Kissie gästar

Jag hittade ett gammalt klipp från 2010 när Tyra och jag hade vår egen show och Kissie var gäst. Det är otroligt underhållande att se på så jag måste lägga upp det igen! Minns ni när vi sände programmet live? Vi hade en 500 000 visningar och 100 000 som tittade live, fantastiskt. Under den här perioden hade Kissie som flest läsare om jag inte minns fel (idag har hennes siffror sjunkit rejält) och det var väldigt intressant att få en pratstund med henne, om varför hon gör som hon gör.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sz_R2gTXgKA[/youtube]

  1. Man kan vara lyckad.. Man kan vara framgångsrik.. Gift.. Gravid.. ”Känd”.. Men dyra kläder och ”rätt” inne-lunch-ställen kan aldrig ge det som är viktigast av allt – Stil.

   Att ha stil är att vara generös, ödmjuk, välvillig och bete sig snyggt gentemot andra. Blondinbella bevisar ideligen att hon inte har ”stil”. Det är vräkigt, vulgärt och elakt. Dessutom är hon väldigt transparent med sitt förakt för andra människor:

   http://prinsesspartiet.se/2013/10/30/blondinbellas-forakt-for-underklassen/

  2. Ptja din blogg har ju växt pga att du är gravid. När bebben kommit kommer dina siffror sjunka ner igen. Du har inte haft i närheten av så mycket läsare under så pass lång tid som kissie hade det. Skulle inte klassa hennes sjunkning som rejäl, men din sjunkning var dock mycket mer rejäl än hennes 🙂

 1. Jag tycker det är synd att ni börjar med att visa den videon. Det känns som ni försöker provocera henne och jag tycker tyvärr ni gör lika mycket fel som hon. Dina/Bellas frågor i början är bra som bygger på annat än påhopp..

   1. Alexandra säger att Isabella har en tjock näsa och hotar med att slå till henne på käften. Hon har under upprepade tillfällen kallat henne tjock och sagt andra nedvärderande kommentarer om Isabellas utseende.

    Det är för mig oförståeligt att människor som du, bredvid många andra, verkar tycka det är okej.

    Mobbning är fruktansvärt vem som än utsätts och jag blir så fruktansvärt frustrerad över att det fortfarande existerar i vårt samhälle.

    1. Jag tycker INTE att det är ok med mobbing över huvudtaget, vare sig det sker på nätet eller i verkligheten ..just därför min åsikt om att Bella lägger upp detta klipp nu.

     1. Tja.. Om man inte vill få skit kastat på sig kanske Kissie ska prova vara en bra människa?

      What goes around comes around osv

     2. Är man så otrevlig som henne så får man väl räkna med att höra och se det ett bra tag framöver. Jag tycker inte hon kan förvänta ta sig att folk bara ska hålla tyst om det. Bra gjort att lägga upp klippet!!!

  1. Ursäkta, vad då synd? Hon är ju helt jävla dum i huvudet som provocerar och förvrider sanningen om en person som är lika känd som henne själv. Förstår du hur mycket skit Bella har fått ta för att Kissie hittat på en massa lögner om henne? Och så sitter Bella och svarar snällt och trevligt mot henne. Det är väl inga påhopp hon och Tyra gör, snarare är det en show där dom ställer frågor och Kissie har valt att medverka. Kom igen

  2. Jag håller helt med. Riktigt lågt att provocera såhär. Man kan inte rättfärdiga sitt eget beteende genom att säga ”hon har gjort samma sak” eller ”ja men hon har gjort värre” . Det är bara töntigt.

   Det här är inte schysst någonstans.

   Rise above, Isabella!!! Jag vet att du är större än såhär!! Tappa inte fokus!!!

   älskar din blogg annars, och jag tycker att du är otroligt som har lyckats med så mycket och är bara 22! Speciellt det där med the secret osv. ge inte tillbaka med samma mynt.

   Kämpa på, jag hejar på dig!

 2. Haha, jag tycker det klippet är så extreeemt obehagligt! Dels när Kissie spelar på sin roll och är kaxig mot er men man ser hur obehagligt hon egentligen tycker det är att vara där men OCKSÅ för att det verkligen märks hur gärna Tyra vill ”sätta dit” henne. Det blir jätteobehagligt tycker jag, och oprofessionellt. Tycker dock du gör ett bättre jobb.

  1. Exakt… Det enda jag har att säga är att Tyra verkar som en som har velat ha Alexandra med på showen bara för att hämnas… Barnsligt… Men iof förstår man det, dessutom var det ju tre år sen…

 3. Shit vilken tråkig attityd Kissie hade (har). Men det syntes tydligt att hon var väldigt nervös (snurrade på stolen konstant ju!). Anfall är bästa försvar??

  1. Då tvättar du antagligen håret alldeles för ofta. 😉 Jag tvättar håret varannan/var tredje dag och klarar mig lätt på 150ml/månad. Efter vad jag hört ska Bellas schampoo vara drygt så det borde ju nödvändigtvis räcka längre än en vecka? 😉

 4. haha gud…att du ens måste markera att du har fått fler sifror än kissie,de är snarare du som har blivit lite kåt i läsare kan jag tycka.Sedan att du häger ut henne på de här viset,ett klipp som hon inte ens gillar.Jag som trodde du skulle vara den mogna typen inom bloggvärlden.

  1. Vart står det att hon har ”fler siffror” än Kissie?
   Hon skriver hur många tittare de hade på programmet när det sändes och att Kissie har färre läsare idag än hon hade då för flera år sen.
   Hon nämner ingenting om vilket antal läsare hon har på bloggen.
   Sen måste hon väl få visa klipp från ett webbprogram hon har gjort även om Kissie inte gillar det? Som Kissie betedde sig både innan, efter och under det programmet borde hon skämmas idag!

   1. Nej, men man får ju tänka lite på konnotationen här. Hon säger ju praktiskt taget att Kissie fick mer läsare pga showen. alltså hennes förtjänst.

  2. exakt! bra att någon märker det! Av ”storbloggarna” inom sverige verkar faktiskt 13-åriga Nellie vara mognast just nu! av den enkla orsaken att hon försöker bekäpa nätmobbning.

  1. Nej, jag kommer iaf aldrig någonsin besöka kissies blogg. Hon är helt patetiskt och förtjänar inte pengarna hon gör. Tjäna pengar på att hänga ut folk, ljuga och provocera känns sådär.

   1. Hon tjänar pengar på att folk besöker hennes blogg. Innehållet lockar bara läsare, hon tjänar inte pengar på det.

 5. Ja, jag minns att Tyra försökte ”sätta dit” henne och du kom med pekpinnar om hur hon skulle göra med företag, vara förebild osv. Sen sa du att det var som att möta en mobbare med bakbundna händer. Skrev du det här inlägget bara för att berätta att hennes besökssiffror har sjunkit? Det känns verkligen som om du och hon han bytt roller totalt, du har det senaste året försökt provocera med alla medel medan hon verkar ha lugnat ner sig lite (bortsett från grejen med Tyra).

  1. Haha! Är det ett skämt eller? Läser du hennes blogg? Hon kopierar inlägg, hon skriver pikar, hon lägger in dom värsta bilder hon hittar på andra. Du måste ha bättre grunder innan du skriver något sånt här. Alexandra kanske har blivit annorlunda, men hon är fortfarande lika elak som förut, fast med mildare ton.

   1. Hon är lika elak som förut men väver in det på ett bättre sätt än att bete sig så kaxigt och är inte lika ”rakt på sak” som hon var förut.

 6. Hon höjde du verkligen era tittarsiffror, ni hade väl som mest när hon var med, om jag inte kommer ihåg( sen gick det ner och ni lades ner, eller hur var det?)

  Här sitter en osäker tjej och så behandlade ni henne som ni gjorde, blev verkligen en mobbningssituation, där ni två var mot henne. Lite som nu när du lägger ut detta, du göra ju inte detta för du gillar henne, du vill bara skämma ut henne

  1. Har du glömt att Kissie höll på och hotade BB och Tyra ett flertal gånger innan programmet? Har du glömt att Kissie skrev skit om BB i stort sett varje vecka i sin blogg på den tiden? Ja inte bara om BB utan om de flesta…
   Sen lades inte programmet ner, Tyra fortsatte en säsong till men Bella hoppade av eftersom hon hade fullt upp med andra projekt

  2. Alexandra/Kissie är när klippet spelas in över 18 år-myndig(jag de är svårt att tro med de är sant!) Att man då får stå till svars för olika typer av hot och kränkningar är inget konstigt. Hon valde att medverka, hon valde sin attityd. Tyra var lite ”taggig” ja! Och hade Isabella kört på i samma ton hade de lätt uppstått något som kunde lika två mot en. Men på något sätt, fråga mig inte hur, lyckas Isabella hålla sig lugn och cool trotts pik efter pik…. Inga påhopp eller höjdröst från hennes sida.

   Ha en trevlig kväll 🙂

  3. En mobbningssituation?
   Alexandra har kallat Isabella för gris, tjock, retat henne för hennes akne och sagt att hon ska slå till henne på käften. Jag hörde ingenting av liknande från Isabellas sida. Ändå är det Alexandra som är offret, enligt dig? Isabella och Tyra skall bara finna sig i att bli systematiskt kränkta? Alexandra var över 18 år vid detta tillfället och bör kunna ställas till svars för sina handlingar. Hon var medveten om vad showen innebar och valde själv att närvara, det var ingen som lurade in henne i situationen.

   Anser DU det är acceptabelt att en person uttalar sig på sättet som hon gjorde i videon i början? Hade du tyckt det var okej om någon sagt detta till en tjej på en skolgård, att dem ska slå till henne på käften? Anser DU att det är något vi skall förmedla vidare till barn och ungdomar, att mobbning ska förbises?

   Personer har tagit livet av sig, och ändå förminskas nätmobbning idag. Absurt.

 7. Sedan när är detta klipp underhållande? Tycker mest det är direkt olustig. Du har t.o.m sagt tidigare att du tyckte att denna intervju var obehaglig att göra, vad har förändrats?

 8. Men Gud! Haha 🙂 Kissie ser verkligen ut som en helt annan människa på det här klippet! Men du verkar jätte snäll, gullig & naturlig & Tyra med såklart 🙂 Kissie verkar verkligen inte bekväm i den där stolen, blir nästan yr av att se hur hon snurrar runt

  Love från SoHo

 9. Herregud asså! Som hon höll på! Jag läser både din och hennes blogg och så är hon inte nu i bloggen allafall. Tur att man växer upp någon gång! Detta var ju helt sjukt!! När ska du ha din lille bebis förresten? Var inte de snart? 🙂

   1. Haha ja eller hur! Och hon ska bli mamma inom en månad. Bra förebild där! Detta var mer en hämndaktion för att kissie lade upp en artikel häromdagen, om att bellas ring är ett plagiat.

 10. Jobbigt att se det där klippet. Hon är så osäker på sig själv och vet att hon varit elak. Om jag hade varit programledare hade jag blivit förbannad och inte kunnat vara professionell.

 11. Jag tycker att den enda som egentligen kunde hålla intervjun på ett professionellt plan var Bella. Uppenbarligen så är Kissie inte en favorit men hon lyckas ändå hålla tungan i mun och visa upp intellekt i jämförelse med de andra två.

 12. Bra intervju gjord av dig Bella! Höll dig till sakfrågan, alltså anledningen till Kissies inbjudan, utan att visa känslor för vad hon sagt om dig! Professionellt gjort! Snyggt!

   1. Aa, riktigt bra av dig !
    Men fyfan vad hemskt kissie betedde sig… Hon har inte alls mognat och blev inte alls trakasserad! Den ”obehagliga känslan” är helt och hållet hennes fel och hon borde skämmas för att trycka ner er på det viset! Kissie är fruktansvärt okänslig och självisk.
    Isabella och Tyra ska inte alls känna någon skam för avsnittet eller för att Bella lade upp klippet nu… Kissie är den som borde skämmas

 13. Kul att du la ut videon som en liten pik efter den bilden hon la ut på dig fastän det tillhörde artikeln om ditt plagiat 😉

  1. Hur mycket pengar tjänar man på att ha ett youtube klipp på nätet som folk klickar på?

   Någon som vet det?
   Vore tacksam för svar?
   Läst att man får betalt för antal klick om man har fler än 1000 följare?

    1. Ja. Ok. 5 dollar för varje 1000 person som klickar på min video? Läste någon gång att Kissie fick ut 70 000 kr på någon film som legat på youtube. Stämmer det?

     Men jag måste först få ihop 1000 personer som liksom följer mig.

     Så om jag har 70 000 klick så får jag 5 dollar gånger 70 ?
     Eller uppfattade jag det helt fel?

 14. Nu menar jag inte att den ena personen är bättre än den andra, alla var faktiskt lika.. Omogna(?) och ”dryga”?i detta klipp.
  Har man en gäst ska man väl se till att den känner sig bekväm. Jag är inte den som komenterar elakt men detta va faktiskt över gränsen. Både du och Tyra skönk faktiskt i detta avseendet. Du lät ändå snäll men din underton (rätt ord är?) var elak.
  Onödigt klipp helt enkelt. Förövrigt tycker jag om dig! 🙂

 15. man märker direkt att du är ett proffs med något innanför pannbenet! Kissie är fruktansvärd, mår dåligt när jag tänker på alla unga som snappar åt sig det hon säger/gör. Fortsätt som du gör Bella!!

 16. Usch, tycker den här videon är så jobbig att se. Tyckte jag även när den kom ut och jag var yngre. Är inget Kissiefan eller Blondinbellafan heller, men jag gillar inte att se en tjej bli attackerad på det sättet i ett möte med andra människor. Snacka om att verkligen satsa(!!!!) på att trycka ned henne och få henne att känna sig ovälkommen.

  Så oprofsigt. Vad hon än har skrivit för att provocera tycker jag inte det gör det där beteendet rättvist. Jag skulle rentav lida (!) av samvetsspöken om jag var en av dig och Tyra och såg det här i efterhand. Inte lägga ut det igen. :/

 17. vad vill du säga med detta?
  varför väljer du att provocera? jag menar fokusera på dig och din familj och kommande bebisen istället för att provocera vara omogen och betee dig som en 14åring.

 18. Tycker denna show som ni hade var väldigt oproffesionell, iaf av att ha sett detta avsnitt. Tycker Kissie svarade ganska bra på era ”frågor”. Ni försökte ju bara sätta dit henne och det var uppenbart att hon förstod det. Varför lägger du ens upp detta klipp? Go Kissie, hoppas hon får fler tittare/läsare nu tack vare dig. Hon är dubbelt så intressant som dig. Du provocerar ju minst lika mkt som hon gör. För att få fler läsare. Hoppas folk fattar detta nu….

  1. Vad är det för fel på att ifrågasätta och gå på en mobbare!? Hårt mot hårt. Kissies ”karaktär” är så fruktansvärt vidrig! Och att folk läser hennes blogg är skrämmande. Karma is a bitch kissie.

 19. Haha, gud så pinsamt och obekvämt det där kändes! Jag tycker att du, Bella, är professionell och hanterar det bra men det kändes som att Tyra blev provocerad och irriterad på kissie. Men självklart hamnar hon i försvarsställning när ni börjar med att visa det där klippet. Dock så beter hon ju sig värre än en 13-åring 😀

 20. Alltså, återigen visar Isabella hur professionell du är i alla lägen! Förstår om du innerst inne ville hoppa på Kissie som Tyra gör, men du lyckas ändå ställa professionella frågor. Du Fantastiska Människa! Jag har följt din blogg i många år och jag kommer fortsätta med det. Jag hoppas på en bebis snart även för min del, så nu inspirerar du mig på ett nytt plan! I början var jag en ung tjej som tyckte du hade fina kläder, men nu är jag egen företagare och gift. Finns ingen blogg som passat mig så bra i så många år, Jag vill bara säga Tack för det!

 21. Varför är du så elak mot andra? 🙁 alla förstår ju att du vill få henne att må dåligt, förstår inte hur sånna som du kan agera sådär…

 22. håller med, det var obehagligt… och jag tycker verkligen att du Bella skötte dig mycket bättre, hade bättre aproach och attityd, mer vändlig och objektiv. men jag minns spänningen på liven 😛

 23. gud jag satt och skämdes för henne under hela klippet. Tack gode gud att hon har ändrat sig nu! Tycker ni två skötte er bra dock 🙂

 24. Hejsan! Beundrar verkligen dig Bella i dina frågor och att du inte blev uppkäftig eller gick på Kissie! De visar att du är mogen vilket hon absolut inte är!

  Du har en super bra & fin blogg! Läser den varje dag & jag önskar dig & Odd all lycka när er fina prins kommer!

 25. Finns bara en sak att säga om klippet: Obekvämt.
  Men roligt att se att Kissies framtidsplaner om att sluta med sin ”roll” har slagit in (åtminstone till stor del). Följer hennes blogg (samt din och Tyras) och jag upplever inte att den handlar om personliga påhopp längre, vilket jag tycker är bra. Jag har dock inte lyssnat på hennes och Peters pod, men har hört att de har sagt en del elaka saker där.. Och både du och Tyra verkar ju fortfarande ta illa upp av saker hon sagt/säger om er, så jag antar att det hela inte är bortblåst.
  Måste i alla fall säga att du var den som var mest professionell i klippet! Ser fram emot att läsa om ditt nya liv som mamma 🙂

 26. Nödvändigt? Vilken mogen mor din son kommer få!
  Vuxenmobbig och inte alls kul att titta på, 2 mot 1 fegt!
  Lägg din fokus på nuet…
  Du har gjort bort dig! Kan de va för Kissie hade läst på en skvallerblogg att din ring är en kopia!?
  Fjant!

 27. Herregud, och du ska snart bli mamma? Väldigt moget att trycka ner en annan bloggare som ändrat sig något kopiöst sen den videon sändes..

 28. Detta var lite över gränsen Bella. Asså jag försvarar inte Alexandra. Jag vet att hon la ut den bilden på dig men du är ju inte sån här, iaf inte vad du har visat oss. Kan du inte fortsätta vara den Goa Bella?!

 29. När du ligger hemma och är sjuk och är mammaledig är det dags att börja provocera för att få lite turbulens i kommentarsfältet?

 30. Hon är hur jävla nervös som helst, snurrar på stolen och svamlar som bara den.

  Jag gillar inte Kissie, men det är ändå riktigt elakt att lägga upp klippet.

 31. Du förespråkar inte mobbning och utfrysning. Kissie har hängt ut många människor på sin blogg, vilket är helt oaccetabelt! Dock gör du ju nu samma sak. Du hänger ju ut henne på samma sätt. Synd att du visar en dubbelmoral. Att det är okej att hänga ut någon som har (och hänger) ut människor. Du blir ju då lika elak själv, eller hur?

  Har sett videon förr. Ja, den är osmaklig. Dock var det ju det förflutna.

 32. Nej Bella! Jag har följt din blogg länge nu och blir riktigt besviken. Varför lägga upp videos om stackars Kissie idag som hände för länge sedan! Gjort är gjort och du kan absolut inte ändra på det genom att provocera henne med en gammal video! Det där med att hennes läsare har minskat är väl inte ditt problem! Låt henne sköta sin blogg och sina läsare, medans du sköter din blogg och dina läsare! Jag är riktigt besviken på dig och din blogg, men med ett enda inlägg inser man verkligen hur svårt du har att gå vidare! Trodde du va en trevlig och mogen tjej… Men som sagt! Riktigt besviken! Mogna!

  1. MYCKET bra skrivet, tyvärr för blinda ögon med tanke på alla hyllningar här. Bella har sin trogna (köpstarka) skara i vått och torrt.

 33. Varför lägger du upp detta nu?? , dina gamla takter sitter i ser jag. Fokusera på att bli mamma istället. Mest pinsamt av alla är de läsare som skrattar åt detta, näthatets fula ansikte lyser för fullt. Jag är helt ointresserad av Kissie men vad fasiken gör det för nytta att uppvigla till hån och spydigheter?? Vem vet, lille Gillis (din son) kanske själv blir en ny ”Kissie” om 17 år.

 34. Jag minns det här klippet så väl, så kul att du la upp det igen! Jag FÖRSTÅR inte hur människor kan försvara ”Kissie” efter all mobbning hon har hållit på med, hon får väl skylla sig själv och stå för hennes actions när hon kommer till en intervju av människan hon har mobbat. Tycker inte alls att Bella eller Tyra ska ha dåligt samvete. Ni skötte det bra!
  Lycka till med bebisen och familjelivet Bella!! 🙂

 35. Läste Kissies blogg tidigare idag och hade sett henne länka till en artikel om att Blondinbellas ring/skor skulle vara plagiat. Tror detta är Bellas sätt att ”ge tillbaka” på. Det är flera år sedan detta spelades in, och som många andra säger är det direkt obehagligt att titta på, jag förstår inte varför Bella väljer att bubbla upp detta till ytan igen.

 36. Än en gång visar du hur falsk du är. Efter att gästat er så skrev du att du ångrade dig, att ni bemötte henne taskigt. Du var alltså inte seriös med det inlägget? Fyfan för dig!!!!

 37. Gud vad bra ni hanterade den intervjun! Det måste varit svårt att bemöta Kissies och hennes låga nivå när ni båda är så otroligt starka och fina människor. Skulle inte kunnat sova om natten om jag hade varit Kissie. Skräckinjagande.

 38. Tyvärr Bella där sjönk du rejält. Kissie skriver till o med i sitt inlägg att man inte alltid ska tro på det man läser. Inga personliga påhopp mao i sin blogg. Att du lägger ut det här igen visar på en omogenhet som jag inte förväntade mig från dig. Som att starta ännu ett bloggkrig som inte existerar. Du har skrivit om näthat tidigare och nu gör du likadant. Oavsett hur kissie beter sig eller säger borde du inte reagera med att ge igen. ”Vänd andra kinden till…”det visar på mer värdighet. Tråkigt tycker jag!

 39. Hahah, riktigt underhållande klipp! Alexandra skämmer verkligen ut sig 🙂 men måste också säga att du är otroligt vacker Bella! Wow kan man bara säga, då & nu 🙂

 40. Du ska bli Mamma om några veckor..? Detta är BARA för att vara elak, så löjligt.. Att du måste påpeka att hennes siffror sjunkit också. Herregud. Är du verkligen en så bitter människa? Du är ju lika patetisk som Kissie!

 41. Åh fytusan vad skönt att se att du ger tillbaka lite!! Så trött på att hon tar upp ditt namn i sin blogg titt som tätt för att jämnföra utseendet eller kränka dig, kissies pratar/pratade mycket om avundsjuka förut samtidigt som hon nog är den värsta av alla. Hon blir otroligt provocerad av din framgång.

 42. Tror att någon blev provocerad då Kissie la upp en osmickrande närbild då du har dubbelhaka?? 🙂 Man ska inte bråka med en gravid kvinna !

 43. Jag finner inget underhållande med det där klippet. Snarare obehagligt att se det igen. Ganska barnsligt att ta upp det igen nu när du verkar mognare. Sjunk inte till hennes nivå bara för att hon publicerade en osmickrande bild på dig.

  Du, Bella skötte det hela mera professionellt dock, Kissie var otroligt nervös och det syntes hur arg Tyra var. Själv skulle jag aldrig ha klarat av en sådan situation, jag skulle ha blivit så provocerad och arg av Kissies attityd…

  Lite besviken på dig Bella!

 44. Oj vad tråkigt att du ska lägga ut en sån här video som en pik mot Kissie (för det måste väl vara det du gör?). Tycker absolut du verkar vara världens härligaste tjej, läser din blogg dagligen, fruktansvärt konstigt att se ett sånt här omoget inlägg… men alla kan vi slänga ur oss saker ibland, hoppas det är ursäkten!

 45. Jag tycker du skjuter dig själv i foten med att hela tiden försöka porträttera Kissie som den onda i bloggvärlden och du den goda. För det är inte så längre, hon har mognat på ett sätt som du inte har gjort, istället står du och stampar på samma ställe. Showen ni hade var ju mobbning, vissa av era frågor och påhopp, ni var sällan professionella.

 46. Hon verkar sjukt nervös hon Kissie.
  Men det jag tyckte var tråkigt var att du inte var med på det där ståupp-komik. Såg sjukt mycket framemot det när showen gick.
  Lycka till med bebisen och allt som komma skall! KRAM

 47. Usch, starkt av Kissie och klara av o sitta kvar där o svara på frågorna.
  Bella du ska alltid vara störst bäst och vackrast.

  1. Ja, tycker ärligt talat att den enda som inte gjorde bort sig i klippet var just Kissie. JA, jag är ärlig. De andra två famstår bara som två blåsta Stockholmsbruttor, Kissie kör ju sin grej och vet precis vem hon är eller inte är. Kissie hade KOLL på sitt – nervös, packad, obekväm i situationen, kanske, men hon var ju grym. Hon blev plötsligt min idol, och jag har aldrig ens varit in på hennes blogg.

   Bella försöker spela obrydd och gullig men som nån sa så skiner en elak underton igenom i de flesta kommentarerna. Och Tyra, haha, stackarn- jag vet inte vem hon är, men wow, där är en tjej som känner sig hotad när hon inte lyckas ”komma åt” Kissie. Trots att hon försöker och försöker och försöker. 🙂 Underhållande.

   Kissie skötte sig bra.

 48. Jag inspireras av och ser upp till dig väldigt mycket, blir ofta motiverad genom att bara gå in på din blogg. Men det här var lågt… Alexandra har inte betett sig moget, men du gör tyvärr samma sak. I klippet beter du dig professionellt (dock har du en elak underton, som någon redan kommenterat), men jag förstår inte meningen med att skriva detta inlägg enbart för att… Ja, vad vill du få ut av det? Förstår inte meningen med inlägget. För att visa vilken hemsk människa hon är? Jag trodde du hade lite mer integritet och kunde strunta i att ge tillbaka. Du uppför dig lika omoget som hon gjorde för längesen, tyvärr. Så extremt synd, blir lite ledsen då jag faktiskt gått runt och tänkt mig dig som ”den moderna kvinnan” och en enorm förebild, men jag vill inte lära mig detta provocerande av dig, det är mobbning. Synd!

  1. Jag uppfattar också den elaka undertonen faktiskt. OM man läser mellan raderna så HÖR man att ni är rätt elaka mot henne. Ni är ute efter att på något sätt sätta dit henne.
   Jag uppfattar att Kissie faktiskt klarar av att bemöta er på rätt sätt. Nämligen att inte alls ge er de svaren ni vill ha.

 49. Men herregud, väx upp Isabella och visa att du är mer mogen än så här. Har aldrig kommenterat tidigare men nu kunde jag inte låta bli. Detta var bara pinsamt!

 50. Äh, jag tycker inte att det är nå fel att Bella lägger upp detta klipp igen. Hon lägger ju andra grejer ”från förr” så varför inte detta också? Dessutom vet inte vi läsare vad som pågår i respektive verkliga liv så sluta att döma ut Bellas handlingar, som hon dessutom gör i sin egen blogg.

 51. Både din och kissies blogg skulle vara mycket roligare och mognare att läsa om ni slutade med små påhopp, mycket omoget av båda.

 52. Det var en konstig intervju, ni tar ju bara upp negativa saker om Kissie. Inte konstigt att hon inte ville ställa upp på ert förhör. Jag har precis börjat följa din blogg lite då och då för du har startat företag, du håller föreläsningar osv. Är det för att du är med barn och hormonerna som gör att du gör sådana här ogenomtänkta saker? Numera finns det en lag som förbjuder nätmobbing och näthat. Detta inlägg och videon du lagt ut kanske vore något för polisen att titta på?

 53. Och du var tvungen att skriva med att hennes ”siffror” sjunkt? Va vill du få ut utav de? Du blir mamma vilken dag som helst. Kanske ska lägga det där man att ”skriva/hänga ut” ut andra bloggare åt sidan och fokusera på ditt istället. Eller jade du kanske brist på att skriva något att du va tvungen att skriva om Kissie? Va gör henne så intressan? 🙂

 54. Riktigt tråkigt att läsa ett sånt här inlägg av dig Isabella. Annars inspireras jag mycket av dig och tycker du verkar vara en klok och mogen tjej. Men det kändes väldigt onödigt att skriva om Kisses statistik. Det känns väldigt mycket lägre nivå än vad du brukar ha. Det känns bara onödigt och omoget med detta inlägg. Jättetrist :/

 55. Kopplar direkt detta till föreläsningen jag såg med dig där du berättade hur du jobbar strategiskt med bloggen. Dagens provocerade inlägg, check! Och som du sa då: folk blir provocerade och kommenterar argt direkt – precis som du vill 🙂 intressant med bloggen som ett strategiskt verktyg. Kör hårt Bella! 🙂

 56. Mår dåligt när jag ser hur kissie/Alexandra betedde sig. Man såg ju väldigt tydligt hur osäker hon var i sig själv bla att hon bar tvungen att dricka innan, ha med en massa vänner dit, svara snutigt utan att det kändes äkta och att hon höll handen för magen hela tiden. Och när hon sa saker som skulle vara med attityd fanns det liksom en tveksamhet i rösten. Usch. Jag tycker dock Bella gjorde en bra intervju, inget påhopp eller liknande och gav faktiskt kissie en chans att svara på frågorna och blev inte provocerad av hennes svar. Bra Bella! 🙂

 57. Älskar kissie ! Tycker hon har rätt att försvara sig när ni sitter och hoppar på henne. Och om du tycker hon gör något dåligt genom att hänga ut dig och vara taskig är du exakt likadan nu

 58. Varför skriver du att nu har hennes siffror sjunkit rejält? Jag är inget stort fan av Kissie och har gillat din blogg mer, men det där tycker jag var väldigt omoget av dig att skriva, jag förväntade mig det verkligen inte från dig… Jag gillar att läsa din blogg för att den för det mesta är dramafri och du provocerar inte längre. Men nu skapar du onödig drama…

 59. Det äcklar mig att se hur många som hyllar denna nätmobbning här, Bella är inte ett dugg bättre än Kusse, enda skillnaden är att lindar in det i finare ord. Mobbning är avskyvärt i ALLA dess former!!!

 60. Vet inte, tycker du beter dig väldigt barnsligt, sjukt oprofessionellt att lägga upp klippet, känns lite som hämnd.. Du säger att du skiter i vad andra skriver och gör, att dem inte påverkar dig.. tydligen gör dem det?

 61. Jag fattar inte HUR folk kan sitta och försvara Kissie!? Så som hon hållt på i alla år, och fortf gör ibland? Håller med om att det var lite lågt av Bella att ge igen på samma sätt, men hon är ju för sjutton inte mer än människa! Och jämfört med hur Kissie har pikat Bella så är detta ganska harmlöst!

  Som många redan skrivit, Kissie är vuxen och får därmed tåla att stå för sina handlingar!

  1. Dags att gå tillbaka till skolbänken och plugga på läsförståelsen.

   1: läsarna är emot ALL mobbning, inklusive den Bella nu gör med att dra upp detta gamla klipp.
   2: Kissie är en bloggfigur, lika fejkad i elakheter som bloggfiguren Blondinbella är i godhet. De är lika fejkade båda två men på helt olika sätt, Kisdie hoppar på enskilda personer i hårda ord medan Bella hoppar på grupper i samhället med nedlåtande ton och fördomsfulla åsikter.

   Man ska inte kasta sten i glashus som bloggare….

 62. Jag kommenterar sällan bloggar men nu känner jag mig tvungen. Det ända jag blir provocerad av här är kommentarerna! Kan ni allvarligt mena att Isabella skötte intervjun dåligt? ”Försökte sätta dit Kissie”. Kissie har flera gånger hängt ut Isabella och kallat henne gris, tjock osv. Här sitter Isabella och beter sig moget och Kissie är så otrevlig att man bara sitter och gapar. Tänk att det var ni själva som blivit uthängda på det sättet som Isabella blivit av Alexandra och sitta face to face med personen och inte ens då kan personen agera som en normal människa. Kissie har skaffat sig en inkomst som hon kan leva på genom att göra folk upprörda och såra människor, hon har satt sig i den sitsen själv, dessutom kommit undan med det mesta. Att Isabella ger något liten pik tillbaka är på tiden. Ingen ska behöva sitta tyst och ta hur mycket skit som helst.

 63. Hej blondinbella , dem visade bild på dig och sa att har ADHD i barnkanalen igår, såg detta då min dotter kollade på barnkanalen.
  dem hade en avsnitt som handla om ADHD och skulle förklara om det osv.det var för övrigt ett väldigt bra och lärorikt avsnitt.
  Bara undrar om detta stämmer MVH/Moa

 64. Hej Bella!
  Gillar verkligen din blogg, du är en av få bloggare som faktiskt sprider POSITIV energi kring dig. Brukar vanligtvis bli glad av att gå in och läsa dina positiva och peppande texter! Det är därför jag blir så besviken när jag ser det här. Tidigare har du i nästan alla fall bemött näthatet (som ofta kommer från Kissie) väldigt sakligt och konkret, vilket du ska ha stort cred för. Dock känns det som att det enda syftet med att visa denna video är att förnedra Kissie, och därmed sjunker du plötsligt till hennes nivå. Du sköt just dig själv i foten, BIG TIME. Tråkigt med en sådan dubbelmoral. Genom att lägga upp denna videon är det ju du som är nätmobbaren.
  Min fråga till dig (som du gärna får ta upp): Hur anser du att detta inlägget MINSKAR näthatet?
  Jag har full förståelse för att du vill försvara dig, men gör det då genom ett konkret ”svar på tal”. Inte genom att lägga upp förnedrande videos på en annan människa.

 65. Anledningen att du gått om henne besöksmässigt är väl pga hon inte gift sig, är gravid eller plagierar ringar/andra produkter. Om ett par månader har nog stormen runt dig minskat igen, och då ligger du efter henne på topplistan.

 66. vad va vitsen? känner svagt magont när man ser den, pga hur stämmingen är där. alla tre är väldigt omogna och elaka, fast på olika sätt. bella har lyckats grotta in det i att vara snäll o mjuk i pratandet men det känns fortfarande som 2 mot 1 situation. kissie är vidrig mot folk och borde inte komma undan med att hon beter sig som hon gör, men det där va helt fel taktik.

 67. Hahah jag brukar verkligen inte kommentera bloggar men jag var bara tvungen nu… HERREGUD VAD FUL,arrogant OCH OSÄKER KISSIE ÄR! Hon är ju fyfan ett skämt

 68. Bella,
  Tycker att du är så gullig. Önskar dig och Odd all lycka framöver och med lilla bebisen. Hoppas förlossningen går bra.
  Tack för att du delar med dig så mycket av ditt liv.
  Kram

 69. Det blöder ur ögonen och öronen. Otroligt tråkigt att bete sig och vara så extremt otrevlig. Det är ett häst jobb Bella gör för att få ett samtal med henne var på hon bara är otrevlig. Beundrar Bella att hon är så pass professionell. ”Jag vill inte träffa dig på fritiden” Kom igen

 70. När jag såg att du hade lagt upp detta klipp så var det första jag tänkte ”hon är sur för bilden på henne och ringen”.. men jag trodde du var en stolt och stark blivande mamma som inte skulle komma med en omogen ”oskyldig” pik tillbaka. Löjligt.

 71. Jag gillar inte Kissie. Men det är aningen småaktigt av Blondinbella att lägga ut den här videon tycker jag. Den bakomliggande tanken (att förminska och förlöjliga Kissie) lyser igenom ganska starkt. Barnsligt, i mina ögon.

 72. Så grymt onödigt inlägg, trodde inte du höll på med nätmobbning. Detta är ju bara elakt. Man märker att du bara är 23, förhoppningsvis mognar du någon gång. Fokusera på att bli mamma i stället för att hålla på med mobbning. //Besviken läsare

 73. Fattar inte varför ni inte satte hårdare mot henne när ni hade chansen, där rullar ni ju bara in saker i ”fina” ord, försöker spela bättre. Du har ju också varit provocerande en gång i tiden och jag skulle tro att du fortfarande är iom detta klippet. Så jag vet inte, även om man inte ska gå för långt, så är ni av samma skrot o korn om inte, så har ni iaf varit.

 74. FY vad ledsen jag blir av att se att du har mage nog till att lägga upp detta videoklipp. Absolut att hon varit elak emot dig, och många andra, haft en dålig attityd osv. men visar du dig verkligen bättre genom att agera såhär? Svar nej! Istället sjunker du till hennes nivå och gör det väldigt svårt att visa empati för dig.

  Hoppas denna provocering var på grund av att dina gravidhormoner spelade ett spratt och att du vaknar upp och inser hur fel det är – och därmed tar bort det här klippet. Du förnedrar en annan människa, och du vet ju själv hur det känns.

  Ni båda är fina människor egentligen, visa upp det istället.

   1. jag håller helt med! många människor är taskiga, men att försöka hämnas eller lägga upp ett sånt här videoklipp och dessutom skriva ”väldigt underhållande” är lika lågt som att hon var taskig mot dig förut. Kan verkligen tänka mig hur du sitter där hemma o skrattar åt det här. Det var väl dessutom flera år sedan hon var taskig?

    Jag fick iaf en klump i magen av att se det här. Man ser verkligen att du skrattar o är glad över att hon är med i showen så att du o tyra kan trycka ner henne. Du säger själv i videon ”hur har du mage att vara så elak?” men du är ju själv det.

    Riktigt lågt att lägga ut den här videon, tyckte sjukt synd om kissie. Visst har hon själv varit elak och jag tycker inte om hennes blogg alls, men jag skulle aldrig försöka trycka ner henne för det. Hon kanske inte förstår bättre? är det schysst att göra såhär mot henne då…?

    1. Jag tycker videon är underhållande då man verkligen ser hur mycket Kissie provocerar men även hur mycket hon har ändrat på sig och vuxit upp nu, precis som hon säger i videon så har hon ju ändrat sitt varumärke ”Kissie”. Jag ser inget fel alls med att Bella har lagt upp detta, på vilket sätt är detta negativt mot Kissie?

    2. Det kan ju vara svårt att förlåta någon som sagt otrevliga saker till en. Ibland kommer ilskan/irritationen fram och då kan man bli sugen på att ge tillbaka. Antagligen gör det inte saken bättre, men det kan vara svårt att låta bli. Kanske både Isabella och Alexandra tycker det är roligt att pika varandra och inte längre tar det så hårt. Men det kan bara de själva veta. Det är ett obehagligt klipp att se på, i alla fall jag skäms av att se det, det är så känsloladdat, fyllt av självförsvar och maktkamp. Det är ett lärorikt klipp om människors beteende, om man vet lite av bakgrunden till det.

     1. MEN Herreguuud , tjut mera då! Har någon gjort dig något, får man göra det tillbaks! Payback is a bitch! Braaa där Bella! Skit i alla svennebanner som tror dom kan. Alla har rätt att ge igen 😀 kram

  1. Det skulle Kissie tänkt på när hon betedde sig som hon gjorde, speciellt över saker man säger i tv/på nätet 🙂 Det som kommer upp kommer tyvärr aldrig att försvinna. Och du märker ju själv att Kissie tänkte väl inte så långsiktigt vad detta beteende kommer orsaka henne, men det var ju hennes val. Det får hon ju stå för idag också. Och imorgon och framöver.

   Så allt rätt i världen för dig att lägga upp detta Bella!

  2. Blondinbella lägger upp detta för att hon tror att hon är bättre. Faktum är att Kissie var grymt osäker här. Kolla på henne idag. Vem ser bäst ut? Vem skriver mest öppet? Vem Bryr sig om sina läsare?
   Blondinbella döljer allt dåligt i hennes liv för att spela perfekt och hon söker respekt och vill bli väärldens bästa förebild (fast hon är tvärtom). Dessutom så är att ”hon” (lovar att hon betalar någon annan för att göra jobbet och att det sedan bara står hennes namn) släpper kopior.

   1. Vill bara säga att Isabella är en fantastik förebild, jag är en tjej på bara 10 år och jag läser hennes blogg.
    Jag blir lika glad varje gång jag kikar in! Jag vill bli som Isabella när jag blir stor!

  3. Kissie pratar skit om Bella typ varje vecka och ändå så blir det ett ”sånt liv” när Bella gör en sån här liten grej, som alla har redan sett för längesen. Var är reaktionerna mot Kissie för hennes Pod del 6? Lyssna efter 11:30, speciellt vad hon säger på 11:53… och så hänger ni på er en sån här liten grej som Bella gör!

  4. Jag håller med. Själv upplever jag det hela ganska omoget och oseriöst över lag. Väldigt dålig stil att bjuda in en gäst och sedan sitta två personer och iprincip håna gästen och bråka. Känns ärligt talat som att det är Alexandra som har växt mest sedan detta filmades iallafall.

 75. Jag förstår att du inte gillar Alexandra/kissie men det jag tycker är konstigt är att Katrin Zytomierska var gäst hos er men då var ni väldigt trevliga mot just henne, varför hade ni inte samma bemötande mot henne? Hon har ju skrivit en massa elaka saker om dig och även påstått en massa saker i radio där hon har pratat illa om dig. Varför konfronterades inte hon? Det var lite hyckleri faktiskt, känns som att ni inte hade vågat gå på Katrin på samma sätt som ni gjorde emot Kissie och det är fegt

 76. Va fan låt dom få kriga lite så får vi mer underhållning!! Lägg ner allt helylle snack för fasen, alla har vi gjort/gör onödiga eller dumma saker men det här var väl inte alls farligt? Och Bella har väl all rätt att ge tillbaka kaka!! Bara för de blir man inte en dålig morsa, tänk längre nångång jävla amatörer! Även vuxna kan hacka på varandra eller tycka illa om vissa människor men det betyder väl inte att de stödjer mobbning eller är dåliga föräldrar? Se något debatt program så får ni nått att kritisera på riktigt, vuxna människor som gör narr av varann, JA det finns, för alla är vi olika och har olika åsikter.

 77. Vet inte vad jag ska skriva… Är helt paff! Du ska bli mamma nu men beter dig som en tonåring genom att lägga ut denna video. Visa att du är större än så och gå vidare. Mår lite illa… Det var lågt av dig.

  1. ja, herregud, hade glömt bort att hon ska bli mamma! det kan man verkligen inte tro när hon lägger upp sånt här klipp, otroligt omoget.

 78. Asså ni tre å alla andra mode/ytliga bloggar. Skaffa er ett riktigt jobb! Att ni har byggt hela er karriär på sånt här är helt ofattbart. Att ni lyckats är också helt fucked up. Min tro på mänskligheten börjar tryta…

  1. Men du är så pinsam. Att du inte hängt med i utvecklingen märks ju hur tydligt som helst. Det går att tjäna pengar på det mesta så varför inte göra det på en blogg om man kan?

  2. Åhhh, jag tycker det är så roligt när folk skriver såna här kommentarer i bloggar. Om ni inte tycker att det är ett ”riktigt sätt att tjäna pengar på”, LÄS INTE DÅ.
   Jag tycker det är fantastiskt att man kan tjäna pengar på det här sättet och önskar att jag hade behållit och kämpat med min egen blogg back in the day…

   1. Vad är ett ”Riktigt” jobb för något?
    Att gräva en grop eller sitta i kassan på ica? Vem är du att bestämma vad ett ”riktigt” jobb är?

    Att kunna skapa sitt egna jobb är ju fantastiskt.

 79. Läser bara en bråkdel av kommentarerna och blir chockad över att folk tar Kissies parti!!!

  Jämför det med mobbing i en verklig miljö t ex skola, där en person trakasserar andra med kvädningsord, hot om våld och dyl. Tycker ni att det är helt fel att konfrontera denna då? Att det blir stackars personen om nån säger ifrån?

  Vilken skrämmande värld…

  Tycker klippet är hemskt eftersom man ser hur OTROLIGT osäker och rädd Kissie är. Du framförallt men även Tyra gjorde ett väldigt bra jobb.

  1. Konfrontera något som hände för några år sedan? Hade det hänt för några dagar sedan, FINE. Men det är så onödigt att kasta ut det här nu för att bland annat skriva att Kissies läsarantal sjunkit.

   Vad är baktanken? Och jag tycker att det är fjantigt och onödigt att ta upp något som hände för såpass länge sedan. Ska alla börja ta upp och skriva om sådant som Bella skrev om för 3 år sedan? för att man måste konfrontera sådant?! Hon har också provocerat och skrivit elakt om folk. Nej, sådant lägger man åt sidan och koncentrerar sig på sådant som hänt åtminstone det här året.

   Gå vidare och ta upp sådant som händer NU istället för saker som sagts för flera herrans år sedan. Då kommer nog inte lika många reagera på att Bella är den som gjort fel.

  2. Håller med till hundra procent. Kan inte direkt säga att jag hängt med alls vad gäller ”bloggfajter” men om man jämför Kissies smaklösa infantila sätt med Bella och Tyras professionella och mogna, så kan jag inte mer tycka att Bella har all rätt i världen att lägga ut detta klipp. Hade själv inte sett det innan och vadå, det finns väl kvar för allmän beskådan ändå? Vem som helst kan ju få tag på det och Kissie har ju själv valt att medverka och även att offentligt förnedra och kränka massvis med andra människor som inte varit där och kunnat försvara sig, vilket Kissie kunde i klippet. Sen tycker jag absolut inte att Varken Bella eller Tyra på något sätt hoppade på Kissie. De var extremt proffsiga. En annan hade sett rött.

   1. Precis! Hon får lite skylla sig själv som betett sig såhär och inte kommit med en VUXEN URSÄKT! Istället fortsätter hon lägga upp ofördelaktiga bilder och pikar till Bella och Tyra. Så otroligt fel.

    Man bör alltid stå till svars för vad man gjort och be om ursäkt för sina dumheter om man har ånger för dem. Hade hon gjort det hade jag tyckt att det varit lite smått onödigt att lägga upp klippet, men hon har såvitt alla här vet har hon aldrig bett om ursäkt utan fortsätter bara taskig!

    Absolut inte dumt att lägga upp klippet, det är inte mer än rätt!!

  1. HAHAHA! Bella har skrivit 3 (den tredje med Pingis) grymma böcker, har ett eget bloggnätverk (!!) tagit fram egna skönhetsprodukter, smycken, samt exklusiva skor. Hon är även nygift, och ska bli mamma.. och har tagit sig så långt i livet, att hon inte ens behöver ta lån längre.. Vad har kisse som gör henne mognare känner jag lite spontant?? Visst det är bara materiella ting, men samtidigt ett stående bevis!!

 80. Men snacka om omogen människa! Jag blir helt paff!

  Att dessutom påstå att man inte ens har ett samvete. Antingen kommer hon ångra sig grovt i framtiden eller så kommer hon gå helt fel väg och råka väldigt illa ut.

  Jag skulle aldrig gå så långt i min blogg. :/

 81. Jag har läst ”blondinbellas” blogg sedan urminnestider! Blondinbella provocerade mycket själv i början genom att säga att äckliga människor jobbar på donken, hon kunde inte åka buss för att hon var rädd för att hamna bredvid svettiga feta människor och mycket mer.
  Efter några gick blondinbella ”in i väggen” hennes blogg blev ”hackad” och passande nog försvann hennes provocerande inlägg.. Sammanträffande ? Tror inte det.
  När blondinbella gjorde denna helomvändning och blev helylle då sjönk även hennes läsare .
  Precis som kissies läsare har sjunkit. Jag läser fortfarande kussies blogg efter hennes omvändning. Jag läser den för att jag tycker hon är ball som har gått från osund och spritfet till sund och smal, blondinbellas läser jag endast för att jag själv är gravid .
  Med detta vill jag säga att blondinbellas dubbelmoral är ibland så skrattretande , vet inte om det näms i det där klippet, men det finns en del där Tyra tar upp med blondinbella att hon själv har provocerat och blondinbellas svar är något i stil med ” nä inte på samma sätt ” Tyra säger då.. ” jo men det har du” blondinbella fortsätter med din förnekelse och man tänker precis som Tyra ” ehh okej? ”

  1. Ja fast det är ju skillnad på att säga att ”folk som jobbar på donken är äckliga” och att hoppa på och hänga ut EN ENSKILD INDIVID och säga att denne är ful/äcklig/tjock/finnig/har ful näsa osv som Kissie har gjort ett antal gånger mot Isabella. ”Kissie” får precis vad hon förtjänar. Är man med i leken får man leken tåla och det är inte synd om henne någonstans!

 82. Ja, och du var tvungen att bli på smällen för att lyckas öka dina läsarsiffror. Kissies läsare har minskat då hon inte är konstant elak och provocerar som förut. Det här säger mer om dig än om henne.

  1. Hoppas verkligen att du skojar! Tror du seriöst att hon skaffar barn för att få läsare? Människor alltså… blir så trött…

  2. Men är du helt normal funtad. Så OTROLIGT elak som Kissie har vart genom åren mot Bella så tycker jag att ett sådant här harmlöst lite roligt inlägg av Bella inte är så farligt, se hela perspektivet. Snarare du som sjunker när du tar Kissies ”parti”.

   Håller på dig Bella 🙂

 83. Även jag blir chockad att folk tar kissies parti!! Genom att lägga upp det här klippet så har du verkligen visat, ännu en gång, vem hon är och hur hon beter sig! Det är dags att folk öppnar ögonen nu! Det här kan absolut inte klassas som uthängning utan kissie har varit med på denna inspelning och varit fullt medmeten om vad hon sagt.!

  Heja bella!

 84. Otroligt barnsligt gjort av dig! Du ska vara gravid och snart mamma? Du är inte så jäkla mogen som du tror. Patetiskt!

  1. Man blir inte en dålig mamma bara för att man länkar en video som kissie ställde upp på, en video som spelades in för ett TV program… Blondinbella kommer vara världens bästa mamma. och hon är absolut inte omogen… Så MKT kissie ställt till för isabella… ge er nu!!

 85. Alltså hur kan ni klaga på att bella lägger ut klippet? Det är ju Kissie som själv valt att uppträda som hon gör. Hon borde ha tänkt steget längre än hon gjorde då. Det är ingen nyhet att saker som finns på internet kommer finnas för alltid. Rätt åt Kissie när hennes otroligt dryga attityd kommer tillbaka mot henne. Karma kallas det mina vänner.

 86. Kissie är sorlig! Min kusin hade henne som förebild och det gick åt skogen. Tacka vet jag dig som förebild Bella! Du inspirerar och hjälper mig att motiveras till att lyckas. Är sugen på livet och planerar att starta eget i framtiden 🙂 kram och tack

 87. Haha ååååå Bella! TACK!

  Och hon skreb ”detta är underhållande”, för att det faktiskt är det, och inte i kissie style: ÅÅÅH KOLLA HUR FET KISSIE VA OCH KOLLA HUR RÄDD HON ÄR FÖR MIG HAHAHA NU FÅR HON IGEN”.

 88. Oavsett vad Kissie har gjort så har hon gjort det för att hon är en osäker människa, troligtvis med väldigt dåligt självförtroende. Säkerligen vet hon vad som är rätt och fel men av någon anledning väljer hon att göra fel. Nästan helt uppenbart tack vare dålig självkänsla (som de flesta mobbare) men alla kommentarer om henne i kommentarsfältet här som skriver elakt om Kissie är ju precis likadana, det är också nätmobbning, man ger igen för att hon förtjänar det? Varför inte bara vara en större människa och inse att det är sorgligt att hon har så dåligt självförtroende men inte sjunka till samma nivå? Vet inte vad BB ville ha ut av att
  Lägga upp detta klipp, kanske visste hon att kissie skulle få skit i kommentarsfältet? Alla verkar ha glömt att BB också varit mobbare en gång i tiden, men henne är det ok att förlåta? Dubbelmoral.

 89. Jag förstår inte riktigt poängen med att lägga ut det här klippet nu? För att berätta att Kissies läsarantal har sjunkit? Varför är det här klippet relevant idag? Du har också varit en människa som nedvärderat andra till höger och vänster (dessutom kan jag tycka att du gör det fortfarande ibland).

  Förövrigt klarar jag inte av att se klippet. Jag tycker det är väldigt jobbigt att kolla på när någon gör bort sig och spelar något som de inte är.

 90. Tycker det är väldigt konstigt att du påstår att du är mer mogen o dessutom ska ha barn och beter dig på det här sättet. Usch! Vad skriver kissie om dig som är så hemskt? INGET! Snacka om att kasta sten i glashus.

  1. Har du ens hört Kissies podcast del 6?
   Där hon pratar om bella och vad hon skulle kunna ha för fetischer och hennes sexliv?
   Som om hon skulle vilja stoppa upp sedelbuntar i fittan osv, är det inte ett hemskt sätt att prata om något så förstår jag inte hur du resonerar.

   Bella har och kommer alltid vara så otroligt mycket bättre än Alexandra, vare sig alexandra är sig själv eller ”kissie”.

 91. Jag förstår verkligen inte hur folk kan kritisera dig för detta!?! Jag tycker att du skötte dig så himla proffsigt där inne. STOR KLAPP på axeln till dig Bella! Tycker det är helt rätt att du la upp den här videon för att visa annonsörer och övriga hur illa Kisse beter sig. Jag menar jag skulle verkligen skämmas om mitt varumärke cirkulerade i hennes blogg !

  Nej, helt rätt att lägga upp klippet! Inget snack om saken. Kram 🙂

  1. Jag håller helt med, är imponerad av vilket lugn och tålamod du visade inne i den studion, Isabella. Och det är helt rätt att konfrontera någon på det här sättet, ni säger ju inget taskigt utan ifrågasätter bara vad hon sagt och gjort 🙂

 92. Isabella!
  jag tycker du har gjort helt rätt. jag har själv blivit mobbad i skolan när jag var mindre och vet hur förjävligt det är att stå ut med. Bara för att du lägger ut denna videon betyder inte det att du är taskig eller omogen. Varför ska bara du och Tyra ta ALL skit ifrån kissie?! Ni gjorde en show, det gör definitivt inte kisse. Hon hittar på en massa skit och är ful i munnen, (ja hela hon) Kissie har ju tex lagt ut en stor länk ovanför sin header som säger något om din ring. Kissie har inte vuxit upp för fem jäkla öre! jag tycker det är förjävligt vilka påhopp människor gör mot dig nu efter denna video och före såklart.

  DETTA har inget att göra med att du är gravid. blir man automatiskt en dålig mamma för att visa att en människa betett sig illa genom att länka en video via en tv show?!! kom igen!! blondinbella är Sveriges största och framgångsrika bloggare…

 93. Hej Bella! Jag gillar både dig och kissie/Alexandra så jag tyckte det bara var kul att se hennes förändring från detta videoklipp. Det jag undrar är om kissie hade samma attityd mot er efter att kameran stängdes av?
  Krya på dig! Kram!

 94. Förstår inte varför alla blir så arga på att du skriver detta inlägg, herregud det är inte direkt så att klippet är privat eller så. Alexandra/Kissie måste stå för vad hon har sagt oxh gjort så vad spelar det för roll?:)

 95. Ja förstår inte varför folk reagerar på att du lägger upp detta videoklipp, ja förstår precis vad detta ska säga oss. Detta är kissi då och nu, bara att hon provocerar lite ‘finare’ idag. Det är numera ute att provocera, det var kul förr men nu vill man bara läsa om tjejer och killar som är ärliga och vanliga människor men samtidigt begåvad på sina egna vis. Kissie borde skaffa sig ett riktigt jobb för detta kommer inte gynna henne i framtiden, hon kommer sätta sig rejält i skiten som hon inte kommer kunna ta sig upp från!

 96. Jag blir rent ut sagt chockad! Har bara följt Bellas blogg sen jag fick veta att hon är gravid och det skiljer 4dgr mellan våra bf. Den har varit helt ok att läsa, men nu vet jag inte… Jag kunde inte se färdigt videoklippet ens för det var så otrevligt och rått! Från båda parter! Det har uppenbarligen redan hänt, men varför lägger man upp det på sin blogg nu? Jag tycker det skulle vara intressant att få veta vad Bella ville uppnå med detta. Jag försvarar inte denna Kissie heller, har ingen aning om vem hon är. Men jag ser varken underhållningen eller det intressanta som Bella verkar tycka att det är. Nej den här bloggen har blivit något annat än vad jag först såg det som, f.o.m nu är den borta från min lista.

 97. Så otroligt underhållande. Du är ju helt coollugn, Tyra typ kokar av ilska och Kissie är så nervös så hon kan inte sitta still!

 98. Väldigt omoget att lägga upp de här klippet, jag är inte för eller emot någon av er. Men detta va verkligen lågt! Det är uppenbart att bella & tyra vill konfrontera kissie, och kissie är tydlig med att hon inte medverkar helt frivilligt. Även om hon behöver stå till svara för vissa av sina uttalanden så blir bells & tyra de elaka i detta klippdå de blir två som går emot en i denna situationen utsatt tjej som kissie faktiskt blir. Bella har själv varit proviserande och varit karaktären blondinbella precis som kissie va karaktären kissie och bella skryter ju nästan själv om och de låter nästan som hon vill ta åt sig äran att hon gett kissie idén att provisera, men ska nu klaga?

 99. Detta klipp är inte smickrande att lägga ut.
  Det framgår tydligt att Bellas ända syfte är att göra sig rolig på någon annans osäkerhet. Vart tog mobbing moralen vägen? Är Bella själv stolt över denna intervju? De är två mot en och har ett tydligt övertag och de hackar på en person de tycker är elak… Pinsamt! Jag hade skämta över mig själv, både om jag va kissie, Bella lr tyra och begravt denna video. Men kanske är de så att bella fiskar läsare på samma sätt som kissie gjorde då! Så tydligt och pinsamt. Bättre kan du!

 100. Men vad snackar alla om? Det är ju kissie som är helt skev! Bella å Tyra är ju extremt professionella och håller en mogen ton medans Kissie gör någon form av socialt självmord.

  Skönt att Kissie verkar ha ändrats idag, spyr lite av henens agerande i videon.

 101. Jisses alltså… Detta var så längesedan, men eftersom du inte kan släppa taget måste jag ställa mig på Kissies sida. Detta är fan bara tragiskt Bella.

 102. Dem flesta som har något bakom pannbenet ser igenom ditt trams. Bloggen är en jäkla fasad, du är smart, har väl lärt dig av alla de åren du har bloggat hur man når läsarna. Gissar på att du är ganska frustrerad och irriterad, Odd får säkert känna av det. Det håller inte i längden. Slutar härmed att läsa din blogg.

 103. Usch vad dåligt av dig att lägga ut klippet. Kissie är inte snäll emot dig alla gånger och ja, jag förstår att du vill hämnas. Men det är ju just det, att du inte brukar göra det, som får dig att vinna. Tills alla läser detta.

 104. Du genomförde en riktigt bra intervju med råjobbiga alexandra. Ställde relevanta frågor och återkopplade på det intervjupersonen sa, till skillnad från Tyra som bara såg råförbannad ut.

  Och varför skulle du in lägg upp ett klipp från en tv-show som du jobbade på? Folk är ju från vettet.

  1. Klart hon kan lägga upp klippet och har rätt till de. Hon medverkar själv, kissie medverkar och är medveten om klippet. Det folk reagerar på är ju syftet med att lägga upp de nu. Vad vill hon belysa? Bevisa? Uppnå? De framgår ju inte att hon är stolt över sitt uppdrag med Bella & Tyra showen, inte heller att hon är nöjd med sin intervju, inte att detta va en del av hennes karriär. Ingen hoppar på hennes intervju insats utan just syftet med att lägga upp klippet, vilket är att de är underhållande… hon sitter och skrattar för sig själv och fiskar röster på något som uppenbarligen proviserar…på någon annans bekostnad. De banala är ju att hon gör de med/mot den personen hon själv är så upprörd på i detta klipp som gjort desamma mot henne… känns väldigt ogenomtänkt. Men visst hon har rätt att lägga upp detta klipp hur mkt hon vill, tror dock inte de gynnar henne i längden då hon framstår som dubbel.

 105. Fast dina siffror såg ju heller inte så bra ut innan du gick ut med att du är gravid? Du var ju störst en gång men sjönk rätt mkt.
  Å vad är detta inlägget om egentligen? Vad vill du visa? Tycker du kissie ska bli gravid för att få uppläsarsiffrorna eller?

  1. Om du på riktigt tror att hon skaffade barn för att få läsare så är du ju blåst. och snälla smutsa inte ned namnet Fia med korkade kommentarer.

 106. suck bella! visst vill man ge tillbaka lite, håna o pika lite tillbaka.. men det blir så fel! det här inlägget känns inte alls som du. du ger lixom efter…. passar inte dig. ha en fin dag!

 107. Så kul! Här om dagen såg jag att Kissie lagt upp en länk till en artikel om att Bellas nya guldring är ett plagiat, och nu som på beställning lägger Bella upp det här klippet. Verkar som att kriget fortsätter!!

  Sjukt underhållande!

  Ska bli kul att se vad Kissie kontrar med nu!

 108. Vilken mysig mamma du kommer att bli, Isabella! Vad vill du säga? Att du nu har mest siffror för att du blev på smällen och det gör att man får göra narr av andra?
  Alexandra har inte varit så snäll under sina yngre dar, men hon har i alla fall växt upp och visar en viss grad av mognad idag. Hon har gått vidare från den hon var som en liten fjortis. Släpp det för f*n.

  Jag hoppas det är hormonerna, men att även skylla på det är otroligt, otroligt pinsamt. Detta är så fel att jag inte vet vad, samt att du skriver ”otroligt underhållande”. Jag kan bara se dig och Odd sitta och asgarva till detta klipp. – Själv tycker jag inte att det var ett dugg kul.

  Folk säger att detta klipp visar vem kissie egentligen är. Nej – det visar vem hon VAR. Dock speglar det blondinbellas personlighet som inte alls har ändrats. Att bli gravid gör en inte till en mogen kvinna.

  Så, grattis Isabella, njut av din lilla bebis så länge han är liten och inte kan läsa/använda internet. När han väl växer upp så kommer er lilla familj inte bli så perfekt som du önskar, utan han kommer nog bli precis som du – flytta ut tidigt och bryta med familjen. Vem vill ha en ELAK mamma?

  KOM ÖVER DET, för ditt egna bästa! Och snälla – visa en viss grad på mognad i alla fall. Att klämma ut en unge är inte mognad. 🙁

  Usch, vad samhället går ned för.

 109. Annorlunda alla såg ut, framför allt Kissie. Såg bättre ut då innan hon gjort vad hon nu har gjort. Hon verkar ganska blåst i mina ögon..

  Isabella la väl inte upp den här videon för att vara taskig, den är ju dock rolig och hon ville väl dela med sig för det är ju ett minne. Gud va folk reagerar i onödan!

 110. Du tycker inte att alexandra har förändrats eller? utan detta hade hon ju inte varit så stor idag och du levde ju oxå en roll som känns 100 gånger med falsk faktiskt.. känner man alexandra så vet man att det inte är hon bakom rollen 😉

 111. Kissie får väl skylla sig själv. Hon måste förstå att allt som skrivs och syns på inernet kommer vara där för alltid. Tyvärr. Tycker tyra och bella var riktigt proffsiga och sakliga medans kissie verkade vara väldigt rädd och nervös. Förstår inte varför Bella inte skulle kunna lägga upp detta klippet? Det finns ju på internet, kommer alltid att finnas.. Varesig man vill eller inte.

 112. Var snäll och sluta med din jäkla dubbelmoral. Håll dig isåfall till at låtsas vara så jäkla vuxen och mogen och BARA skriva om din graviditet. Underhållande? Mer sorgligt i mina ögon.

 113. Men snälla gå vidare. Du är snart mamma, du är kalaslycklig med din man, hund och mage. Ditt företag knallar på bra. Varför känner du behovet av att dra upp gammal skit? Känner du dig vuxnare då? Till och med Kissie har gått vidare och visar nu upp en mycket trevligare och mognare sida – jag har börjat tycka bättre om henne och plötsligt sämre om dig. Var händer i din perfekta värd?

 114. Varför lägga en sjukt onödig kommentar inom parentes och länka till statistiken? Är du osäker på dig själv eller vill du bara poängtera att det går dåligt för någon annan? Onödigt och omoget.

 115. Tack Isabella for att du la upp det har klippet igen. Det fick mig att inse att jag maste SLUTA lasa Kissies blogg. Jag skamms nastan att jag stottar denna maniska genom att ofta ga in och lasa om vad hon har att saga. Tack!

  Ps. Det ar ett sadant noje att lasa din blogg och se hur den/du standigt utvecklas. Keep it up!!

  Pps. Skriver fran mitt kontor i Johannesburg, Sydafrika, varpa uteblivna prickar over a;a;o…

 116. TACK FÖR ATT DU LA UPP DEN HÄR. Varför alla låter kissies kommer undan med allt detta är FÖRJÄKLIGT. Hon är så osäker på sig själv att det inte är sant men istället för att stå för det ska hon dra ner alls andra. T ex när hon kallar blondinbella för både det ena och det andra, skriver ut hennes adress, kastar skit åt Tyra och hennes liv, tom Natascha pyere, som hon väldigt uppenbart har opererat sig att likna, får höra att hon klär sig som en hora.
  Jag känner Kissies pojkvänn från jobbet och dom sakerna han har sagt om henne. Ni skulle bara få höra vad han får stå ut med.

 117. Ja har precis börjat läsa din blogg (ca 2 veckor) och tyckte gud vilken underbar smart tjej men måste säga att jag blev väldigt chockad nu. Sånt här trodde ja inte du höll på med.

 118. jag är imponerad hur väl ni skötte intervjun hon beter sig verkligen skitdåligt och kan förstå att du vill visa upp detta, jag skulle och göra det. jag vet inte så mycket om erat förflutna eller om kissie för att hon inte intresserad mig alls. tycker du skötte detta väldigt snyggt. Det var ju inte bara dom som hoppade på henne hon börjar ju med personangrepp det första hon gör.

 119. Jag förstår faktiskt inte kritiken mot Isabella här, hon får väl lägga ut vilka klipp hon vill? Detta är ju ett klipp som flera tusen redan sett, och som man kan leta upp hur lätt som helst ändå, och om Isabella tycker det är underhållande får väl hon lägga upp det precis som att hon skulle lägga upp ett klipp på någon som ramlar (Americas funniest home videos-style)…eller?
  Om man stör sig så himla mycket på den här bloggen, varför går man in och läser då? Eller ännu bättre, varför bemödar man sig att kommentera?

  Däremot så tycker jag det är hemskt att folk kallar Kissie fet här, hon var väl för fasiken inte fet?! Mer normal, skulle jag säga.

 120. Det är väl inte fel att isabella lägger ut detta? Detta har redan hänt för längesen.. Och sen har inte kissie varit en ”ängel”. Videon är redan ute liksom.. ta det lugnt! Tycker inte det är fel..

 121. När du blir mamma kommer du ångra inlägget då du inser att hon också är någons dotter och mått dåligt och därmed skapat ”Kissie”.
  Riktigt besviken. Lägg energi på ngt vettigare.

 122. Är inget stort fan av varken Kissie eller Bella, Men jag tycker inte det här inlägget är att ”sjunka till hennes nivå”. BB la ut ett gammalt klipp, visar hur otroligt kaxig och dryg Alexandra var när hon slog igenom. So? Skrev hon saker i stil med: ”Fy fan vilka fula stora ankläppar”, ”ska slå sönder hennes gamla sönderopererade ansikte”? Tänkte väl det
  Att man ska hålla sig helt neutralt och PK är bara löjligt.

 123. Det som jag tycker är roligast är ni, alla människor som tycker att Bella är en dålig människa för att hon lägger upp detta?!
  Hon la upp det för att det var länge sen och det är ett roligt klipp, varför är hon omogen och en dålig förebild för sitt kommande barn för detta? Tycker klippet är kul och man ser hur människor förändras. Jag tror inte det här är en hämnd från Bellas sida, bara ett minne.

 124. Oj, vad du och Tyra gaddar ihop er. Säga vad man vill om kissie, men ni betedde er verkligen oprofessionellt. Verkar som att ni också ville provocera på ett maskerat sätt. I alla fall onödig kommentar då kissie fortfarande är den 2-3 största bloggaren i Sverige, som du!

  1. Jag vet inte vilken värld du lever i, men Kissie är fan inte 2-3 största bloggarna i Sverige. Reality check – hon ligger knappast inom ens topp 10 längre.

 125. För att vara lite på bellas sida så la faktiskt kissie i förrgår kväll ut en ”ful” bild på Bella så detta kanske är lite hämnd och motsvar på det. Det är bra att Bella visar att man inte kan hoppa på henne utan att få något tillbaka.

 126. Vad kul att se detta klippet igen! Man har nästan glömt hur hon höll på men jag tycker det är bra att påminnas. Bara för att hon säger dig vara en förebild nu ska man inte glömma allt hon gjort och alla hon mobbat. Närhat var precis det hon höll på med! Bra Bella, stort lycka till med förlossning och början på det nya livet. Det är verkligen underbart! Och hur det än känns i början så blir allt bättre:) jag tyckte inte första tiden med bebis var så jobbig just då men nu när jag jämför ett halvår senare var det rätt tufft haha! Tufft men underbart! kramar

 127. Men snälla ha lite distans och humor människor! Tyckte det var sjukt kul och helt rätt av Bella att lägga ut detta och om nu bara Kissie är en karaktär så är det väl ändå ingen fara att ifrågasätta den, eller!? Dessutom så borde väl Alexandra själv förstått, vilket hon säkert gjorde att hon kommer ställas lite mot väggen annars hade ju klippet aldrig varit underhållande!
  Kissie/Alexandra ett riktigt skämt iaf, haha!

 128. Det märks att Tyra inte är sig själv riktigt här. Hon kanske är ”sig själv” då, fast hon var egentligen en annan person, den som hon är i dag,den riktiga.

 129. FY FAN VAD DU ÄR FALSK!!! DU ÄR OCH GÖR PRECIS DET SOM HON ÄR OCH DET HON GÖR! ENDA SKILLNADEN ÄR ATT DU HAR VALT EN EN ANNAN ROLL! USCH FY VAD DU ÄR FALSK! DET ENDA DU GÖR NU ÄR ATT JAG NU SYMPATISERAR MED KISSIE FRÅN ATT HA HATAT HENNE!

 130. Jag följer din blogg och ibland håller jag med dig och ibland tycker jag att du är ute och cyklar. Kissies blogg läser jag näst in till aldrig. Jag förstår faktiskt inte alls syftet med detta inlägg. Att skriva att kissie har tappat läsare? Skapa debatt? Känns väldigt onödigt att ta upp detta än en gång. Tyra har själv sagt atr hon inte mådde bra den perioden. Kanske var det anledningen till att hon inte kunde vara lika professionell som du. Samma sak kan ju gälla Kissie. Bara för att du har rätt att lägga ut det här klippet betyder det inte att det är sjysst.
  Ser fram emot att läsa om ditt framtida familjeliv 🙂

 131. Jag tycker inte att du sjunker i nivå någonstans. De flesta som läser din, tyras eller kissies blogg har troligen redan sett detta klipp och smaken är som baken. du får tycka detta är underhållande om du vill, det tycker jag med. Gillar att se att det på något sätt alltid funnits en mogen sida hos dig. Kissie har jag inga åsikter om då jag inte följer hennes blogg. men du är bra du, bella! 🙂

 132. hahaha riktigt bra av bella att lägga ut denna video, för att ni någon gång ska inse hur falsk kissi är?
  Gravidhumor amen snälla väx upp. Om ni inte missat detta så lägger väl bella upp vad hon vill på sin blogg och den som stör sig på de får låta bli att läsa.
  Tyra och Bella är grymma och ÄKTA jag har träffat tyra i verkligheten och hon är precis som hon skriver i sin blogg, snäll trevlig och pratar med allt och alla och det är de som man får läsare av? Inte att vara en person på bloggen och en person i verkligheten.

  Med vänlig hälsning en mycket nöjd johanna över detta blogg inlägg lägg upp fler de va super kul att se henne sitta och skämmas över allt idiotiskt hon håller på att snacka för skit 😛

 133. Gud vad lågt av dig att lägga ut de här klippet. Det där var tre år sedan. Det som har hänt har hänt men att du ska göra e sådant inlägg när du är påväg att bli mamma är väldigt lågt. Om du inte har något att skriva om så strunta i det 🙂 än att det ska bli såhär pinsamt.

  Nej det var riktigt tråkigt faktiskt.

 134. Hej. Jag förstår inte vad en vuxen person som snart ska bli mamma får ut av att lägga upp den här videon med beskrivning.

  Videon är smaklös dessutom, två personer som beter sig ytterst oprffesionellt mot en inbjuden gäst. Ni vill få henne att se dålig ut, och två mot en… Nej fyfan, osmakligt och framförallt omoget och fegt.

  Det är fånigt!

 135. Vad ledsen jag blir av att läsa alla dåliga kommentarer mot Bella!!

  Bella har ju gjort precis som hon gör varje dag. Delat med sig av vad hon tänker på! Idag visar hon ett klipp från det förflutna för att dela med sig av vad hon tänker på just idag.
  Har ni själva aldrig blickat tillbaka på ert liv? Har ni själva aldrig berättat för en tredjepart om en underlig sak som någon annan har gjort?

  Att kommentera att det är sämre då hon är gravid gör mig bara förbannad… Slår vad att mer än 80% av er har gjort värre saker än att lägga upp ett klipp där någon annan gör bort sig..

  Heja Bella!

 136. Förlåt, men det är ganska töntigt att alla sitter och kommenterar att Bella är dryg som lägger upp det här. Alla ska väl kunna stå till svars med något de sagt/gjort. Kissie har säkert förändrats, och vad jag kan se från detta inlägg är att hon bara uppmärksammas mer igen, mer publicitet. Vilket för henne inte är något negativt. Sluta sitta bakom skärmen och hacka ned på Bella. Fokusera på att växa upp istället, och inse att näthata är bland det fegaste en människa kan göra.

 137. Du är verkligen en underbar människa och kommer bli en jättebra mamma. Ta inte åt dig av vad folk skriver, du är bra som du är och en stor förebild! Kram på dig!

 138. DET ÄR VÄL FÖR FAN INGET FEL MED ATT BELLA LÄGGER UPP DETTA??? finns ju på youtube om man vill kolla upp det själv o de som följt dessa två bloggare någolunda har redan sett detta.. SJUUUKT KUL 🙂

 139. Visst ar detta klipp underhallande, och det var val det som Kissie var ute efter fran forsta borjan – provokation och underhallning kan ju allt som oftast ga hand i hand.

  Daremot blir jag mest ledsen nar jag ser hur omoget och oprofessionellt Tyra beter sig. Det ar sa OTROLIGT uppenbart att hon inte gillar Kissie och att hon forsoker ”satta dit” henne – framforallt genom att fortsatta tjata om det har med att Alexandra har sagt att hon ville sla dig. Alexandra hade ju sagt att hon inte menade det en gang. Hon verkade mest bara intresserad av att konfrontera Kissie – inte att faktiskt diskutera med Kissie som en vuxen manniska. Tycker Tyra overlag var valdigt dalig i ert program, men just detta avsnitt stod verkligen ut pa den fronten.

  Daremot tycker jag att du gor ett valdigt bra jobb. Du staller fragor och forsoker resonera med henne och tar hennes otrevlighet in stride.

 140. Detta klippet och det du och Tyra gjorde! var minst lika fel som set Kissie gjorde! Du som snart ska bli mamma borde faktiskt veta bättre än att lägga ut detta igen, och skriva att det är underhållande! Och att henne statistik har sjunkit realt bryr ju inte jag mig om! Som att inte din statistik har sjunkit nu har du iaf en mindre läsare!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..