#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
oktober 31 2013 at 09:05

Smycka Luleå

Jag fick dessa två bilder mailade till mig igår, från Smycka i Luleå som har min smyckeskollektion i deras butik. Tycker att skyltningen i glasmontern blev superfin. Stort tack till Gun, Jenny, Karin och Åsa som jobbar där. Hoppas på att få hälsa på butiken! När jag ser alla smycken sådär uppställda så ser det så mycket ut! Jag blir alltid lite fundersam kring hur jag har hunnit med allt. Likadant är det när jag ser mina tre böcker i bokhyllan. När hann jag få klart två och den tredje med Pingis egentligen? Dessutom har jag hört att man blir ännu mer effektiv när man får barn. Dock jag har förberett mig på några månaders bebisdimma, vårkollektionen för VJ1890 är nämligen klar även vårprodukterna för Löwengrip Care & Color. Så jag kan vara mammaledig med gott samvete :- )

image (1)

image

För att hitta alla 50 återförsäljare som säljer min smycken så klicka här

Skärmavbild 2013-10-31 kl. 10.30.28

Tycker att det så roligt att några kvinnor har gift sig i denna ring! :- )

16 Kommentarer

[…] By Isabella Löwengrip […]

Cattis

Ja vi är nog många som är förvånade över dina superförmågor, en riktig powerwoman. 🙂

Cattis

förundrade skulle det ju stå.. 😉

Freja

Du är så duktig och har åstadkommit så mycket senaste året så gör mig en tjänst och ta det lugnt när bebisen kommer, njut! Det förtjänar du! <3

Så fint det blev!! Ska nog springa förbi och kolla på smyckena någon dag…

Glöm inte vila och njuta nu:)

Fina smycken! Kommer det komma ut något julerbjudande? Typ köp ett smycke så får du köpa ett till för halva priset? Väldigt fint om man ska ge bort i julklapp 🙂

Frida

Du är grym!! Och du kommer bli en ännu grymmare mamma 🙂

Frida

Fick en bubblig och glad känsla i kroppen då jag läste ditt inlägg… Precis som du skriver så blir man otroligt effektiv då man får barn. Jag har två små en på 1 och en på 2,5. Jag pluggar heltid, min man är mitt uppe i karriären som CIO på ett företag vilket innebär stort ansvar för mig här hemma, ändå är jag i full fart med att driva vårt företag vad gäller alla kundkontakter, personalkontakter och allt det ekonomiska. Vet du vad… Jag är en jäkligt bra mamma också! =) Vad offrar jag då… Jag har ingen TV =) Jag fyller dagarna med sånt som ger mig något och som utvecklar mig som människa. Stort lycka till med kommande härligheter, du kommer bli en toppenmamma!

Charlotte

Exakt en sån ring skulle jag vilja ha som vigselring men skulle vilja ha några äkta stenar och i vitguld. Kan man special beställa? 😉 Med vänlig hälsning, Charlotte

jenny

Är det en lånering som de haft som cocktailring under vigseln? De flesta brukar få en vigselring när de gift sig.

Clara I

Åh ringen är verkligen så fin! Är bara 16 år och älskar ringar så ska faktiskt önska mig din
powerring i julklapp. Jag skulle vilja se hur ringen ser ut på fingret. Speciellt den rosa då jag är lite osäker på vilken jag ska välja 🙂 Har du lust att visa det i ett inlägg? Du är verkligen en förebild! Lycka till med bebisen! <3

såg här om dagen om dina smycken här i Fagersta ^^ / Ida

Clara

Åh ringen är verkligen så fin! Älskar ringar trots att jag bara är 16 år. Men. Tycker man kan bära en sådan ring ändå. Skulle vilja se hur den rosa ser ut på fingret! Kanske har du lust att göra ett inlägg? Hade varit jättebra 🙂 Vet inte riktigt vilka av de två powerringar a jag ska önska mig i julklapp 🙂 Du är en sådan bra förebild Bella! Love you!

madeleine

Hej Helt underbar ring. Min fråga är dock om den eller liknande finns i Rödguld ? Eller rödguld blandat med vitguld ?

Lycka till med BF : )

Kram Madde

Cecilia

Hejsan! din ring är jätte fin! jag undrar vart jag kan köpa den och vad den kostar eftersom jag skall trolova mig snart och vart väldigt intresserad utan din ring! skulle vara jätte tacksam om du skickar ditt svar till min mail! Kram 🙂

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *