Tre saker…

… Som jag gör när jag nattar och det liksom inte verkar ta slut. Som ikväll tillexempel. Först en halvtimma nattning vilket ändå kan räknas till en okej tid. Sedan skulle Odd iväg och cykla på kvällen men han drämmer igen dörren så Sally vaknar. Upp och natta igen i 20 minuter. När han väl kom hem igen så drämde han till dörren hårt ännu en gång så båda vaknande. Vi tog ett barn var. Här vill man egentligen vråla ”Vad håller du på med” men för husfridens skulle la jag band på mig själv.

1. Jag kollar vårkläder hos Asos. Dock åker jag ju till New York om två veckor så jag borde ju egentligen hålla mig men grejen är att jag vet att jag inte kommer att orka gå runt i butiker och jag vill ju vara fin på plats.. Nätshoppa är så mycket mer bekvämt.

2. Jag läser. Har man inte tid för att läsa så har man garanterat det under nattningsstunden. En vanlig bok och läslampa väcker ju men via ibooks går det bra.

3. Min nya grej är att kolla på radhus här på ön till våra vänner. Vi har två vänner-par som letar men det kommer ju aldrig ut något. Men den dagen det händer, då har jag koll. Hur som helst. Alla sover, tillbaka till jobb. 

Trevlig kväll!