner själv hörru.. Det kan väl visst vara intressant att veta vad han ska pyssla med i framtiden, bloggen beskriver ju deras vardag, eller hur?

Kalle

Klart Odd är en offentlig person. Han är ju med i denna blogg dagligen och i både ord och bild. Finns många bloggares partner som väljer att vara helt frånvarande från sociala medier. Odd kan inte både ha kakan kvar och äta upp den.

Kanelen

Är DU polis? Låt Bella själv hanterar de som kommenterar. Du behöver inte försvara henne….!

Sarah

Fast du J, oavsett om han är en offentlig person så ger de väl ändå inte en SKYLDIGHET gentemot läsare att berätta allt om honom?

lakris

Mu det enda som är skumt här är att du verkligen har fastnat i det här Sluta tjata och sluta tro att alla läsare undrar. Dom flesta här har ett eget liv vi sitter inte och undrar om Odd har kvar sitt jobb eller inte.
Det vore lite skönt faktiskt om luften gick ur dig lite grann

Gud vilka härliga stunder! 🙂

Cattis

Nej, han är inte en offentlig person. Det är inte heller barnen, syskonen, vänner eller mamman trots att de kan förekomma i bloggen. Man måste nästan anstränga sig för att inte begripa detta…. Sluta med detta äckliga stalkandet av personer i Isabellas närhet!

Malena

Varför spekulera så mycket i Odd, hans framtidsplaner, jobb och ägande av fastigheter. Låt mannen vara. Det värsta med att vara gift med en offentlig person måste vara dessa hånfulla, elaka kommentarer man får ta. Människor är så elaka! Lägg ut era namn, bilder och cv ni vilsna själar som inte har något vettigare för er än att lägga i er andras liv så vi får bedömma er! Har ni kanske också något skelett i garderoben?

j

My och Mu: Hur vet NI allt det här om att Odd återigen är arbetslös och nu istället siktar på att bli polis? Känner ni dom? Har det stått i nån skvallerblaska?
Menar inget ont med min fråga, undrar bara hur faan folk vet ”allt” och jag inget…

Jonna

Haha nejnej, jag var nyfiken på vad odd jobbade med och googlade och då kom detta upp. Jag var bara nyfiken men det kanske var idiotiskt

Therese

Kan ni inte bara ta bort alla extremt tröttsamma kommentarer om Odd? Det är ju uppenbart att de skrivs av en och samma person.

J

Ja vin, vin, vin hela tiden, hela dygnet, till allt. Kul för barnen att föräldrarna måste vara smålulliga med ett vinglas i handen för att kunna njuta av semestern.

Anna

Att dricka vin till mat eller på stranden är fullständigt normalt. Det är faktiskt gott med vin. Det är inte ett dugg traumatiserande, faktiskt visar forskning om föräldrars alkoholvanor att barn som ser sina föräldrar dricka i måttlig dos på ett avslappnat sätt har en sundare relation till alkohol och inte dricker för att bli fulla själva när dom växer upp.

Sarah

Alla är inte så lättpåverkade att de blir lulliga av viner. Hur mycket dricker de? Vilken alkoholhalt har deras viner? Vet du de kanske?

Du ser ut och ha haft en fin liten semester 🙂 Vill bryta trenden här och sprida lite positiva ord till dig = tycker du är en grym och framgångsrik kvinna vilket gör att du är en inspiration för mig. Blir glad och peppad av dina uppdateringar. Hoppas du lägger de positiva kommentarerna på minnet och inte de negativa… vilket jag vet är lättare sagt än gjort <3

a

Googla så får ni ett svar. Men ja, han jobbar inte längre där.

A

Odd kommer börja på ett annat bolag till hösten, så ni som undrar behöver inte oroa er så fasligt. Han kommer jobba med försäljning. Han blir en kollega till mina vänner. Det är inte er sak att fråga eller Bellas sak att gå ut med! Han är en egen person.

H

Är väl inte din sak att skriva ut heller?

A

Jag tycker att jag var tillräckligt vag.

veronica

Och varför i hela friden skriver DU om det???
Om dom inte sagt något, tycker du då att det är din sak att upplysa hela bloggen om det?
Vilken dålig stil!

Lena

Hej, någonting jag undrar över är när du skriver att ni sover allihop i sängen, hur får ni ”tid” att vara intim med varandra då? Eller skippar ni det helt?

ameli

Eeehhhh…..så sängen är det enda stället som man kan vara intim på…..

Petra

sängen är väl inte den enda platsen där man kan vara intim på?

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *