#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
oktober 30 2013 at 10:11

Öroninflammation

Nej det blir verkligen inte bättre. Min förkylning har övergått till en rejäl värk i öronen som liksom dunkar och smärtar och så har jag lock och hör dåligt. Så typiskt. Blir sängen idag med. Världens gulligaste Odd kom in med pannkakor imorse, alltid så snäll. Det var ju inte såhär jag hade tänkt att tillbringa mammaledigheten!

20131030-101025.jpg

90 Kommentarer

My

Nej, det blir ju som sagt inte alltid som har tänkt sig här i livet….

Emma

Du verkar ha hakat upp dig..
Skrivit negativa kommentarer säkert 10-15 gånger nu.
Vi fattar, du håller inte med. Lägg ned nu!

My nr 2

Alltså det finns flera MY här inne så du vet 🙂 Hehe

my 2

Jag har skrivit en del kommentarer på förra inlägget. Och jag heter My. Men kommer nu börja skriva my 2. för att det inte ska bli konstigt.

Den här kommentaren här ovanför alltså inte min.

Vera

Sparade dina föräldrar bara till din lillebror? Du skrev att han studerar och köpt bostadsrätt på Östermalm?? Är det därför du hänger ut dina föräldrar?

Marta

oj, men det var ju tråkigt.. inget konstigt dock när du haft sån tempo innan, kroppen säger ifrån. förresten, har du ”beställt” din egendiagnostiserade öroninflamation? (är du läkare också? måste ha missat det.. ;)) krya på dig

Jenny

Vad är det för korkad kommentar? Har du inget bättre att skriva borde du låta bli att skriva alls. Har man haft många öroninflammationer känner man igen symptomen. Självdiagnoserar du aldrig själv? Går du till läkare för att konstatera spänningshuvudvärk, förkylning och magsjuka?

Isabella – krya på dig och njut av lugnet!

Marta

korkat är att säga att man beställer en frisk son. jag fick en syster som dog 4 timmar efter hon föddes, tror knappast att det var vad min mamma beställde, och all den smärta och sorg det medförde för hela familjen. är mamma själv också, så jag vet lite hur det måste ha känts för henne. men erkänner, andra delen av kommentaren var onödig av mig, det ber jag om ursäkt för

Onödigt dryg kommentar. Har man haft öroninflammation tidigare vet man hur det känns. Jag behöver ingen läkare för att veta när jag har öroninflammation, däremot behöver jag en läkare för att få medicin.

cicci

Håller helt med dig! Jag har haft många öroninflammationer under åren och vet precis symptomen när det är på g!

Elina

Själv blev jag alltid sjuk när sommarlovet började. Aldrig sjuk när jag gick i skolan dock. Kroppen varvar ner och sen så blir man sjuk.

Marta

precis, stressen börjar avta och immunförsvaret sjunker kraftigt.

Johanna

Krya på dig fina Isabella!

Usch vad jobbigt! Hoppas du blir frisk snart! Gott med pannkakor – det är bra för själen! 🙂 Kram på dig!

[…] By Isabella Löwengrip […]

Anna

då är det väll bara att beställa att du blir frisk?
Problem solved!

Hanna

Ramlat med magen före i duschen. Hur mår bebisen ? Ambulans in till sjukhuset

http://silverås.se

Sharajo Martinsson

Krya på dig Isabella!
Förresten tack för att du är en sådan bra förebild för mig. Du har hjälpt mig mkt i min vardag!:). Har presis köpt dina inneskor och ja älskar dem!
Med vänlig hälsning, sharajo

ursch va jobbigt. Krya på dig Isabella.

hiha

Usch.

Lou

Oj då Isabella, nu har du inte tänkt tillräckligt positiva tankar!

Alice

Jag vill verkligen inte klanka ner på dig men jag måste skriva av mig en liten tanke som dyker upp i mitt huvud när jag läser många av dina inlägg. Allting är så gulligt i din värld, Odd kommer in som den mest perfekta mannen i världen med choklad, pannkakor och tar hand om dig. Du ligger och gosar med Christian och väntar så mycket på din lilla son. Du har inga som helst tvångstankar eller är rädd för förlossningen. Det nästan skriker om en låtsasvärld eftersom alla har sina dåliga dagar. Det är just det här som sänker självförtroendet på människor och blir deprimerade. Att tro det att alla andra har det så fantastiskt hela tiden. Jag vet att du har sagt att om du har en dålig dag så skriver inte du alltid ut det på
Bloggen. Men du om någon bör väl göra det eftersom du är så tydlig gång på gång i dina
Böcker med orden ”tro på dig själv, tro på dig själv, tro på sig själv” jag ser inte knytningen mellan dina uttalande och bloggen. Skulle någon gång vilja ha en förklaring

kattis

Kunde inte sagt det bättre själv +1

Allt ska vara sååå perfekt att det blir larvigt,haha

Amanda

Hej Alice! Hon berättar ju att hon har en förkylning och öroninflammation, exempelvis. Är inte det att berätta om dåliga dagar?

Marta

håller med. men hon skriver ju knappast om det verkligs livet, hon skriver en saga med reklaminslag

Isabelle

Det är väl hennes val vad hon ska skriva om? Det är väl ett
fritt samhälle daaa

Marta

självklart får hon välja det, men ibland känns det som att
man behöver påminna andra att det är inte hennes liv hon beskriver
här. att det inte är verklighet

Emma

Men herregud, kan inte Isabella få skriva om vad hon vill i
SIN EGEN blogg? Speciellt när hon får så himla mycket spydiga
kommentarer kan jag verkligen förstå att hon inte vill lämna ut sig
o skriva typ ”idag var det inte så bra..”. Det vore verkligen att
slänga sig till vargarna. Dessutom – varför är det hennes ansvar
att skriva om att allt inte är så bra hela tiden för att folk ska
må bättre? Måste man vara en förebild HELA tiden?

M

Lätt att tänka på Stepford Housewives. 😉

Såg precis videon på ditt föregående inlägg. Jag har alltid varit positiv och trott på att allt ska gå så bra, men i och med graviditeten så känns det ibland som om att hormonerna får en att vackla till lite och man blir lite ”rädd” för framtiden och grubblar. Just därför var det skönt att se din lilla film, den höjde motivationen igen! Så härligt att du är så positiv och med en sådan framåtanda! Hoppas att du slipper din elaka förkylning snart! Krya på dig!

M.

Åh tråkigt 🙁 krya på dig!

Ps. Ser ut som att du har ett hårstrå på tallriken där, se upp så du inte käkar upp det!

kryyyyyyyyyyya på dig ^^, Dock tror jag nog att det är ”bra” att du är förkyld och så. För jag tror att det är lite ”meant to be”. Jag tror att du behöver det här. Liksom ligga och ta det lugnt och ladda upp i sället för att gå runt och göra saker 😀

Man vet aldrig :D!? Kram på dig och hoppas du blir bättre!I /da

Jenny

Fött redan eftersom du är mammaledig? Står ju inget o bloggen om någon förlossning?!

love B

Man är liksom alltid mammaledig innan bebis kommer. Det är för att du ska ta det lugnt osv.

Linda

Man är inte automatiskt ledig innan barnet föds, det bestämmer man själv hur man vill göra. Det finns de som jobbar enda fram till förlossningen.

Fanny

Nej för man kan ju verkligen inte vara mammaledig ett tag innan barnet kommer…

Linda

Man får börja ta ut föräldraledigheten högst 60 dagar innan beräknad födsel, det är detta som Isabella har gjort.

Anna

Nej hon har inte fött, men hon är ledig några veckor innan förlossningen = mammaledig.

Sara

Det är inte så du hade tänkt dig det?

Nä. Och vi som är föräldrar till sjuka barn hade heller inte tänkt oss det.

Jobbigt det där när man kommer på att man inte kan ”beställa” allt här i livet. Vissa saker jobbigare än andra, kan man ju säga.

Krya på dig.

Lisa

Man måste ju vara dum om man tror att BB verkligen tror att hon kan beställa ett friskt barn? Det är väl självklart att hon fattar att det inte går att påverka bara genom att ”beställa det”, men vad är det för fel med att hoppas och tro och tänka positivt runt det? Ska man istället gå runt och tänka att barnet säkert är sjukt och att allt kommer gå åt helvete vid förlossningen. Nog för att BB lever i en liten bubbla ibland men tror nog att hon fattar att ett friskt barn inte kan beställas i ordagrann bemärkelse. Hon förstår nog att det kan vara sjukt ändå, men att önska och att tro att barnet är friskt är väl inget brott som du får det att låta som?

Skönt ändå att du är sjuk INNAN bebisen kommer, så du har en chans att vila och bli frisk innan det är dags att ta hand om ett nytt litet liv. 🙂

Mia

Nämen… varför beställde du öroninflammation till dig själv? Du kanske inte önskade eller ”beställde” tillräckligt kraftigt för att inte bli sjuk!!!

moa

Men vafan äre för kärringar som sitter å skriver, klanka ner på andra för att känna dig bättre själv eller vad?! Undrar bara vad dit och många andar problem är. Lev erat egen jävla liv.
Förbannade bitterfitt*r, skämmas ska ni!

Mamma

Hihihi! Det är jätteroligt att följa kriget här inne! ?

My 2

Alltså att debattera är inte direkt krig. Även om du uppfattar debatter som krig.

Mamma

Tror aldrig att jag hört ord som ”bitterfitta” och ”kärringar” i en seriös debatt ?

My

De refererar till filmen som kom ut igår här på sidan.
Så du vet. Där Bella pratade om att man beställer saker till sig själv i livet genom att tänka positivt.
Därav ordet beställa. Så du förstår 🙂

Emma

Sluta nu. Det är inte konstigare än att ”som man ropar får man svar”. Blondinbella får helt enkelt tillbaka på samma sätt hon själv är i bloggen. Det måste hon vara gammal nog att ta ansvar för.

josefine

Skärp dig Mia!

M(2)

Antar att vissa är trötta på att höra och läsa om Bellas hybris och fantasiliv men ändå inte kan slita sig från bloggen av en eller annan anledning…lite som att sitta på dokusåpor/realityserier på TV. 😉

Krya på dig!

J

En vecka innan min son föddes var jag så sjuk som du. Förkylning, halsont och sedan öroninflammation. Har hört att man kan bli sjuk innan förlossningen. Att kroppen rensar sig. Så det kanske är dags när som helst 🙂

anonym

En spännande teori=)

Att bli sjuk i slutet av graviditeten är positivt 🙂 Det var i alla fall vad min mamma och faster sa till mig när jag åkte på världens förkylning drygt 2 veckor innan jag var beräknad! Och det tror jag på! Kroppen rensar sig på allt så man är pigg och frisk i kroppen när bebisen kommer, jag var sjuk i drygt en vecka sedan mådde jag piss i 2 dagar, sprang på toaletten hela tiden men magont, sov knappt något den helgen MEN natten till måndagen sov jag HELA NATTEN, vaknade 5:20 pigg och utvilad, BOM vattnet gick! 😀 Dottern kom 8 dagar före bf, så tro på att det är bra att vara sjuk så kommer det en bebis snart ska du se 🙂

Kram
Nicole

Jag blev dock aldrig sjuk innan förlossningen, så jag tror inte riktigt på det =)
Min son kom också före bf, närmare bestämt 10 dagar. Lite ovanligt när man är förstföderska och samtidigt har diabetes =)

Linn

Ser inte att Nicole nämner att ALLA blir förkylda?
🙂

Näe, det gör hon inte 🙂
Men otroligt många skriver att de varit förkylda eller sjuka dagar/vecka innan förlossningen bara 🙂

Emme

Se det positivt! Det är mycket bättre att vara sjuk nu innan bäbisen kommer. Nu kan du ligga å slappa för nu har du tiden 🙂 När min gosse var en vecka blev jag sjuk i livmoderinflammation och halsfluss, DET var inte kul. Sonen tog liksom inte händyn till att morsan var sjuk 🙂

Linda

Krya på dig och grattis på namnsdagen!

Sanna

Även om det är otroligt jobbigt & långtråkigt att vara sjuk så försök njuta av att bara ligga i sängen & kolla på filmer eller serier! Passa på att slappa & låta kroppen kurera sig 🙂 KRAM!

Tove

Åh herregud vad många som verkar ha missförstått det du skrev igår. Tror att jag tänker skapa mig en likadan bubbla som många verkar påstå att du lever i och flytta in i den. Det känns som att världen blir en trevligare plats då. Krya på dig!

Marielle

Hej!
Jag åkte också på en dunderförkylning i slutet av min graviditet. Som sedan ledde till en hemsk öroninflammation. Och inte nog med det.
Inflammationen spred sig längre in i örat, där nerverna som styr halva ansiktet finns, och jag blev helt förlamad i halva ansiktet. Jag kunde inte styra någonting och det finns ingen medicin som hjälper de stackars nerverna att läka.
Nu sex månader senare är jag fortfarande inte helt återställd.
Att man får en ansiktsförlamning av en öroninflammation är väldigt unikt enligt min läkare!
Jag vill inte skrämma upp dig.
Jag hade väl en jäkla otur helt enkelt.

Krya på dig nu och lycka till med bebisen!
❤️

My

Jag har haft öroninflammation och ofta öroninfektion. Det finns ju olika.
Jag hade det en gång om året förr. Minst.

Du måste haft grym otur. min brukade bara passera efter en vecka typ.

Jag kunde få det ibland när jag varit och simmat på en simhall och fått in mkt vatten i öronen.

Krya på dig Bella och grattis på namnsdagen! 🙂

Sega är vad förkylningar är under graviditeten. men krya på dig.

Elin

Hej Bella,
Jag är ingen läkare eller så, men har hört att om man som vuxen känner av symptom av öroninflammation så ska man gå och kolla det. Hos barn är det vanligt med öroninflammation pga av deras inre anatomi, men hos vuxna är det inte lika normalt och därför bör man kolla sig. Hoppas att du kryar på dig nu 🙂 Tack för en bra och peppande blogg!

Malin

Bella jag har en dunderkur till dig.. Jag lovar att du kommer bli frisk innan helgen. Köp mivi total. Det finns på apotek och hälsobutiker. Ta tre stora skedar och jag lovar att du blir frisk. Värt ett försök!!

Carolina [sjuksköterska]

Mivi Total kan på inget sätt bota en bakteriell otit. Antibiotika löser den uppgiften…

Camilla

Din stackare! Man känner sig så tung och trött redan och så en öroninflammation på det. 🙁 Hoppas att du snart mår bättre. Tack för en mycket bra och inspirerande video igår! Blir så glad när jag ser dig! Tycker synd om de som misstolkar dig så och känner sig manade att skriva negativa kommentarer! För mig är iallafall din positivitet och kreativitet en stor inspiration!

Ta hand om dig!

Caroline

Äsch vad trist! Hoppas du blir frisk snabbt. Ofta är det ju så när man lever ett hektiskt liv att man blir sjuk när man slappnar av och tar det lugnt. Även om man ofta inte är så hungrig när man är sjuk så se till att äta ordentligt! Och ha med massa mat och snacks till BB, inte bara till förlossningen utan också till dagarna (och nätterna) efteråt. Har aldrig varit så konstant megahungrig i hela mitt liv som under och efter min förlossning! Kräm, fruktsoppa och frukt var guld värt! Och knäckemackor för att hålla igång magen!

Massa pepp till dig Isabella, snart är det dags!!!! Såååå spännande! 🙂

Cecilia

Har du inte beställt att du ska vara frisk? Det var ju lite smådumt.

Nadia

Åh krya på dig!! Jag hade druckit varmt vatten som kokat med försk ingefära, ätit sallad med massa citron över och försökt fått i mit vitlök på nåt kul sätt. Guacamole kanske, mat som stärker immunförsvaret helt enkelt 🙂

Du är grym och kommer vara frisk inom två dagar! Massa styrke kramar

Amanda

Nu har du tappat stinget lite, ingen reklam alls ju. Kunde du inte fått in något om förkylningsmedicin eller de goda pannkakorna?

Hej Bella.
Jag vill önska dig all lycka! Jag läser din blogg dagligen, ganska ofta har vi olika åsikter men det är något jag tycker är väldigt viktigt. Vi är alla olika individer med olika tankar och bakgrunder och då är det självklart att vi tycker och tänker olika. Jag blir så glad när jag ser en tjej i samma ålder som mig funnit lyckan i livet med en underbar man och bebis på gång. Jag älskar förresten the secret, och jag ”beställer” också de mesta. Jag hade vandrat iväg från mina affirmationer men efter jag såg klippet du la ut igår bombade jag universum med saker jag vill ha och göra och vips så har jag en heeeelt underbar dag! Jag har drömt om en större bostad till min sambo och mig då vi också funderar på att utöka vår lilla familj och så ringer en kvinna och erbjuder mig en nyproducerad bostad idag! Den jag drömt om. Jag utbildar mig även till mig drömyrke just nu, livscoach. Livet är allt för härligt!!
Massa kärlek till dig Bellsan, Odd och lille pojken! Jag ”beställer” också att ni får en underbar start på nya familjelivet! Många kramar- Alexandra!

Laila

Det här är helt sjukt! Jag skrollar ner för kommentarsfältet och ser att folk är helt glada över att någon som är gravid är sjuk!? Jag tror nog att de flesta (om inte alla) är medvetna om att ingen har ett perfekt liv. Det har funnits stunder då jag också tänkt ”men va fan Isabella, lever du i en rosa bubbla?” Men det kan ha att göra med att man alltid försöker vara positiv istället för att haka upp sig på varenda j*vla negativa känsla , som man i övrigt gör i det här landet. Man får aldrig glädjas åt sina egna framgångar, man får aldrig tycka att man är ”bäst”, man får aldrig säga att allt är BRA!! Jag har följt hennes blogg sedan 2008, och för vissa kommer detta som ett skämt, men hon ger inspiration till unga tjejer. Det hon förmedlar mellan raderna är att man ska försöka kämpa själv, låt din egna lycka vara ditt driv. Och tro mig , talk is sheap, men det funkar!! En av mina bästa vänner är artist (inga namn) och hon själv berättade för flera år sedan om just the secret, det är verkligen en fin tanke som ligger bakom det hela. Jag menar, vem vill inte ha en positiv inställning till livet? Och JA, shit happens, men för det ska man verkligen gå under som människa och bli bitter? Nej, det där är ett val man gör!

Lina

Håller med i allt! Förstår verkligen inte de människor som
kommenterar i stil med ”Har du inte beställt att du ska vara frisk?
Det var ju lite smådumt.” De verkar verkligen inte tänka längre än
vad näsan räcker. Bara otroligt onödigt och de har uppenbarligen
inte förstått vad Isabella egentligen försökte att förmedla. Så
klart vet man att man inte kan beställa ALLT, ex. en frisk son, här
i livet men man kan få önska. Tankens kraft är stark och kan hjälpa
en på vägen mot sin önskan i många fall. Sedan har livet sin gång i
mångt och mycket.

Krya på dig! Be odd köpa dig denna underbara julkalender som jag tipsat om i min blogg 🙂

Ajaj öroninflammation är nog värsta sortens inte-så-allvarlig-sjuka. Har hellre maginfluensa alltså, då kan man i alla fall sova lite emellanåt. Hoppas att det inte blir så jobbigt för dig, njut av att ta det lugnt för snart är det dags!

Jenni

Inget vidare! Försök häva med NaCl-nässpray och lös upp det som tränger i bihålorna med ånga, ta en lång varm dusch!!

Krya på dig!

Freja

Att ni kommenterar eller ”debatterar” är så himla löjligt
och patetiskt, alla tycker väl olika saker men det är hennes liv,
gå ut och lev era egna liv istället för att sitta å bråka om nån
annans!

Isabelle

Grattis på namnsdagen Isabella! Jag firar också idag, en
bokstav fel hos mig men det är nära nog;)

sara

Försök att se det som att det är bättre att det kommer nu
så du verkligen kan ligga ner å vila, än att det kommer när er
lilla pojk precis föds 🙂 Lycka till med allt å krya på
dig!

Anna-Lisa

Instant karma, det funkar tydligen! Du kanske ska vara
försiktig med vad du ”beställer” hädanefter.

Ida

Jag blir så irriterad på att läsa alla extremt onödiga kommentarer, varför lägger ni ens ner tid på att kommentera på isabellas blogg? Låt de med positiva kommentarer sköta det istället 😉

Jag måste bara säga hur fantastisk du verkar vara! Jag har inte följt din blogg så jätte länge, bara några månader, men så mycket som jag har sett så verkar ditt och Odds förhållande vara helt perfekt, ni verkar passa så bra tillsammans, och ni är hur fina som helst ! Jag har en pojkvän sen två år tillbaka och jag hoppas faktiskt att vårt liv ser ut som erat när vi är i er ålder, gifta, väntan på barn och en fin lägenhet och bara ha den där mysiga känslan. (vi är bara 17 år en så länge)
Lycka till med barnet!!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *