#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
oktober 30 2013 at 19:30

Kissie gästar

Jag hittade ett gammalt klipp från 2010 när Tyra och jag hade vår egen show och Kissie var gäst. Det är otroligt underhållande att se på så jag måste lägga upp det igen! Minns ni när vi sände programmet live? Vi hade en 500 000 visningar och 100 000 som tittade live, fantastiskt. Under den här perioden hade Kissie som flest läsare om jag inte minns fel (idag har hennes siffror sjunkit rejält) och det var väldigt intressant att få en pratstund med henne, om varför hon gör som hon gör.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sz_R2gTXgKA[/youtube]

281 Kommentarer

Amanda

Så kul! Här om dagen såg jag att Kissie lagt upp en länk till en artikel om att Bellas nya guldring är ett plagiat, och nu som på beställning lägger Bella upp det här klippet. Verkar som att kriget fortsätter!!

Sjukt underhållande!

Ska bli kul att se vad Kissie kontrar med nu!

Wallsan

Hahahahahah de sjukaste jag sett. Att hon inte skämms den där kissie.

Camilla

Vilken mysig mamma du kommer att bli, Isabella! Vad vill du säga? Att du nu har mest siffror för att du blev på smällen och det gör att man får göra narr av andra?
Alexandra har inte varit så snäll under sina yngre dar, men hon har i alla fall växt upp och visar en viss grad av mognad idag. Hon har gått vidare från den hon var som en liten fjortis. Släpp det för f*n.

Jag hoppas det är hormonerna, men att även skylla på det är otroligt, otroligt pinsamt. Detta är så fel att jag inte vet vad, samt att du skriver ”otroligt underhållande”. Jag kan bara se dig och Odd sitta och asgarva till detta klipp. – Själv tycker jag inte att det var ett dugg kul.

Folk säger att detta klipp visar vem kissie egentligen är. Nej – det visar vem hon VAR. Dock speglar det blondinbellas personlighet som inte alls har ändrats. Att bli gravid gör en inte till en mogen kvinna.

Så, grattis Isabella, njut av din lilla bebis så länge han är liten och inte kan läsa/använda internet. När han väl växer upp så kommer er lilla familj inte bli så perfekt som du önskar, utan han kommer nog bli precis som du – flytta ut tidigt och bryta med familjen. Vem vill ha en ELAK mamma?

KOM ÖVER DET, för ditt egna bästa! Och snälla – visa en viss grad på mognad i alla fall. Att klämma ut en unge är inte mognad. 🙁

Usch, vad samhället går ned för.

Annorlunda alla såg ut, framför allt Kissie. Såg bättre ut då innan hon gjort vad hon nu har gjort. Hon verkar ganska blåst i mina ögon..

Isabella la väl inte upp den här videon för att vara taskig, den är ju dock rolig och hon ville väl dela med sig för det är ju ett minne. Gud va folk reagerar i onödan!

Du tycker inte att alexandra har förändrats eller? utan detta hade hon ju inte varit så stor idag och du levde ju oxå en roll som känns 100 gånger med falsk faktiskt.. känner man alexandra så vet man att det inte är hon bakom rollen 😉

lina

Kissie får väl skylla sig själv. Hon måste förstå att allt som skrivs och syns på inernet kommer vara där för alltid. Tyvärr. Tycker tyra och bella var riktigt proffsiga och sakliga medans kissie verkade vara väldigt rädd och nervös. Förstår inte varför Bella inte skulle kunna lägga upp detta klippet? Det finns ju på internet, kommer alltid att finnas.. Varesig man vill eller inte.

Alexandra

Var snäll och sluta med din jäkla dubbelmoral. Håll dig isåfall till at låtsas vara så jäkla vuxen och mogen och BARA skriva om din graviditet. Underhållande? Mer sorgligt i mina ögon.

kolla in min blogg som har minst tio inlägg per dag och massa tips träning/musik och massa härliga åsikter as you love 😉

Lisa

Men snälla gå vidare. Du är snart mamma, du är kalaslycklig med din man, hund och mage. Ditt företag knallar på bra. Varför känner du behovet av att dra upp gammal skit? Känner du dig vuxnare då? Till och med Kissie har gått vidare och visar nu upp en mycket trevligare och mognare sida – jag har börjat tycka bättre om henne och plötsligt sämre om dig. Var händer i din perfekta värd?

Sara

Varför lägga en sjukt onödig kommentar inom parentes och länka till statistiken? Är du osäker på dig själv eller vill du bara poängtera att det går dåligt för någon annan? Onödigt och omoget.

Tack Isabella for att du la upp det har klippet igen. Det fick mig att inse att jag maste SLUTA lasa Kissies blogg. Jag skamms nastan att jag stottar denna maniska genom att ofta ga in och lasa om vad hon har att saga. Tack!

Ps. Det ar ett sadant noje att lasa din blogg och se hur den/du standigt utvecklas. Keep it up!!

Pps. Skriver fran mitt kontor i Johannesburg, Sydafrika, varpa uteblivna prickar over a;a;o…

Kissiessucksandwedontgiveafuck

TACK FÖR ATT DU LA UPP DEN HÄR. Varför alla låter kissies kommer undan med allt detta är FÖRJÄKLIGT. Hon är så osäker på sig själv att det inte är sant men istället för att stå för det ska hon dra ner alls andra. T ex när hon kallar blondinbella för både det ena och det andra, skriver ut hennes adress, kastar skit åt Tyra och hennes liv, tom Natascha pyere, som hon väldigt uppenbart har opererat sig att likna, får höra att hon klär sig som en hora.
Jag känner Kissies pojkvänn från jobbet och dom sakerna han har sagt om henne. Ni skulle bara få höra vad han får stå ut med.

amanda

Ja har precis börjat läsa din blogg (ca 2 veckor) och tyckte gud vilken underbar smart tjej men måste säga att jag blev väldigt chockad nu. Sånt här trodde ja inte du höll på med.

molly

jag är imponerad hur väl ni skötte intervjun hon beter sig verkligen skitdåligt och kan förstå att du vill visa upp detta, jag skulle och göra det. jag vet inte så mycket om erat förflutna eller om kissie för att hon inte intresserad mig alls. tycker du skötte detta väldigt snyggt. Det var ju inte bara dom som hoppade på henne hon börjar ju med personangrepp det första hon gör.

HAHAHAHAHA sitter typ och gråter. att hon kunde med. suck

Mici

Jag förstår faktiskt inte kritiken mot Isabella här, hon får väl lägga ut vilka klipp hon vill? Detta är ju ett klipp som flera tusen redan sett, och som man kan leta upp hur lätt som helst ändå, och om Isabella tycker det är underhållande får väl hon lägga upp det precis som att hon skulle lägga upp ett klipp på någon som ramlar (Americas funniest home videos-style)…eller?
Om man stör sig så himla mycket på den här bloggen, varför går man in och läser då? Eller ännu bättre, varför bemödar man sig att kommentera?

Däremot så tycker jag det är hemskt att folk kallar Kissie fet här, hon var väl för fasiken inte fet?! Mer normal, skulle jag säga.

Hannah

Det är väl inte fel att isabella lägger ut detta? Detta har redan hänt för längesen.. Och sen har inte kissie varit en ”ängel”. Videon är redan ute liksom.. ta det lugnt! Tycker inte det är fel..

Daniela

När du blir mamma kommer du ångra inlägget då du inser att hon också är någons dotter och mått dåligt och därmed skapat ”Kissie”.
Riktigt besviken. Lägg energi på ngt vettigare.

em

Är inget stort fan av varken Kissie eller Bella, Men jag tycker inte det här inlägget är att ”sjunka till hennes nivå”. BB la ut ett gammalt klipp, visar hur otroligt kaxig och dryg Alexandra var när hon slog igenom. So? Skrev hon saker i stil med: ”Fy fan vilka fula stora ankläppar”, ”ska slå sönder hennes gamla sönderopererade ansikte”? Tänkte väl det
Att man ska hålla sig helt neutralt och PK är bara löjligt.

Sofia

Det som jag tycker är roligast är ni, alla människor som tycker att Bella är en dålig människa för att hon lägger upp detta?!
Hon la upp det för att det var länge sen och det är ett roligt klipp, varför är hon omogen och en dålig förebild för sitt kommande barn för detta? Tycker klippet är kul och man ser hur människor förändras. Jag tror inte det här är en hämnd från Bellas sida, bara ett minne.

Klara

Hålller helt med!

Olivia

Oj, vad du och Tyra gaddar ihop er. Säga vad man vill om kissie, men ni betedde er verkligen oprofessionellt. Verkar som att ni också ville provocera på ett maskerat sätt. I alla fall onödig kommentar då kissie fortfarande är den 2-3 största bloggaren i Sverige, som du!

Fia

Jag vet inte vilken värld du lever i, men Kissie är fan inte 2-3 största bloggarna i Sverige. Reality check – hon ligger knappast inom ens topp 10 längre.

Olivia

http://www.bloggportalen.se/BlogPortal/view/TopLists
Reality check: Kolla dina källor innan du pekar finger. Kissie är den tredje största i Sverige.

Emma

För att vara lite på bellas sida så la faktiskt kissie i förrgår kväll ut en ”ful” bild på Bella så detta kanske är lite hämnd och motsvar på det. Det är bra att Bella visar att man inte kan hoppa på henne utan att få något tillbaka.

Vad kul att se detta klippet igen! Man har nästan glömt hur hon höll på men jag tycker det är bra att påminnas. Bara för att hon säger dig vara en förebild nu ska man inte glömma allt hon gjort och alla hon mobbat. Närhat var precis det hon höll på med! Bra Bella, stort lycka till med förlossning och början på det nya livet. Det är verkligen underbart! Och hur det än känns i början så blir allt bättre:) jag tyckte inte första tiden med bebis var så jobbig just då men nu när jag jämför ett halvår senare var det rätt tufft haha! Tufft men underbart! kramar

Zara

Var detta en liten förolämping kanske?

Amanda

Men snälla ha lite distans och humor människor! Tyckte det var sjukt kul och helt rätt av Bella att lägga ut detta och om nu bara Kissie är en karaktär så är det väl ändå ingen fara att ifrågasätta den, eller!? Dessutom så borde väl Alexandra själv förstått, vilket hon säkert gjorde att hon kommer ställas lite mot väggen annars hade ju klippet aldrig varit underhållande!
Kissie/Alexandra ett riktigt skämt iaf, haha!

Mia

Det märks att Tyra inte är sig själv riktigt här. Hon kanske är ”sig själv” då, fast hon var egentligen en annan person, den som hon är i dag,den riktiga.

Kissie är pinsam, går inte ens in på hennes blogg längre. Hahah

Nadja

FY FAN VAD DU ÄR FALSK!!! DU ÄR OCH GÖR PRECIS DET SOM HON ÄR OCH DET HON GÖR! ENDA SKILLNADEN ÄR ATT DU HAR VALT EN EN ANNAN ROLL! USCH FY VAD DU ÄR FALSK! DET ENDA DU GÖR NU ÄR ATT JAG NU SYMPATISERAR MED KISSIE FRÅN ATT HA HATAT HENNE!

Jag följer din blogg och ibland håller jag med dig och ibland tycker jag att du är ute och cyklar. Kissies blogg läser jag näst in till aldrig. Jag förstår faktiskt inte alls syftet med detta inlägg. Att skriva att kissie har tappat läsare? Skapa debatt? Känns väldigt onödigt att ta upp detta än en gång. Tyra har själv sagt atr hon inte mådde bra den perioden. Kanske var det anledningen till att hon inte kunde vara lika professionell som du. Samma sak kan ju gälla Kissie. Bara för att du har rätt att lägga ut det här klippet betyder det inte att det är sjysst.
Ser fram emot att läsa om ditt framtida familjeliv 🙂

Anna

Jag tycker inte att du sjunker i nivå någonstans. De flesta som läser din, tyras eller kissies blogg har troligen redan sett detta klipp och smaken är som baken. du får tycka detta är underhållande om du vill, det tycker jag med. Gillar att se att det på något sätt alltid funnits en mogen sida hos dig. Kissie har jag inga åsikter om då jag inte följer hennes blogg. men du är bra du, bella! 🙂

Johanna

hahaha riktigt bra av bella att lägga ut denna video, för att ni någon gång ska inse hur falsk kissi är?
Gravidhumor amen snälla väx upp. Om ni inte missat detta så lägger väl bella upp vad hon vill på sin blogg och den som stör sig på de får låta bli att läsa.
Tyra och Bella är grymma och ÄKTA jag har träffat tyra i verkligheten och hon är precis som hon skriver i sin blogg, snäll trevlig och pratar med allt och alla och det är de som man får läsare av? Inte att vara en person på bloggen och en person i verkligheten.

Med vänlig hälsning en mycket nöjd johanna över detta blogg inlägg lägg upp fler de va super kul att se henne sitta och skämmas över allt idiotiskt hon håller på att snacka för skit 😛

maria

Gud vad lågt av dig att lägga ut de här klippet. Det där var tre år sedan. Det som har hänt har hänt men att du ska göra e sådant inlägg när du är påväg att bli mamma är väldigt lågt. Om du inte har något att skriva om så strunta i det 🙂 än att det ska bli såhär pinsamt.

Nej det var riktigt tråkigt faktiskt.

Kattis

Hej. Jag förstår inte vad en vuxen person som snart ska bli mamma får ut av att lägga upp den här videon med beskrivning.

Videon är smaklös dessutom, två personer som beter sig ytterst oprffesionellt mot en inbjuden gäst. Ni vill få henne att se dålig ut, och två mot en… Nej fyfan, osmakligt och framförallt omoget och fegt.

Det är fånigt!

kattis

1-0 till Kissie. Väx upp blondinbella.

Fia

Jag tror det är dags för dig att växa upp istället om du tar Kissies i försvar.

Anna

Vad ledsen jag blir av att läsa alla dåliga kommentarer mot Bella!!

Bella har ju gjort precis som hon gör varje dag. Delat med sig av vad hon tänker på! Idag visar hon ett klipp från det förflutna för att dela med sig av vad hon tänker på just idag.
Har ni själva aldrig blickat tillbaka på ert liv? Har ni själva aldrig berättat för en tredjepart om en underlig sak som någon annan har gjort?

Att kommentera att det är sämre då hon är gravid gör mig bara förbannad… Slår vad att mer än 80% av er har gjort värre saker än att lägga upp ett klipp där någon annan gör bort sig..

Heja Bella!

Tindra

Jag håller verkligen med dig!

Hahah herregud! Vad elak kissie var då!! ”man kan ju inte var fet i bloggarna”

Fia

Förlåt, men det är ganska töntigt att alla sitter och kommenterar att Bella är dryg som lägger upp det här. Alla ska väl kunna stå till svars med något de sagt/gjort. Kissie har säkert förändrats, och vad jag kan se från detta inlägg är att hon bara uppmärksammas mer igen, mer publicitet. Vilket för henne inte är något negativt. Sluta sitta bakom skärmen och hacka ned på Bella. Fokusera på att växa upp istället, och inse att näthata är bland det fegaste en människa kan göra.

Shit va hon var bitch! Sjukt att ni kunde hålla er från att bli arga! Haha men dock väldigt underhållande.

Madde

Yey!

Du och Tyra är så jävla grymma, härliga och sköna personer. Helt klart bra förebilder.

Clara

Du är verkligen en underbar människa och kommer bli en jättebra mamma. Ta inte åt dig av vad folk skriver, du är bra som du är och en stor förebild! Kram på dig!

sara

DET ÄR VÄL FÖR FAN INGET FEL MED ATT BELLA LÄGGER UPP DETTA??? finns ju på youtube om man vill kolla upp det själv o de som följt dessa två bloggare någolunda har redan sett detta.. SJUUUKT KUL 🙂

Moa

Visst ar detta klipp underhallande, och det var val det som Kissie var ute efter fran forsta borjan – provokation och underhallning kan ju allt som oftast ga hand i hand.

Daremot blir jag mest ledsen nar jag ser hur omoget och oprofessionellt Tyra beter sig. Det ar sa OTROLIGT uppenbart att hon inte gillar Kissie och att hon forsoker ”satta dit” henne – framforallt genom att fortsatta tjata om det har med att Alexandra har sagt att hon ville sla dig. Alexandra hade ju sagt att hon inte menade det en gang. Hon verkade mest bara intresserad av att konfrontera Kissie – inte att faktiskt diskutera med Kissie som en vuxen manniska. Tycker Tyra overlag var valdigt dalig i ert program, men just detta avsnitt stod verkligen ut pa den fronten.

Daremot tycker jag att du gor ett valdigt bra jobb. Du staller fragor och forsoker resonera med henne och tar hennes otrevlighet in stride.

Linnéa

Fan så grymt! HEJA BELLA

Johanna

Detta klippet och det du och Tyra gjorde! var minst lika fel som set Kissie gjorde! Du som snart ska bli mamma borde faktiskt veta bättre än att lägga ut detta igen, och skriva att det är underhållande! Och att henne statistik har sjunkit realt bryr ju inte jag mig om! Som att inte din statistik har sjunkit nu har du iaf en mindre läsare!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *