#IsabellaLöwengrip
Följ
At home
december 28 2015 at 21:17

Det kom ett…

..  Bord levererat ikväll! Närmare bestämt vårt matsalsbord. Det kan vara vara det största bord jag sett och vi fick kämpa in det till vardagsrummet…

 


 

Nu insåg vi dock våra begränsningar. Det var för tungt för oss att lyfta hur mycket vi än försökte (200 kg). Här är Odd och jag lika varandra, vi vill hitta en lösning nu nu nu. Inte vänta till imorgon. När ingen stark man i vår bekantskapskrets kunde så skrev jag ut på min instagram fiffig som jag är. Då svarade Dinah, LCC:s hudterapeut att hon och henne man plus vän var i närheten.

 

 

.. Och dom kom! Jippie! Det blev vin som tack. Nu ska jag pyssla med blomvaserna och hur dekorationen på bordet ska vara. Det ser ju lite tomt ut just nu. Har ni några tips? Sedan behöver vi få upp den andra lampan men den fungerade inte så vi måste byta. Många på instagram frågade var mattan var ifrån och det är från Ruugs. Den fungerar både utomhus och inomhus och klarar vatten. Som given för en barnfamilj. Och matbordet är ifrån Furniturebox. Sååå lång leveranstid men det var det värt! Det är så vackert. Här ska det ätas middagar (och skrivas en hel del blogginlägg) 🙂

 


Table delivered tonight! Our dining table to be more exact. Could be the biggest table I’ve ever seen and moving it to the living room was a real struggle…

We had to see ourselves defeated. It was too heavy for me and Odd to lift it just the two of us, no matter how hard we tried (200 kg). In situations like this me and Odd are quite alike – we want to find a solution, NOW. Not wait until tomorrow. We couldn’t get any of our muscular friends to the house this evening, but creative as I am, I solved the problem by an Instagram post. Dinah, LCC’s skin therapist, was in the neighborhood along with her husband and a friend.

…and they came to the rescue! We said thanks with wine. My mission now is to figure out how I want the vases and other decorations on the table, looks a bit minimalistic at the moment. Any suggestions? We also need to fix the other lamp. It didn’t work so we have to change it. I got some comments on Instagram asking where we found the carpet and it’s from Ruugs. It’s for both indoor- and outdoor use and it’s also waterproof. How perfect is that for a family with small children? We got the table from Furniturebox. Took sooo long to have it delivered, but now I’m thinking it was totally worth it. It’s beautiful! We’ve got many dinners waiting for this one (and some serious blog post writing), that’s for sure 🙂

94 Kommentarer

Jenny

Vilket fantastiskt bord
Om ni vill ha personliga lampor till nyrenoverade hemmet, kan jag rekommendera Holgersdotter!
http://www.holgersdotter.se/

Malin

Snyggt! Jag kopte ocksa mitt koksbord fran Furniturebox. Det tar valdigt lang tid som sagt att fa nagonting levererat darifran men jag tycker de har mycket fint. Tycker det er fint dekorerat som det ar pa bordet just nu, men sa har jag ganska minimalistisk smak ocksa och tycker ofta att det kan bli for plottrigt med for mycket pa bordet.

Lotta

Exakt! Som någon föreslog olivoljor, saltkar och gud vet allt! Hu, så smaklöst! Fint som det är nu med några lite större vackra saker.

linnea

Åhh jättejättejätte fin bord. Blir lugn av dess rejälhet. Tanken far till timmerstuga eller snarare gammal kunglig herrgård. Queen IsabeLLa. Prince Gillis and princess Sally. Nu går väll alla feminister i taket av gamla rigida strukturer o könsordningar… ser en fin vävd duk från någon plats ni har anknytning till o långa ljus med något slags ”ris” i mitten. Jag skulle sova på bordet första natten!

Jag tycker det är väldigt fint så naket! Det kommer komma plotter och annat tids nog. Om inte så kommer det kanske komma upp mer saker på väggarna eller vara mer möbler/leksaker etc. Skönt med en yta som är något renare då iaf! Stort plus för enkelheten i att duka och torka av sen också. Om man når mitten då 😉

Elin

Kjempefint bord, med den lampa i taket passer ikke. En lyskrone hadde satt prikken over ien..Håper dere bytter ut den. Blir altfor ”liten” til det kraftige bordet.

Hej fina!
Var med mig och kör 100 dagar utan socker från 1 januari? Ju fler vi är – desto roligare! 🙂
Kram. <3

Mia

Jättefint bord! Jag skulle lagt på en grå löpare i mitten för att ge det en lite aningen mjukare ombonad känsla

Bea

Jag gillar när det är lite gammaldags så jag skulle ha en löpare i spets på bordet, sen skulle jag nog kombinera med en fin kandelaber i typ mässing (?) samt en vas med rosor eller tulpaner.

Bea

Nu har ju ni redan tulpaner på bordet :’D
Men en vit löpare i spets skulle sitta fint.

Lotta

Spetsduk till detta rustika matbord? A big no no!

Snyggt som det är! Blir för plottrigt annars. Absolut ingen duk på, ruskigt fult!

Bea

Smaken ä som baken! Jag tycker det blir för naket utan duk 😉

Hanna

Kolla in Elsa Billgrens blogg för tips om hur du gör en stort bord fint, hon har ett jättestort bord som hon alltid lyckas ha så fint! Sen kanske ni har olika inredningsstilar men lite inspiration kan du nog hämta! Jag tror att hon har skrivit ett eget inlägg om det, eller iallafall svarat på en läsarkommentar om det i ett inlägg, men kan tyvärr inte hitta det nu! Kram

Caroline

En vit stilren löpare sett fint ut till ert nya matbord. Och för att få en mer hemtrevlig miljö hade jag haft några ljusstakar i metall och en mindre vas med blommor som passar till årstiden på bordet.

Därtill skulle det vara passande med en tavla på väggen vid taklampan.

C

En längre person kommer inte att kunna sitta vid bordet där dom s.k.a benen/ pelarna är ! Idiotiskt planerad design. Om man skjuter stolen en meter från bordet så kan man nog sitta där…. Lite svårt att må tallriken dock! Ett jätteorder som fyra kan sitta bekvämt runt. Ännu en super idé av eran inredare!!!

Lisa

… blir att planera hjälp då, den dag du behöver ta bort mattan eftersom bordet väger 200 kg……….

Anna

Det blir jättefint! Jag tycker att en rund bricka (lite större) med en fin vas, ljusstakar och nån roligt liten prydnad eller kanske salt- och pepparkvarn på skulle vara snyggt att placera på bordet.

Ett fantastiskt bord på många sätt – och snyggt! Lycka till med dekorationerna på bordet!

Hej Bella! Älskar din blogg och har läst den i många många år och nu är vi mer på samma plan. Jag väntar mitt första barn och har precis renoverat hela vårt hus så mycket på bloggen passar mitt läsande.

När jag ser bordet så tänker jag mig en smal löpare, kanske i grått då era toner går åt det hållet, en löpare som går i mitten av bordet som hänger ner lite på vardera sida. En ängvas från Klong hade gjort sig riktigt fin med lite fina snittblommor i. Du kommer nog på något bra. Tack för att du är du. Kram!

I love that table! In my opinion fresh green and bright pink of the flowers look great with it and your white toned walls. Ps. I’m her for my first time and I have to tell you your photos and outfit of this blog are just outstanding. Happy New Year, keep blogging girl! 🙂

Krebs oscrarianska kristallkronor 🙂

Karro

Varifrån är stolarna? Och vad heter dom??

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *