Gräsänka i helgen

Strax kommer Odd hem och äter middag med mig, pussas lite och packar inför hans weekend i Åre. Han ska dit på jobbgrej från ikväll (natt-tåget) till på söndag. Det känns både superdupertrist att vara utan honom men också lite kul med ännu mer tid med mina kompisar (och så har jag en massa jobb som ska bli klart så jag kan passa på att tokjobba). Jag har agerat snäll fästmö idag och varit och hämtat upp hans nya kostym hos skräddaren och igår fick han en slips av mig i resa-iväg-present.

Jag är förresten så avis på att han ska till Åre! Jag som älskar den lilla byn och åker dit varje år, Odd har i alla fall lovat mig att vi kan åka till Åre igen innan våren kommer. Jag har egentligen en hatkärlek till skidresor. Jag älskar själva grejen med att åka iväg, klä oss varma, dricka varm choklad (eller varm kaffe .. Det är sällan att det finns laktosfri mjölk i backen), blir svettiga och gå på after ski. Jag gillar egentligen skidåkningen också men på senare år så har jag blivit lite rädd.

Det kom verkligen från ingenstans (!). Och trist är det för när man blir rädd så låser man sig, åker dåligt och ramlar på grund av för dålig fart. Ja ja ..

Hur som helst så blir denna helg en tjej-helg med övernattning här! Vi har planerat fredagsmys och utgång på lördag. Det känns härligt att ha båda delarna i livet. Ha världens finaste relation med Odd, ett litet familjeliv eftersom vi har Christian och ha underbara kompisar!

Det är inte alltid lätt att få alla relationer att fungera.