Se fram emot-lista

När man är inne i vardagen så tycker jag att det är viktigt att ha saker att se fram emot. Stora som små. För min del är det en hel del roliga saker som väntar under våren. Här kommer min lista som faktiskt är lång:

1. På onsdag väntar tjejmiddag, klackar, läppstift, god mat och tjejsnack. I love it. Vi har nästan hållit i middagarna nu en gång i månaden sedan september.

2. Odd och jag tar in på hotell i helgen och firar hans födelsedag. Tänk att han blir 28 år. Första gången vi sågs var han 16. Herregud som vi ska sova.

3. Jag och Pingis åker till Zürich för att ha ett event på Scandinavia Hair den 30 mars, det är en salong som säljer Löwengrip Care & Color. Eventet känns superkul men jag är taggad på det mesta, förstår ni hur mycket egentid flyg och hotellnatt innebär?!

bella

Jag i New York för många år sedan. Jag jobbade som reporter under VMA för MTV och jag var verkligen dålig på det. På halvtaskig engelska skulle fånga kändisar på röda mattan men jag blev så starstrucked och fick tunghäfta. När jag väl samlade mod att prata, tex med Shakira så började jag stamma så mycket att det knappt gick. Men jag vågade! Jag stammar rätt ofta men jag har aldrig låtit det hindra mig från något. 

4. I april åker Fanny, jag och Sheila till New York torsdag-söndag. Det känns fortfarande overkligt men det kommer bli fantastiskt. Det blir längsta resan utan barnen och stundtals har jag tänkt på om jag grejar det men just nu känns det bra. Jag ser fram emot kompistid.

5. Sally fyller 1 år 19 april, hurra min älskade lilla tjej.

Utöver det blir jag lycklig av att tänka på våren, huset ska målas om, grill ska köpas, ett litet lekhus till barnen. Vi har redan köpt en liten gunga som ska upp i ena äppelträdet i helgen. Sedan har jag bunkrat upp skafferiet idag med godis till eventuella påskärringar som piper förbi samt köpt lite gott till barnens påskägg (Sally får fruktstänger). Åh så mycket roligt.

58 kommentarer

 1. Läste inte ord för ord. En positiv text. Ska göra en liknande för mig… Även en djupare… Är djup. Tyvärr (!)

 2. Är eventet i Zürich för alla som är intresserade eller endast för personal/inbjudna? Skulle vara kul att komma förbi och säga hej

  1. Det är bara att komma förbi! Jag la ut en bild på min instagram i fredags men lite mer info 🙂

 3. Jag vill också åka till New york, det är en dröm resa för mig. Men måste prioritera lägenhet och barn först men någon gång ska jag dit! 🙂

  http://www.mijaas.blogg.se

 4. ”Odd och jag tar in på hotell i helgen och firar hans födelsedag…Herregud som vi ska sova.”
  Haha…Underbart! ❤️

  1. Vågade inte skriva något annat 🙂

  2. Haha, ja jag läste inte direkt sova heller

 5. Hmmmmm,längsta resan ifrån barnen?Var inte du på tjejresa i Barcelona och Odd var hemma med Gillis? Eller har jag rört ihop det helt?:) Underbart med saker att se fram emot,härligt med resor. Ha en fin påsk!
  Kram Sanna

  1. Jo men det var två nätter, detta blir längre 🙂

 6. För några månader sen så skrev du att du skulle lägga ut din ekonomiska målplan, vad du hade för kommande mål på det planet etc. Kommer den komma? 🙂

 7. Äter Gillis godis?

  1. Han är väl 2, klart han gör!

   1. Att Gillis är två år medför väl inte per automatik att han äter godis.Det är föräldrar som introducerat sötsaker och är helt och hållet deras ”fel” om ett så litet barn äter sötsaker och det finns så mycket annat att ge så små barn.

 8. Hahaha sooova yeah right 😉 Det va mkt att se fram emot, kul!!
  http://blogg.alltforforaldrar.se/lotte

 9. Så kul att ha mycket att se fram emot 😀

 10. Vilka underbara saker att se fram emot. Så där lagom stora.:)//Mirella
  http://www.livetmedhund.se

 11. Ser väldigt roligt ut, älskar att ha planer som man ser framemot!! =)

  Stor kram

 12. Men Herre Gud som du flänger runt!

  1. Ja, och vad är det fel med det? Skulle också flänga runt om jag hade råd 😉

  2. Och????

  3. Jag hade 46 enkelresor med SAS förra året. Vissa av oss jobbar så helt enkelt.

  4. Jag har 200 internationella resdagar om aret med jobbet. Det gar det med. Att Isabella har en och annan semester och nagra jobbresor har och dar ar val bara trevligt for henne om hon sjalv trivs med det?

 13. Men vad kul med så mycket roligt att se fram emot! Har också en liten lista, känns fint att fokusera på roliga saker!
  http://yohannaafskovde.se

 14. Vad kul att du kommer till New York 😀 Kika in på bloggen för lite New York inspo och tips —->
  http://erikalindgren.com/

 15. Kul att ha något att se framemot!

 16. Jag håller med, det är viktigt att ha något att se fram emot 🙂

  -35kg!
  Bara 20kg kvar 😀
  Ta gärna en titt hos mig:
  http://hajnal.se

 17. Vad härligt att ha så mycket nice att se fram emot. Jag gillar när det händer mycket. 🙂

 18. Miljövänligt värre med så många flygningar. Långa dessutom.

  1. Haha bättre att sitta bitter och dega framför tv varje kväll, kul liv!

   1. Man behöver inte vara bitter bara för att man bryr sig om vår jords välmående 😉

  2. Kettle farms och mjolkindustrin gor langt mycket mer skada an vad flygbranschen gor. Men det vet du sakert redan du som ar expert pa miljon.

   1. Jag antar att du menar cattle farms och när har jag någonsin påstått att jag är expert på miljön? Tycker bara att folk måste börja ta ansvar för de negativa konsekvenserna av sina handlingar, om det så är köttätande eller en överdriven mängd flygresor.

 19. Vad mycket fint du har att se fram emot, NYC kommer nog bli grymt! ska dit om bara två veckor – orimligt pepp!!!

 20. Härligt läsning! Så lever jag också. En dålig dag blir inte så värst dålig ändå när man har mycket roligt att se framemot! 🙂

 21. Väldigt bra för miljön och flyga ända till NYC Tors – Sönd + alla andra ställen du kommer besöka.

  1. Marguerithe

   Isabella och gänget har väl inte chartrat ett plan själva utan flyget skulle väl gå utan att de bokat platser också…Det lär vara ett par hundra andra personer som ska åt samma håll…

  2. Finns mycket annat att göra för miljön faktiskt, typ samla batterier.

   1. Emelie

    Och sluta köpa tetra pak, köra mindre bil, flyga mindre, konsumera mindre, etc.

 22. Kul att ha lite resor och saker att se fram emot! Viktigt i vardagen! 🙂 jag längtar efter en resa till sol och bad snart, till påsk som snart är ( en trevlig storhelg tycker jag) Ser fram emot ljusare kvällar och att allt blir grönt! Dock inte pollen 😉 hehe Längtar till sommaren, till att får min bebis 🙂 Hoppas allt går bra.

 23. Härligt och kul för Bella!

 24. Hejsan! En sån lista ska jag bannemig skriva med!!
  Du, var tog din smyckeslinje vägen?
  Ha en bra dag!
  Annika

 25. Låter som en grymt härlig lista! Blev väldans glad av att läsa den. Älskar din blogg. Du inspirerar! Kramar, en annan småbarnsmamma i Sthlm

 26. Vi vanliga dödliga föräldrar med lägre inkomst får ha andra mål att se fram emot. Tex ett badhusbesök, bio, eller ett restaurangbesök.
  Med mindre inkomst och tillhörande arbetarklassen, får man lära sej att uppskatta små saker istället för stora saker. Och i slutändan är alla ändå överens om att tid är viktigare än pengar.
  Jag är ensamstående med två. Denna månad fick jag ut 14 000kr i lön inklusive med semesterersättning. Jag är tyvärr ej fast anställd så jag kämpar på, blir min tredje sommar utan semester. Något jag verkligen skulle behöva! Är så glad över att det väntar en långledig helg i påsk! Det ser jag fram emot!

  Kramar

 27. hoppas du lägger ut lite priser på vad det kostar att måla om huset det skulle vara intressant då vi ska måla om senare.
  Ha en fin dag!

 28. Bella, jag blir så glad när jag går in på din blogg för det är så mycket positiv energi här och det behöver man alltid. Du kan verkligen få upp mig till att plötsligt bli taggad, glad och peppad inför saker. Älskar din blogg, hoppas aldrig du slutar 😀 Och grattis till all framgång med Flattered, din skönhetsserie och till din familj (ni fyra är så söta tillsammans) 🙂

 29. Tack för påminnelsen om en se-fram-emot-lista! Sitter och dricker kaffe efter en halvbra natt med en förkyld bebis och en ännu mer förkyld mamma, suck! Nu har jag skrivit en lista och kom på att jag också hade massor att se fram emot!

 30. Åh vad roligt 😀

  Kan du inte berätta mer om New York resan? Hur gör ni med flyg när ni är borta så kort tid? Vad tänker ni prioritera under dessa dagar? 🙂

 31. Fram emot??? Tror du menar framemot. Särskrivning kan vara knepigt

  1. Och ännu knepigare är det att uttrycka sig så när det är korrekt att skriva både ”se framemot” och ”se fram emot”.

  2. My såna som dig kan vara knepigt

  3. Fast det är rätt att stava det både ihop och isär, kolla upp det nästa gång innan du rättar någon.

 32. 19 år och gravid, väntar mitt första barn! Driver en personlig gravidblogg, in och kika! 🙂

 33. Åh så mysigt allt lät! 🙂

 34. Va kul allt låter! Den fär listan skulle kunna va en 6mån lista i min värld..du har lite högre tempo än sega jag (finns det en motsats till adhd? Ja kanske ADD då 🙂 Ha en njutig vår!!

 35. Åk Du till USA!

 36. stammar du? kan du inte berätta mer om det.

 37. Ettårsdag för Sally snart – oj, vad tiden går.

  Åh, så kul med New York! Om ni vill ha tips inför er tjejweekend där, så välkomna till min New York-blogg!

  Här har jag listat mina 35 bästa New York-tips! http://www.newyorkmybite.com/2014/03/35-masten-saker-du-inte-far-missa-i-new.html

 38. Åh vilken fantastisk idé med en se-fram-emot-lista! En sådan måste jag göra ☺️

  Låter som en drömresa med tjejerna till NY, är också på min önskelista Dock måste tvillingarna bli lite äldre

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *