#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
september 30 2014 at 16:13

Vi väntar barn!

… Jag är gravid igen! Gillis ska få ett syskon! Herregud, tårarna rinner bara för att jag skriver om det. Det är så himla stort och häftigt och vi är så lyckliga och förväntansfulla. Jag går in i vecka 13 i övermorgon och nya bebisen beräknas att komma den 14 april. Det blir 17 månader mellan Gillis och nya plutten vilket är tajt men också kul. Det har varit svårt att hålla det hemligt för er sedan jag plussade men vi bestämde oss ändå för att hålla ut till vecka 12. Det är ändå väldigt härligt att få ha något så stort för oss själva. Men nu syns magen så det går inte att dölja.

 

Som ni vet så har jag skrivit om Natural Cycles, deras p-app som fungerar som ett prevetivmedel men även tvärt om, att man kan planera graviditeten och det var precis så vi gjorde nu för att ha kontroll. Med Gillis tog det lång tid att bli gravid och jag orkade inte hålla på med ägglossningstest som ändå aldrig visade positivt så därför blev den här termometern och appen perfekt, vi prickade in två ägglossningar och jag blev gravid efter andra ägglossningen. Fantastiskt. Det finns så mycket jag vill berätta om och såklart visa lilla magen men det får jag göra senare för nu ska Odd, jag och Gillis fira med middag ute. Vi var på ultraljudet idag och såg att allt såg bra ut så nu efter vecka 12 kan jag slappna av och njuta på riktigt av det lilla undret på 5 centimeter i min mage.

bild 2 (25)

bild 1 (26)

[showhide type=”post” more_text=”Show English translation…” less_text=”Show less…”]

… I’m pregnant again! Gillis is going to get a sibling! Oh, I’ve got tears running from just writing about it. It’s so huge and cool and we’re so happy and excited. I’m going into week 13 tomorrow and the new baby is due to arrive April 14. There will be 17 months between Gillis and the new baby which is tight but fun. It’s been hard to keep this from you since I found out but we decided to keep quiet until week 12. It was pretty cool to be the only ones to know for a while. But now I’ve started showing so I can’t hide it any longer.

As you know, I’ve written about Natural Cycles, their contraceptive app lets you track to avoid pregnancy but also conversely to track when you’re most likely to conceive. That’s exactly what we did to stay on top of it. It took ages with Gillis and I didn’t want to take more ovulation tests since they never worked for me. The app and thermometer solution worked much better, we managed to time in two ovulations and I got pregnant during the second one. Amazing. There’s so much that I want to tell you and I obviously want to show you my tummy but it’ll have to wait because Odd, Gillis and I are on our way out for dinner. We went to the ultrasound today and everything looked great so now once we made it through week 12 I’m going to relax and just enjoy the little 5 cm wonder that I’m carrying.

[/showhide]

391 Kommentarer

Härligt med drömmar som går i uppfyllelse! Önskar er lycka till och hoppas på en bra graviditet 🙂 Grattis!

Grattis! 🙂

Hans Olav

Jag ska prova at inte få detta höras negativt ut, för det menar jag inte at vara. Jag er bara nyficken på varför ha så brottom medan du fortfarande er såpass ung?

Emma

Stort stort grattis! Och all lycka till! ? Kramar

Isabelle

Stort grattis! Jag kände det på mig!
Tack för inspirerande blogg!

Malin

Åh vad kul!! Grattis!!!!

Stort GRATTIS till er! Önskar er all lycka. Jag har också tätt mellan mina barn (19 månader) vilket jag bara har tyckt vart till fördel!

Grattis och lycka till.

Stort grattis verkligen! Lyckönskningar till dig och din familj. 😀

[…] mina kretsar är det verkligen så att det är en babyboom 2015. Jag ser fram emot att gosa med dessa varelser. Sen jag blev mamma så verkligen älskar jag barn, […]

Felicia

Grattis, vad roligt för er! Ska bli kul att följa dig 🙂

Vera

Grattis Isabella <3

Jennifer

Grattis Bella! Så härligt! 😀

Linnea

Åh! Himla stort grattis till er!! Hoppas allt går bra <3

Anela

Hej Bella!
Jag brukar följa din blogg men sista dagarna har jag inte haft tid att besöka din blogg och idag efter att ha varit hos barsnmorskan satte jag mig hemma och läste igenom allt jag missat. Jag var förvånad men mycket glad över nyheten. Det mest roliga är det att vi är i samma vecka och både din och min bebis beräkas komma den 14 april. 🙂

Varm hälsning

grattis va kul! 😀

Jasmine

6 månader är inte att försöka länge.

fanny s

Grattis Bella och Odd! Jag har 17 månade mellan mina två och jag tycker bara att det är bra och kul! Klart att det är tufft ibland, men det hade det ju varit även om det varit 3 år mellan barnen. Nu när storasyster vill krama lillebror varje dag och varje morgon springer in vårt sovrum och ropar hans namn, det är bara sååå mysigt och underbart!

Hanna

GRATTIS Bella och Odd och Gillis!! 🙂 Ååh vad kul att få två barn så nära varandra!! Har blivit helt sugen på det också sen jag började läsa bloggen http://www.freckled-fox.com/ som är om en tjej som var gravid fyra gånger på fyra år – det verkar så himla kul för barnen!! 🙂 Och för föräldrarna också såklart, att få alla barn nästan på en gång liksom, så har man sin familj sen, man slipper vänta i år och dar på att få alla barn man planerat 🙂 Så ja, grattis till graviditeten i allmänhet, och också till att den hände just nu! 🙂 Kram

Natalia Davenhill

Gratttiis :)!

Rosalie

Stort Grattis! Jag och min man fick också barn i november 2013 och vi väntar ett litet syskon i januari 🙂 Tror absolut det är övervägande positivt att ha tätt mellan syskonen även om det säkert inte är någon dans på rosor alltid heller. Lycka till!

Grattis till den nya graviditeten hoppas på att de går bra för er och att du får en härlig graviditet 🙂 och gratta till att lyckan finns på ett ställe iallafall är så glad för eran skull 🙂

Viveka Johansson

Vicky ! Grattis! Har följt din blogg i 2år ! Har en flicka som är född 19 oktober 2013 och väntar barn nummer två 18 januari 2015 ! 15 månader emellan. Allt var planerat och det ska bli kul ! Önskar dig all lycka !

Stort tillykke! Det er helt fantastisk 🙂

[…] printed article in Entrepenör came out. On Tuesday afternoon we found out that we’ve helped Blondinbella plan her second pregnancy – congratulations!!! On Tuesday evening I pitched in leWeb’s Start-up tour in Stockholm […]

Madeleine

Grattis, vilken otrolig känsla! Mellan mina småsyskon är det 15 månader och det är helt underbart. De leker med varandra hela tiden och leker även med varandras vänner. Känns väldigt tryggt att de har varandra oavsett om det är på skolgården eller hemma. Lycka till Bella!

Sofia

Grattis!!!

Julia

Grattis!

[…] ”Jag är gravid igen! Gillis ska få ett syskon! Herregud, tårarna rinner bara för att jag skriver om det. Det är så himla stort och häftigt och vi är så lyckliga och förväntansfulla. Jag går in i vecka 13 i övermorgon och nya bebisen beräknas att komma den 14 april.” Skriver Isabella i sin blogg, läs hela hennes inlägg här: ”Vi väntar barn” […]

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *