#IsabellaLöwengrip
Följ
Business
maj 5 2016 at 13:57

Hemmagymmet

Ni som följer mig på Snapchat @ilowengrip kanske har undrat hur det går för oss med gymmet egentligen. Jag visade ju er en bild på hur man skruvade ihop allting och det var inte enkelt precis. Men nu är det så gott som klart och Odd är redan en flitig besökare i Spångberg-gym. För min del så är joggning eller yoga mitt primära träningsfokus men jag gillar att ha styrketräning som komplement. Jag är en person som lätt tröttnar på träning och då behöver jag kunna varva. Varför vi valde att bygga gym hemma är för att det är svårt att få ihop tiden att åka iväg efter barnen har somnat. Klockan är då halv åtta och då är det jobb som väntar. Ska jag få till 20 minuter styrketräning är det alltså hemma som gäller.
 

Gym hemmagym Isabella Löwengrip Blondinbella

 

Jag fick hjälp av killarna på Gorilla Sports att planera vår utrustning som skulle passa både mig och Odd – vi har lite olika träningsmål och behov om man säger så. Vi kom fram till att detta är den perfekta gym-basen:

 

Gym Blondinbella Isabella Löwengrip

 

En matta är ett måste så att man slipper göra situps eller annat direkt på hårt underlag (här har vi gymmatta, men en vanlig yogamatta går ju lika bra det), ett par hantlar (en eller två olika tyngder) – kan man göra massa övningar med, och så pilatesbollen. Sen har vi gymstationen som ni ser på första bilden, där kan man verkligen träna allt – smidigt värre. På detta klarar man sig ganska långt. Gorilla Sports har tagit fram ett erbjudande till er; 15% på hela deras sortiment, uppge koden Isabella15 (gäller tom. 9/5-16).

 

I samarbete med Gorilla Sports

50 Kommentarer

Jannica

Isabella, du skrev nyligen ett inlägg om dina ”sponsrade inlägg” och du angav att av 30 inlägg så är 2 st sponsrade/vecka. Detta skulle resultera i att 6,7% av dina inlägg är reklam. Jag kollade igenom nu lite snabbt den senaste veckan och fick lite andra siffror. 5 inlägg av totalt 29 var sponsrade, det är ju nästan 15% och mer än dubbelt så mycket reklam än vad du sa!

Jag bryr mig egentligen inte om huruvida du lägger ut sponsrade inlägg, men blir irriterad när du försöker förminska det hela och anger fel siffror

kih

Ungefär som när hon påstod hon hade fler läsare i Umeå än vad det finns människor där.. Antingen har hon 0 koll eller så provocerar hon/hittar på med flit

Emilia

Men det här är ju ett av hennes jobb. Hon förtjänar ju att få inkomst precis som alla andra som jobbar, vad det nu är för jobb man har. Det är som sagt en business och hon lägger ner mycket tid på bloggen, låt henne då också få tjäna på det. Passar det inte er andra så sluta då läs bloggen. Det finns gott om andra icke-sponsrade bloggar som ni kan vända er till istället.

Jo

Absolut. Men det är ju onödigt att ljuga om det.

Sandra

+ 1

Erica

Jag bara måste rekommendera fitnessblender!! Finns på youtube men man kan också gå in på deras hemsida och välja träning där! Perfekt för stressade mammor med lite tid!
Jag har tränat med dem sen november ifjol och ätit hälsosamt samtidigt och nu har jag gått ner 23kg! Jag hade många graviditetskilon kvar då jag började Dessutom är jag nu lika muskulös som innan graviditeten, utan att ha besökt ett gym!

Jonna

Fast det skrev hon inte, hon skrev att hon har tvång från sin portal på minst 2 köpta inlägg. Utöver det har hon börjat märka sina egna produkter med ”sponsrat inlägg” vilket gör att det ser mer ut än innan, och hon har ju sedan friheten att göra flera såna inlägg, men inte färre.

aha

2 sponsrade i veckan, så mycket lögner hela tiden haha..

Sandra

Tycker det är osmakligt hur ni utnyttjar människor att få allt gratis, ja men nån jävla måtta! Ni har pengar dessutom!!

Malin

Vem har sagt att det är gratis?

giggi

Men snälla Sandra..vadå utnyttjar. Om dom får något gratis, så betyder det ju att dom gör reklam, som kommer ut i media. Så inte handlar det om utnyttjande.
Det är ju därför tex offentliga människor får gratisresor till Kolmården, Liseberg, och Gröna Lund. Då skriver dom om det på sina bloggar, vi läser och vi blir sugna på att åka dit.
Vi ser i tidningarna att ”kändisar” skådespelare, sångare, modeller, som fått gratissaker. Då vill folk som läser om det ha samma saker. Det är så det fungerar.

Utnyttjar?! Hur mycket tror du att att synas på Bellas blogg är värt? Garanterat mycket mer än vad den här gymutrustningen kostar.

Coolaste buisness kvinnan jag vet, ser upp till dig så mycket bella, girlpower GOOO!

Hanna

Finns det något i ditt hem som INTE är sponsrat??

My

Lindex samarbetar med LCC och det företaget förekommer sedan dess även flitigt här (tidigare var det enbart lyxigare kläder som gällde), så vad som är personliga samarbeten och samarbeten med LCC kan te sig väldigt luddigt ibland…. Men men…

Herkules

”Gorilla Sports har tagit fram ett erbjudande till er; 15% på hela deras sortiment”
Kan man inte få grejorna gratis då? Jag lovar att tala gott om Gorilla Sports för jag känner massor med folk som vill bygga hemmagym.

Har du en halv miljon läsare i veckan? Då är de nog intresserade av att snacka.

Anna

Hon menar nog 2 inlägg från utomstående parter. Hennes egna märken räknar hon ju själv inte in men måste ju märka de ändå. Hon planerar ju inte på samma sätt att skriva x antal inlägg om exempelvis Flatteted utan de dyker ju upp för att det faktiskt är det hon jobbar med på dagarna = det hon bloggar om.

Ro

Allt är fan sponsrat, finns det något i ditt hem som du lagt egna pengar på? Börjar bli larvigt som fan att du dessutom ljuger om det hela. Man undrar om det var fler sponsrade inlägg förut men som man inte märkte eftersom du bröt mot lagen genom att aldrig skriva ut.

Hemmagym, vilken bra grej!
Tänk om man hade plats för sådant… 🙂

Sandra

Jag forstar inte riktigt varfor folk bryr sig sa mycket om dessa sponsrade inlagg? Ni behover ju inte lasa om ni inte vill? Och om ni fick samarbeten med foretag tror jag sakert ni skulle tacka ja. Varfor inte liksom? Jag tycker det har ar en supertrevlig blogg att lasa, och tyckte jag inte det, skulle jag helt enkelt sluta klicka in har. Det finns mycket battre och positiva saker att hitta pa i livet an att lasa bloggar man irriterar sig pa eller skriva negativa kommentarer.

Frida

Håller med! Jag läser endast de bloggar som intresserar mig, skulle aldrig lägga min tid och energi på att läsa sånt som stör mig. Fler borde ta efter, så mycket gnälligt folk bland kommentarerna.

K

Jag tror att det handlar om att i bloggarnas värld finns det alltför många som aldrig redovisar sina gratisluncher, gratisprodukter eller gratistjänster. Enligt lag skall alla gåvor redovisas samt beskattas. Tänk på exempelvis de restauranganställda som äter på arbetet. De får inte ens sin fulla restauranglön då de förmånsbeskattas i form av kostavdrag för sina måltider. Jag själv skulle känna mig såld rakt igenom om jag bodde i ett hus vilket har totalrenoverats gratis, bilen sponsrad, barnens kläder, leksaker gratis, resor gratis. Utan att skatta en enda krona. Nä, det är gött att leva och klia sig på magen med en drink i handen under gratissemestern. Dessutom de allra flesta utan någon som helst utbildning. Det stör mig som fan. De IQ-befriade svarar; -Men då kan du väl starta en blogg själv då om du är så bitter och avundsjuk. Nej, säger jag, det är inte det det handlar om. Rätt skall vara rätt. Redovisa och skatta. Det är väl iallafall en bra början mot ett hederligare samhälle.

ACC9

Dina läsare pallar snart inte mer reklam. 🙁

Josefin

Sluta vara en läsare då 🙂 finns de som pallar! Sjukt lätt att scrolla förbi eftersom det är sponsored post-märkt överst! Härrå

fiddelii

Nu får du nog prata för dig själv.
Gym är jag inte intresserad av. Då scrollar jag vidare.
Härligt att läsa om en resa. Har hon ev fått betalt för den? Vad gör det mig?
Tror att ni bara är missunnsamma faktiskt!

Mila

Hur kan man träna nästan hela kroppen med dessa två mannosk

Emma

Hur kan man träna nästan hela kroppen med dessa två maskier?? De tränar ju bara överkroppen.

Elin

Man kan göra uppsteg på bänken, enbens benböj med ena foten bänken och hantlar i händerna osv osv osv…. hur mycket som helst! 😀 Så jooo hela kroppen kan man visst träna!

Mikaela

Du kan förmodligen höja ställningen vid bänkpressen då att du kan köra knäböj också tex. Och ta net stången på golvet så kan du köra marklyft och hipthrusters med tex 🙂

Det är la skillnad på samarbete och sponsrad… sponsrad får man något att prova och recensera samt eventuellt rekommendera. Ett samarbete innebär att man förmodligen får rabatt och också dela vidare rabatt, som hon gjort i det här inlägget.

I inlägget häromdagen gällde det väl bara sponsring och det tycker jag inte det varit överdrivet mycket av, antar det hon skrev i inlägget. Ja, vad spelar det för roll om det är sponsrat eller inte, för mycket negativt kring detta tycker jag, gött att någon hittat ett briljant sätt att tjäna pengar.

Jag hejjar på Isabella, mycket inspirerande och smart kvinna! 🙂

anna

Har ni betalat för något i ert nya hem?
Allting nytt och gratis, vilka signaler sänder det till barnen? Vilken uppfattning får de om pengar och pengars värde?

anna

Behöver aldrig längta eller spara till någonting

Tess

De är typ bäbisar, tror inte de får nån uppfattning alls. Inte som att jag reflekterade över mina pärons ekonomi när jag var 2.

De kanske får uppfattningen att om man jobbar arslet av sig som Bella har gjort så kan man leva ett rätt bra liv. Rätt bra förebild om du frågar mig!

Vilket inspirerande gym! Tips på app med roliga övning med träningsboll: http://gymglam.se/app/poworkout-ball-band-traningsapp/

Jag tycker att det toppen att ni har ett gym hemma. Superlyxigt ju! 🙂

S

Gör inte situps, skapar enormt buktryck (utbända magmuskler) skapar bäckenbottentryck, vilket man inte vill ha efter 2 barn i snabb följd, sen skadar det ländryggen väldigt lätt. Gör andra magövningar för att stärka innre muskler, inte yttre efter graviditet! 🙂

S

Kan man nått om träning så är det där mer än man egentligen behöver haha

siri

jag tänker på en film jag såg för ett tag sedan, det var typ en fejkfamilj som hade alla möjliga saker just för att få grannar m.m. att införskaffa dessa. De hade bla den senaste ljudanläggningen eller ny bil osv, de väckte ”ha-begäret” hos andra.. tycker nästan att ni påminner om dem, just att ni verkar få allt sponsrat och att du bygger upp som en liten berättelse kring dem, svårt att veta hur mkt sanning som ligger bakom texten.

Bella

Åh, jag gillar den filmen! Heter den inte ”The Jones” eller något liknande?

Malin

Vill man inte läsa det som är sponsrat så får man väl scrolla förbi? I-landsproblem så att jag nästan mår illa. Ni som gnäller borde vara tacksamma. Om ert största bekymmer i livet är sponsrade inlägg i en blogg och huruvida Isabella har betalat för sina kläder på Lindex eller ej så tror jag att ni kan ta ett steg tillbaka och konstatera att livet är rätt bra ändå. Skärp er nu, det finns värre saker som händer i världen just nu! Hoppa ur sandlådan!

Joanna

Vilka rabalder!

Om jag tolkat Bellas tidigare inlägg angående sponsring så knyter väl ändå detta inlägg ihop säcken?! Hemmagymmet var planerat tidigt. Nu har de ett hemmagym. Med läsares klick och köp kommer företaget tjäna pengar varpå Bella tjänar pengar som ”tack” för att hon visat kunderna vägen till företaget. Genom att använda sig av något hon valt själv och/eller själv vill använda kan hon därefter hitta samarbetspartners som genererar en inkomst till henne. Som gymmet, eller bilbarnstolen.

Och ja, vissa samarbeten kanske är sämre valda. Men alla som läser detta måste väl ha gjort val som i efterhand var mindre bra? Tex köpt en produkt för att en vän pratat gott om den men produkten var katastrof för en själv.

Scrolla vidare om inlägget verkar ointressant, oavsett om det innehåller reklam eller ej.

Anna

Undrar vad ni ska träna med halvkilos hantlar? Eller är de till barnen?;)

Ett hemmagym är min största dröm (förutom en ordentlig hall och ett stort kök) när vi köper hus 🙂

Tess

Det är väl en win-win-win-situation. Bella får gym, de får reklam, vi får inlägg och rabatt. Vad är problemet….

Ni som gnäller på sponsrade inlägg, ni kan

1. Scrolla förbi eller skita i att läsa bloggen.

2. Fundera på varför ni är så jädra missunnsamma för andra människors framgång. Vi borde hylla Bella och andra bloggare som lyckas göra business på sin blogg – de är förebilder för sin generation!! http://www.lalinda.se/2016/03/18/reklam-i-bloggar-och-missunnsamheten/

Marcus Rosengren

Riktigt schysst med ett hemmagym faktiskt. Har själv precis skaffat ett från http://www.gorillasports.se.

Otroligt låga priser gentemot sina konkurrenter också.
Tack för tipset Bella! =)

Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *