Mina lack!

Den här veckan kommer mina nagellack ut. Gissa om jag har längtat. Att få ta fram egna nagellack har varit en dröm och nu är det verklighet. Det som har varit viktigt för mig är kvalitén och täckningsgraden. Lacket ska sitta ordentligt utan att börja skava efter några dagar och vara täckande redan från början. Andra märken så måste man lägga tre lager för att få till rätt nude-nyans och vem har egentligen tid för det egentligen? Sedan är det viktigt att borsten når så långt ner som det går (glas är levande material så det skiljer sig några millimeter på varje flaska) så att man verkligen kan använda upp allt lack. Jag har valt ha 8 ml i varje flaska. Mavala har 5 ml och OPI har 15 ml som jämförelse.

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

The LCC nail polish series is being released this week. I’ve been so excited. To get to produce my own polishes has been a dream for so long and now there’s a reality. The most important thing for me has been the quality and level of coverage. It needs to stay on without coming off after a few days and cover the nail well. With some brands you need to paint on three layers to get the right shade of nude, and who has time for that? It’s also important that the brush reaches down far enough into the dispenser (glass is a living material so each bottle varies ind depth by a few millimeters) so you can use all of the polish. I’ve decided to put 8 ml in each bottle. To put that into context, think that Mavala has 5 and OPI has 15.

Skärmavbild 2014-06-23 kl. 10.22.32

The first three colors that will be released are nude, light pink and pink as well as a base coat that works as a primer and protests the nail. The top coat dries straight away and gives a lot of shine. It was a lot of fun to name the polishes and set the theme for each one (there’ll be more colors soon) and these words inspire me. Business words. You shake hands all of the time at work and that means that you need to have nice nails. Believe me, you notice worn of polish or when people bite their nails.

Nude – Tenacity
It’s time to come again and go where you want to this time. All you need is one extra push and sometimes it’s enough to glance at your nails to feel invincible.

Light pink – Aptitude
Talent and knowledge don’t develop over night, it’s something that you carry inside of you. Whenever your in doubt this polish will help you utilize your strengths.

Pink- Achieve
You can achieve whatever you want. All goals can be realized. Let this polish be the reminder of that. 

Base coat –  Brave
To conquer your fear can be your biggest challenge. Once you do, nothing will stop you. Let today be the day you take the first big step!

Top coat – Negotiate
Negotiation is not about winning but about finding a mutual agreement. This polish will help you get the right attitude. Stay cool. That will get you far.

Skärmavbild 2014-06-23 kl. 11.04.12

 

[/showhide]

Skärmavbild 2014-06-23 kl. 10.22.32

Första tre färgerna som kommer ut är nude, light pink och pink plus baslack som är som en primer och skyddar nageln. Topplacket gör att det torkar på en gång och ger mycket glans. Att döpa nagellacken var en rolig process och temat för mina lack (det kommer fler färger framöver) är ord som inspirerar mig. Business-ord. För, skaka hand gör man ju jämt i jobbet och då gäller det att ha fina naglar. Tro mig, man lägger märke till skavt nagellack eller nagelband som bits på.

Nude – Tenacity
Idag är det dags att ta nya tag för att ta dig dit du vill. Alla behöver vi en extra kick och ibland räcker det med en titt på naglarna för att känna dig oövervinnelig.

Light pink – Aptitude
Begåvning och kunskap är inget som skapats över en natt, det är något som du har i dig. När du tvekar så hjälper lacket dig att plocka fram dina styrkor.

Pink- Achieve
Du kan uppnå vad du vill. Alla dina mål går att förverkliga. Låt detta lack påminna dig om det.

Base coat –  Brave
Att övervinna sin rädsla kan ibland vara de svåraste som finns. När man väl klarat av det finns det inget som stoppar dig. Idag vågar du ta det extra stora klivet!

Top coat – Negotiate
Förhandling handlar inte inte om att vinna utan att båda ska bli nöjda. Lacket hjälper dig till rätt inställning. Ha lite is i magen. Det tar dig långt.

Skärmavbild 2014-06-23 kl. 11.04.12

Idag har jag Tenacity på mig! Lacken kommer ut på Nordic Feel i veckan.

LOADING..