#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
februari 10 2013 at 21:17

Söndagskvällen

Jag älskar stunderna på söndagskvällen när man har ätit middag, duschat och gått igenom kommande vecka och så har man flera timmar kvar av kvällen. Det känns alltid lite lyxigt. Odd och jag tittade på Kontoret nyss, det är helt okej tycker jag men jag gillar fortfarande den Amerikanska mer (ja jag tycker den är bättre nu än den brittiska). Jag hörde att det ska komma en ny serie som heter något med ”Schrute farm”, karaktären Dwights egna program. Gud vad jag tror att det skulle vara bra. Nu blir det kvällsrundan med Christian och sedan ska jag börja på en ny bok.

Fin bild på Odd från festen i lördags:

20130210-211652.jpg

19 Kommentarer

Det är något särskilt med söndagar!

För mig är söndagar bara jobbiga dagar. En förberedelse för en hel vecka med plugg, jobb och åtaganden. Dock kan det ju finnas bra och dåliga söndagar också. Fin bild på Odd också !

Karin

Fin bild på Odd!

Mats

Vad ska boken handla om?

Sov gott! 🙂

julia

Jag tror att hon ska läsa och inte skriva! Haha, men missuppfattade också först 🙂 Eller jag antar det i alla fall. Lite ambitiöst att börja skriva på en bok runt 22.00 en söndagskväll.

samma här, nyduschad och snart blir det sängen!

Annie

Om du gillar Kontoret och Office så kan jag rekommendera den här ”dokusåpan”. Det är samma typ av humor, det är lite för nära som det är på riktigt, så man inte vet om det är gjort på skämt eller allvar. http://www.youtube.com/watch?v=4ys2nPlePyY

EM

Kika in Ida Lantos brudklänningar, sjukt snygga!

Revisorn

Du måste känna igen dig med Ove i dagens avsnitt, använda företagets pengar som sina egna menar jag.

Elin

Haha, spot on Revisorn!
Korthuset faller nu med hög hastighet.

Lisa

Lägg upp bevis om du skall påstå något sådant, annars är det förtal.
Då menar jag riktiga bevis och inget du bara tror

Lissa

Läs på om förtal lilla du. Kramiz

Sebastian Hed-Plikas

Du och bacon gör mig lycklig, tack! 🙂

Åke

Hej Isabella! Läser din blogg regelbundet och måste inflika att Odd, åtminstone på denna bild, har samma uppsyn som Herr Dwight Schrute 🙂

Linn

När ska du visa upp presenterna du fick från eleverna i Kalix. Väntar spänt på dem ju! 🙂

Du menar väl att du ska börja läsa på en ny bok och inte skriva en ny bok? 🙂

[…] Och det här är förstås också något som gäller bloggande. Bloggar kan i många fall tyckas vara en enda lång lista av bra saker. Det visas upp hem som ser ut som i inredningsreportage, det äts ’bloggfrukostar’, barnen är söta och ordningssamma och en tv-kväll i soffan kan låta som något alldeles extra. […]

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *