Ni är fantastiska

Det här är en av mina favoritbilder på mig och två läsare utav bloggen. Den är tagen 2010 när jag var ute på signeringsturné för min första bok Egoboost. Det är verkligen otroligt roligt att få träffa er som följer mig. Det är inte ofta jag faktiskt reflekterar över mitt liv på det sättet. Bloggen har nått galna siffror under de senaste dagarna. Att det är över 1 miljon människor som väntar och hejar på att vi ska få vår bebis. Det är både otroligt smickrande men också lite overkligt såklart.

Hade jag tänkt på hur många människor som följer varenda steg i mitt liv så hade jag nog fått lite prestationsångest. Det är tur att jag inte riktigt inser det. Jag ser er som mina vänner och bloggen är en lucka där jag får skriva av mig och berätta allt som händer i vardagen, framför allt karriärsmässigt. Jag satsar otroligt högt och jag har redan kommit väldigt långt. Jag är stolt över mig själv som alltid står stadigt på mina egna ben men jag är också tacksam över att ni kommer in hit varje dag och hejar på mig. Det känns lite som om jag är en fotbollsspelare med en egen klack.

När det kommer dagar som är tuffa så går jag in på mailen och öppnar mappen med läsarmail. Allt som skickas till info@blondinbella.se hamnar där och de rader som ni skriver från hjärtat peppar mig oerhört. Hur som helst så vill jag bara med det här inlägget säga tack. Bloggen är mitt jobb men det är också en stor och viktig del av mitt liv och har varit länge, jag vill att ni ska veta om det :- )