Smart Box

Alltså, det är tur att Odd och jag är lösningsfokuserade människor. Dessutom blir vi världens bästa team under press. Mina två förlossningar vittnar faktiskt om det, Odd och jag var världens dream team på BB.

När jag hade hämtat Gillis och gått en promenad hem på 40 minuter (han ville gå själv, egentligen tar det fem minuter) så hade tankarna landat lite och vi gjorde en plan. Odd hämtade flyttkartongerna i källaren och så började vi på övervåningen och packade ner allt. Kidsen hängde i vår säng och busade. Dock insåg vi snabbt efter några kartonger att det här inte kommer att rymmas i vår källare som redan är halv full så vi ringde företaget – Smart Box och frågade om de hade möjlighet att komma imorgon istället för nästa vecka. Svaret blev att det var knökfullt men att dom hade en ledig bil OM EN TIMMA. Odd och jag tittade på varandra och sa ”Vi kör!”.

Så man kan klart säga att det har varit full fart här hemma. Packa, hämta hämtmat, underhålla barn, amma, packa mer och springa ner med kartonger. Vi hann såhär mycket:

Dryga 15 kartonger som gömmer sig där bak och möbler som inte platsar på visningen. En fatboy i all ära men kanske inte riktigt just då he he.. Nu har vi kanske 1/3 del att göra klart här hemma såsom att ta bort tvättkorg, blöjhink och annat i badrummet samt kanske minska antalet leksaker men det kan vi göra imorgon och på fredag förmiddag har vi bokat städhjälp. Vi kommer att greja det! Jippie!

Tusen tack Smartboxes för er snabba hjälp, jag är lite besviken att jag inte kom på er affärsidé själv, så smart.

Man fyller allt man vill ha magasinerat för tillfället (som under en visning eller om man är mellan boenden) och så ställer dom vår box på lagret och när vi behöver den kör dom hit den igen. Simple as that. Entreprenörs-ryser.