#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
mars 25 2015 at 12:00

Sthlm i mitt hjärta

Häromdagen fick jag frågan om vilken min favoritplats i världen var. Jag kände att jag ville komma upp med roligt och personligt svar, en stad långt bort som inte så många varit i men många drömt om. Jag funderade lite på att säga Dubai i och med vår härliga resa dit förra året gav så mycket fina minnen men magkänslan sa nej så jag svarade kort och gott; Stockholm, staden där jag mött både motgång och framgång, staden jag växte upp i och som jag bildat familj i. Det kanske kan tyckas vara ett tråkigt svar men jag skulle ljuga om jag påstod något annat. Jag är Stockholmskär.

IMG_4996

Jag fick frågan från svenska Mapiful om ett samarbete där jag själv fick designa och trycka upp en karta över Stockholm så det gjorde jag och det blev väldigt fint till vårt sovrum! Jag har inte bestämt exakt plats än (överlåter det till Ida som inreder) men någonstans här i alla fall. Om du vill designa din egen karta så kan du göra det hos Mapiful! Ange ”BLONDINBELLA” vid betalning hos Mapiful så får du 10 USD rabatt – ca 85 SEK (om du beställer innan 8 April). Fri frakt världen över!

25 Kommentarer

En vacker dag ska jag också se till att bosätta mig där, älskade huvudstad! <3

Perfekt rabatt. Jättebra ide för oss som är bosatta utanför Sverige också! Blir nästan tårögd när jag ser kartan med min lilla norrländska by! 🙂

Kickan

Hahaha! Lyssna på den här! En riktig glädjespridare!! 🙂
https://open.spotify.com/track/5IEmQeeAWeDJ8HH9CQ7Ct8
Kram på er alla!

Hej Isabelle!
Du är en enorm inspiration!
Jag är en driven tjej som kommer från GBG, är mycket ute på Orust. Jag och min kärlek Carlos gifte oss i somras. Ett sagobröllop! Kika gärna!
KRAM Karin

Så fint. Nu fick jag längtan till Allsång på skansen också ??

Sara

Kan du inte svara på frågan varför du säger du har 30 anställda men på pappret egentligen bara 11? Och varför är LCC registrerat som ett personalutbildningsföretag?

Inget är uppdaterat! men det blir de snart, fel info på många ställen. Inte hunnit 🙂

Siri

Stockholm är den vackraste och bästa staden i världen!! Vi har bott utomlands i omgångar men längtar alltid tillbaka! Älskade fina Stockholm med allt vatten,grönområden,vackra gamla byggnader och underbart att ha en så internationell stad i vårt land!

Anna Kannisto

Hey, just ordered one 🙂 I choose the place where i met my husband 🙂 Thank you for tip and have a nice week!

Ma

Stockholm var vackert en gång för länge sen..men inte idag.
Avgaser,bilar,byggprojekt överallt,skitigt,allt står på varandra,tomma människor som rusar fram,jakten på pengar i allt,ytlighet…nä kom du verkligen inte på någon annan plats…

Mg

Det är din åsikt ja

Sara

Jag håller med. Finns ingen storstad som jag tycker så illa om som Stockholm. Sen stockholmsattityden att de är bättre än alla andra och jordens mittpunkt gör inte saken bättre :p

Therese

Jealous much?

Sthlmskarta beställd endast pga haters. <3

Evelina

Hahaha. Ekonomiskt tänk. Shoppa för att provocera. Korkat.

Dagmar

Vet du Sara, om du har en känsla av att Stockholmare tror att dom är bättre än alla andra, så känner du ingen Stockholmare, och jag tror att du har dåligt självförtroende.

Sara

Dåligt självförtroende? Jag är uppväxt i Värmland och är tacksam för det. Har växt upp i frisk luft med nära till naturenvilket få barn i Stockholm får. Å andra sidan har jag varit mycket utomlands i andra stora städer då min mamma är utländsk. Jag har dessutom gått på en skola med näsan enbart stockholmare, så tro mig när jag säger att jag vet hur de är. Barnen som växer upp där vet ju fasen knappt hur en ko ser ut! Sen när stockholmare har ett lantställe så bor dom i små samhällen som är lika stora som vissa städer. Tycker som sagt att det är pinsamt hur vissa stockholmare uttrycker sig med noll verklighetsuppfattning om hur resten av Sverige ser ut. Av de svenskar jag har träffat så har stockholmare överlag varit de mest puckade. ÄR INTE AVUNDSJUK FÖR FEM ÖRE. Ta lite kritik och sluta tro att alla vill va som er.

Maria

Haha! Min favvoplats har jag alltid sagt är sängen. 🙂 Men jag älskar att sova och ligger gärna och drar mig i min säng, länge. Ja inte sen jag fick barn då. Men om det ska vara en stad eller så så är Luxor i Egypten den vackraste platsen jag vet. Staden gömmer på så mycket historia och är bara….vacker!

Tack för tipset! beställde en fin Pariskarta, men tyvärr funkade inte rabattkoden? Så det blev fullt pris ändå..

Åsa

Vad synd att det inte funkade.. man skulle ju trycka på en knapp bredvid koden för att ladda rabatten så att säga.

Jag beställde en tavla med bästa staden Lund!

Magdalena, vi återskickade 10 USD så det blev ordning på det ändå! Men Åsa har rätt nedan. Tryck på Validate så kickar koden och rabatten in!

Evelina

Hur får man texten så där i mitten som på Isabellas? Min lägger sig i hörnet.

Hej Evelina,

Texten är centrerad om du väljer ”Modern” som ”Visual theme” under fliken ”Customize”. Maila oss gärna om du ändå inte lyckas så ska vi försöka hjälpa dig.

Mareena

Det där är faktiskt ett erbjudande som jag skall nappa på, då det även funkar för oss utlandboende. Skall beställa en Stockholmskarta, och en karta av staden jag bor i nu, skall sedan hänga dem bredvid varandra. Perfekt! 🙂

Ana Revoredo

Tack för rabatten Isabella! Beställde en poster med Hong Kong där jag och min man tillbringade hela förra året pga hans jobb. Hade en underbar tid där och medan jag redan är hemma så kommer min man inte tillbaka hem förrän om två veckor. Detta blir en perfekt välkommen hem present som riktigt hylar vårt år utomlands! Tack igen!

Sabina

Super snyggt! Håller på att beställa en poster med min favorit plats, Stockholm, och hoppas det blir jättefint hemma så fort den kommit. Men vart är ramen ifrån, vart beställer man ram bäst för att det ska bli sådär snyggt?

Tack för fin inspiration!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *