Ett misstag…

Min älskade man kallade mig silverräv hemma, han tycker att håret är lite grått men jag älskar nyansen. Den är ju kall. Betydligt lättare att bära vitt/beige/ljusrosa nu. Odd sa att han föredrog gul nyans. Män alltså. Det bästa med soft ombre är att min utväxt inte kommer att synas, vilket betyder att jag inte behöver springa till frisören lika ofta. Gud så skönt. Visst är det lyxigt och trevligt att bli fin i håret men det tar ju ett antal timmar och det är besvärligt att sitta still. Strax ska jag äta lunch med min assistent, gå igenom det sista jobbet innan semestern samt allt som ska göras när jag kommer tillbaka i augusti. Augusti och september är galet fullbokade. Många intervjuer i tv, radio och tidningar.

Efter det ska jag sätta mig med nagellacken för LCC. Jag visade ju er tre nyanser igår och jag håller på att ta fram fler, har fått prover från fabriken så det ska utvärderas och testas. Jag insåg igår att jag hade gjort ett stort misstag med flaskan … Det står inget namn på lacket! Hur kunde jag missa det i art work:en när namnet liksom är ett av de roligaste momenten? Den lilla detaljen som är så viktig. Gah! Ibland blir man verkligen blind när man stirrar på något för mycket. Ska kika på om etiketten kan göras om på de befintliga flaskor och vad det i så fall kostar…

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

My beloved husband called me a silver fox this morning, he thinks that my hair is a bit gray but I love it. It’s a cold color. So much better than white/beige/light pink. Odd said that he prefers a yellow tone. Men. The best with the soft ombre is that my outgrowth isn’t going to show, which means that I don’t have to run to the hairdresser’s as often. So happy. It’s great to go there and have them look after you and get your hair done but it takes a while and it’s hard for me to stay still for so long. I’m about to have lunch with my assistant soon, we’re going to go through the last job stuff before the vacation and all that needs to be done before I get back in August. August and September are crazy busy. A lot of interviews for TV, the radio and magazines.

After that I’m going to sit down with the LCC nail polishes. I showed you three colors yesterday and I’m about to get some more out, I received the samples from the factory so they’re going to be evaluated and tested. I realized that I’d made a big mistake with the bottles yesterday… there’s no name on the polish! How could I have missed that when the name is one of the most fun things to come up with? Such an important detail. Gah! Sometimes you can really stare yourself blind. I’m going to check if the label can be changed on the finished bottles and how much it would cost…

[/showhide]

Skärmavbild 2014-06-24 kl. 11.14.02

En liten selfie påväg mot min lunch

 1. Åh vilken snygg färg! 😀

  Min blogg handlar om mitt liv som 16åring där jag förlorat både min mamma & pappa, jag bloggar en del om hur det är att gå vidare från det. Anledningen till att jag gick ut öppet med vad som hänt var för att jag visste att jag kunde hjälpa andra tjejer i min ålder.

 2. Lyssna inte på kommentaren från Odd om håret, ibland har killar otur med ordvalen 😉 Du är jätte fin och modern!

 3. Halloj! Varför inte bara trycka upp en liten etikett med namnet på lacket att sätta på toppen av lacket? Där syns den ju så bra också. Säkert billigare/enklare än att göra om befintliga etiketter.

  Kram på dig!

 4. Oj vilken miss, hoppas det går att fixa. Klart man blir hemmablind på det man gör, men det mesta går att fixa till och tur att du kom på det i tid, ganska i tid i alla fall. =)

  Du är jättefin i håret, haha, män alltså, verkligen. Han är nog bara van att se dig på ett sätt och säger så därför.. =)

 5. opi har bara en liten klisterlapp på botten som säger vad själva nagellacket heter.. kanske något att överväga nu när det blev fel?

 6. Halloj! Varför inte trycka upp små etiketter med namnet och sätta på toppen av lacket? Där syns det ju bra och blir säkert billigare/enklare än att göra om befintliga etiketter.

  Kraaam!

 7. Så länge du är nöjd så. Själv är jag kvinna och föredrar en gul nyans istället för kall/gråaktig. Men smaken är som baken och jag bryr mig inte ett smack om hur folk väljer att se ut.

 8. Har köpt lotion och torr schampo från ditt märke. Såå nöjd 🙂 bra produkter och de doftar fantastiskt!

 9. Håret ditt är supersnyggt nu Bella! Men det slog mig att, som din frisör skrev att du hade trasigt och livlöst hår när du kom till henne- ger kanske inte dina egna hårvårdsprodukter någon bra marknadsföring… Du påstår ju att du använder och älskar produkterna? Och produkterna ska ju vara så bra?
  Just wondering..

 10. Du passar himla bra i den färgen!

  _En blogg om psykisk ohälsa(det må vara tjatigt med dessa ”mådåligtbloggar” men dom behövs). ”Man är inte sin/sina diagnoser”. Fast jo. Jag klarar liksom inte av vardagen. Emotionell instabil personlighetsstörning, ADHD, Depression och Panikångest_

 11. Färgen är SÅ snygg! Naturlig och skitsnygga blonda toner. INTE ändra nu.
  Passar dig kanon, ser lyxigt ut och inte bara ”ännu en blonderad tjej”.

 12. hur tycker du friends skulle slutat? var det ett bra slut enligt dig?
  tacksam för svar!
  Med vänlig hälsning, Chandler

 13. Jag tycker du passar jättebra i din nya hårfärg. Din hudton går mer mot de kalla/rosa tonerna så tycker det är helt rätt att du också har en kall nyans på håret :).

 14. Kan du inte trycka ut små runda klisterlappar med namnet på som sitter på ovansidan av korken, eller vad den heter? Då behöver ju inte hela etiketterna göras om 🙂 och håret är jättesnyggt!

 15. Går det inte sätta namnet på korken?
  Och de flaskor som redan är trycka kan väl se ut som de gör, inte hela världen 🙂

 16. Åh ne ditt hår blev otroligt fint! Nyanserna av de gråa kan va i olika ljus o så men när du har tvättat håret några gånger så kommer allt o jämna ut sig enu mer o bli enu bättre o mer *äkta* hälsa han de ;)) haha 😀 du passade något enormt bra i den här hårfärgen! 🙂 det ser så friskt o levande ut!

 17. Kanske fler som föreslagit detta, orkar inte kolla igenom alla kommentarer, men man kan ju sätta en liten etikett på toppen/botten av flaskan så behöver man inte göra om helt 🙂

 18. Hoppas du fick lite ökat självförtroende av den kommentaren… då fick i alla fall någon ut något…

 19. Ditt hår ser tunt ut vid benan, du säger ju att det det har blivit så mycket tjockare
  men det syns inte där. Jag håller med, du var finare i mer varm ton.

 20. Det kommer att blir jättesnyggt när du tvättat det någon gång. Har själv haft denna nyans många gånger, dock gjort det själv genom att bleka först och sedan lägga på en pärlblond nyans. Har slitit för mycket på mitt hår tyvärr.

 21. Jag tycker faktiskt också att din gamla färg, eller en lite varmare färg passar dig bättre. Nu har du extremt fint hår, men föredrog din tidigare look.

 22. Håller med Odd! bilden till höger här på sidan som är några år gammal, den är den bästa på dig, så fin ljus färg. Nu är det för grått tycker jag, tar inte upp din färg i hyn rättvist. Hyn blir också grå.

 23. du ser mer naturlig ut, och som du säger så slipper man springa till frisören stup i kvarten för att fixa till utväxten. Jag personligen avskyr gul blont (den ser för fejkad ut) och föredrar just exakt den färgen som du har.

 24. Your hair looks so so great!! It really fits you and I think you look so much more like a business woman, wife and wonderful mom now! I love it!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..