April-maj

Årsresumén fortsätter..

I slutet av mars så åker jag in på Sankt Görans för kraftig smärta i magen. Jag får stanna i en vecka och konstaterar att jag har magsår. Jag bestämmer mig då för att sänka tempot i mitt liv. Varje torsdag ska jag vara ledig. Sluta dricka kaffe på tom mage, äta bättre mat, träna mer .. Men också se över mina företag. Vilka ska jag lägga fokus på och vilka ska jag sälja av. Då bestämmer jag mig för att mitt klädföretag Classified AB får ryka. Redan då har jag tankarna på att lämna min tidning men jag vill att den ska fungera innan jag slutar så jag beslutar mig för att jobba på med den.

Jag åker till Åre Kapitalmarknadsdagar och pratar om entreprenörskap tillsammans med Ida.

.. Och blir skoter-frälst!

På sjukhuset .. Sista dagen.

Efter det behövde jag mer inspiration och jag gjorde en ny visionboard om hur mitt liv ska se ut. Jag minns att jag fokuserade på mer kärlek och relationer och Odd väntade ju då bara runt hörnet men det visste jag inte.

Under samma tid så fick jag en inredningsmani .. Jag ville ”boa in mig”. Min kära tvåa på Riddargatan. Jag köpte den i oktober 2011 och sålde den 2012 i september med 100 000 kr i vinst. Vilket betydde att jag tjänade 9000 kr i månaden på att bo där. Bra!

I början av april så kommer min andra bok Isabellas Hemligheter rykande färsk från tryckeriet. Det är alltid en fantastisk känsla att få hålla i sin bok för första gången. Som en nyfödd bebis, typ.

Jag signerade 300 böcker till Adlibris, den härliga träningsvärken i handen kom tillbaka!

Petré Event ordnade en bokrelease för mig på Berns Terass. Det var stort för mig.

Sedan väntade en signeringsturné. Här var jag i Lund!

Senare under våren så väntade även en förleäsning i Falköping, innan var det en presskonferens.

1000 personer i publiken. Jag blev lite nervös men nu förtiden gillar jag den känslan. Det är som att min kropp talar om för mig att vara beredd .. Snart kör vi!

Jag ändrade frisyr under den här perioden. Kortare och lite mörkare. Här intervjuas jag för P4. Det blev en timmas intervju och jag skulle säga att det var den bästa med mig under året.

Föreläsning i Sundsvall hos Unga Aktiespararna. Coolt!

Summering av 2012 hittills: Januari till mars var fartfyllda månader, med fyra resor och massa jobb. Magen tog stryk sedan vilket gjorde att jag sänkte tempot för gott. April och maj var lugna månader.