#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
mars 25 2015 at 20:11

10 frågor – Till er!

Jag såg i Odds blogg att han ställde frågor till sina läsare och då blev jag lite avis och tänkte att – Det vill ju jag också göra! Jag vet några av er har följt mig sedan jag var tonåring och många av er är nya sedan jag blev mamma till Gillis. Har ni en minut över ikväll så svara gärna på frågorna i kommentarsfältet, det vore så roligt för mig att läsa och lära känna er lite bättre.

1. Varför läser du min blogg och när började du?
2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
5. Hur ser ditt drömliv ut? 
6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
8.  Vad jobbar du med?
9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
10. Vad skulle du behöva? 

Skärmavbild 2015-03-25 kl. 20.06.57

Sätter mig och jobbar under tiden. Jag gjorde misstaget att glömma att godkänna alla löner. Gissa om ursäkt-meddelanden har gått ut.. Sådant får absolut inte hända men nu kommer de efter midnatt. Hänt två gånger på åtta år. Gravidhjärna.

1273 Kommentarer

Salam

1. Du är en inspirerande och glad person! Mer glädje till världen! 🙂 Jag började följa din blogg när du var 17-18 år.
2. Mitt examensarbete och planeringen av mitt bröllop. 😉
3. SALTLAKRITS!
4. Går till en nagelsalong.
5. Få arbete med mitt drömyrke, projektledare och få barn.
6. Svår fråga, mina barn kommer blir mångkulturella. Namn som passar alla tre språk och kulturer (svenska, arabiska och bosniska).
7. Jag ser livet som ljust!
8. Jag studerar min sista termin på universitetet och just nu arbetar extra i en ur och optik butik.
9. Den är bra som den är!
10. Jag skulle behöva en bättre bil. Har precis flyttat till ett underbart hus på landet men som student kan man inte unna sig för mycket på en gång. En bra och säker bil då buss knappt går från oss.

Katarina

1. Varför läser du min blogg och när började du?
Jag började läsa den för ett eller två år sen, jag började för att mitt jobb kräver att jag har lite koll på vad folk i allmänhet tycker är snyggt och fult och din smak skiljer sig så mycket från min. Jag läser andra bloggar i samma syfte, för att allmänbilda mig lite om olika ”typer”. Nuförtiden kan jag själv tycka att något är fult men tänka ”Isabella skulle säkert gilla det här” 🙂

2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
Att få mitt företag skuldfritt.

3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
Något med choklad.

4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
Går ut och äter ostron och dricker skumpa.

5. Hur ser ditt drömliv ut?
Mycket jobb och mycket pengar så att jag kan vardagslyxa och gå all-in när jag väl är ledig.

6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
Vill inte ha barn.

7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
Jag är som du!

8. Vad jobbar du med?
Jag driver en butik.

9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
Mode och skönhet.

10. Vad skulle du behöva?
Åka bort nånstans med min sambo, bara en vecka skulle göra underverk!

1. Jag började att läsa din blogg för ungefär 5 år sedan. Din drivkraft och energi utstrålar även till mig och det är en stor anledning till varför jag läser din blogg!
2. Min största utmaning är att jag i höst ska åka iväg till Australien och för mig som är väldigt osjälvsäker blir detta en stor utmaning för mig.
3. Jag ÄLSKAR sådana där persikor!
4. När jag vill unna mig något extra, äter jag en god middag ute med någon jag tycker om.
5. Mitt drömliv är inte svårare än så att jag vill gifta mig, ha ett drömjobb (som t.ex. sångerska eller musikalartist) och skaffa många barn.
6. Jag skulle vilja döpa mina barn till Hailey, Adelle eller Hugo.
7. I svåra stunder kan jag inte se ljuset någonstans men när jag lever som ”vanligt” är det lätt för mig att se allt positivt.
8. Jag studerar och jobbar inom hemtjänsten.
9. Mer om graviditeten och familjelivet.
10. En ansiktsbehandling!

Josefin

1. Jag läser din blogg för att jag tycker du är oerhört inspirerande. Som kvinna, mamma och företagare. Även om jag är några år äldre än dig känner jag igen mig i din situation och dina värderingar. Desto mer sen du blev mamma. Vet inte exakt hur många år jag har följt dig men det var från när du var tillsammans med Nils så det blir ju några år. =)

2. Min absolut största utmaning i livet just nu är att få ihop jobb, tid med min dotter, tid med min sambo och tid med min familj och vänner. Allt detta utan att få dåligt samvete för att man inte gör/är med den andra.

3. Ett måste i min godispåse är choklad. ALL choklad (eller nästan i alla fall)

4. Det känns det som jag unnar mig något extra varje gång jag tränar. Dock har jag svårt att unna mig något extra för jag näst jämt får skuldkänslor (även om jag vet att jag egentligen inte borde få det) men det gäller allt från egen tid, besök hos frisören eller ett köp av ett nytt plagg etc.

5. Mitt drömliv. Det är väl i stort sett det jag lever nu med sambo, hus, bra jobb och världens finaste dotter (fast gärna utan skuldkänslor när jag väl gör något för mig själv).

6. Min dotter heter Juni. Har en bonusdotter varannan vecka som heter Saga.

7. Jag ser (nästan i alla fall) alltid ljust och positivt på livet. även när något svårt eller jobbigt händer försöker jag se på det ur en positiv synvinkel då det inte blir bättre av att gräva ner sig i det svåra och mörka.

8. Jag arbetar som säljare.

9. Jag vill gärna läsa mer av allt det som du redan skriver om – dig, din familj, era barn, barnuppfostran, dina företag etc.

10. Vad jag skulle behöva. Egentligen ingenting då jag är mer lyckligt lottad än de flesta i världen. Men skulle det vara något är det just att lära mig ha egentid och unna mig något eget ibland utan att få skuldkänslor för det och faktiskt inse att det är ok. Typ som ett besök hos frisören och få färgat och klippt håret för en gång skull och inte göra det själv hemma. Bli lite ompysslad på det sättet.

1) Jag läser din blogg för att jag är intresserad av eget företagande (har egen firma) och tycker det är berikande att läsa om en ung entreprenör som sysslar med något som skiljer sig totalt från vad jag gör. Tror på inputs från alla håll i den frågan. Började läsa av nyfikenhet gällande politiska frågor för några år sen då dina vs mina åsikter i ämnet skiljer sig rätt rejält.

2) Min största utmaning just nu är att bygga en stabil grund för framtiden inom mitt karriärsval och framförallt om ett år – få min examen. Att förverkliga saker som jag under min utbildning bara drömt om.

3) Ett måste i lördagsgodispåsen är oavkortat de gamla traditionella blomformade, runda chokladbitarna och BUBS.

4) När jag unnar mig något extra stänger jag av verkligheten i 90 minuter under ett 40 gradigt bikramyoga -pass. Gärna minst en gång i veckan som detox för både kropp och själ.

5) Arbeta normkritiskt med barn, unga och vuxnas förhållande till kropp och rörelse som ett verktyg i sociala och kulturella sammanhang genom dans som pedagogisk och performativ metod. Bo utanför storstan i ett hus med min fästman och helt och fullt kunna försörja mig på dans som konstform.

6) Har inga egna barn. Om jag blir mamma någon gång ska hen heta Rut, Greta, Max eller Alvar.

7) Jag ser livet som ljust och är helt med på att en styr själv över sitt eget liv och vad som sker där. Jag tror på attraktionslagen och att hela tiden reflektera över sitt ego i arbetet med sig själv och mötet med andra människor.

8) Jag jobbar som egen företagare – ett danskompani samt deltidsjobbar som danspedagog vid sidan av mina studier.

9) Jag vill läsa mer om ditt förhållande till kultur/konst (dans, teater, musik, bildkonst, performance etc).

10) Jag behöver ingenting ?

Trots att jag i stort sett aldrig kan identifiera mig i ditt sätt att prata om framförallt politiska frågor kopplat till viktiga samhällsfrågor osv. Men jag beundrar din resa och inställning till livet och tackar för en lustig och intressant blogg samt önskar dig all lycka med bebisen.
/Isabell

Alexandra

1. Varför läser du min blogg och när började du?
Jag började läsa bloggen i samband med din medverkan i Let´s Dance. Jag gick in av ren nyfikenhet och sedan dess har jag varit fast =)
Jag gillar balansen i inläggen, från att följa din fantastiska karriär till ditt familjeliv och annat. Sedan måste jag ge dig en eloge för din relation till mat och träning som är väldigt hälsosam och utgör en bra förebild till främst unga personer. Vidare tycker jag att du och Odd verkar vara fantastiska föräldrar och det är kul att läsa om er vardag och om Gillis.
2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
Längtan efter barn samtidigt som jag inte känner mig helt där ännu (inre konflikt med mig själv med andra ord).
3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
Lakrits och choklad (center)
4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
Äter en god middag uppdukat fint och ev. dricker lite vin till.
5. Hur ser ditt drömliv ut?
Två barn, en hund och min vackra man i ett hus på landet.
6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
Oj, beslutsångest. Vet inte ännu.
7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
Optimist! Allt löser sig på sikt. Men ibland har jag mina mörka tankar, men de försvinner lika fort igen.
8. Vad jobbar du med?
Statlig tjänsteman 8-17.
9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
Jag tycker det är otroligt underhållande när du skriver om roliga vardagshändelser som händer alla. Man ramlar, säger fel namn eller gör bort sig på annat sätt.
Sedan gillar jag dina riktiga girlpower-inlägg. Det är häftigt att du ständigt utmanar dig själv och peppar andra tjejer, det behövs i vårt samhälle.
10. Vad skulle du behöva?
Ett större inre lugn och att se tiden an (jobbar på det, går sakta men säkert framåt).

1. Kollade in på bloggen då och då sedan 2008 men nappade inte helt. Började läsa din blogg på riktigt när du skulle gifta dig och insåg att du är en sjuk häftig och härlig människa!
2. Min största utmaning just nu är att orka jobba kvar på ett jobb som jag trivs sådär på tills jag börjar plugga till hösten.
3. Ett MÅSTE i min lördagspåse är Center. Kola+choklad. Blir inte bättre! 🙂
4. Jag unnar mig när jag går till frisören. Eller går ut och äter tapas med min älskade sambo.
5. Mitt drömyrke är mäklare eller egen företagare. Både och. Jag och min pojkvän har 2-3 barn, har haft ett vacker bröllop och bor i ett hus vi har ritat själva, lite på landet. Och vi har sommarhus/båt i Bohuslän. Vi har stabil inkomst och reser en del.
6. Alfred och/eller Greta är två namn vi har bestämt oss för. Alf är namn i killens släkt och Greta i min.
7. Jag är en väldigt positiv människa. Kan drabbas av någon enstaka vinterdepp.
8. Jag jobbar i sportbutik inom handels. Kul men jag har högre ambitioner!
9. Just nu är jag allmänt väldigt nyfiken på familjeliv, heminredning och skönhet.
10. Jag skulle behöva åka på semester. Till sol och värme och paraplydrinkar.

Caroline

1. Varför läser du min blogg och när började du? För att du är väldigt inspirerande och jag älskar din härliga och positiva attityd!
2. Vad är din största utmaning i livet just nu? Det är väl gymnasiearbetet haha, och spara pengar! Har läst din bok flera gånger och gått på en av dina föreläsningar, men det går ändå inte så bra haha.
3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen? Hallon/Lakrits döskalle haha
4. Vad gör du när du vill unna dig något extra? Då går jag och mina kompisar på brunch eller något sånt
5. Hur ser ditt drömliv ut? Oj, vill bo utomlands ett tag. Sen om några år vill jag ha två barn och en fin villa ute på landet med massa hästar.
6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta? Ändrar sånt från dag till dag haha
7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt? När livet har varit som mitt har varit så har man lärt sig att uppskatta minsta lilla och se ljust på allt
8. Vad jobbar du med? Går sista året på gymnasiet men på helgerna jobbar jag i en inredningsbutik! Har jobbat sen jag va 15 och jag älskar det. Kommer inte ihåg min senaste lediga dag men för mig gör det ingenting, älskar att ha saker att göra.
9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg? Tycker den är bra som den är! Min favorit är dock mamma inläggen.
10. Vad skulle du behöva? Att skolan tar slut så att jag kan börja jobba heltid!

Malin

Hei, Håper du forstår min norsk 🙂
1. Varför läser du min blogg och när började du?
Jeg leser din blogg fordi du er ekte, og ikke en (som vi kaller i norge) rosablogger
2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
Rekke skole 100% og jobb 100%, samtidig som ha tid til min kjæreste.
3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
De små cherrybitene som er litt sure.
4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
Friske blomster på en fredag, eller frisør, spa etc.
5. Hur ser ditt drömliv ut?
Mitt drømmeliv er fylt med barn, min kjæreste og jobben jeg har nå. (Så mangler egentlig bare barn:-)
6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
Gutt: Hugo og jente: Pernille eller Milla
7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
Veldig lyst!!
8. Vad jobbar du med?
Prosjektleder i et digitalt mediebyrå.
9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
Om dine foretak.
10. Vad skulle du behöva?
Ingenting. Bare at alt fortsetter å være like bra som nå.

Salicia

1. Varför läser du min blogg och när började du? Svar: jag började läsa din blogg för fem år sedan, då var jag 15år. Jag läser din blogg för att påminnas om den positiva synen du har på livet mm! 🙂
2. Vad är din största utmaning i livet just nu? Svar: mina föräldrar och mina två äldre brödrar är alkoholister så nu kämpar jag med mitt medberoende! Det är jobbigt men fy vad mycket jag lär mig!
3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen? Svar: mjuka kolor! Åh
4. Vad gör du när du vill unna dig något extra? Svar: hmm det vet jag inte rikitig!
5. Hur ser ditt drömliv ut? Svar: Jag vill utbilda min mer inom kemiskt beroende och lär ut ungdomar i tidig ålder för att öka kunskapen om beroende! Listan kan bli låååång på allt jag ska göra!
6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta? Svar: Jag tycker om Matheo och jemina!
7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt? Svar: jag ser ljust på livet och framtiden!
8. Vad jobbar du med? Svar: jobbar extra som servitris och pluggar samhälle beteende!

10. Vad skulle du behöva? Svar: kämpar med mitt körkort!! Eftersom jag bara kör på körskola blir det väldigt dyrt som student (bor ensam) så när jag får lön köper lektioner om det finns möjlighet! Frustrerande men jag fixar det snart!

Erica

1. Varför läser du min blogg och när började du?
För att den är bra, inspirerande och intressant att läsa 🙂

2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
Att hitta en egen lägenhet och ett fast jobb, vitt bara tjäna pengar haha!

3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
Choklad, choklaad och chooooklaaad. Och kanske kola fylld choklad typ…

4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
Äter mitt favorit godis eller massa frukt och läkerol

5. Hur ser ditt drömliv ut?
Att ha en egen lägenhet, ha mycket pengar och bo i stockholm och kunna göra det mest som jag vill

6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
När jag får barn ska som heta Lily eller Jack

7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
Ser livet rätt ljust ändå, men ibland är det fan svårt ändå

8. Vad jobbar du med?
Som frukostvärdinna på grand elite hotell

9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
Ditt liv som mamma, mode, sminktips,allt möjligt

10. Vad skulle du behöva?
Just nu bara mer pengar och en liten lägenhet tack! 🙂 haha

KRAM

Johanna

1. Varför läser du min blogg och när började du?
För att du är en sådan otroligt inspirerande person och förebild för mig.

2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
Att få plugg, jobb, träning, familj och socialt liv att gå ihop på ett alldeles för kort dygn….

3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
Sura nappar.

4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
Köper hem god/dyrare mat alt. äter ute.

5. Hur ser ditt drömliv ut?
Mitt drömliv är fyllt med resor och att jag jobbar med något som jag verkligen trivs med. Jag vill både kunna utvecklas inom mitt jobb, samtidigt som jag vill känna att jag kan det jag gör.

6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
Jag tycker Alice och Saga är fint. Pojknamn; Liam tror jag..

7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
Det beror helt på. Jag försöker åtminstone alltid att se ljust på saker.

8. Vad jobbar du med?
Receptionist på halvtid medan jag pluggar.

9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
Tycker redan att det är en bra blandning! Gillar dock inlägg som är kopplade till hur man förverkligar sina drömmar, hur man ska våga misslyckas osv.

10. Vad skulle du behöva?
Mer tid, eller åtminstone vara bättre på att disponera tiden.

Julia

1. Har läst din blogg flera gånger per dag i tre års tid. Jag läser den eftersom jag tycker du är så inspirerande, och ger en hopp om att saker och ting blir bättre.
2. Att klara av min sjukdom, Myalgisk encefalomyelit, som ger kronisk trötthet, smärta i hela kroppen och ”hjärndimma”. Sjukdomen ledde till depression, och då kom alla tidigare problem upp till ytan och bearbetade då dom; den kraftiga mobbningen, död, familjerelationer mm.
3. Choklad! Eller döskallen som är hälften gul, hälften röd.
4. Äter choklad, eller annan sorts godis.
5. Jag vill bli politiker, helst Sveriges första kvinnliga statsminister, men jag är bara 18 år, så förmodligen kommer Anna hinna före. Isåfall satsar jag på bli första kvinnliga generalsekreterare i FN! Bo i en lägenhet i stan, och sedan bo i villa med två barn. Om jag inte blir politiker vill jag även ha fosterbarn, eftersom alla barn ska ha ett kärleksfullt hem.
6. Jag har inga barn än, men tycker att namnet Emma är väldigt fint.
7. Mitt liv är svårt, utan tvekan, jag har haft psykologer som börjat gråta när jag berättat vad jag har varit med om. Men jag kämpar otroligt hårt för att se allting så positivt som möjligt och försöker uppskatta allt!
8. Jag pluggar sam-sam.
9. Jag skulle gärna vilja läsa mer om hur man ska orka ta sig igenom svåra perioder. Att du skriver om din mobbning eller hur du mått efter dina problem med din pappa, och hur du tog dig igenom det.
10. Jag behöver bättre sjukvård, och att inte bara ses som ett personnummer, utan en person som behöver hjälp.

Louise

1. Varför läser du min blogg och när började du?
Jag har läst din blogg till och från i typ fem år, men jag följer den regelbundet sen du blev gravid med Gillis och sen har jag fortsatt.

2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
Att komma på vad jag ska göra efter gymnasiet, haha…

3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
Såna där körsbär!

4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
Då köper jag choklad eller en påse chips mitt i veckan ellerförsöker planera in något vardagslys, typ bio mitt i veckan eller hänga med nån kompis för sånt har jag aldrig tid med i veckorna

5. Hur ser ditt drömliv ut?
Det vet jag inte ens längre.. men jag vill bo i California ett tag

6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
Jag vill att min son ska heta Tobias.

7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
Ser det oftast ljust och försöker hinna med allt jag vill och oroar mig sällan, dock klagar jag nog mycket till och från men är inte negativ.

8. Vad jobbar du med?
Jag gårpå gymnasiet och jobbar extra på Coop.

9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
Tycker den är bra som den är!

10. Vad skulle du behöva?
Pengar och lite vägledning om framtiden haha

Hannah

1. Började för ca 2 år sen för jag inte hade så mycket att göra på jobbet. Jag fortsatte läsa för du är dig själv och positiv. Sånt är kul o läsa

2. Körkort, se till att gifta mig men vet inte hur jag vill ha själva vigseln

3. CHOKLAD

4. Äter något gott & onyttigt

5. Gift med min kille, med 2 barn, lyckliga med mycket kärlek

6. Adam om jag får en son (efter min kille) Jasmin är också fint

7. Jag ser bara ljuset. Det kan alltid vara värre. Man ska vara tacksam för det man har även om man vill ha mer.

8. Receptionist

9. Vardagliga saker,

10. Högre lön 😛

1. Varför läser du min blogg och när började du?
Jag läser din blogg för att du är en underbar inspiration. Du inspirerar mig till att våga, våga satsa på en karriär trots att man inte kanske haft en helt enkel start i livet! Du är ett sant exempel på att man inte behöver komma från en välbärgad familj för att lyckas utan om man vill något och jobbar hårt för det så lyckas man! Du får mig att se på mina svagheter som styrker! Din blogg har lett till att jag fått ett intresse för att eventuellt starta eget efter mina studier, samt att jag fått ett större intresse för ekonomi såsom aktier osv. Det är även kul att man får följa med i ditt privatliv så man får se din balans mellan vardag och arbete, så kallat work life balance. Keep up the good work!

2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
Att klara mina universitetsstudier. Med dyslexi och koncentrationssvårigheter är det inte helt lätt med universitetsstudier. Men jag har själv valt det och med mycket arbete så SKA jag klara det! En positiv syn och målmedvetenhett gör saker och ting så mycket enklare!

3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
Lakrits S

4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
God mat eller massage!

5. Hur ser ditt drömliv ut?
I framtiden vill jag vara en lyckligt gift karriärskvinna!

6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
Har inga barn, men tänkbara namn Wille, Louie, Elvira & Lilly

7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
Jag har en positiv syn på livet, men visst ibland blir även jag negativ.

8. Vad jobbar du med?
Jag studerar på personal och arbetslivsprogrammet vid Karlstads universitet

9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
Vardagsekonomitips, hur man kan spara som student på ett smidigt sätt!

10. Vad skulle du behöva?
Här i Karlstad är det inte lätt att hitta bostad, så under några månader framöver kommer jag behöva betala dubbla hyror, eftersom att jag precis fått ett förstahandskontrakt som jag inte kan tacka nej till och andrahandskontraktet för lägenheten jag har nu sägs inte upp förens i Juni. Så lite extra pengar hade inte suttit fel!

S

1. Varför läser du min blogg och när började du?
Minns inte varför jag började… Men läser idag för att du är så klok och inspirerande! Dina inlägg leder ofta till nya tankar som leder till härligas diskussioner/samtal med min kille och mina vänner.
2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
Lugna ner mig lite. Ta en dag i taget, inte stressa upp mig över framtiden, och tillåta mig själv att vila. (Framförallt nu är jag är dunderförkyld för tredje gången på två månader)
3. Vad är ett MÅSTE i Godispåsen?
Något surt 🙂
4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
Spenderar tid med mig själv. Har tvseriemaraton och äter massa gott eller går på stan och tar en lunch själv och kanske shoppar något nytt.
5. Hur ser ditt drömliv ut?
Oj. Vet inte än. Vill bo i bergen och kunna stå på skidor/snowboard varje dag som jag gör nu. Men vill även plugga och satsa på min karriär (ingenjör/Byggnadskonstruktör). Vill ha tre barn och gärna en hund, helst snart. Helst tsm med mannen jag lever med nu, men vill att han ska uppfylla sina drömmar som inte går ihop med barn just nu (vi är för tillfället 150mil ifrån varandra) Svårt att få ihop allt… Tur att man är ung 🙂
6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
Åh det håller jag gärna hemligt trots att jag är anonym (men alla tre har två namn var bestämt haha).
7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
Mycket svårt, men jobbar dagligen på det. Älskar ju livet! Blir lättare och lättare att vara positiv, men vaknar fortfarande alltid med morgonångest. Ser fram emot dagen jag vaknar med ett leende på läpparna 🙂
8. Vad jobbar du med?
Restaurang. Servering/hovmästare på ett hotell i alperna 🙂
9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
Buissness!
10. Vad skulle du behöva?
…pengar och tid! För att kunna uppfylla alla mina drömmar, haha! Nej men seriöst, behöver ingenting just nu, har inkomst, boende, kärlek, familj, hälsa och framtidsplaner. 🙂

1. Varför läser du min blogg och när började du?
*Har följt den sen ca 1år tillbaka, kommer inte ihåg hur jag ”ramlade” in på den. =) Du har en skön inställning & är positiv & inspirerande.

2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
*Hinna allt som jag vill göra!

3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
*Choklad & lakrits! =)

4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
*Går till frissan.

5. Hur ser ditt drömliv ut?
*Mer tid till dottern, djuren & träning.

6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
*Bella. =)

7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
*Går upp & ner, men trivs rätt bra med mitt liv i helhet.

8. Vad jobbar du med?
*Marknadsassistent på ett pappersbruk.

9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
*Jag är väldigt nöjd med det som är faktiskt, lagom av allt….

10. Vad skulle du behöva?
*Några fler timmar på dygnet. 😉

1. Varför läser du min blogg och när började du?
Läser för att jag tycker att du är en otroligt drivande och inspirerande kvinna 🙂 Läst din blogg sedan kanske 7 år sedan?

2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
Få livet att gå ihop med familj, jobb, VAB-ande och egen personlig utveckling/tid!

3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
CHOKLAD! 😀

4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
Ett lååångt bad med en färsk ansiktsmask, massa bubblor i badet, en skål med jordgubbar och något gott att dricka till 🙂

5. Hur ser ditt drömliv ut?
Till viss del som nu 🙂 Jag, min make, vår son, hund, hem, resa, familj, arbete jag trvis på 🙂

6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
Nathan heter vår grabb 🙂

7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
Jag ser alltid ljuset i mörkret 🙂

8. Vad jobbar du med?
Min roll är Governance Specialist. Jag jobbar med operationella risker och compliance inom ett kreditkortsföretag.

9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
Gillar den precis som den är idag, en god blandning av allt 🙂

10. Vad skulle du behöva?
Bättre ekonomi!

Linda B

1. Har läst din blogg till och från de senaste 4 åren men började följa varje dag när du väntade Gillis.
2. Att separera från sonens pappa, få ensamvårdnad och vår lägenhet då han inte är att lita på.
3. Sura colanappar eller något riktigt surt iallafall
4. Hittar på något jag verkligen är sugen på ett bad m film, eller mysa ner mig för mig själv m nåt riktigt gott o ansiktsmask elr en mysig fika/nåt kul m kompis
5. Ha en man som jag verkligen hör ihop med, 3 barn, ett jobb med bra lön så vi kan resa o där jag trivs o får vara med o utveckla samt ta beslut i företaget. Ha lite fritid m träning o även tid för sånglektioner/kör. Mycket roliga saker utomhus på lediga tiden m familjen o så småningom en hund som gärna får följa m på jobbet.
6. Noah 2 månader o ett namn jag gillar är Stella (han hade fått heta det om han blivit en tjej)
7. Jag ser livet positivt jag vet att jag kommer få det bra på ett eller annat sätt. För jag är envis och vill o har lärt mig efter en svår depression hur jag ska ta motgångar.
8. Just nu kundtjänst men planerar att söka nytt efter mammaledigheten o sen plugga om några år.
9. Tycker bloggen är bra o kul som den är. Skulle dock vilja se ett inlägg m tips om bra o snygga kläder man kan ha när man ammar o inte har jättebröst som kan ta dra upp o lägga ur urringningen. (Som vissa gör)
10. En semester i värmen med en paus från pappan o alla konflikter då han vägrar ge mig utrymme. Lugn o ro för mig o sonen bara njuta o mysa.

Hanna Åberg

1. Varför läser du min blogg och när började du?
Jag började läsa din blogg för kanske 5-6 år sedan när hela blogg grejen drog igång och jag läste miljoner bloggar, nu läser jag bara ca tre st varav din är en av dom! Jag kommer hit för att få inspiration när man känner sig trött och nere då du visar att allt går bara man har rätt inställning och kämpar!

2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
Det är att klara av skolan. Jag läser till sjuksköterska och har gått över halva utbildningen nu. Det är stressigt och kämpigt att klara av men det ska gå!

3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
Helt klart vinigummin!

4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
Då köper jag något extra gott och ligger hemma en hel kväll och kollar på serier. Skulle vilja säga resa men det finns det varken tid eller pengar till när man pluggar..

5. Hur ser ditt drömliv ut?
Det är bara att jag är lycklig i mig själv och med det jag åstakommit i livet och att jag är lycklig i mina relationer. Sedan spelar resten ingen roll vart jag hamnar någonstans i världen.

6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
Har inga barn men har funderat en del på namn om jag skulle få barn någongång, men har väl inte riktigt kommit fram till något favorit namn ännu.

7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
Jag försöker se livet från den ljusa sidan och vara positiv så ofta det går. Men så kommer det ju stunder då man tycker synd om sig själv ibland också, men det sker mindre och mindre sällan nu för tiden.

8. Vad jobbar du med?
Pluggar till sjuksköterska.

9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
Jag tycker du ger en liten dos utav allting, jobb och framgångar, barn och familj plus privatliv. Hade kanske sett lite fler personliga inlägg blandat med allt det andra!

10. Vad skulle du behöva?
Just nu? En hel vecka ledigt på ett varmt ställe där jag inte behöver tänka på någonting alls och bara få njuta av att vara ledig. Jag skulle behöva ett sätt att hantera stress på ett bra sätt när allt blir som jobbigast. Har nyligen gått på mindfulness och det har lättat lite grann, hoppas bara att jag kan hålla det där.

Madelene

1. Fastnade för din blogg när jag läste ett inlägg om livstårtan, att alla bitar måste få plats! Sedan dess så kikar jag in på din blogg för jag vill bli inspirerad mentalt.

2. Sluta sätta krokben för mig själv. Sluta vara så rädd för att misslyckas och hitta mitt driv igen. (Min pusselbit i kreativitet och arbete saknas och behöver en spark i röven)

3. Det är ingen godispåse utan saltlakrits, ju saltare desto bättre, det ska svida på tungan!

4. Beror på ekonomin men antingen snittblommor, ett gott té eller något lyxigt smink/doftljus.

5. Svåraste frågan! Lever mer eller mindre mitt drömliv. I början av förra året kom min fästman och jag hem efter att ha studerat utomlands i över ett år utan en enda krona i fickorna. Vi ordnade jobb inom en månad och hittade en lägenhet, jobbade på och fick fasta arbeten. I höstas köpte vi vårt drömhus på landet, väntar vårt första barn och står inför en hel del spännande och tuffa utmaningar.

6. Första efterlängtade barnet ligger i magen och sparkar och namnet är hemligt ett litet tag till ..

7. Jag tror inte på tur. Livet blir vad man gör det till och ju mer positiv man är, ju lättare blir det.

8. Med helt fel jobb för mig. Målet är att efter mammaledigheten få ihop det så jag har möjlighet ekonomiskt och tidsmässigt att pendla ner till min drömutbildning i Stockholm den dagen jag kommer in. Efter det ska jag bli anställd samt driva mitt egna företag på sidan om.

9. Ditt mentala tänk, medgångar och motgångar, skulle mer än gärna vilja läsa om hur du tar tanke till handling till framgångsrikt företag.

10. En sexig dejt med min fästman!

Martina

1. Varför läser du min blogg och när började du?
När du skulle vara med i Let’s dance, ville ha lite bakom kulisserna skvaller

2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
Står inför att bli mamma med allt vad det innebär

3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
Marabou mjölkchoklad, döskallar

4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
Oftast blir det något gott att äta eller ta in på hotell över en natt

5. Hur ser ditt drömliv ut?
Ett liv i något varmare land med sambon och barn

6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
Är gravid i vecka 15, det kommer antingen bli en Alice eller en Gabriel
7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
Är någonstans mittemellan, har inte haft det enkelt men försöker se de positiva sidorna

8. Vad jobbar du med?
Analytiker på Polisen

9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
Mer personliga saker, blev glatt överraskad av din bok babyboost; såg en annan sida av dig

10. Vad skulle du behöva?
Lite semester

Malin C

1. Har läst din blogg lite fram och tillbaka under åren, mer nu när du fått barn. Har själv en liten tjej på 21 månader. Jag själv är 23 år och fick barn när jag va 21 🙂

2. Kämpar på med min magsjukdom för att kunna arbeta. Har vart sjuk sen 2006.

3. Choklad och något surt är ett måste i min godispåse.

4. När jag vill unna mig något extra så gör jag mig fin. Duschar och har hemmaspa, tar på mig matchande underkläder och något fint över. Det krävs inte mycket för en småbarnsmamma 🙂

5. Symptomfri från min sjukdom, ha ett fast jobb och vara älskad av min familj, min man och dotter ♡

6. Min dotter heter Thilde, hade hon vart en kille hade hon nog fått heta Theodore.

7. Jag försöker se det på det ljusa hållet, trots jobbig sjukdom (Ulcerös Colit) så gör jag så gott jag kan med allt.

8. Jag är timanställd i kommunen och jobbar inom äldreomsorgen.

9. Vet inte vad jag vill se mer av..

10. Jag skulle behöva en medicin som gör mig bättre och efter det så skulle jag behöva en liten semester med familjen 🙂

Malin

1. Varför läser du min blogg och när började du?
Jag har tittat in här i många år till och från men började läsa din blogg mer regelbundet för kanske 2 år sedan. Jag finner dig väldigt inspirerande, både din inställning och hur ditt liv ser ut. Finns väldigt mycket jag önskar mig själv en dag.

2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
Jag är väldigt dålig på att leva här och nu, blir väldigt lätt stressad över allt som inte går att planera i minsta detalj…

3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
Choklad, polly och center är favoriter annars mycket lakrits.

4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
Beror på ekonomin just då, men jag gillar att köpa inredning annars älskar jag att resa, bo på hotell etc. med min sambo. Annars fika på med vänner eller extra god mat.

5. Hur ser ditt drömliv ut?
Jag vill jobba som psykoterapeut, men lite på sidan av vara med på tv program och prata samt hålla föreläsningar. En dröm vore också att jobba med barn(hem) på något sätt, att göra skillnad.

6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
Inga barn ännu, men Tindra eller Emilia som tjejnamn annars Theodor eller Ludwig som pojknamn, som det ser ut just nu men hinner nog ändra mig ett par gånger.

7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
Jag försöker att se det ljust och få människor omkring mig att ta efter. Det är så tråkigt med de som är omkring en som ser negativt på nästan allt som händer.

8. Vad jobbar du med?
Jag studerar på universitet, till beteendevetare, men ska precis bli kontaktperson också samt söker sommarjobb/extrajobb.

9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
Jag älskar din klädstil så kanske lite mer om det, annars tycker jag att du har en bra blandning av yrke, familjeliv och inredning.

10. Vad skulle du behöva?
Just nu inte så mycket mer än ett jobb så jag kan fylla upp sparkontot igen. Skulle verkligen vilja åka till London i höst. Jag och min pojkvän har varit tillsammans i drygt 4 år så hoppas också på en förlovning snart 🙂

Madeleine Jacobsson

1. Varför läser du min blogg och när började du?
Började läsa din blogg när jag började första ring på gymnasiet, vilket var år 2007.

2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
Sätta mig själv först och inte säga ja till allt.

3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
Choklad!!!!

4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
Shoppar något klädesplagg, massage eller spadag för mig själv.

5. Hur ser ditt drömliv ut?
Med min drömman i en fin villa, 2 barn, med sommarhus och kunna resa. Med ett flexibelt jobb.

6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
dom ska heta Freja och Melwin.

7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
Halvljust

8. Vad jobbar du med?
Försäljningsadministration

9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
Ditt privata liv med Odd och barnen, lite mer känslor.

10. Vad skulle du behöva?
Kärlek

1. Varför läser du min blogg och när började du?
Jag började läsa din blogg under hösten 2007. Jag är 20 år nu och skulle faktiskt säga att jag läser din blogg betydligt oftare med det innehållet den har nu än då. Gillar hur den har mognat samtidigt som dig och att du inte låst fast vid den Isabella du var då för att bibehålla den typen av läsare. Din blogg känns genuin, givande och inspirerande.

2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
Skolan. Att klara universitets utmaningar.

3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
Frysta ärtor! Vet inte om det får räknas som lösgodis, men det är underbart mumsigt att snaska på i tv-soffan.

4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
Produktvis? Klickar mig runt på Asos.
Upplevelsevis? Tar gärna bilen och kameran och åker iväg några timmar helt utan bestämt mål.

5. Hur ser ditt drömliv ut?
Välutbildad civilingenjör, ett 1920 tals hus i en småstads villakvarter, en make och ett par barn.

6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
Har inga barn än, men enligt min namnförslags lista tycks jag ha en försmak för klassiska namn på E.

7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
Livet är ljust, finns alltid någon annan som har det värre så ingenide att gräma sig i de småkraffs vi tycks möta på.

8. Vad jobbar du med?
Jag jobbar i hemtjänsten medans jag studerar, inget jag trivs jättebra med, men det ger både en social tillförelse i vardagen och mängder av mortion.

9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
Jag gillar en blandningen av företag, inspiration och inredning som du har just nu. Keep it up gurl!

10. Vad skulle du behöva?
Väljer att skippa denna fråga, för egentligen ”behöver” vi väll ingenting, det är bara viljor och vad vi skulle föredra.

KArin

1. Varför läser du min blogg och när började du?

Jag har läst din blogg till och från. På senare tid har jag börjat följa den dagligt! Är kul att läsa om din framgång och om din familj. Du ger mig inspiration.

2. Vad är din största utmaning i livet just nu?

Att bli fri från min viktfobi.. Har svultit mig i veckorna för att sedan på helgen kunna frossa i mig mat och sedan spy upp det. Jag tänker på min vikt och mat hela tiden. Kämpar mig från att slippa detta! Jag vet bättre än att utsätta min kropp för detta ändå gör jag såhär mot mig själv, så dumt, så dumt. Hemskt vad denna vikthets gör med än!

3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?

Choklad finns alltid med!

4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?

Äter god mat, är med vänner, tränar.
5. Hur ser ditt drömliv ut?

Gift med en man som jag är kär i. Bra balans mellan jobb och ”hemmatid”. 2 eller 3 barn. Att mina föräldrar får träffa sina barnbarn. Var jag bor eller hur jag bor är inte det som spelar roll för mig. Självklart vill man ha gott med pengar så man kan ge sina barn en trygg och säker uppväxt.

Tänk vad häftigt att flytta utomlands och öppna ett bed & breakfast, det vore något när barnen växt upp osv..

6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
Tjej: Ines, Linnea
Kille: Lukas, Linus
7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt

Jag skulle nog säga att jag ser ljust på livet. Hänger sällan upp mig på småsaker och försöker se det goda i människor.

8. Vad jobbar du med?

Receptionist.

9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?

Dig och Odd

10. Vad skulle du behöva?

En jorden runt resa. Eller inte jorden runt kanske men Australien runt, eller asien runt, Europa runt. Med en kompis där inga problem finns bara uppleva och leva livet. Upptäcka nya platser osv

Patricia

1. I 6-7 år ungefär 🙂 Jag gillar att läsa om din positiva attityd och ditt mammaliv!
2. Husköp! Vi håller på att köpa vår första egna bostad 🙂
3. Haribos jordgubbsgodis!
4. Tränar och nätshoppar 🙂
5. 3 barn, huset är köpt och renoverat så som vi vill ha de. Alla är friska och jag och min sambo är lika kära som vi är nu 🙂

6. Vi försöker få barn och om de blir en pojke ska han heta Milo (Med finskt uttal)
7. Jag jobbar på att bli mer positiv.
8. Jag jobbar som sköterska på ett servicehem i Finland.
9. Jag har inget att klaga på! 🙂
10. Lära mig att stressa mindre!

1. Varför läser du min blogg och när började du?
Jag Började läsa din blogg runt 2009 och varför har jag stannat kvar? Jo jag är själv 20 år och har alltid varit lillgammal så det är spännande att följa någon annan som är ganska lik mig själv på det sättet.

2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
Att få ihop vardagen helt klart. Köpte hus när jag var 18 och det håller på att totalrenoveras, läser på högskolan till ekonom och i september ska jag gifta mig. Lite väl mycket men jag har alltid gillat att ha många bollar i luften.

3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
choklad och något riktigt riktigt surt godis

4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
Sätter på mig mjukiskläder, äter Ben&Jerrys och kollar på någon bra film (ett litet plus är om man tar lite sheridan’s också).

5. Hur ser ditt drömliv ut?
Min man, 2 barn. Ha ett jobb man älskar. Helst fortsätta vara egenföretagare och hjälpa andra företag att kunna utveckla sina företag genom ekonomisk hjälp och tips. En av de stora drömmarna är att kunna ha den ekonomiska friheten att starta upp och driva ett barnhem i sydost Asien eller Sydafrika.

6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
Jag har inga barn än men jag vill att de ska heta Milo och Nora

7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
Jag ser oftast det positiva i allt. Jag har kronisk smärta sedan 14 års ålder och det har gjort att man tar vara på de stunder som är bra. Man blir glad av det lilla och man kämpar hårdare för att nå sina mål.

8. Vad jobbar du med?
Jag är heltidsstudent, men utöver det så tar jag hand om ekonomin i ett byggföretag och sedan är jag även tentavakt när det behövs.

9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
Tycker du har en bra balans av det mesta, men det skulle vara intressant att veta mer om olika steg du har tagit för att få ett företag att lyckats (speciellt i början av ett företags tid)

10. Vad skulle du behöva?
Just nu skulle jag behöva något mer extrajobb/sommarjobb inom ekonomi. Men jag skulle även vilja ha en bra kontakt med någon som har gett ut en bok, då jag själv håller på att skriva en bok om hur det var att vara ung, sjuk och falla mellan springorna i Sveriges sjukvård.

/Emma 20 år

Emma johansson

1. Varför läser du min blogg och när började du?

Jag började läsa din blogg 2008 när det blev populärt med bloggar i min stad och jag själv startade en (som nu är nedlagd). Jag läser din blogg för att man den är väldigt bred och varje gång man går in kan det finnas inlägg om olika saker! Sen är det nog en liten ”drömvärld” man tittar in i eftersom du alltid är så positiv, vilket jag också strävar efter.

2. Vad är din största utmaning i livet just nu?

Att spara pengar. Jag tog studenten i våras oc hoppade hastigt på civilekonomprogrammet i höstas på universitetet. Det slukade mina besparingar eftersom jag åkte på två utlandssemestrar i somras, köpte majoriteten av grejerna till min nya lägenhet och var tvungen att lägga till pengar till mat etc varje månad för att lånet tog slut. I december hoppade jag av plugget för att jag inte kände att det var rätt. Jag har dansat i hela mitt liv och i höstas när jag för första gången var utan det så märkte jag att jag inte var helt klar där.
Därför försöker jag nu spara ihop så att jag kan ta med mig mina drömmar till NY i augusti för att dansa i 3 månader på Broadway dance center! Jag har räknat ut att jag behöver ca 40-45000 kr innan dess (för flyg+utbildningsavgift+och diverse annat jag kommer behöva) och från att starta på noll i januari så har jag nu sparat 20000. Jag har inget fast jobb utan jobbar extra i klädbutik och lite som vikarie på förskolan. Det kan bli allt från 6 pass till 0 pass/vecka så jag känner att jag måste spara allt jag får om det ska gå ihop men det är väldigt svårt att ta någon 100 lapp från mig själv för att vännerna ska på bio eller krogen etc. Det är min största utmaning!

3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?

S-märken som är halva gul och halva blå!! Så otroligt goda!! Sen någon choklad också, marabou orginal, center eller twix är favvosarna!

4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?

Hmm om vi tänker pengarmässigt så är det nog att köpa något klädesplagg som jag spanat in ett tag eller äta middag på en god restaurang. Men att unna mig något kan också vara i tid. Att hinna med att göra mig extra fin inför jobb, utgång eller bara vara med pojkvännen kan göra mig väldigt glad!

5. Hur ser ditt drömliv ut?

Att jag är lycklig! Först vill jag ha ett riktigt äventyr som man ”bara kan göra i min ålder nu”. För mig blir äventyret Att leva och dansa i NY!
Sen vill jag ha ett tryggt förhållande, ett jobb jag verkligen trivs med, straff ekonomi och en dag vill jag även ha söta barn, 2 eller 3 st. 😀
(Att köra en riktigt snygg bil står också med!!)

6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?

Även fast jag bara är 20 år så har jag några namn uppskrivna i anteckningar och även fast tiden inte är inne nu så längtar jag tills jag får barn!
Mina favoritnamn just nu är
Tjej: idali (Ida-Li)
Kille: Nils
Sen har jag även ett namn som jag ÄLSKAR men är osäker om det är ett tjej eller killnamn…. Det är : Vihl

7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?

Jag försöker verkligen göra det, och jag tycker att jag är ganska bra på att vara positiv till det mesta!

8. Vad jobbar du med?

Jobbar extra på klädbutik och som vikarie på 3 olika förskolor i min hemort! Tycker båda är superroliga!

9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?

Hur man ska gå till väga om man har en affärsidé som man vill utveckla och börja sälja!

10. Vad skulle du behöva?

Mer jobb (eventuellt vinna på lotto) så jag kan åka iväg till NY, sen ska även min pojkvän flytta till USA i höst för att börja på collage så att kunna åka och hälsa på honom vore ju underbart!

Tack för en otroligt bra och inspirerande blogg!!!

1. Varför läser du min blogg och när började du?
– Jag började läsa hösten 2013 när jag själva började studera på universitet för att få lite paus ibland från studierna.

2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
– Förstå hur jag vill leva resten av mitt liv.

3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
– Choklad!

4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
– Köper en chokladbit och tar till mitt kaffe med grädde i.

5. Hur ser ditt drömliv ut?
– Förmodligen så som jag lever idag. Hästgård, hästar, katter, sambo. Saknar ett bra jobb också som förhoppningsvis kommer efter studierna.

6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
– Har inga så tar det när/om det blir aktuellt.

7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
– Jag ser det mesta ljuset i livet även om jag kan ha mina dippar emellanåt vilket jag anser mänskligt. Men är till 95 procent endast glad om dagarna!

8. Vad jobbar du med?
– Jobbar extra med att köra budbil.

9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
– Tycker om den variationen som är idag.

10. Vad skulle du behöva?
– En människa i min närhet som jag ser upp till och som skulle kunna ge mig goda råd i livet när jag inte vet vad jag ska göra själv.

Linda

1. Varför läser du min blogg och när började du?
Har läst i kanske 3 år, började som en anti-grej, men fastnade helt p g a rolig, positiv, framåtanda, karriär/barn etc. Fantastiskt blogg som verkligen utmanade mina fördomar. 🙂
2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
Få ihop arbetslivet och familjelivet. Med tre barn och juristjobb är det inte helt enkelt.
3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
C H O K L A D
4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
Har det bra som kan unna mig många saker.
5. Hur ser ditt drömliv ut?
Jobb på egna villkor och kortare pendlingsväg. I övrigt har jag mitt drömliv.
6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
Elliot, Elina och Levi
7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
Så positiv som du är är väl ingen, men jag tror att jag i grunden är en optimist.
8. Vad jobbar du med?
Jurist.
9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
Tycker att det är en utmärkt mix redan.
10. Vad skulle du behöva?
Mer tid på dygnet. 🙂

1. Varför läser du min blogg och när började du?
Jag tycker du skriver väldigt intressant. Även för en tonåring, som jag är. Jag vet inte riktigt vad det är, men jag bara fastnade för din blogg 🙂
Började läsa när du var gravid med Gillis, har inte slutat sedan dess!

2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
Hmm. Jag är väldigt blyg och gillar inte att prata inför folk, speciellt inte personerna i klassen. Därför är min största utmaning just nu att försöka prata mer inför klasskamraterna. Våga räcka upp handen på lektionerna och försöka svara på frågan som läraren ställde. Det gör inget ifall det skulle vara fel.

3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
Djungelvrål!

4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
Jag tar en dusch och verkligen skrubbar mig ren. Sen lägger jag mig i rena lakan i sängen och tittar på någon serie.

5. Hur ser ditt drömliv ut?
Många barn. En man. Stort hus. Många djur.
Haha, men jag vet inte ifall det blir så direkt. En fjortonåring brukar inte fundera över sådant här så ofta.

6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
Jag är ju bara 14 år men jag tycker om namnen Svea o Charlie.

7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
Jag ser livet ljust. Jag hittar alltid det positiva i det negativa!

8. Vad jobbar du med?
Jag går fortfarande i skolan.

9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
Jag tycker att det är väldigt roligt att läsa om Gillis och snart om ditt andra barn. Så ifall du tycker det är kul kan du ju alltid skriva ännu mera om de 🙂
Det skulle faktiskt vara kul med fler sådana här frågestunder, då du frågar oss saker.

10. Vad skulle du behöva?
Jag skulle behöva lite semester. Som tur är så får jag ju det nu, eftersom det blir påsklov nästa vecka!

Hanna Jonasson

1. Varför läser du min blogg och när började du?
Jag började följa din blogg någonstans under hösten 2014 när jag var gravid. Jag läste mycket om graviditet på olika sajter och i böcker, men fastnade för just din blogg eftersom jag tycker att du på ett ärligt sätt berättar om din/a/ graviditeter.

2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
Att försöka att inte ha för stora krav på mig själv. Det har jag nog alltid haft och det är nog bra ibland, men inte alltid

3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
Choklad och sura godisar

4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
Det kan variera. Antingen shoppa något till mig själv, käka lunch ute på restaurang eller baka något smaskens hemma

5. Hur ser ditt drömliv ut?
Jag har två barn (kanske tre) och fortsätter att jobba med det jobb jag har nu. Kanske att jag och min sambo ändrat något i det hus vi bor i

6. Vad heter dina barn?
Antonia
7. Är du som jag att du ser livet ljust eller är det svårt?
Mestadels tror jag att jag ser positivt på livet och lever lite efter att det ordnar sig. Samtidigt som man också måste ge för att få något
8. Vad jobbar du med?
Intendent på ett konstmuseum med inriktning mot program och pedagogik
9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
Jag vill gärna fortsätta höra hur du hanterar familjen med jobb.
10. Vad skulle du behöva?
Lite sol och värme längtar jag efter så jag kan vara ute lite längre med min dotter

Matilda

1. Jag började läsa din blogg på gymnasiet, då man mycket hellre gjorde annat än att plugga 🙂 Sluta läsa under min tid på universitetet men började igen ungefär då du var gravid med din son.

2. Har precis köpt hus. det säger nog allt!

3. SALTLAKRITS!

4. Går på spa, äter en god middag antingen på restaurang eller hemma och myser med någon av mina nära.

5. Precis så som jag har det just nu! Men gärna med en utökad familj inom några år, det ser jag fram emot!

6. Inga barn ännu, Vi har däremot en schäfer tik som är 5år.

7. en optimist rätt igenom. Allting går. Går det så går det, går det inte går det nog ändå.

8. Teknikkonsult/Projektör inom VA/Mark och även Geoteknik. Ett riktigt roligt jobb där man utmanas varje dag, precis som jag vill ha det!

9. Precis det du skriver om idag, så bäst!

10. Lite målarfärg till det nyköpta huset och en påse med turkisk-peppar!

Patricia

1. Jag läser för att få inspiration och bli lite pushad i vardagen. Jag hoppas kunna bli lika stark och framgångsrik (inte vad gäller offentligt) men inom jobb i framtiden som du. Jag har läst den senaste 5-6 åren skulle jag gissa på.
2. Plugget har varit de senaste månaderna och därmed har jobb och träning fått lida. Går in i en lugnare period nu så ska bli kul att komma igång med träningen på riktigt och även kunna jobba ihop lite småslantar.
3. Lakrits helt klart, gärna väldigt salt.
4. Jag shoppar, helst väskor och skor!
5. Att jag och pojkvännen flyttar utomlands för jobb i några år och när vi känner oss redo för barn så flyttar vi tillbaka till Sverige och köper en villa inte alltför långt från stan alternativt en stor härlig lägenhet i innerstan.
6. Valerie och Tod, jag och pojkvännen är dock lite oense men det är några år kvar tills det är dags.
7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
8. Jag studerar till civilingenjör på KTH, blir klar nästa sommar, sjukt att det har gått så fort!
9. Jag önskar att du kunde vara mer privat och dela med dig av just privatlivet men förstår även din sida. Annars tycker jag det är en härlig mix av jobb, coaching och lite privatliv.
10. Jag skulle behöva pengar och en solsemester. Får ut på tok för lite som student så gäller att snåla men är bra på att hushålla med pengarna. Ser till att jobba lite extra under somrarna så jag har chans att göra saker under året också.

1. Varför läser du min blogg och när började du?
Mysig, inspirerande och en extra spännande nu när jag också är gravid och kan följa din/er resa.

2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
Tagga ner från arbetet inför mammaledigheten. Måste lära mig att släppa jobbet.

3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
Är inget big fan av lösgodis, ett 70% choklad är att föredra.

4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
Shoppar 🙂

5. Hur ser ditt drömliv ut?
Så som jag lever det idag.

6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
Det kommer den dagen hon är här 🙂 än har vi bara en rad namnförslag som figurerar i huvudet.

7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
Jag försöker alltid se livet från den ljusa sidan!

8. Vad jobbar du med?
Jag jobbar som chefssekreterare på ett It-företag

9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
Shoppingtips för oss svenssons 🙂 Men normalinkomst.

10. Vad skulle du behöva?
Mer tid på dygnet…;)

Gutterflower

Åh gud vad roligt med massa frågor! 🙂 Måste också passa på att svara.

1. Har läst din blogg i kanske 3-4 år och började av ren nyfikenhet. Fastnade och har hängt kvar. 🙂
2. Hmmm svår fråga! Jag har varit på mitt nuvarande jobb i snart 4 år och skulle gärna byta så att hitta ett nytt jobb som jag verkligen vill ha, och där dom inser att dom vill ha mig, är nog den största utmaningen just nu.
3. Såna där små saltlakritsstänger med brun salmiakgojs i mitten och vanlig lakrits med lite socker utanpå. 🙂
4. Det beror lite på när. Om jag är trött en vardag efter jobbet och vill unna mig nåt köper jag med mig nån god mat hem. På helgen är det lyx att gå en långpromenad i naturreservatet nära där jag bor. 🙂
5. Jag har ett jobb jag trivs med, bor nära havet i en villa med lättskött trädgård, har familj och barn samt fina vänner inom rimligt avstånd som jag träffar ofta.
6. Har inga barn ännu men älskar namnen Vera och Adrian. Förhoppningsvis får man använda något av dom en vacker dag. 🙂
7. Jag är en sån där periodare. Det kan gå månader då jag är superpepp på allt och tycker allting är härligt och sen kan det vända och så behöver jag få ur mig frustration och negativitet ett tag. Det dåliga vänder snabbt till att bli positivt igen dock. 🙂
8. Jag är informatör/kommunikatör och trivs så sjukt bra med mitt yrkesområde! 🙂 Valde verkligen helrätt universitetsutbildning trots mycket velande sista veckorna innan ansökningstiden gick ut.
9. Tycker du har en ganska lagom blandning av olika teman. Kan inte komma på nåt som jag vill ha extra mycket av.
10. Haha ja det får bli ett spännande nytt jobberbjudande då! 🙂 Skulle gärna jobba med kommunikation och marknadsföring i på ett växande företag där det händer mycket.

Johanna

1. Jag läser din blogg för att du är en driven och cool tjej som går din egen väg.
2. Just nu är min största utmaning i livet att fortsätta utvecklas, inte slås ner av motgångar och våga lita på mina framgångar och min kapacitet.
3. Choklad och sura saker.
4. När jag vill unna mig gör jag god mat eller köper smink eller krämer…
5. Mitt drömliv är ett boende på landet med familj, djur och mycket vänner och familj nära. Och en möjlighet för både mig och min pojkvän att kunna fortsätta jobba i hela världen.
6. Jag har inga barn, men Lea och Liam ligger bra till…
7. Jag har alltid varit positiv, men de senaste åren har jag blivit mer negativ. Just nu är det en av sakerna jag arbetar aktivt med.
8. Jag arbetar som operasångerska.
9. Jag älskar att läsa om personlig utveckling, hur man tacklar motgångar, och hur man hanterar avundsjuka och negativa människor runt om en.
10. Jag skulle behöva ett eget boende.

Hej Bella!

Jag tycker det är jätte intressant och modigt av dig att berätta om din AD/HD. Har tänkt på det och vet att du har en väldig bra relation till pengar/ekonomi. Händer det dig någon gång att ekonomin rinner iväg, alltså att du slösar i perioder väldigt mycket, för det är ju ganska vanligt om man har AD/HD? Jag är själv bipolär och är väldigt bra på att hålla min ekonomi i perioder, men i mina hypomaniska perioder blir det lätt att pengarna rinner iväg. Hur gör du för att undvika att hamna där? Vore tacksam för alla tips!

My

Godmorgon!

Jag började läsa din blogg för ca sex år sedan. Vet inte orsaken till varför jag började, men din positiva attityd till allt är verkligen orsaken till varför jag än i dag läser den.

Just nu håller jag på att förbereda mig för att flytta till England och jobba som sjukskötare. Det är en hel del pappersarbete som ska fixas och det är nog största utmaningen just nu.
Har alltid varit en dröm att jobba utomlands, så trots massor av pappersabete så är jag super taggad!

Cloettas sockerbitar plockar jag alltid massor av när jag köper lösgodis, världens godaste!

När jag ska unna mig något extra går jag på bio. Skall läsa boken ”Still Alice” klar och sen ska jag gå och se den på bio, grät redan när jag tittade trailern.

Mitt drömliv består av man, barn, djur, hus nära havet, segelbåt och jobb på akuten vid ett traumasjukhus. Var jag än bor så är en dröm att ha bra kontakt med grannarna, grannar som man kan låna socker av när ens egna är slut.

Har inga barn, men har några favorit namn: Indira, Innella, Tine, Arla, Eila, Ebba, Kaspian och Niilo.

Jo, jag är en positiv person som ser livet ljust, älskar livet! Jag tror att en stor del av min positiva attityd kommer från min tro.

Jobbar som sjukskötare i Finland.

Gillar alla dina blogginlägg, älskar balansen mellan familj, jobb, inredning osv. Men något som jag gärna läser ännu mera av är privatekonomi, det är min svaga sida.

Det jag behöver just nu är nån som kommer hem och hjälper mig att rensa upp alla mina saker inför flytten utomlands, och så behöver jag en ny vattenflaska, en S’well, så att jag får kasta alla plastflaskor som jag samlat på mig.

Ha en fin torsdag!
kram, My

Tina

1. Varför läser du min blogg och när började du?
Jag har läst till och från i några år, men nu följer jag dig varje dag. Jag tycker du är en härlig, vettig människa, som hjälper mig att tänka mer positivt, att se saker från ett annat håll.
2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
Hm, att njuta av livet. Stress, dagis, jobb, man, hus.. Allt tar tid, och tar på orken. Samtidigt är ju allt det jag vill ha, så jag måste ju kunna sätta mig ner o njuta av allt också:)
3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
Choklaaaaaad:D
4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
Kläder. Inga dyra märkeskläder, men fina.
5. Hur ser ditt drömliv ut?
Som det ser ut nu, men med riktigt bra ekonomi. Inga konstigheter att renovera som man vill, resa om man får lust, ha ordentliga sparkonton. Inga skulder. Och driva ett företag med min syster, det vore drömmen!
6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
Molly! Molly Isabell Johansson!
7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
Jag har nog jobbat mig upp till en normalnivå. Har haft riktigt låga perioder, men nu mår jag bra. Sen är jag en upp o ner människa, när jag är glad är jag GLAD! Hyper. Dansar, sjunger, skojar. Är jag ledsen måste jag få vara ledsen en stund innan det går över.
8. Vad jobbar du med?
Bokföringsassistent, trivs bra, men det börjar nog lida mot sitt slut. Jobbar för min far o han ska väl snart trappa ner o lägga av. Då vill jag starta en ny period i livet. Drömmen vore att starta något med min syster som vi brinner för.. Får se vart ekonomin o passionen tar oss då..:)
9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
Ditt positiva sätt att se saker! Vardagskrabb som man kan vända till något bra.
10. Vad skulle du behöva?
Behöva, det var svårt. Pengar behöver väl alla, men jag svälter ju inte. Jag skulle behöva lägga mer energi på mig själv så jag mår bra och kan vara den bästa mamman o frun ever! Så jag är glad o mår bra, orkar och vill. Hinner njuta o se livet, och inte bara stressar förbi det. Och inte ha dåligt samvete.
Puss på dig o tack för frågestunden!

Linda Åberg

1. Varför läser du min blogg och när började du?
Jag läser din blogg för att du är en inspiration för mig, inte minst karriärsmässigt. Jag älskar att du sticker ut hakan trots att jag inte alltid delar din uppfattning. Du har sunda ideal och verkar vara en trevlig tjej. Vi är jämngamla (vi braiga 90’r ;-), och jag har läst din blogg sedan 2006.

2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
Att få karriär och privatliv att gå ihop och inte minst att lita på min egen förmåga: jag gör ju ett bra jobb och jag är inspirerande!

3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
Surisar! Alla typer är godkända, men de får inte vara för geléaktiga 🙂

4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
Då lägger jag pengar på det jag vanligtvis inte gör, unnar mig en utlandsresa.

5. Hur ser ditt drömliv ut?
Mitt drömliv vore ett liv där jag hade perfekt balans, men jag är inte så långt ifrån det…

6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
Jag har inga barn ännu, men jag älskar namnet Stella.

7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
Jag ser oftast det ljusa i livet.

8. Vad jobbar du med?
Socialsekreterare för barn och unga

9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
Så ytligt men: smink och mode. Jag gillar din stil och vi har lite samma kroppstyp, ofta drar jag inspiration från dig!

Nell

1. Varför läser du min blogg och när började du?
Jag började läsa när du fick Gillis då var jag själv gravid med min son.
2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
Just nu är det att få igång mitt företag ordentligt. Erbjuder kurs i franska och bl.a bebissång till franska bebisar i Oslo. Ska tillbaka till mitt gamla jobb i maj men helst så önskar jag att göra nåt annat, men det tar lite tid.
3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
Gå på spa och bokar massag
5. Hur ser ditt drömliv ut?
6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
8. Vad jobbar du med?
9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
10. Vad skulle du behöva?

Isabelle

1. Varför läser du min blogg och när började du?
– Även om vi verkar vara väldigt olika som personer så får jag ändå mkt inspiration härifrån!
2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
– Min blyga sida hindrar mig från mycket, jag är uppfostrad att inte ta plats utan bara göra som jag blir tillsagd, mina åsikter spelar inte så stor roll vilket sitter djupt i mig. En annan utmaning är att inte bryta ihop tills jag pluggat klart och flyttar hemifrån för min otroligt dåliga relation till min pappa som är en renodlad SD och säger mycket elaka saker, bara för 5 minuter sa han att det borde vara förbjudet att vara homosexuell. Det är något som tär väldigt mycket på mig att lyssna på sådant hat varenda dag. Han är också bonde med kort stubin vilket kan gå ut över djuren, sådant sätter sig på näthinnan.
3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
– Jag är vegan så det är lite svårt med lösgodis, men älskar mörk choklad!
4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
– Äter choklad!
5. Hur ser ditt drömliv ut?
– En trygg familj där man kan säga att man älskar varandra.
6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
– Har inga barn men jag tycker Céline är fint på en flicka! Pojke vet jag inte än..
7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
– Försöker vara positiv men det är svårt ibland, men jag tror att det finns ljus i tunneln.
8. Vad jobbar du med?
– Pluggar till inredare men söker extrajobb, svårt dock!
9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
– Tycker det är jätteroligt att läsa om dina barn, men det är ju väldigt privat så jag säger mer privatekonomi!
10. Vad skulle du behöva?
– 5 miljoner som trisskillen, eller en ny pappa. Men om jag ska vara realistisk så säger jag ett extrajobb och en praktikplats.

1. Jag började följa din blogg regelbundet när du avslöjade att du väntade Gillis! Har följt din blogg innan men först då började jag läsa den regelbundet! Läser din blogg för jag tycker den är mysig och du skriver bra, intressanta inlägg!
2. Min största utmaning i livet just nu är att skriva klart min fackuppsats på 10 sidor tills på onsdag… Stress!!
3. Allt surt, färgglatt och sött!! Godisarna måste passa ihop färgmässigt och vara i ljusa, fina färger! Ingen choklad eller lakrits utan sura körsbär, Titti frutti, cola! Mums!!
4. Då äter jag godis eller chips och kollar på klipp på youtube, älskar dina videos där! Du har så skön röst haha!
5. Mitt drömliv ser ut som ditt! Företagare, man, barn, fin lägenhet och hund!
6. Jag är bara 17 år så har inga barn men när jag får ska dom heta Zara & Hugo!
7. Jag ser livet som ganska tungt faktiskt, men det går i perioder. Känner jag mig fin mår jag bra och vise versa.
8. Jag studerar! Går 2a året på Gymnasiet.
9. Mer videos!! Annars är det bra som det är!
10. Jag skulle behöva en utlandsresa, bränna, en pojkvän och lov(!!!!).

Sandra

1. Varför läser du min blogg och när började du?
Jag läser din blogg för jag tycker att du är inspirerande samtidigt som bloggen är varierande och ständigt uppdaterad
2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
Att få vardagen att gå ihop med heltidsarbete, 2 barn och en sambo som är/har varit sjuk och har det tufft på jobbet.
3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
Jag har inte en specifik godis utan det måste vara varierat, choklad och mjukt.
4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
Tar en långpromenad med musik i öronen
5. Hur ser ditt drömliv ut?
Att ha ett bra arbetsliv men ändå ha tid till att vara med familjen utan att stressa, att min sambo, mina barn och jag är friska, att min sambo också hittar sitt drömjobb. Egentligen handlar så mycket om att få må bra, när man har upplevt att en nära är sjuk och allt vad det innebär så känns allt annat ganska oviktigt.
6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
Mina döttrar heter Nova (4,5 år) och Ella 15 månader.
7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
Just nu är det svårt då vi har haft lite för många motgångar dom senaste åren.
8. Vad jobbar du med?
Jag jobbar som inköpare på Volvo Cars
9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
Jag vill att du fortsätter blanda dina ämnen och är lika ärlig som nu det är det som gör din blogg bra.
10. Vad skulle du behöva?
En städfirma i några timmar hade varit underbart, det skulle innebära mindre stress för mig och mer tid med familjen.

Ellinor

1. Varför läser du min blogg och när började du?
Det är rätt många år sedan, har alltid fastnat för ditt driv, vi är båda födda 90, så jag har alltid kunnat relatera till ditt sätt att jobba, har själv ett överflöd av idéer i mitt huvud jag hade velat förverkliga. Skillnaden är att du förverkligar dina 🙂
2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
Har inget direkt svar där. Utmanar mig själv hela tiden på jobb och när det gäller träningen, men annars tar jag livet med en klackspark.
3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
Lysmelk(runda choklad) och fizzy bubbly.
4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
Unnar mig ofta inte något extra. Borde göra det oftare.
5. Hur ser ditt drömliv ut?
Jag tar det lite som det kommer. Har varit tillsammans med en fantastisk kille i snart 7 år, och så länge jag får ha honom vid min sida, är mitt liv en dröm.
6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
Har inga, men om jag får en pojke ska han heta alexandar eller julian, och får jag en flicka ska hon heta alessa.
7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
95% av tiden är mitt liv fantastisk, lägger inte energi på onödiga ting som drar ner en.
8. Vad jobbar du med?
Jobbar på Apple store.
9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
Jag tycker den är bra som den är just nu, finns en anledning att man fortfarande läser den 🙂
10. Vad skulle du behöva?
Ett projekt utanför mitt vanliga jobb, som får mig att bubbla när jag kommer hem. Det behöver inte vara att jag tjänar massor på det, men en extra inkomst och något kul att driva själv eller vara delaktig i hade varit riktigt kul!

1. Varför läser du min blogg och när började du?
Jag läser din blogg för att jag blir så inspirerad och motiverad i min vardag. Du ger massa bra tips och det har hjälpt mig genom vardagen.

2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
Min största utmaning är just nu att förstå sig på mig själv, jag hade en utmattningsdepression för ett år sedan. Nu måste jag förstå mig på mig själv och fortsätta vara driven men inte så det får mig att må dåligt. Ska även göra en utredning och se om jag får en diagnos, jag ser det som att jag i så fall kan lära mig hur jag fungerar och hur jag ska hantera det.

3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
CHOKLAD och surisar är mina måste!

4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
Det kan nog bli sötsaker vilket kanske inte är det bästa i alla lägen men ska försöka unna mig andra saker som ger mig positiva effekter!

5. Hur ser ditt drömliv ut?
Oj! Jag är ju bara 17 år så jag drömmer om allt och ingenting. Jag tror att jag vill bosätta mig i en stad, studera och arbeta med något jag brinner för. Jag vill även se världen så det hade varit häftigt att få resa mycket och vara bosatt på olika ställen i världen. Jag vill ha ett arbete som jag kan påverka, som jag kan vara riktigt bra på och verkligen brinner för.

6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
När jag får barn så vill jag nog ha en av varje eller bara en. Det spelar väl ingen roll egentligen för man älskar ju sina barn oavsett kön, men det hade ju varit roligt med en av varje. Vad de ska heta vet jag inte men jag gillar ”vackra, romantiska” flicknamn. Pojknamn har jag ingen aning om 😉

7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
Jag ser livet ljust, det kommer alltid komma utmaningar men hur tråkigt vore det inte utan? Jag älskar att utvecklas och utmaningar är en del av det. Livet är till för att levas!

8. Vad jobbar du med?
Jag studerar första året på gymnasiet, ekonomiprogrammet på Jensen i Jönköping. Utöver det jobbar jag extra på en webbyrå och sköter uppdateringen av en webbsida + lite andra uppdrag. Letar efter ännu ett extrajobb så att jag kan spara för framtiden.

9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
Du gör det redan väldigt bra men gärna mer boktips, framgångstips och pepp!

10. Vad skulle du behöva?
Jag skulle behöva ett extra jobb och en egen lägenhet så att jag kan köpa min första hund. Det är min mål just nu + delmål på vägen, det är bara jag som kan göra det till verklighet 😀

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *