Lunchdejt

Jag var på lunchdejt med min man idag. Man får maxa den tid som finns tillsammans! I framtiden önskar jag att vi kunde träna tillsammans också, lämna kidsen på Minisats när bebisen är större. Eller så är det skönt att ha träningen för sig själv/egen tid? Det behovet kanske blir större snart än partiden? Det är så mycket man vill hinna med i sin relation, det gäller att ta ett steg tillbaka och vara tacksam för det som går istället. Förresten så var dagens lunch utan kolhydrater och det fungerar ju inte nu när jag bunkra upp som inför ett marathon (hehe). Så jag bad att få pasta till mitt högrev, inte den mest klassiska kombon kanske men jag behöver få i mig mat!

IMG_5132
IMG_5133

Nä det är inget surdegsbröd nere i hörnet utan en chokladboll. Bästa sättet att toppa en lunch på :- )

 1. Underbart med ett ställe som inte serverar snabba kolhydrater till maten! 🙂 Vad var ni någonstans?

 2. Nu har jag ju inte barn, men önskade också att få träna tillsammans med min sambo, tills den dagen han väl bytte till mitt gym. Jag gillade det inte alls! Även om man bor i hop så ville jag inte att han skulle se mig knallröd i ansiktet och med en genomsvettig t-shirt, jag skämdes! Så det slutade med att jag sa det till honom och nu tränar vi på olika tider haha. Jag älskar att träna själv – som egentid.

  1. Snacka om barnsligt. Gissar att du inte vågar fisa framför han eller ha sex med lampan tänd… Vilken (o)trygg relation.

   1. Det är väl inte särskilt barnsligt att inte vilja vara knallröd i ansiktet framför sin sambo, och vad gäller att fisa framför sin sambo – det skiljer sig nog från person till person vad man vill och inte vill göra framför sin kärlek. Jag varken tränar, fiser framför eller går på toa när han är i samma rum. Det tycker jag att min relation klarar sig utan (även om träningen är en mindre sak)! 🙂

 3. Du och Pingis la upp ett nytt poddavsnitt igår (tror jag), men när jag skulle fortsätta lyssna på det idag, så var det borta. Har ni tagit bort avsnittet helt eller kommer det upp igen?

 4. Ett tips är att bygga upp ett förråd med energi, då ska du ha långsamma kolhydrater som potatis. Snabba kolhydrater som pasta kommer att försvinna innan det är dags för ditt ”marathon” 🙂 däremot kan du ju äta pasta den dagen det är dags så får du ett extra bra energi tillskott som du kan använda direkt!

 5. Ni tänker väl inte lämna en bebis till okända människor bara för att ni ska träna ihop? Du menar väl att ni tänker göra det när hon INTE är bebis längre?

  1. Jag jobbar på Minisats och tar hand om hundratals barn varje vecka vars föräldrar lämnar in dem för att träna. Det är ett riktigt smart koncept för föräldrar, så jag ser inget problem med att Isabella skulle lämna in sina barn på Minisats om de båda skulle vilja träna samtidigt. Barnen får vara där från 8 veckor till 11 år och föräldrar brukar alltid tacka oss i personalen för att vi finns och tar hand om deras barn, det är många som kämpar med att få ihop vardagen, men Minisats hjälper till att få ihop det för många!

   1. Minisats är grymt!!! Vi lämnar vår femåring där när vi kör crosstraining tillsammans! Win win han älskar det och vi får härlig pepptid tillsammans!

    1. Femåring låter inte ett dugg konstigt. Men att lämna en BEBIS tycker jag är hemskt. Aldrig hört talas om trygg anknytning?

   2. Nu är det ju faktiskt så att det visst kan skada bebisaratt bli bortlämnade till en person de inte har anknytning till. Hemskt att folk gör så. Jag blev helt förskräckt när jag läste det. Vart är världen på väg.

  1. Det gör det men inte alls mycket. 3.9 g per 100 g så det ska man nog inte äta om man vill ladda med kolhydrater 😛

 6. Mysigt att lunchdejta sin man!! Tycker själv att det är supermysigt, och då har jag och min man ändå varit tillsammans i 21år!! Du är så fin Isabella!! All lycka till dig och din familj!!
  Glad påsk!! ??
  Kram?

 7. Du har säkert svarat på det här förut, men var är ditt halsband från? Det är helt fantastiskt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..