”Din feta kossa”

Jag läste i en blogg jag följer där kvinnan skriver att hennes partner hade sagt att hon är ”tjock” och ”ful” och meningar som ”Din feta kossa”. I samma stund som jag läste det här så fick jag även ett mail från en bloggäsare som berättar hur hennes man kommenterar allt vad hon äter nu under graviditeten och att hon är rädd för att gå upp i vikt och att han ska tycka att hon är tjock.

Jag läste i en blogg jag följer där kvinnan skriver att hennes partner hade sagt att hon är ”tjock” och ”ful” och meningar som ”Din feta kossa”. I samma stund som jag läste det här så fick jag även ett mail från en bloggäsare som berättar hur hennes man kommenterar allt vad hon äter nu under graviditeten och att hon är rädd för att gå upp i vikt och att han ska tycka att hon är tjock.

Gah vad arg jag blir av att höra det här. Skulle Odd någon gång kalla mig för ”fet kossa” eller ta tag om min mage på ett nedvärderande sätt och fråga ”vad är det här?” så hade jag bett honom dra åt helvete. På riktigt. Jag har nolltolerans för sådant. Kallar man den man lever med ”Ditt feta arsle” så respekterar man inte den personen. Och respekterar man inte varandra så har man inte mycket att bygga sin relation på. Det är en enorm skillnad på att vilja peppa sin partner att leva sundare och komma igång med träning, än att vara elak och få den man älskar att må dåligt.

Jag måste kunna vara trygg i min relation. Få se ut hur jag vill, äta vad jag vill utan att Odd kommenterar det. Skulle jag tycka att det var jobbigt att komma ut från badrummet med självlysande finnar i ansiktet eller sitta i sängen naken med magen som trycks i hop, hade det inte fungerat i vår relation. Man måste få vara sig själv. Få släppa garden. Ska man varje dag lämna lägeheten och prestera och träffa folk så måste man få komma hem och bara dra på sig mjukisbyxor och bara vara.

Annars sprängs man.

För mig är det nog det som är en trygg relation. Att veta att Odd älskar mig och tycker att jag är vackrast i världen trots min acnehy eller att min mage aldrig någonsin har varit platt. Innan jag träffade Odd tänkte jag ibland på hur min mage såg ut om jag satt ner på stranden i bikini eller gick naken runt hemma. Med Odd som livspartner så har jag aldrig någonsin tänkt den tanken. När jag var nyförlöst var magen sådär mjuk och dallrig som den är, trots att jag var naken inför honom och gick runt i nättrosor och med världens största binda i på sjukhuset så fick han mig att känna mig som världens vackraste mamma till vårt barn. Det är så det ska vara. Alltid.

[showhide type=”post” more_text=”Show English translation…” less_text=”Show less…”]

I was reading a blog that I follow where the blogger wrote that her partner had told her that she is ”fat” and ”ugly”, describing her with phrases such as ”you fat cow”. The same moment I get an email from a reader who told me that her husband comments on everything that she eats during pregnancy and that she’s afraid to gain weight because he might think that she’s fat.

You can guess how angry reading that made me. If Odd were ever to call me a ”fat cow” or grab my stomach in an uncomfortable way, I would tell him to fuck off. Honestly. I have no time for that stuff. If you condescend the person that you live with by calling them names you don’t respect them. And if you don’t respect each other, there is no solid base for the relationship to rest on. There’s such a difference between encouraging your partner to be healthy and exercise and to be mean and make the person you love feel bad.

I want to feel safe in my relationship. To be able to look the way I want, eat the way I want without Odd commenting that. if I would have felt uncomfortable leaving the bathroom with spots on my face or having to try and hide the rolls on my stomach when I sit dow, our relationship would not have worked. You have to be able to be yourself. To let down your guard. If you leave your apartment every day and face the world then your home needs to be a place where you can just be you.

Otherwise you implode.

That’s a safe relationship in my mind. To know that Odd loves me and thinks I’m the most beautiful woman in the world despite having acne and a tummy that’s never been flat. Before I met Odd I would think about what my stomach looked like if I were on the beach wearing a bikini or walking around at home. But with Odd as my partner those thoughts would never enter my mind. Right after giving birth to Gillis my tummy was soft and flabby as it gets at that stage, but despite that I would walk around naked at home or in night panties with a humongous pad and he managed to make me feel like the world’s most beautiful mother. That’s how it should feel. Always.

[/showhide]

1441539_10151887275463473_119014789_n
Bästa kärleken finns i vardagen tycker jag. När man slappar ihop framför tv:n och bara är. 

  1. Du får väldigt gärna utveckla detta då hon inte har någon reklam på sin sida. Var kommer pengarna från? Hennes eget företag LCHF betalar henne reklampengar?

   1. Inte för att vara sån, men det finns andra sätt att få pengar från webtrafik än reklam.
    Vissa sidor får pengar genom att sälja information om vad du t.ex. tittar på på sidor, genom små script som går i bakgrunden.
    Denna info används sedan för att rikta personlig reklam till just dig på andra sidor eller din email. 🙂

 1. Vad härligt att läsa och bra pepp till många människor.
  Det är stor skillnad till att trycka ner och att peppa upp när det kommer till kropp, kilo, träning etc.
  Det finns olika sätt man kan uttrycka sig på och man vet när man väljer det bra eller det dåliga sättet. Det finns inga frågetecken där.

  Ha det så bra! Kram
  http://www.louiseiturkiet.blogg.se

 2. Man tycker ju att det vore vara en självklarhet att stötta sin partner istället för att trycka ner. Men vissa har uppenbarligen inte förstått det!

 3. Så ska det vara och det värker i mig att inte alla lever i en sådan relation. Där man är älskad och respekterad så som man är.

 4. Håller helt och hållet med. Hade min partner någonsin agerat på det sättet så hade jag på riktigt gett honom en pungspark och sedan bett honom ta sitt skit och dra åt helvete.
  Som tur är har jag världens bästa pojkvän som, när jag snubblar in på tankar om hur jag snabbast bantar ned mig eller gråter över min acne-benägna hy, bara håller om mig och berättar att jag är den finaste människan i världen både inifrån och ut. =)

 5. Men gud så fruktansvärt! Jag blev alldeles paff när jag läste det, det låter som psykisk misshandel. Fruktansvärt!

 6. Så himla sant! Men jag tänker på en grej, du har ju skrivit förut om att du aldrig skulle kunna fisa framför Odd eller ha toalettdörren öppen. Tycker att det är så HIMLA skönt att vara öppen med såna grejer. Förut hade jag aldrig klarat det, skulle liksom vara perfekt inför mitt ex. Världens ångest och magont. Men trots att jag fiser och går på toaletten med min nuvarande partner så har vi ett grymt, bättre förhållande än jag någonsin haft! Och herregud, det är liksom det mest naturliga i världen. Kroppen. Har du ändrat åsikter om det?

 7. Alltså jag kan inte förstå hur man ens kan tänka tanken om att säga något såndänt åt sin partner. Fy. Inte skulle jag heller sga det åt min man. Den livsstilen du lever måste komma från dig, sen är det din partners jobb att stötta dig. Men hur du lever är inte ett val där partnern bestämmer, vill jag leva på chips så är det mitt val och vill jag träna så är det mitt val.

 8. Du ska inte ta allt Katrin skriver på allvar.

  Man kan inte begära att ens partner ska acceptera en precis som man ser ut i alla lägen. Gula finnar och en fläskig, osund kropp orsakade av för mycket och fel kost är inte attraktivt.Det är troligare att man får en puss på en kind som är utan gula varfinnar än en kind som är knölig av finnar framodlade av fett och snabba kolhydrater.
  Varför vill man INTE vara vardagsfräsch och normalsnygg inför sin partner?

  1. Och vad är normalt? Det du tycker är attraktivt behöver inte andra tycka. Sätta på sig normkritiska glasögon?

   1. vad är ”normalsnygg”? herregud. min pojkvän tycker jag är vacker oavsett hur jag ser ut. jag har lärt mig efter att ha gått sminkad 24/7 till att jag faktiskt ser bra ut utan smink. något HAN lärde mig.

    kan säga att jag kände likadant som dig i tidigare förhållanden, men sen blir man ju äldre också. nu är jag 22 och absolut inte lika självkritisk.

    sen absolut, klart man piffar till sig ibland och det blir så himla mycket mer speciellt då. sen kan jag säga att man inte behöver förfalla för att man är i ett förhållande men man ska fan kunna vara sig själv och trivas.

  2. Vill bara påpeka att Katrin väger runt 58 kg.. Det är väl inte någon man ska säga din feta kossa till? Och verkligen inte någon som är överviktig och äter fel kost.

  3. Tänkte just att det här kan väl ingen vara negativ till men Maria, du förvånar mig. Hoppas dina valkar inte har så hårda externa granskare som din partners verkar ha.

   //Emma Hå

 9. Håller med dig fullt ut!

  Men om du syftar till Katrins senaste inlägg så skriver hon ju så sjuka saker för att pengarna bara ramlar ner i hennes plånbok.

  1. Det finns de som blir behandlade så, däribland jag under några år, oavsett vad Katrin har för avsikt med att skriva så. Bella har rätt, det är inget man säger till sin sambo eller nån överhuvudtaget.

 10. Hej Isabella!

  Gud vad glad jag blir när du skriver att du tagit typ 40 lektioner (eller inte glad). Jag fick göra samma sak!

  Jag pluggar juristprogrammet, tog en paus i 2 terminer för att fixa körkort (och komma ur en dålig relation). Tog 50 lektioner men kuggade på varje uppkörning av olika anledningar. La över 60.000kr på mitt körkort allt som allt.

  Nu har jag ÄNTLIGEN det! Men fatta vilken dålig självkänsla man får när man kuggar hela tiden!

  Är så glad att jag inte är ensam!!! <3 Tusen tack för att du delar med dig! Du är min förebild! Inomallt!

 11. ÅH!! Du är en så fantastisk människa och jag bara älskar dina inlägg oavsett ämne. Det är ofta jag tänker på hur hade blondinbella/Isabella gjort… Du är en sådan grym inspiration och motivation i så väl jobb som träning och livet. ÄLSKAR DET!
  Vi behöver fler som du!

 12. Ska jag vara helt ärlig så tänkte jag faktiskt på Er när jag läste det blogginlägget. Just skillnaden. Just oavsett hur mycket man ”avskyr” den andre just då, att aldrig sänka sig till Den nivån och trycka på knappar som sårar mest.

  Visst dom verkar driva sarkastiskt ofta och är vassa, men underton av kärlek, men just den gränsen hon kände hon nådde där. Vilket jag förstår.
  Jag är inte alltid trygg i min kropp och vill hålla hög lägstanivå med min kropp. Jag älskar träning som hobby och just träningssinnet i att utseendemässigt se om jag kan påverka till resultat till ena eller andra hållet. Få svart på vitt.

  Min sambo säger han som jag tycker det är snyggt (vi har samma ”kroppssmak” och inge märkvärdigt med det) men samtidigt kan han be mig chilla och be lite former komma fram och inte bli extrem, ”ta en bulla med mig!” Han säger ofta att han tänder mer på en stabil kvinna med lite extra tuttar (som jag får när jag chillar och inte enbart extremtränar), än att just äta ägg/nudlar/kyckling och väga maten, just det freaket han ser mig bli. Balans balans balans. Jag har lärt mig att njuta av livet mycket mer med honom. Han vet hur jag lätt hamnar i självkritiker-facket och vill nå allt som ”perfekt”, och jag märker hur han är noga att aldrig nånsina kritisera mitt utseende i kroppsform negativt/spydigt/sårande. Jag tror att älskar man någon så innerst inne så trots all hast vad man kastar ur sig, så vill man aldrig trycka på de där mest känsliga knapparna som man vet är ömma hos många/alla.

 13. Usch så hemskt! Skulle jag få höra något sådant från min man så fick han en välriktad spark och uppmaningen att dra! Fult, nedvärderande och respektlöst! Ett förhållande byggt på dessa grundstenar är bara att avsluta, ju fortare desto bättre! Blir så arg och förtvivlad över vad en del kvinnor ska behöva utstå!

 14. Vi på ActiveFitness vill hjälpa dig att lyckas bygga den starkaste versionen av dig själv! Bloggen specificerar sig alltså på fitness, hälsa och kost och ger tips på övningar vi själva utför dagligen! Kika in på vår blogg för mer info eller om du har frågor! Vi besvarar dem mer än gärna 🙂

 15. Åååååååå va arg jag blir. Idiot kille. Hade min sambo sagt de hade han åkt ut med näsan före.
  Varför gör man så mot den man säger älska.

  Hoppas den tjejen tar sitt förnuft till fånga & slänger ut honom.
  / A

 16. Fast är det Katrin Zytomierskas blogg du tänker på så skulle jag nog ta det hela med en nypa salt. Det kan lika gärna vara hon som bara hittat på allt. Med henne kan man liksom aldrig veta. Och stämmer det att Bingo sagt så, ja då får hon helt enkelt smaka på sin egen medicin. Hon brukar ju trots allt vräka ur sig både det ena och det andra till de som är överviktiga. Säger inte att det är okej om Bingo sagt så till henne. Men med tanke på hur hon beter sig själv så kan jag faktiskt inte tycka synd om henne. Tyvärr. Om hon inte tycker hans beteende är kul, ja då kan hon ju börja titta på hur hon beter sig själv. Som man sår får man skörda så att säga.

  1. Jag kan i viss mån förstå misstron mot Katrin. Men om det verkligen är sant då? Tycker du att hon förtjänar att leva tillsammans med en man som är sådär elak mot henne och uppenbarligen inte respekterar henne? Ja, Katrin kan vara VIDRIG mot folk hon inte träffat (jag läser t.ex. inte hennes blogg av just den anledningen), men tycker du verkligen det är samma sak att skriva något elakt om en främling som att ens pojkvän som man älskar kallar en för en ful fet kossa?

 17. Jag läste också det där på Katrins blogg, men jag har såå svårt att tro på att det är sant. Inte för att jag skulle tro att Bingo är sååå underbar, för jag vet inget alls om honom och gillar inte ens hans stil. Men det hör inte hit. Det jag menar är att jag har svårt att tro att en person som hon skulle stå ut med det och sånt snack från en so hon bor med. Ja jag vet inte, om det är sant så är det rent av sagt FÖRJÄVLIGT!! Vidrigt att man ens kan säga så, hur kan man vara en sån person mot den man älskar, ens barns mamma. Ja du vet.

  Bra skrivet! Håller med i allt du skriver. <3

 18. Den bilden på dig och din familj säger ALLT!! Den förmedlar den perfekta känslan av ett harmoniskt familjeliv. Väldigt fint inlägg.

 19. Hej Isabella!
  Fasen vad du är bra! Älskar ditt sätt att tänka och din styrka.

  Jag såg i ett tidigare inlägg att du ska till Dubai, vad kul!
  Jag flyttade till Dubai för 3 månader sedan. Jag jobbar nu som flygvärdinna här på Emirates. Behöver du lite tips får du mer än gärna höra av dig, eller kolla in mig blogg!

  http://amandafridolf.wordpress.com

  Kram!

 20. Jättebra skrivet. Håller med varenda ord som du skriver! Bra att du tar upp ämnen som detta i bloggen. Det är så mycket som är sjukt i samhället, hur vi ser på varandra, vad vi värderar högst, osv.

 21. Det finns ju otroligt många intressanta aspekter i vad både Katrin och Bella skriver i sina inlägg. Båda två har bloggar som de ska tjäna pengar på. Katrins blogg syftar till vikthets och bantning och hon försöker tjäna pengar på det. Oavsett om det är sant eller ej det som hon påstår att Bingo säger, så tjänar det säkert det syfte att vissa kvinnor med låg självkänsla tänker att det skulle kunna hända dem. De kanske då går och köper någon av Katrins produkter som hjälper till att gå ned i vikt. Då har hon vunnit på det! Sen kanske det är helt sant med, Bingo är ju inte direkt känd för att gilla de naturligaste tjejerna i världen! Och Katrin är ju inte direkt känd för att vara den trevligaste människan i världen heller, som man bäddar får man ligga med andra ord!
  Sen tänker jag inte ge Bella någon större eloge heller. Hon är ju med i denna ”tjäna-pengar-på-andras-olycka-hets” med. När Katrin skriver så som hon gör drar Bella nytta av det och glorifierar sin perfekta tillvaro med sin perfekta man som får henne att känna sig som en prinsessa. Då sticker samma kvinnor med låg självkänsla iväg och köper hennes ”såhär lever du det perfekta livet-böcker”. Läs allt idag med stor skepsis!

 22. Han ser så lugn ut i det han har odd
  och är inte hela tiden ”påväg nånstans”
  du vet sådär som att han står i startgroparna
  och vill bara iväg från det han har.
  Han verkar vara en utmärkt kille/man.

 23. Absolut. Jag har pendlat mycket i vikt dom snart 7 år jag varit med min man och aldrig att han sagt nånting egativt om min vikt, jag känner mig som världens vackraste kvinna med han. 🙂

 24. Hej Isabella! Det har kommit till min kännedom att någon använder en utav dina bilder som sin egna på en sida där man snackar med folk. Sidan hete Kamrat, vet inte om du har hört talas om den innan men det är väldigt vanligt att folk har fejkade bilder, särskilt killar/män, för att locka till sig tjejer och utnyttja dem.
  Den personen som har bilden heter där sarahallin94
  Nu tror jag att hen kom på att jag vet att det inte är hen på bilden utan dig, så nu är bilden borta innan jag hann anmäla.
  Vad tycker du om att folk använder dina bilder till sådant?

 25. Men snälla, söta lilla Bella, du som verkar så klok och förståndig, det som Katrin skriver är ”skrönor”, ”hitte på”, helt enkelt. Ju fler hon retar upp, dessto mer ler hon i mjugg!!

 26. Bra skrivet! Det är så respektlöst att klanka på andras utseende & jag blir så förbannad när jag hör talas om det. Jag kommer ihåg för väldigt många år sedan innan jag träffade min nuvarande sambo dejtade jag en kille två gånger. Andra dejten blev den sista då han klagade på att jag hade lite fjun i ansiktet. Jag tänkte att nästa gång blir det säkert något värre.
  Min nuvarande sambo är så gullig för att för några år sedan fick jag massor av acne i ansiktet som jag mådde dåligt över. Han sa bara att äsch det där försvinner & du är fin ändå!
  Så ska det vara tycker jag ❤️
  Mvh http://starby.devote.se

 27. Åh.. Vad fint skrivet och jag håller med dig.. Blev nästan tårögd:) Haha.
  Så skönt med dina sunda värderingar och tankar verkligen.
  Ta hand om dig!

 28. Hej, tänkte på en sak. Opererade inte du ut visdomständerna under narkos i augusti? Var du inte gravid då? Skulle själv behöva ta bort mina för det är inflamation hela tiden. Men är det ok att ta bort under narkos när man är gravid?

 29. Hei! I Norge er det ikke tilbud til gravide om fosterdiagnostistikk slik som jeg forstår det er i Sverige og Danmark. Det er derfor mange gravide som reiser utenlands for å få utført dette. Hvordan stiller du deg til dette? Er dette noe du har valgt å gjøre i dine graviditeter?
  (Om du ønsker å svare på dette). Du reflekterer godt over graviditet, og jeg kunne derfor tenke meg å høre om ditt syn på saken 🙂 Gratulerer med graviditeten, og lykke til!

 30. Min man älskar mig men jag KAN INTE gå runt naken för det. Jag hatar min kropp. Och det är inte hans fel. Han ser det jag ser, att den är cellutitig och dallrig…han skulle aldrig aldrig någonsin kommentera det. Han vet att jag skulle bli så ledsen. Men han ser som sagt det jag ser, det som är som det är och jag skäms. Skäms för att jag ser ut som jag gör, skäms för att jag inte tränar, skäms för att jag trycker i mig godis, skäms för att jag skäms…

 31. Usch så hemskt! Jag har verkligen haft tur som haft en man som stöttat mig i verkligen vått och torrt! Som mest vägde jag 150 kilo och han stod ändå vid min sida. Sedan har jag kämpat, på egen hand (alltså utan operationer) för att få en hälsosam livsstil. Som mamma till två och heltidsarbetande och pluggande samtidigt har det inte varit lätt.

  Men nu har jag gått ner över 70 kilo på egen hand. Idag var jag på Aftonbladets löpsedel och inne i tidningen tog jag upp ett helt mitten uppslag. Helt sjuk känsla.

  Läs gärna artikeln här http://www.aftonbladet.se/wellness/traning/article19759223.ab

 32. Så himla fint skrivet Isabella!! Jag önskar att ingen kvinna någonsin skulle låta sin partner behandla henne så. Såna killar förtjänar inte att ha någon som älskar dem. Det finns jättefina killar, det har jag precis som Isabella fått erfara, så nöj er inte med en skitstövel tjejer!

 33. Jag kommer från ett sånt förhållande… 12 år av psykisk och ibland fysisk misshandel. Jag såg det inte då, tänkte att allt var normalt, att det var mitt fel, precis sådär man läser om att kvinnor reagerar, men tänker att det skulle inte jag. En man som kan göra sådär är inget att stanna hos. Jag var 19 när vi träffades, visste kanske inte bättre, jag vet inte. Men jag vet att man lär sig leva med misshandeln, jag vet hur svårt det är att våga och orka gå, att våga ställa sig upp och bestämma sig för att jag är värd bättre. Jag hoppas att alla som blir utsatta vågar, det är tufft men äntligen kan jag må bra i den jag är.

  Bra skrivet!

 34. Såg att någon längre upp nämnde ”det kan vara det bästa du skrivit” och jag håller fullständigt med, inte för att allt annat du skriver är dåligt men just det här inlägget hjälpte några lite extra.

  Jag vet att det finns folk som trycker ner dig och det är enkelt för dom eftersom du är en offentlig person men du är också en privat person med känslor och trots hat så verkar du alltid resa dig, det gör dig till väldigt stark förebild. Kram!

 35. Såg att någon längre upp nämnde ”det kan vara det bästa du skrivit” och jag håller fullständigt med, inte för att allt annat du skriver är dåligt men just det här inlägget hjälpte och inspirerade några där ute lite extra.

  Jag vet att det finns folk som trycker ner dig och det är enkelt för dom eftersom du är en offentlig person men du är också en privat person med känslor och trots hat så verkar du alltid resa dig, det gör dig till väldigt stark förebild. Kram!

 36. Så jävla bra skrivet Isabella! Gud, vilken förebild du är! Har via din och Pingis podd fått upp ögonen för min egen privatekonomi. Tack för ditt arbete!

 37. Otroligt bra skrivit. Jag, tillsammans med min klasskompis, skriver vår C-uppsats om hur en sjuksköterska kan upptäcka symtom och tecken på ätstörning i samband med en graviditet. Det är fruktansvärt vad omgivningen kan få kvinnor att uppleva sig själva som för tjocka, speciellt under en graviditet där det mest naturliga i världen är att gå upp i vikt för att både modern och barnet ska må bra. ”Size zero”-barnen i Norge är ju helt vansinnigt. Kvinnorna vill föda små och söta barn, och gärna för tidigt. Helt. Jäkla. Sjukt! Uppskattar detta i inlägget, det behövs i vårt samhälle. Och ens partner ska ju vara den som stöttar mest!

 38. Jag vill inte överdriva eller gå för långt nu, men det finns dem som menar på att det är en fin gräns mellan en man som kallar sin fru en ”fet kossa” och någon som kallar sin fru en ”fet kossa” dagligen, speciellt när hon kanske också får höra att hon är tjock, oduglig, inte tillräcklig eller blir hotad med att om hon inte anstränger sig så kommer han att vara otrogen. Det är lätt att säga att man inte skulle tolerera att någon behandlar en på ett visst sätt, men samtidigt så är det många kvinnor som fastnar i förhållanden där killen faktiskt inte är särskilt schysst. Jag känner en del tjejer som har varit eller är i den formen av förhållanden och ofta verkar det som att ena stunden är allt skitbra och andra stunden så beter han sig extremt illa och hennes självförtroende blir värre för varje gång och har därmed svårt att göra slut för hon tror inte att hon förtjänar bättre.

  Jag håller mig dig, att ett förhållande måste vara baserat på respekt för varandra. Om man ska dela sitt liv med någon så ska man ju dela det med någon som stödjer en, som får en att må bra, som får en att känna sig älskad osv! Men tyvärr så tror jag att det finns många som lever i förhållanden som inte ser ut så, och det är kanske värt att fråga varför män (och kvinnor) känner att dem har rätt att säga sådana saker till sina partners? Vad ger en man rätt att säga att hans fru är en fet kossa?

 39. Tack för att du tog upp detta och jag hoppas du skickade ett mail till kvinnan ♡

  Blir så upprörd när jag hör sådant här. Jag var i en mycket destruktiv relation i 3 år. 3 år tog det för mig att vakna upp och just ge karln en käftsmäll och be han dra åt skogen. Träffade honom som 18 åring och blev gravid. Han slet sönder mina egna kläder för han tyckte jag såg ut som en hora ( gravidleggings och gravidlinnen) och rent tvinga mig å gå i 10nr förstora mjukisbyxor och stora tröjor. Ändå fortsat

 40. Fan så löjligt. Känner man en sån oro inför sin killes reaktion på en viktökning vid en graviditet så är han nog inget att ha. Min man skulle aldrig få för sig att kommentera mitt utseende på ett negativt sätt. Jag sminkar mig väldigt sällan eller lägger ner mycket tid på mitt utseende, ändå tittar han så ömt på mig och säger att han tycker att jag är vacker. Min fina man <3

 41. hej fina bella
  har aldrig kommenterat förut och lär säkert inte göra det igen men har följt dig i en väldans massa år och jag tror ärligt talat att det här var det bästa inlägget du skrivit.
  du har växt, jag har växt likaså och nej jag vet inte riktigt vad jag vill säga annat än att det är så otroligt sant.
  tryggheten och tilliten till ens livskamrat är tamejfan det viktigaste. att få vara sig själv med alla brister och ändå vara helt hundra på att man är älskad.

  fint bara. bra bella

 42. Du är så grymt bra Isabella!! Du är rak, sund & en fantastisk förebild. Fortsätt så! #görvågenfördig

  / 26 årig två barns mamma

 43. Det är väldigt dåligt sagt av Bingo om det nu är sant?
  Så som du och Odd lever är så det ska vara enligt mig.
  Men hur går det nu, har du kunnat fisa inför Odd ännu =)

 44. Fast å andra sidan så fungerar ju en relation även om man skäms över sin mage eller sina finnar. Det gör jag, men min pojkvän säger VARENDA gång hur vacker och fin jag är och bara för det så är inte vår relation dålig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..