#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
mars 22 2013 at 12:05

Rastlös fredag!

Jag tog en paus nu vid tolv för att göra lunch och fixa till mig innan jag ska iväg till Spotlife-kontoret under eftermiddagen. Vi sitter på Kungsgatan vilket är skönt för att det är så centralt. Jag känner mig lite rastlös och ser fram emot att lämna in boken, springa på några möten och sedan ta helg och träffa Elaine. Prövade förresten Lumenes nya CC Color Correcting Cream istället för min vanliga foundation. Jag vet egentligen inte skillnaden på den och på deras BB Cream men jag gillade denna mer. Lite mer täckande men ändå lyster i. Läppglanset kommer från Loreal och är lila/rosa (Marilyn 103)

Skärmavbild 2013-03-22 kl. 11.49.25

19 Kommentarer

Vilken fin bild! 😀

Verkligen! 🙂 vilken lyster du har Bella! 🙂

fin bild och fint läppglans. Önskar att jag kunde känna mi bekväm i läppglans. Tycker alla andra ser så fina ut i läppglans eller läppstift men aldrig ja! :/

Är säkert bara du som anser det om dig själv och så känns det lite ovant eller så har du inte hittat rätt nyans.

lisa

Fu är nog van utan läppglans så det är nog därför! Men om du testar det i en vecka så kanske du tycker att det är fint 😉 så är det med alla människor 😀

Anna

Kul att du fått/ blivit sponsrad med lite nya produkter som du visar upp här i bloggen !

Vilken fin bild på dig! =)

Härligt! Fin bild på dig!

Elina

Bara typ femte gången på två veckor du skriver om Lumenes foundation/BB-cream/etc. Det blir inte trovärdigt.

Annars var du väldigt fin på bilden!! Hoppas du får en fin dag!!

Alexandra

Men herregud, hon gillar väl den! Allt är inte sponsrat!

N

Råkar du möjligtvis även ha koll på hur många kilometer hon gått totalt med Christian denna vecka och antalet kuddar hon har i sin lägenhet?

Kajsa

Du är så jävla braaaaa 🙂

Du är så vacker!

Jag harprovat en BB-cream, men tyckte bara att man blev väldigt flottig i ansiktet. Men det kanske bara var det märket jag provade (Garnier)?

Kika gärna in hos mig för finfina shoppingtips!

Alexandra

Du är superfin! Älskar din blogg, man får så mycket energi och driv i kroppen när man läser om en annan person som är så driven! <3

lisa

Söt och snygg !

June

Jeg finner ikke noe om Lumene CC på nettet, har du noe mer informasjon om den?

Anna

Jag tycker det är så fint och vackert när man ser någon le på en bild, som t.ex. du på den här bilden. Själv känner jag mig så udda ibland bara för att jag väljer att inte köra de här duckfacen jämt men när man väl ser att det lönar sig att inte fejka och vara den man är, känns det så otroligt bra.

Hoppas många fler tjejer vågar le på bilder snart, haha! 🙂

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *