BDD

Jag fick flera mail igår kväll om att Alexandra ”Kissie” hade skrivit om min kropp (här kan ni läsa) och att ni ville att jag skulle kommentera det. Jag tror att ni vet att jag inte lägger någon större energi på sådant vid det är laget men jag vill ändå uttrycka mig kring hennes hyckleri. Alexandra påpekar ofta kring att ”vi alla ska få se ut som vi vill” ändå är hon den person i bloggvärlden som mest bidrar till detta tråkiga fenomen att vi kvinnor jämt ska kommentera varandras kroppar.

Alexandra pratar ofta vad som är sunt och inte sunt. Vad hon gör med sin kropp för stå för henne men att påpeka hur andra ser ut på ett väldigt elakt sätt, det är inte okej. Och jag tror på riktigt att Alexandra tyvärr lider av BDD (läs mer här). Det är en störning som gör att man har en bild om sig själv som inte som stämmer. För att vikt och utseende verkar vara bland det viktigaste i hennes liv vilket jag tycker är tragiskt. Jag har sett Alexandra ändra utseende under de senaste åren vilket man gör (jag med!) men enligt mig så har hon opererat sig till en helt annan person. Jag tror att hon mår väldigt, väldigt dåligt.

Jag hoppas innerligt att hon förstår att hennes fokusering på vikt och valkar inte hjälper henne någon vart utan bara får henne att må sämre, och inte bara hon utan folk i hennes omgivning också.

Jag vill att hon gärna funderar på frågan:
Hur kan mina love handles störa dig så mycket?

För jag själv förstår det inte, jag är ju stolt över min kropp. Räcker det inte?

Jag tror att Alexandra lider av BDD, där man har fel självuppfattning om hur man ser ut. Därav försökt att se ut som Natacha Peyre. 

 1. Inte för att jag på något sätt tycker att det är okej att Kissie skriver alla dessa elaka saker om både dig och andra, men att lägga en psykiatrisk diagnos på en tjej utgående från en hemsida känns ju lite väl hardcore.

  1. Hej!

   Bella är inte den första som tror att Kissie lider av BDD, även Natacha Peyre har skrivit om det.

   Det behövs inte alla gånger en legitimerad psykolog, läkare med flera för att se hur illa det är med Kissie. Hon uppfyller flera av symptomen av BDD, och om det skulle handla om något slags PR-trick av Kissie är det ännu mer sorgligt.

   Jag tror även att hon njuter av att många ”snackar” om det, det ger henne den uppmärksamhet hon egentligen inte borde få.

   Jag tycker det är bra av Bella att faktiskt skriva om detta!

   Bella, din sista kommentar är klockren!

   Ha en fortsatt fin dag!

   1. Nej, klart det inte behövs en legitimerad psykolog för att se att Kissie mår dåligt och som sagt så skrev jag ju redan att jag absolut inte tycker att hennes beteende och skriverier på bloggen är okej. Men just det där med att ställa en diagnos tycker jag vi kan lämna till psykologerna.

    1. Jag tycker kanske inte att det är snällt personligt mot Kissie att ställa en diagnos på någon annan. Däremot tycker jag det är viktigt att man är öppen och visar unga tjejer att detta beteende som Kissie/Alexandra har inte är normalt. Risken är annars att andra tjejer tar efter henne eller har henne som förebild vilket vore ganska tragiskt. Att försöka mörka ett sjukt beteende och låtsas som ingenting är inte heller en vidare bra utveckling i samhället, och speciellt inte för Alexandra personligen som behöver att omvärlden reagerar för att hon ska kunna få den hjälp hon behöver, vilket i princip hela svenska befolkningen är medveten om även om inte hennes närmaste anhöriga verkar öppna ögonen och agera. Inte för någon annan skull, utan för Alexandras skull.

     1. Absolut, det är jätteviktigt att visa unga (och gamla) tjejer att detta inte är ett normalt beteende, jag har aldrig sagt någonting annat. Men att börja spekulera kring psykiatriska diagnoser och vad hon eventuellt kan lida av tycker jag är att gå för långt. Som många kommenterat här under så är BDD en väldigt allvarlig sjukdom som inte blir ställd hur som helst.

     1. Diagnos eller inte, faktum är att Alexandra behöver hjälp. Och att unga tjejer inser att detta beteendet inte är normalt.

 2. Det er helt rigtigt det du siger – hun har altid så travlt med at sige, at man skal elske sig selv og sin krop og at alle er forskellige, men samtidig er hun den blogger der kommenterer andres kroppe aller mest, hvilket i den grad ikke er okay. En kvindes krop er et svagt punkt, hvis ikke man føler sig helt okay med den (hvilket der er mange der ikke gør) og derfor skal andre ihvertfald ikke kommentere om man har love handles, for store lår eller andet.

  Isabella, du har en smuk krop og det er så smukt, at du elsker og er stolt over din krop. Du er min forbillede. Knus fra Danmark

 3. ah…så du var med på det hela också? någon typ av kollaboration här för att tillsammans dra till lite uppmärksamhet…

 4. Hej! Väl skrivet, även om det var en tydlig känga tillbaka till kissie. Du är bättre än att slå tillbaka på det sättet, ellerhur? 🙂 Jag tittade lite på kommentarerna på hennes blogg, och du har alla läsare på din sida. Hon skriver ju antagligen så bara för att provocera, men det är himla synd när det går ut över dig på det här sättet! Jag tycker att du är stark som orkar lägga ut bikinibilder trots ständiga kommentarer ang din kropp. You rule gril!

 5. Hoppas verkligen inte man får läsa kommentarer som ”men bellaaa, nu är du precis likadan som kissie” jag tycker fan att det är rätt av bella att dra på rejält till kissie, hon förtjänar att höra detta. Hon ska inte alltid komma undan hela tiden.

  1. Precis. Kissie ska hela tiden få komma undan och sen är det helt plötsligt synd om henne för att hon själv får sig en känga.

   Ibland får man bara nog och då vill man såklart säga det man tror och tycker precis som Bella gjorde nu.

 6. Väl skrivet! Älskar din kommentar ”För jag själv förstår det inte, jag är ju stolt över min kropp. Räcker det inte?”

  Du är en fantastisk tjej Bella och jag älskar hur din blogg bara blir bättre och bättre med tiden! Heja dig! Kram

 7. Tycker det är så himla bra skrivet, men tyvärr biter ingenting på såna personer! Men jag ser upp till dig så himla mycket och tycker det är hur starkt som helst av dig att vågar vara stolt över dig själv trots alla kommentarer om din kropp!! Jag läser din blogg varje dag för att det får mig att må bättre och du är hur fin som helst!! Fortsätt med allt du gör!

 8. Så jävla bra skrivit Isabella och det stämmer verkligen! Din kropp är sjukt fin – både nu och innan. Varför? Jo för du utstrålar självförtroende och livsglädje – där man ser att du är nöjd med hur du ser ut (och det borde du vara för jag hade kunnat döda för att få din kropp, i love it!) medan man ser på Alexandra att hon mår dåligt så jag håller med dig till 1000% i ditt inlägg – HEJA DIG! ❤

  1. Jag kan bara hålla med dig! För det mesta kan jag känna mig rätt dum när jag sitter och läser andras bloggar, varför sitta och läsa om andras liv egentligen? 😛 Kissies blogg har jag nu läst för sista gången, inlägget om Bella är PINSAMT KORKAT. Till dig Isabella;
   Jag har aldrig kommenterat någon blogg förut (tror jag), men idag så tycker jag att du gjorde en insats för oss alla genom ditt inlägg. Visst, ibland provocerar du och pratar om hur mycket pengar du har, men det lyser ändå igenom vilken smart och självsäker människa du är när du svarar på kritiken i Kissies inlägg på ett så genomtänkt sätt.
   Denna ständiga hets om hur vi SKA se ut – när ska det ta slut?! Jo, när alla får se ut precis som dom gör. Vem bestämmer vad som är vackert? Visst, att vara FÖR smal eller FÖR tjock är inte bra för någon, men hälsa är inte att ständigt titta på vad vågen visar.
   TACK Isabella för att du visar alla att det är okej att vara som man är och att livet ska levas, du är TOPPEN!!! 🙂

 9. Jag håller med dig Bella, det är så tragiskt att folk är som dom är idag, dom som mår som mest dåligt ska förstöra och klanka ner på oss andra som har det bra. Jag läser din blogg varje dag och jag är så grymt imponerad över allt du gör och hur driven du är! 🙂 (jag är lite lik dig med att vara driven hihi Och då är det riktigt kul att läsa din blogg) Och kom ihåg Bella, du är precis fin och bra för den du är! Många tjejer har klagat på min kropp för att jag kanske har lite mer hud än vad dom tjejerna har och då stör sig dom på det men jag orkar inte längre lägga energi på dom människorna. Hoppas du får en bra dag för det är du värd! 🙂

 10. Tycker inte det är ok att skriva sådana saker som Alexandra gör, men det är heller inte ok av dig att sätta en diagnos på henne, lämna det till folk som faktiskt vet vad dom pratar om. Även om det nu skulle vara så att du har rätt i att hon har någon form av störning så rättfärdigar det inte någonting. Du är ju inte mycket bättre själv då, eller hur? Skärpning!

  Dessutom skulle det vara intressant med en kommentar om varför du kallar folk som ringer in till ring p1 för dårar när dessa försöker komma på ett sätt att få bort fattigdomen i världen. Kan du så lättvindigt avfärda ett förslag och en person som dåraktig så tycker jag faktiskt att du får komma med ett verklighetsankrat förslag själv om hur man kan få bukt med fattigdomen. Varsågod, det är bara att börja skriva!

 11. Jag är ledsen, men du går för långt här. BDD är inte en diagnos man sätter på bara ett mottagningsbesäk, och att på det där sättet börja slänga ut psykiatriska diagnoser är inte alls klädsamt. Du är ingen psykiatriker. BDD är inte en diagnos som gör att man förstorar brösten och sen lägger ut en massa bilder på sig själv; det är en svår psykisk sjukdom som ofta gör att personen i fråga drar sig tillbaka från omvärlden för att exempelvis vältra sig i hur hemsk deras näsa ser ut. Du om någon borde veta hur snabbt skitsnack sprider sig; om det är jobbigt att få kommentarer om sin kropp, vad skall det då inte vara att få sin psykiska hälsa recenserad och på ett spekulativt plan diagnossatt? Jag trodde du var proffsigare än så.

  1. Tack, du skrev allt jag ville säga. Hon önskar inte kommentera och sen slänger hon ur sig en diagnos. Lite psykisk ohälsa hit och dit.

   Bella, det var hemskt dåligt gjort.

   1. Fine, att slänga ur sig en diagnos kan vara för mycket. Men hur mycket skit har inte bella fått ta? Hon skriver bara att hon ”tror” inte att Kissie HAR för det finns det ingen fakta på. Jag tror du hade bitit tillbaka hårdare än det här om någon snackade skit om dig och din kropp inför hela svenska folket!

  2. Nej men det är helt okej för Kissie att bokstavligen mobba och kränka andra tjejer (blondinbella bl.a) och du tycker det är normalt? Blondinbells har väl rätt att föra fram sin åsikt då, precis som kissie som tror att blondinbella gått ner i vikt pga henne, och sätta sin egna lilla diagnos på henne. För FAn vad ball om det visar sig att kissie har det!

 12. hej isabella! jag är så glad att du tog upp det här för det är inte på något sätt okej alls att i öppen media göra ett sånt grovt påhopp som kissie gjorde på dej. man tycker verkligen att hon skulle förstå bättre. jag var själv helt i chock när jag såg vad hon skrivit. för mej blir det att jag en gång i året kikar in i hennes blogg och eftersom hon skriver ofta och verkar helt okej trevlig brukar jag checka in några gånger om dagen men varje gång jag gör det kommer det efter någon vecka att hon skriver något riktigt opassande, som jag tycker är olämpligt! då blir det att bojkotta hennes blogg på nytt ett halvår. och det är ju just de vridna ”hälso”idealen som är problemet. det är väldigt skrämmande att så väldigt många och väldigt unga flickor ser upp till henne =( sedan att man ej längre kan koppla ihop hennes gamla utseende med hennes nya överhuvudtaget för att det finns inga likheter kvar är riktigt absurt det med =S

  din kropp är så naturlig och fin isabella, fortsätt bära den och dej själv med den stolthet du alltid gör! kram från finland!

 13. Håller inte med Kissie förutom att det är inte SUNT att äta 200gram chokladkaka som Bella skrev förut samt att hon tryckte upp t-shirt med att det är bra att äta 200gram, ja en lördag max men inte varje dag, förutom om man inte rör på sig väldigt mkt då kan det vara okej 2ggr i veckan;):)

 14. det är så irriterande dumt hur kissie så ofta säjer att hon inte kommer att lägga ut någon annan bloggare i sin blogg när de provocerat henne eftersom hon vet att de vill hon ska det för att få fler läsare. men VAD håller hon själv på med nu här?

 15. Jag tycker att det är jätte bra att du står för ditt kropp osv. Men jag tycker du beter dig exakt på samma sätt som Kissie gör just nu. Skriv istället om att för att vara hälsosam behöver man inte vara pinnsmal och sprick den bubblan istället för att sätta en diagnos på en ung tjej utifrån wikipedia. Kom igen Isabella, till och med du kan bättre. Du sitter och anklagar henne för att må dåligt osv och rent av ”hänger ut” henne med en diagnos som DU dragit slutsats om, lika väl som HON dragit slutsatsen om att du är ohälsosam! Visa mogenhet i det här istället.

 16. hellre så äter jag en chockladkaka än en burk med barnmat och en redbull . hellre kurvig en se ut som en vandrande pinne med silikon pattar..

 17. Tycker att det är sorgligt om det största problemet Kissie har, det hon stör sig allra mest på- är någon annans kropp och utseende. Barn svälter i världen och det är krig! Låt oss få lite perspektiv. Det finns riktiga saker att oroa sig för! Hur dåligt mår man inte själv om man ständigt måste bry sig och kommentera hur alla andra ser ut. Tycker det är riktigt läskigt och väldigt otrevligt vad hon skriver om Bella och det läskigaste är att hon verkar leva i någon slags bubbla där hon uppfattar detta som ”sanningen”. När hon kallar vackra hälsosamma tjejer som bla Bella och Kim Kardashian för plus size och säger att de har fetma. Då blir man väldigt orolig.

  I alla fall underbart att Bella står på sig och fortsätter vara sig själv!

 18. Hej!
  Jag älskar dej och din blogg:-)
  Och din kropp är ju heeeelt perfekt, bara för att kissie har opererat brösten
  och är suuuupeer smal så betyder inte det att hon är perfekt utan det är sånna som du som är perfekta!<3
  Du har ju en kvinnlig kropp, det har inte hon ( tycker jag iaf )
  Kissie ser ju inte ut att må bra men det gör du, så bry dig inte om vad andra säger om dig för om du är nöjd med din kropp och mår bra så gör det ju inget!:-)
  Lev livet tjejen!
  Kramar Malin <3

 19. Jag tycker att du är smart, intelligent och oerhört pedagogisk. Imponerande att du på bästa sätt försöker möta denna låga nivå. Du är fortfarande ung men otroligt mogen och du visar här att du är en stark, självsäker kvinna.
  Självklart handlar de om psykiska aspekter. Är det någonting som formar en människa så är det barndomen sen kan man givetvis som vuxen gå in och ”justera” påverka/förändra osv. Men hon måste först bli medveten om sina ”problem” eller sin sjukdom för att våga förändra, våga söka hjälp. Jag förstår inte hur denna lilla stackars tjej har en sådan ”framgångsrik” eller beläst blogg med tanke på att hon inte bidrar med något positivt eller inspirerande överhuvudtaget. Jag blir rädd att människor, att svenskar stödjer detta. Det är ett stort tecken på att många faktiskt mår ganska dåligt själva, och människor som mår just dåligt. Mår av en konstig anledning lite bättre av att läsa om andra som mår dåligt eller elaka saker som skrivs om andra människor.
  För mig är det här en konstig värld. Som jag absolut inte vill vara en del utav. Kvinnor borde lyfta upp varandra istället för att trycka ner varandra. Sedan vill jag gärna länka till en artikel som jag tror kan svara på en hel del. Det kan vara en anledning till varför kvinnan eller flickan, är som hon är. Varför hon inte hittar sig själv, får en bra självkänsla osv. Läs gärna! – http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/katrinekielos/article15488569.ab

  /Rebecca.S

 20. Blir så ledsen att läsa att tjejer kan vara så elaka mot varandra.
  Tycker det är fruktansvärt omoget och elakt av Kissie att skriva vad hon skrev igår och jag förstår att du säger ifrån Bella. Tycker däremot att det hade varit bättre att konfrontera personen i fråga utanför bloggen… Dessa påhopp fram och tillbaka leder ingenstans. 🙁 Det är tråkigt att man inte kan se ut som man vill i detta samhälle, utan att bli påhoppad och ifrågasatt!
  Jag hoppas att du fortsätter vara stark och att du försöker att inte ta åt dig när människor säger saker om din kropp. Du ser jättebra ut och du verkar vara en härlig tjej! Stå på dig!

 21. Hon är så avundsjuk på dig och så psykiskt efterbliven. Alla vet, men viktigast är att du vet, att du är så mycket bättre!! Du är en fantastisk människa och din underbara energi smittar av sig och ditt sunda tänkande!! Fortsätt gör din grej, lycka till med allt, du klarar allt som du redan bevisat för alla!! Hoppas du får en bra dag trots denna idiot! Stor kram!!

 22. Nej, kissie har INTE BDD! det är en mer komplicerad sjukdom än så och det vet jag då jag har haft det själv. hade hon haft det hade hon inte haft en blogg och lagt upp massa bilder på sig själv.

  hon är bara ytlig tyvärr.

 23. Bra där Bella att du sätter stop. Det har nämligen gått för långt när man som Kissie sänder ut signaler att mobbning är ok. Detta ger helt fel signaler till alla unga som ser upp till henne. Skönhetsideal att man ska se plastig ut är definitivt helt ute. Ni som skriver att det är fel av Bella att skriva om diagnoser, kanske kanske inte, svårt att veta vart gränsen går när man som Kissie gå till personangrepp. Kissie mår verkligen inte bra hur mycket hon än vill visa motsatsen för omvärlden. Den tjejen har verkligen stora problem och det är nästan lite synd om henne kan jag tycka så det enda man kan göra om man vill ta sitt ansvar och visa att det hon skriver inte är ok, BOJKOTTA KISSIES BLOGG!!!! Har hon inga läsare så kanske hon kan komma ikapp med sitt inre och komma ner på jorden lite. Din resa är härmed över Kissie Alexandra Nilsson.

 24. väldigt bra skrivet bella!
  Du är så vacker och stark som klarar av sånt här trams hon håller på med… vackravackra du!

 25. Hej Bella.
  Ja läste nyss vad hon skrivit om dig samt lagt upp bilder på dig. Hon är inte klok du är inte tjock & jag kan hålla med om vad tusan har hon med att göra hur du ser ut. Du ser hälsosam ut & mår ju toppen, hon är bara avundsjuk på att de går bra för dig.
  Att hon lägger upp bilder på dig är verkligen inte ok…….. Du har väll inte godkänt de.
  Stor kram till dig.
  Anna

 26. Hon är en männsika som söker konflikter. Kommer killen hem med en bukett tulpaner skulle hon gnälla över att det inte var rosor. Tänk att leva med en sån människa…

 27. Kissie är ju helt sjuk du ser ju perfekt ut det e ju hon som inte ser frisk ut. hoppas att du inte tar åt dej när folk säger sånnt här för det e ju verkligen inte sannt, hoppas du får en bra dag. Puss och kram <3

 28. Nej nej nej, vad fel att du faktiskt tar upp detta och hänger ut med en bild. Var starkare och bättre än så!!!! Du behöver inte bevisa något!!!

 29. Hej Bella,

  jag tycker att det var väldigt fel av kissie att gå åt dig som hon gjorde! De är vidrigt att kommentera så, alla får klart tycka hur de vill men alla borde också få se precis ut som de vill! Det bästa är ju att du har flera gånger sagt hur du trivs med dig själv, det är viktigt! 🙂

  Ändå, fick jag lite dåliga vibbar av ditt svar här.. Du som just brukar vara den som inte tar åt sig, och tar saker så ”vuxet”! Det att du nu kommenterat att hon mår väldigt väldigt dåligt och att du diagnostiserar en sjukdom till henne, det tycker jag att är väldigt vidrigt!

  Jag hade hoppats på, och egentligen också väntat på ett vuxet och sansat svar från din sida, men tyvärr har både du och Alexandra sjunkit lågt i denna situation 🙁

  1. Men äh, skärp dig. Låt henne agera och reagera som hon vill. Vilka tror ni att ni läsare är som kan säga åt henne att ”nu har du sjunkit för lågt”?

   Töntigt. Och att jag ens lägger energi på att berätta för dig att din kommentar är töntig – är ännu töntigare.

   1. Eeh haha Amanda.. lika mycket får ju läsare säga till blondinbella som hon tydligen säger åt kissie och vise versa. Och som att du sade till Sonja.

    Onödigt för Blondinbella att reager asom hon gjorde, hon borde inse att inte låta sig påverkas och skjuta tillbaka. Som alla nästan här tycker att kissies kommentar var onödig, är nog blondinbellas kommentar lika vidrig. Båda borde låta bli och inte orka.

 30. Jag tycker inte heller att det ”kissie” skriver om är ok, jag kan däremot inte riktigt glömma bort att du, Isabella kommenterade Fotbollsfrue.no kropp i en intervju med en norsk tidning.
  Det är väl precis lika mycket att kommentera andra kvinnors kroppar, som kissie skriver?

 31. Och vad är det som är bättre med ditt inlägg än Kissies? Hon nedvärderar dig men du nedvärderar ju henne lika mycket med att sätta en diagnos på henne?

  Bästa sätt att visa att man inte bry sig är inte sjunka till samma pinsamma nivå och inte nämna det alls!

  1. Måste säga att jag håller helt med! Jag blev väldigt besviken på dig Bella när du gör en sådan sak. Man sätter inte en diagnos på en främmande människa inför hela världen, skulle säga att det är långt värre att ge sig på någons psykiska hälsa än en persons kropp. Jag hoppas verkligen att du inser vad du har gjort och att det är lika lite ok, som det Kissie gjorde!

 32. Känns lite som om hon stör sig på att du inte lägger så mycket tid och energi på din kropp som hon gör, och ändå är nöjd. Jag tror hon önskar att hon hade samma avslappnade syn på sin kropp som du har.

 33. Bra skrivet !! – Inte för mesigt inte för elakt eller felaktigt. Alla som skriver att det var ”fel” att kommentera- Snälla, som om ni inte hade gjort det själva efter att ha fått så mycket skit. Sätt inte er själva på en pedestal, ha förståelse.

 34. Bella du e grym!! Skulle aldrig läsa en blogg som Kissie, du tar upp saker som betyder någonting, inspirerar och är glad i livet. En som bara klankar ner på andra om utseende osv verkar inte ha så mkt att ge i livet och därför inte värt att läsa…Självklart får var och en säga vad man tycker och vad man anser normalt..men e det verkligen nödvändigt att klanka ner på andra? Avundsjuka? kanske…Bra att du står på dig, du ger mig såå mkt positiv energi! Jag har alltid varit väldigt smal, och önskar jag kunde ha fina former som du, så vara smal som Kissie anser normalt är inte alltid lätt..lite höfter och kvinnliga former, ja tack!

 35. Det här var väldigt bra skrivit Bella! Jag har tidigare kikat in på a’s blogg, senast igår och såg de inlägger och tänkte bara *näääe*. Du är ju den enda bloggerskan som lever hälsosamt men ändå gott, det är så det ska vara. Man kan ju inte lägga ner all livsenergi på att banta som vissa andra gör.. Tycker du är fantastiskt vacker och din förändring är bara positiv! =)
  Jag bläddrade även bland kommentarerna i inlägget hon skrev och där va väldigt väldigt få positiva kommentarer, många skrev ”dåligt av dig”, ”blondinbella är vacker och ser frisk och välmående ut”, ”hellre se ut som blondinbella än dig” och ”nu tappade du just en läsare”. Jag håller med just dom kommentarerna fullständigt!
  Som du skriver är det så tragiskt att en människa verkligen sitter och fokuserar på hur andra ser ut i stället för att försöka må bra själv.
  Äh,skit i hennes inlägg Bella. DU ÄR SÅ MYCKET BÄTTRE än du anar!
  Ingen får ätstörningar av att läsa din blogg, som folk har fått av henne. Du är den mogna tjejen med ett bra välmående, en bra livsstil, du har gjort så mycket under din resa, egna företag hit och dit, coolt tycker jag! Du är även den mogna tjejen med en ring på vänster hand.
  Ge aldrig upp, sådana här tråkiga och onödiga saker är du inte ens värd att lägga energi på!
  Ha en jättebra dag 🙂
  Kram

 36. Tycker dock du själv är på samma nivå som Kissie på många sätt, bara det att du är mer åt ulv i fårakläder-hållet. Att skriva ett inlägg där du tar dig rätten att ge henne en diagnos gör dig inte på något sätt till en bättre människa. Det, samt din ton på twitter, visar tydligt vilken nivå du är på än idag och det kan varken fästman efter fyra månader, hundvalp, falska leenden eller egna företag ändra på. Du och Kissie är exakt samma skrot och korn.

 37. Jag tycker att du skrivet helt rätt Bella! Sjukt bra skrivet! och ni andra psykiska människor som skriver att Bella har gått för långt borde dra ut pinnen ur röven! Hur många gånger har inte Kissie pikat Bella?! Bella har aldrig gjort svar på tal men nu för en gångs skull gör hon det för Kissie har gått för långt! Jag tycker att Kissie borde söka hjälp för hon är inte normal, hon är på riktigt psykiskt sjuk. Lås in ho*an! GO BELLA!

 38. Usch, blir riktigt illa till mods när jag läser kissies inlägg, förmodligen är hon avundsjuk och skriver det för att provocera – men det är inte ok någonstans att skriva så om någon annan. Tycker du är så jäkla häftig rent ut sagt som lägger ut bikinibilder, du är skitsnygg och jag är övertygad om att många tjejer mår bättre av det! Att visa på att inte alla har ideal som kissie, för det är verkligen inte sunt.
  Dock måste jag säga att jag inte tycker att ditt svar var speciellt ok heller. Förstår att ett sånt påhopp triggar igång och att man vill skriva såhär – men för mig så tycker jag att det är lika omoget som av kisse, och lika elakt. Kanske smart, för att skapa reaktioner hos läsarna dock, men precis lika fel.

 39. Om du nu inte bryr dig varför kommentera över huvud taget? allt du gör är att rikta fler läsare mot Kissie och då jag tycker att du är en mycket bättre förebild än henne så känns det som att du föll på samma nivå nu. Trist…

 40. Så bra skrivet Bella, håller med till 100 %.

  Sen tycker jag att du all rätt skriva ut va du tror vad hon har för diagnos. Kissie skriver ju vad hon tror om allt och alla. Speciellt kost och att vara sund.

  Team Bella!

 41. Jag gillar dig Bella! Du är stark, kreativ och kör ditt eget rejs. Det enda jag har lite svårt med att just att du säger att du gillar din kropp. Jag har själv varit ”stor” och mådde jättedåligt under den perioden. Jag vet att det bara har med mitt eget psyke att göra. Men om du gillar din kropp ska inte jag döma ut dig på något sätt. Du är jätte inspirerande!!

 42. Alltså, du vill egentligen inte kommentera, men så kommer du med det här?
  Det är i sånna här lägen man märker att du är ung Bella.

 43. Bra Bella! Det är rent patetiskt att hon ska sitta och tala om hur andra ser ut, antingen bara för att försöka höja sig själv lite… Kanske haft dalande läsarsiffror på sistone.
  Sen att du tilldelar henne en diagnos kan man ju tycka är i lite smma stil, men det drabbar ingen som inte skulle utnyttja tillfället och göra samma sak!

 44. Ju tunnare bloggsoppan är desto smarrigare saker måste man lägga i med jämna mellanrum.
  Kissie och Blondinbella har varsin mager vattvälling som de kämpar som små bävrar för att få smaklig, omtalad och intressant.

 45. Men gud, höll på att få världens chock när jag var inne på kisses blogg och var tvungen att gå in på din blogg. Jag läser aldrig din blogg. Men detta fan droppen. Alla tjejer är fina som dom är, smala, kurviga, tjocka…. varför haka ens upp sig hur andra ser ut?

  Att blondinbella lägger ut en bild på sin vackra kropp.. so what?
  Tycker det är grymt starkt av henne att visa upp den och peppa alla andra tjejer som tror att man måste vara pinnsmal i denna värld som vi lever i… Go blondinbella !!!

 46. LYSTRING ALLIHOPA

  KISSIES TRAFIK HAR PÅ SENARE TID GÅTT NER VECKA FÖR VECKA OCH NU VILLE HON PROVOCERA FÖR ATT FÅ UPP TRAFIKEN.
  HON ÄR EN MISSLYCKAD INDIVID MED EN SKEV SYN PÅ OMVÄRLDEN.
  KAN INTE ALLA VI SAMLA IN PENGAR FÖR ATT SKICKA HENNE PÅ TERAPI?

  STACKARS KISSIE
  STACKARS LILLA LILLA LILLA KISSIE

  PS. RYKTEN SÄGER ATT HON DEJTAT EN GAMBIAN SOM ÄR HENNES NYA GRANNE

 47. Synd om Kissie som inte klarar av att det går så bra för dig, hon klarar inte av att du är lycklig, förlovad och har ett mycket bättre och roligare liv än henne. Hon vill bara vara som du, hon är så fruktansvärt avundsjuk att hon är desperat efter uppmärksamhet, allt hon vill är att du ska ta åt dig av vad hon säger.

  Du är vackrast i världen, och du är väldigt klok tycker jag (förutom det med att hon har BDD, det var lite överdrivet). Plus att det inte spelar någon roll hur många kilo du väger, du är så himla vacker ändå! Det är bara hon som inte har nåt liv, som sitter hemma och skriver inlägg om hur din kropp har förändrats. Alla kroppar förändras, sjukt att hon tror att alla ser likadana ut livet ut haha… Lycka till Bella, du har kommit jättelångt och kommer komma väldigt långt om du fortsätter så här!!!! Kram!

 48. Det är sorgligt hur Kissie beter sig, det är bara synd om henne egentligen. Jag läser inte Kissies blogg, för det är frustrerande att se hur en ung tjej förstör sin kropp… Kör på din stil, du ser ju vilket liv den leder till. Kärlek och framgång! 🙂

 49. Du är perfekt som du är, önskar fler skulle känna sig tryggare med sig själva! Förstår inte hur hon orkar engagera sig i andra på en sådan låg nivå..

 50. Jag håller med dig, någon slags störd fixering lider hon av. Det sorgliga är att hon såg bättre ut innan operationerna. (Tycker de flesta som gör ingrepp bara ser onaturliga ut) tycker synd om denna tjej och hoppas att hon får professionell hjälp snart. Bella du strålar och sänder ut sunda budskap till alla tjejer som ser upp till dig! Fortsätt vara den du är! Och förresten, kan vi inte få se lite fler bilder på hur det ser ut hos dig? Är jättenyfiken för det låter som det verkligen blir fint! Ha det bra

 51. Och återigen kastar Blondinbella sten i glashus. 🙁
  Hur var det nu med din kommentar om fotbollsfruns kropp Isabella?
  Eller din kommentar om hon den där svenska sångerskan (har glömt namnet) som du tyckte hade för högt hårfäste?
  Osv osv osv.

 52. Bra skrivet!
  Hon är bara avendsjuk på dig för att du är en sån fantastisk mäniska.Din kropp är perfekt och hon önskar nog att hon såg ut som dig.Skit i kissie hon är bara dum i huvudet.
  Kram

 53. Jag tycker att du gjorde rätt som skrev ett välformulerat inlägg där där du lyfter fram hennes osunda beteende och ger henne en ordentlig känga tillbaka. Det är inte okej att fälla den typen av kommentarer om folk oavsett om det är offentligt eller privat.

  En grej som du däremot borde göra är att skicka en faktura till henne för att hon olovligen har använt dina bilder på sin blogg. Det skulle ju vara ett mer kännbart straff för henne och ytterligare en markering att hon ska ge fan i att jävlas med dig! Ta hand om dig tjejen! Du är en av de få personerna i bloggvärden som inspirerar och står för sunda värderingar!

 54. Bella med sin Bullimi och Kisse med Anorexi….
  Synd om er båda.
  Båda har bekräftelsebehov, mediekåta och inte speciellt smidiga.

  Fast det enda som behövs i träskSverige är en sunkig självexploaternade blogg , vips blir man känd och rik.
  På det viset har ni båda lyckats .
  Vi läsare är ännu värre än ni….vi tar del av gladiatorspelet.
  Skäms….

  1. Bästa kommentaren. Den ena är för smal och den andra för fet. Typ. Ingen av dem representerar ett sunt ideal.

   Bella försitter inte en chans att få vräka i sig mat och hälla i sig alkohol. Same, same, but different passar väldigt bra här.

 55. Som någon skrev tidigare så kan Alexandra omöjligen ha BDD. Hur mycket vet du egentligen om den sjukdomen? Jag tycker att det är riktigt onödigt att sätta en sådan diagnos på någon, när du uppenbarligen inte vet hur den yttrar sig. Att ha en stor blogg och lägga upp bilder på sig själv stämmer knappast in i sjukdomsbilden. Jag vet då jag har haft sjukdomen själv. Sen är det uppenbart att hon är utseendefixerad, men BDD är det inte.

  1. Hållkäften pårej
   Hon sa att hon på riktigt tror att hon har det.
   Läs igenom texten ordentligt din lallare
   Alla bloggare skit, sen när dem blir nerskitna tillbaka så ska dem ..bli irriterade

   1. Självklart håller jag inte med Kissie och jag tycker att det hon skriver om isabella är riktigt onödigt, men att skriva om detta när man inte vet tillräckligt om det är också onödigt.

 56. Du äger Isabella! Du vågar stå för den du är, en sådan person skulle jag också vilja vara. Jag önskar att jag hade samma utstrålning och självförtroende som du har. Tack för att du ger inspiration och motivering till att våga acceptera sig själv, tack för att du finns!

 57. Visst det är inte okej av Alexandra att skriva så om dig och din kropp men du borde inte sjunka till hennes nivå och skriva dåligt om henne tillbaka. Oavsett vad någon annan säger/skriver/gör mot en så bör man vara mogen nog att helt enkelt skita i det.

 58. This Alexandra is just so lost unfortunately 🙁 Probably problems with family from very young age have let to what she is today

 59. Jag blir rent ut sagt förbannad när jag ser ungdomar som kissie. När man tänker efter, och gör det ordentligt. Är det inte fullkomligt förfärligt att operera om sig till såhär sjuka ideal? Vart är hennes föräldrar? Säger inte stop? Visst att alla får göra som dom vill. Men det här är ju inte hälsosamt!! Hur kan vi tillåta unga fina tjejer göra såhär med sina kroppar? På riktigt! Och hur kan vi tycka att det där utseendet är något att sträva efter?
  En annan sak också. En människa som kissie är enligt mig farlig för unga tjejer. Vissa ser henne som förbild, hur? varför? självförverkligande enligt henne handlar bara om yta. Förkastligt. Skäms tjejer som väljer att gå i hennes fotspår!

 60. Du ger sällan respons till folk som skriver elakheter om dig så blev förvånad när jag såg detta. Och jag måste faktiskt medge att det är rätt skönt att du äntligen sätter henne på plats, vafan någon gång måste det ju få vara nog. Bra Bella att du satte ner foten! 🙂

 61. Du ger sällan respons till folk som skriver elakheter om dig så blev förvånad när jag såg detta. Och jag måste faktiskt medge att det är rätt skönt att du äntligen sätter henne på plats, vafan någon gång måste det ju få vara nog. Bra Bella att du satte ner foten! 🙂

 62. Du är supersnygg Bella! Hoppas verkligen att det är sant som du skriver att du inte bryr dig. Älskar din blogg och allt du göra. Hoppas någon gång få träffa dig så jag kan säga det i verkligheten. Fortsätt som du gör och inspirera tjejer till att bli allt vad de vill bli!
  Kram kram kram!

 63. Hej Isabella! Jag tror att de flesta läsare förstår att eviga påhopp till slut blir jobbiga. Du är en offentlig person, men varför ska det innebära att man blir någon slags dörrmatta? Att fråga Kissie varför hon bryr sig så innerligt om andras kroppar är ett moget och effektivt försvar. Däremot att offentligt anklaga henne för att ha BDD på en blogg med hundratusentals läsare känns rätt ogenomtänkt. Att du går till angrepp mot henne genom att slänga ut en diagnos du inte har rätt att ge tror jag svider för de som verkligen lider av sjukdomen. En hänvisning till en Wikipedia sida är en ren förolämpning. I fall Kissie skulle lida av BDD tror jag knappast att det skulle hjälpa henne att bli uthängd på en av Sveriges största blogger. Hon har förvisso hängt ut dig och många andra, men vill du verkligen bete dig på samma sätt?

 64. Håller med dig Bella! Man ska inte uttrycka sig om hur andra ser ut när man har så stora bloggar. Kallas mobbning. Tycker dock att det inte är helt och hållet rätt att säga att någon har BDD utan att veta om hon har det. Men det är bra av dig att säga vad du tycker!

 65. Bra talat Isabella. Blir man personligt ”påhoppad” och kritiserad i någon annan persons blogg, tycker jag absolut man har rätt att säga sin åsikt i sin egen blogg. Du är en fantastisk person med en snygg kropp och vackert utseende, du har inre styrka, driv och ägnar dig åt dina företag med stor framgång. Bra jobbat. Din blogg är bra, har substans och är intressant att följa. Du utvecklas i positiv riktning, både i ditt företagande, bokskrivande och i ditt personliga liv. Du är ”real” och skriver om äkta förehavanden, tankar, projekt, inte en massa fejk och nonsens bara ”för att skriva något” som finns i vissa andra ointressanta och enformiga bloggar. Tyvärr undrar jag om K kanske ville kommentera och provocera dig medvetet i ett försök att dra till sig fler läsare? För övrigt har jag i flera år undrat vad K. gör med sitt liv, verkar inte som om hon har några mål alls här i livet. Visst tjänar hon pengar på sin blogg som de flesta stora bloggare gör men det är ju ok då man lägger ner tid på en blogg. Kanske hon vänder sig mest till fjortisar, inte till tjejer i sin egen ålder, who knows? Dålig inspiration och ”farlig förebild” i så fall. Men att inte som K ha ett liv, arbete, verksamhet utanför bloggen kan inte vara speciellt sunt. Och vad handlar K:s blogg om, paket, festande, bantning, skönhetsingrepp, vad hon shoppat, inte så mycket mera. Dag ut och dag in liknande innehåll, år efter år. Går du in där idag, för 2 månader och för 1 år sedan har bloggen exakt samma typ av innehåll. Det verkar inte ske något av värde eller intresse i hennes liv, det mesta verkar bara vara yta, som om livet stannade upp i bloggvärlden. Hur intressant är det – noll. Undrar ibland också hur K:s framtid skall komma att se ut, skall hon sitta där och blogga tills hon blir hundra, inte ha något annat innehåll i sitt liv? Man undrar hur det är ställt med hennes självförtroende, kanske därför hon opererar sig, bantar så att hon nästan ”försvinner” och ibland ägnar sig åt att provocera en och annan person, förutom för att därigenom kanske försöka få fler läsare. Vad händer om många slutar läsa K:s blogg, förtjänsterna går ner, vad gör hon då tro?

  1. Tycker du är sjukt falsk. Alexandra menade ju fan inget dåligt? Hon menade ju att du såg bra ut? Eller så är du helt jävla borta från världen och tror du kan göra vad du vill, som att skriva att hon har BDD? Snälla? Alexandra lider väl fan inte av BDD bara för hon faktiskt ger dig en komplimang? Tycker Alexandra borde ta bort det inlägget, för du förtjänar inte att ha en bild på dig själv på hennes blogg. Fyfan, jag som faktiskt gillade att läsa din blogg. Nädu, glöm det.

   1. Det Alexandra skrev var inget annat än en förolämpning inbakad i en komplimang. Fult, fegt och enkelt att gömma sig bakom när man blir ifrågasatt! ”Skulle ju bli anfådd efter några simtag om jag var sådär stor ju..” aww vad snällt..

   2. Nej du… Alexandra säger sig vara snäll… Mena väl med kommentaren! Men det tror verkligen inte jag eller majoriteten av alla läsare. Alexandra borde sluta att ens nämna Bella och hennes kropp i sin blogg. Varför skriver hon ens om BBs kropp!? Hon förstår själv inte fixeringen kring kroppar , speciellt inte hennes egen kropp som hon påstår alla e fixerade vid. Tycker inte ens BB borde ge ett svar på detta och ge Alexandra fler klick. Vem bryr sig liksom alla vet Alexandra har nått sjukt kroppsideal och verkar ogilla BB. Tror kissie måste hitta på nått provocerande för att förbättra sin statistik . Som när hon la ut ”nakenbild” och påstod den var stulen. Det var ju en nästan lika dan bild som hon brukar lägga ut på sin blogg.

 66. Jag står inte bakom Alexandra i detta fallet, men heller inte dig Isabella. Det är INTE okej att mobba folk för deras vikt, kön osv. Men det är heller inte okej att mobba personer och ge dom en psykiskt diagnos utan kunskapen. Tycker det var riktigt elakt skrivet av dig med Isabella, du sjunker ju till hennes nivå.

  1. Instämmer! Precis det jag tänkte.
   Ser inte heller kopplingen mellan sjukdomen och att Kissie skulle vilja vara lik Peyre.

     1. Man har absolut rätt att ställa en diagnos på någon om det är uppenbart att personen i fråga lider av diagnosen (!!)

     2. Jag förstår bella! Kissie har hoppat på henne flertal gånger och säger i stort sätt rakt ut att hon är tjock och nu senast att hon verkar tagit hennes kommentar bra och börjat gjort något åt sin kropp? Har hon inte rätt att få skriva något ”tillbaka” då? Tänk om du själv varit Bella. Kissie har klankat ner på henne många gånger utan att hon sagt något. Men någon gång får det vara nog.

      Tycker ni inte ska ifrågasätta om Bella är utbildad för att kunna ställa en sådan diagnos. Skojar ni? Hon har inte sagt att hon har diagnosen, hon skriver att hon TROR att hon har den. Och? Tror inte ni det också? Hon har ju för fan gjort om hela ansiktet. Botox i läppar, kind, haka, panna och näsan är opererad.

      Team Bella eller Team Kissie?
      Jo lätt Team Bella.

      Kan också säga att jag ett tag började gilla Kissie, för hon verkade hade sluta att ”mobba” på sin blogg. Men nu gick hon för långt.

      /Boken om Bella o Kissie hehe

     3. Blondinbella…jag tycker att du är på botten nu, du tog åt dig sååå mycket så du var tvungen att skriva att Kissie har en sjukdom, det där var såååååå lågt av dig, alltså RIKTIGT LÅGT. Visste inte att du var sån som skriver sånt, alltså i have no comments. Detta var överdrivet HELT KLART. Och hon menade faktsikt väl, hon såg ju upp till dig… du borde t.o.m skämmas.

     4. Hon ställde inte någon diagnos för guds skull! Om du går till läkaren och han säger att du kanske lider av något så lider du inte av det. Han TROR det…Sen kör han tester och får resultatet… :S

  2. Mobba Kissie? Are you for real? Jag tror hon väntade på en reaktion (bad om det). Sedan ställer inte Bella en diagnos på Kissie utan säger att ”Hon tror hon har BDD”. En liten detalj folk verkar missa här. Jag tycker det är en extrem skillnad i nivån mellan Bella och Kissie här.

   Kissie är ritkigt korkad som ens tog upp en sån oerhört low point i sin blogg. Men det är hon som förlorar på det. Visst hon får läsare men henne image är att hon är en ung osäker patetisk tjej alá Natacha när hon var med i Paradise Hotell. Därför roas jag av Kissies inlägg där hon skriver hur nya bloggeskor försöker kopiera hennes stil när hon i sin tur kopierar andras. Lite sorgligt att ha en så snevriden verklighetsuppfattning om andra och sig själv.

   1. Förlåt, var bara här jag kunna svara. Åt ”A” som säger ”Jag är utbildad, hon är cp!” Du vet at man inte kann vara ”cp”? Det är en diagnos, en sjukdom, och den har INGET med det mentala att göra, som många verkar tro. Det är en nervsjukdom som gör det svårt att bevega sig, det kann även påvärka hur man talar, går og rör sig. Denna sjukdom har jag, og hela mitt liv har jag hörd människor säga ”det/hon/han/du är cp!”, som om det vore något fel på det. Förlåt, men jag tycker inte om at det anvendas på det der sättet. Visst er Kissie inte riktig klok, men CP (Cerebral Parese) lider hon inte av, och inte är det någon mental störning.

    Til slut, förlåt om jag har skrivfel, jag är norsk.

  3. Av alla de operationerna och fillers mm. hon gjort måste hon ha nån psykiskdiagnos. Ev. Vara jätte osäker eller nått

  1. men vem har då rätt att ställa en diagnos till någon? i detta fallet är knappast blondinbella utbildad inom detta område, och hur kommer sig att BDD helt plötsligt blir relevant i ett svar på tal hurvida blondinbellas kropp ser ut?

   1. Håller helt och hållet med dig, var kom BDD ifrån? Om hon nu ville ge ett moget svar på tal så hade hon ju kunnat hålla sig inom ramen för mogenhet. Att leka doktor och ställa dignoser, och därefter påstå att Alexandra opererar sig för att se ut som Peyre är ju bara pinsamt?

   2. Har inte sagt något om Bellas grej om BDD? Fattar inte varför du ”hoppar på” min kommentar? Vet inte hur mycket du läser Kissies blogg, men det är MYCKET om vikt och utseende (både hennes eget och många andras). Uppenbarligen är hon ju osäker på/i sig själv när hon måste trycka ner andra gång på gång.

    Och angående att Bella ”ställde en diagnos”… Det har hon väl inte gjort? Hon TROR att Kissie har BDD. Hur många gånger har inte kissie sagt att Bella har fetma?

 67. Anledning till att Alexandra stör sig så mycket tror jag är för att hon inte förstår hur en snygg tjej i din storlek(inte din storlek som i tjock utan som i din storlek) kan vara stolt över sig själv och sin kropp och vilja visa upp den utan krångel kring retuschering eller i den vinkeln man ser smalast ut. Jag tror inte det är det att hon tycker du är tjock som stör henne utan helt enkelt för att du, utan problem kan vara så nöjd med dig själv utan att lägga timmar på gymmet, operationsbordet och i kesellaburken.

  Jag tycker du är sjukt cool som ser hennes brister i hennes uttalande istället för att försvara din kropp. Jag tror du är fullt medveten om hur du ser ut och om du är hälsosam, du tar det därifrån och väljer sedan vad som är viktigast i livet. Medan Alexandras självkänsla och välmående bygger på att vara så smal som möjligt, framför många andra saker i livet.

  Jag är supernöjd med mig själv och hennes uttalande tar inte ned mig det minsta, antagligen för att jag inte känner mig träffad när jag vet att jag är smal. Men de som inte är lika nöjda som dig eller som mig. Vilken storlek de än har, kommer kanske att känna sig tjocka och otillräckliga. Hon fattar inte vilket mentalitet hos tjejer hon sprider. Det är fan vidrigt!

  1. BRA TALAT!

   Och CREDS till Isabella, du skriver så sjukt bra utan att sjunka ner till hennes nivå, önskar dig all lycka i livet med Odd o vovven!! <3

 68. Såååå bra skrivit, ser upp till dig!

  Och såg en kommentar, liksom vadå fel att ‘ge kissie en diagnos’, det är väl inte direkt elakt? Utan mer fakta. Jag tror också på det.

 69. Hur kan folk säga att Blondinbella är likadan som Kissie bara för att hon kommenterar det KISSIE skrev på sin blogg. Kissie aka Alexandra hängde ut Blondinbella helt totalt och säger hur ohälsosam hon är. Hur sjukt är inte det egentligen? Det är väl klart att Isabella måste kunna få skriva tillbaka. Ska hon bara sitta och ta skit från en annan bloggerska som hela tiden kommenterar hennes vikt? Jag tror också kissie lider av en jävla sjukdom. Hon är ju förfan helt besatt av sin vikt och utseende, hon kan nog inte fokusera på annat än det. Dieter hit och dit. Är så trött på Kissie som bara hänger ut andra personer hela tiden. Hon borde sluta med sitt larviga beteende och växa upp! Jag antar Kissie är extremt avundsjuk på Blondinbella som lyckas så himla bra hela tiden. Tack Isabella för att du är väldigt inspirerande och glad person trots Alexandras elaka påhopp hela tiden.. kan inte förstår hur folk kan stötta den där Kissie. Tack för att du driver en BRA blogg utan massa dieter. Kram

 70. SÅ bra sagt Isabella! ”Hur kan dina love handles störa henne” när det är exakt den frågan hon ställer till sina läsare om sig själv. Jag har själv verkligen tänkt på hennes åsikter som oftast ändras så som det passar henne, men jag har alltid bara tänkt att hon är en tjej med väldigt mycket dubbelmoral.

 71. Jag håller inte med. Visst borde inte kisse bry sig om andras kroppar, det är ju inte så att hon ser särskild hälsosam ut, men det tycker jag inte att du gör heller Isabella. Det ser inte ut som du lever särskilt hälsosamt ärligt talat. Visst får alla se ut som dom vill men ifall man lägger ut bilder på sig sin kropp så är det klart att folk kommer kommentera det, det borde du förstå.

  1. Anna – vad är det för sjuk värld du förespråkar när du påstår att ”man borde förstå” att andra har rätt att kommentera ens kropp negativt?
   självklart är internet ett känsligt forum att publicera bilder på då fega människor kan göma sig bakom en skärm och slänga ur sig skit som dom aldrig hade vågat stå för i verkliga livet. Men att man som tjej ska behöva räkna med att få nedlåtande kommentarer om sin kropp är enbart sjukt, vilket forum man än befinner sig i. Vi ser alla olika ut och vi skulle alla vara mycket lyckligare om vi såg det vackra hos oss själva och andra istället för att trycka ner. Så tänk på vad du säger till dina medmänniskor!

 72. Hej Bella! Det där var så himla bra skrivet, tycker att du har all rätt i världen att ge ett svar på tal och även slänga iväg lite skit på henne också efter alla de gånger som hon skrivit så trista och onödiga saker om dig. YOU GO!

 73. En person som Alexandra kan verkligen inte må bra. Då hade man inte varit så fokuserad på att bli så sjukligt smal samt behöva redigera sina bilder hela tiden. Det är synd, för hon är säkert en jättesnäll person innerst inne. Någon dag kanske verkligheten kommer ikapp henne, att inse att vara så smal inte är normalt någonstans. Bra talat, kan ju hoppas hon tar in detta och tänker om, för hennes skull.

  1. ”att inse att vara så smal inte är normalt någonstans.”

   Fan vilken korkad kommentar. Finns många som är sådär smala tjejen och nu är det du som hoppar på de smala tjejerna istället. Inte mycket bättre än Kissie. Usch. Låt folk få se ut som dom vill.

 74. Där sjönk du lite i mina ögon tyvärr. Visst att möta ett påhopp men att möta det med att påstå att någon lider utav en sjukdom tycker jag är att gå för långt!

 75. Håller med dig fullt ut bella! Vill även säga att jag håller på och läser din bok just nu och den får mig att känna mig modigare, vara mer sund och ta vara på livet mm. Du slår kissie i hästlängder, kram!

 76. Hej, tycker inte du behöver svara henne i din blogg och absolut inte länka till hennes blogg. Det ger henne fler läsare och det borde hon inte ha med tanke på vad hon skriver. Men när du ändå valde att bemöta de hon skrev så gjorde du det bra, du tog det sansat och försöker ha förståelse för personen bakom åsikterna. Bra gjort!

 77. Jag förstår verkligen inte varför man ska lägga sig i andras kroppar och utseende, låt alla se ut som de vill och fokusera på dig själv. Jag tycker det är härligt som fan att se att Isabella är så nöjd över sin kropp, det ger mig någon slags inspiration att också vara det!

 78. Bella. Jag har läst din blogg sen 2009, varje dag och brukar tycka att du är vettig i dina åsikter, men nu gör du mig riktigt besviken. För det första är detta precis vad Alexandra vill att du ska göra, spinna tråden vidare och starta en diskussion. Trodde du var så pass erfaren att se bort från andra bloggare när de vill provocera.
  För det andra har du inte rätten att gissa vilken diagnos Alexandra har, då sjunker du bara ner till hennes nivå. Du har inte kunskapen att påstå att hon har det ena och de andra. Det är minst lika ”elakt” som hennes inlägg.
  Gör som du själv tipsar oss att göra istället, ignorera och se på dig själv med starka ögon. ‘Det är inte värt energin!’

 79. bra skrivet Isabella, det hon skrev om dig är verkligen sjukt fel! Jag hade inget emot henne innan och trodde att hon hade mognat till, men det här får henne att sjunka i mina ögon!

 80. Åååhhh äntligen konfronterar du Kissie! Hon är så jävla taskig och jag tycker du verkar vara en glad och mysig och rolig och ambitiös tjej som har förstått att det finns viktigare saker i livet än vikten! Kram på dig Bella!

 81. Jag tycker inte du behöver försvara dig mot Kissie, du är så mycket bättre än så. Du gör fantastiska saker med ditt liv, förverkligar dig o utvecklas. Fortsätt kämpa på, din drivkraft o engagemang är inspirerande!
  Lycka till med allt du tar dig för både i jobb o privat

 82. Kolla in kommentarerna pá Kissies blogg – Team Bella vinner!!
  Det säger allt – hur pantad hon är (Kissie)!!
  You go Girl!!

 83. Väldigt bra skrivet! Tycker att det är otroligt dåligt av en människa att göra som kissie gjorde, i mina ögon är hon bara någon som lever på att kritisera andras utseenden för att hon har så dålig självkänsla. Tycker däremot att du är en superbra förebild för unga tjejer! Keep up the good work!:)

 84. I’m so sick of this whole weight and shape thing. It’s so nasty that women judging other womens body and bullying them.

  We need more woman like you in the whole wide world to not being
  pressed to this wide weight/shape thing anymore.

 85. Hej Bella! Jag läste också hennes inlägg om dig och reagerade starkt på de. Det är så tråkigt att det ska vara på de här sättet! Varför tar sig människor rätt till att kommentera andras kroppar som om de vore vilket objekt som helst? Och att de även tar de som en rättighet. Jag blir så ledsen över det! Varför kan vi inte alla fokusera på de vackra, för de finns något vackert i alla.
  Kram

 86. Hej Isabella!
  Jag måste bara säga hur underbar jag tycker att du är! DU får mig att känna att jag duger, precis som jag är. TACK för det!
  Kärlek till dig, kramar Cecilia

 87. Jag också trott en längre tid nu att Alexandra lider av BDD eftersom hon är så extremt intresserad av hur hon och andra ser ut!
  På bilderna är hon skrämmande lik natascha peyre och hon ville verkligen se ut som henne, hon sa ju själv att hon tyckte att hon var en snygg kvinna så.. men mycket märkligt att hon ens orkar lägga ner så mycket tid på vad andra tycker o tänker om henne. Sånt brydde man ju bara sej om när man var yngre men senare förstår man att sånt inte har nån betydelse och går vidare med sitt liv.

 88. Kissie är väl mer eller mindre känd för sina påhopp. Man kan ju sprkulera hejvilt om varför, som många redan har påpekat mår hon säkert dåligt i grunden. Det ger henne såklart inte rätt att bete sig som hon gör och skulle jag vara Isabella skulle jag nog vara rejält trött på Kissie. Det sticker i hennes ögon att någon ksn känna sig så nöjd med sig själv och ha en okomplicerad relation till mat och träning.Jag känner aldrig att Isabella försvarar ett ohälsosamt leverne, utan snarare rätten att tycka om sig själv oavsett yttre. Det stöttar jag. Men det är ovärdigt Isabella att anklaga Kissie för att ha BDD på en av Sveriges största bloggar. Dessutom är det en förolämpning till de som lider av BDD att deras diagnos används till smutskastning i ett bloggtjaffs. Tycker nog att det blen övertramp här. Det känns så väldigt onödigt att vara så råa mot varandra. Trist att läsa sånt här.

 89. Mycket bra Isabella! Äntligen höll jag nästan på att säga, utan att gå till överdrift så lider tjejen av någonting allvarligt när hon konstant kommenterar andras utseende och livsstil. Egentligen borde någon ta tag i damen och väcka henne till liv för som det ser ut idag så lever hon i någon bubbla med resterande fantasipuckon som har noll verklighetsuppfattning och det verkar till och med som flera av dessa har så mycket smuts i munnen att dom tillslut tror på sig själva.

  Därför är du en favorit, utan att åter igen gå till överdrift. Du är ärlig, duktig, ambitiös och engagerad. keep up the good work och låt aldrig någon få tycka eller säga någonting annat!

 90. Bella, du är ingen psykolog, ingen läkare och har därmed absolut INGEN som helst rätt till att diagnotisera en annan människa. Det Kissie gjorde är inget jag försvarar men det du nyss skrev är minst lika idiotiskt och visar på att du fortfarande inte riktigt har mognat till. Jag hoppas verkligen att du inser detta.

  Vänligen

 91. Hej Isabella! Jag vill bara säga att jag tycker att det var bra det du skrev i denna inlägg och jag tycker det är dags nu att du använder den makten du har och sätter Alexandra Nilsson på plats.
  Det är helt klart att Kissie gör allt detta i ett försök att skaffa mer läsare till sin blogg och har inte alls någon tanke på hur det hon skriver påverkar småtjejjer, vilket är HELT SJUKT och det gör mig så jäkla förbannad! Det gör mig så ARG att en liten korkad tjejj som Kissie, utan knappt någon livserfarenhet sitter och skriver så mycket skit och sprider så mycket hat. Hon har så mycket makt så att man mår verkligen illa när man tänker på det.
  MEN jag verkligen BER dig att ta tag i denna diskussion för att det är så många småtjejjer som mår dåligt pga dom har störda idealen som Kissie bidrar med. Och det sjukaste är att människor verkar börja tycka att det är normalt att göra om sitt utseende till oigenkännlighet.. Det gör mig verkligen RÄDD.
  Jag känner verkligen nu att Du, Isabella, får verkligen visa vart skåpet ska stå. Kissie är en osäker och sjuk tjejj som INTE borde ha en sån stor blogg som hon har. Det här handlar inte längre om att få mer besökare nu handlar det faktiskt om något mycket större än så. Jag hoppas att du läst detta inlägg.
  Mvh

 92. Så jäkla bra sagt. Jag skiter nästan i om du har rätt i det här med BDD eller inte, för Kissie behöver ett litet slag i magen och en kall hink vatten över huvudet. Att sitta och kritisera din kropp är så jävla fel, när hon vet att du är nöjd och framgångsrik precis så som du är. Fan, om du inte vore så stark som du är – så skulle Kissie kunna skapa en ätstörning hos dig, vilket hon själv garanterat måste ha. Du har fått vara Kissies slagpåse många tillfällen nu och hon behövde det här.. dock är jag tveksam till om det verkligen är flickans egna åsikter eller om det är ett försök till mer läsare. Men det är en annan femma…

  Kram på dig Bella 🙂 Lycka till med livet.

 93. Ja men vad bra att du tycker att vem som helst kan sätta diagnoser! Vad ska vi med läkare och psykologer till? Vi har ju Blondinbella!

 94. Du kickar ass Bella! Fortsätt med ditt sunda tankesätt och låt ingen trycka ner dig. Du har lyckats med så enormt mycket mer i livet än de som ger elaka kommentarer, keep up the good work!

 95. Jag förstår att du känner att du vill svara på det här när alla läsare har pushat på det, men det är ju egentligen helt onödigt. Hon skrev det inlägget Bara för att få mer publicitet och uppmärksamhet, vilket hon lyckades med nu (jag klickade på länken, och hade inte varit inne på hennes blogg på flera månader innan det). Jag tycker alla bara ska sluta bry sig om vad hon skriver så blir världen en gladare plats.

 96. Hej! Jag måste bara få säga att jag håller med dig i det här fallet! Jag tycker att du har en underbar kropp! Du ser verkligen ut att trivas. Trivas är något man ska göra, speciellt i sin egen kropp. Du Isabella gör mig verkligen stolt! Du vågar ta för dig och ta vara på dig själv! Man ska njuta av livet, det är någonting du verkligen gör! Så keep it up! All kärlek till dig och din underbara kropp!

 97. Alltså jag blir less på er människor som säger ”men nu sjönk du Isabella för att du satte en diagnos på en människa utan utbildning, plus att du sjönk till Kissies nivå och skrev ett spinnande inlägg”.
  För det första, Bella har inte satt någon diagnos, hon skriver vad hon tror, får man inte det? Hon kan ju inte ens sätta en diagnos, hon är ingen psykiatriker, men hon kan få tro och tycka vad hon vill.
  Sen ni som tycker att hon sjönk till Kissies nivå och skrev ett inlägg om detta, hur skulle ni känna att bli personligt attackerad om sitt utseende om och om igen utan att få säga något tillbaka för då är man ”dålig”. Jag tror inte så många skulle kunna hålla tyst då heller.
  Kissie har djupa problem och det vet väl de flesta, jag kan tycka det är synd att hon har den makten hon har, för hon är inte en lämplig kanditat till det.
  Det är så många som kritiserar Bella i det hon gör, men sätt er i hennes skor en vecka så ska ni få se hur det är. Man ska inte kritisera någons handlingar om man inte vet riktig fakta. Så alla ni negativa människor, Väx upp!

 98. I normala fall skulle jag starkt avråda från att sitta och slänga diagnoser omkring sig, eftersom det inte är något som någon annan än en utbildad psykolog har.. faktiskt.. befogenhet att göra och allt annat upplever jag sen i regel som lite väl likt när ungar springer omkring och skriker ”CP!” och ”DAMP!” för att förminska varandra. Hur som helst finns det i diagnos-djungeln ett par undantag. BDD och NPD är bland dessa. Varför? För att i regel dyker möjligheten att ens diagnostisera människor med någon av dessa två störningar upp via att deras nära och kära först får upp ögonen för de här diagnoserna och sen propsar på att deras bekanta måste ha detta. NPDs ser sig nämligen inte som sjuka över huvud taget, eftersom de i sin uppfattningsvärd är fulländade (well.. inte EGENTLIGEN, men de skulle aldrig erkänna något annat) och problemfria.. så de kan inte se varför de skulle behöva hjälp – i deras tankevärd är allting precis som det ska. En individ med BDD däremot, söker OFTA hjälp.. men inte för BDDn i sig (snarare ångest, tvångstankar etc). I deras sätt att tänka finns det nämligen, precis som hos NPDn, inget som INTE är sant med den här bilden dom har av sig själva.

 99. Jag tycker att det var ett bra inlägg från dig och att du visar att du är mogen, efter påhopp från kissie hela tiden så måste man ju iaf få ge svar på tal! 🙂

 100. Bra sagt Bella! Förstår varför du är stolt över din kropp, du är skitfin! Visst förstår jag att man kanske vill få sin kropp snyggare, men det behöver man inte ha massa operationer till. Det är bara fusk! Din blogg äger och är 1000 gånger bättre än Kissies.

 101. Kissie aka Alexandra lider av BDD, det ar uppenbart, dessutom har hon en enormt lag sjalvkansla. Det hon stor sig pa i andra manniskor ar ett klassiskt symptom pa en person som har en dalig sjalvkansla och inte mar bra. Hon projicerar sitt inre pa andra och sprider dessutom en negativ sjalvbild och sjuka ideal till folk som foljer hennes blogg. Isabella ar en intelligent, driven ung kvinna som star for ett halsosamt sunt ideal. Vilket ar beundransvart i denna tid da kvinnor och allt yngre flickor utsatts for en sjuk press pa att vara perfekta, onormalt smala och andra orimliga sjuka ideal.

 102. Håller med dig i mångt och mycket i detta inlägg. Man ska vara stolt över sin kropp! Men sluta sätt diagnos på folk. Bara för att du har fått en diagnos och att det förhoppningvis hjälper dig så betyder det inte att Alexandra har en diagnos.

 103. Skickade ett mail till henne angående det du tog upp nu och sekunden senare klickade jag in på din blogg och läste det här. Så bra att du tar upp hennes inlägg på din blogg, du är så mycket bättre än henne och jag håller med dig om att det är henne det är något fel på. Må gott

 104. Anser tyvärr inte att du gör ett smart inlägg genom att ge henne en diagnos du absolut inte har någon kunskap om. Hon är nog inte en sund person med sunda värderingar men tyvärr framstår du inte heller som sån när du klankar ner på henne. Hade räckt att du kommenterat hur dina lovehandles kan påverka hennes liv för det undrar jag med. Jag har aldrig lagt ett uns av energi på att tycka hur andra borde se ut, går man på gymmet varje dag har man sett det mesta från de smalaste till de tjockaste…….tänk om man behövde lägga energi på att fundera på hur de mår?

 105. Mycket bra skrivet Isabella! Ta inte åt dig av hennes försök till att få mer läsare genom elak provokation.. Du är jätte fin!

 106. Jag tycker det är så tråkigt att vi kvinnor ska behöv kommentera varandra och jämföra när vi kan stötta varandra istället.
  Det är ännu tråkigare att Kissie kommenterar något sådant onödigt och ger ut helt fel bild till unga tjejer.

  Ni är jätte fin som ni är Bella och jag hoppas inte i tar åt er av Kissies kommentar. Hon kritiserar er endast för att få uppmärksamhet och av ren osäkerhet att hon inte lika nöjd med sin kropp som ni är.

  You go Bella!

 107. Förstår ärligt talat inte vad Kissie har emot dig. För så verkar det ju vara. Alltid är det något som hon ska klanka ner på. Eller ja hon vill få det till att hon skriver ”snälla” inlägg, men egentligen så är de ju precis motsatsen. Jag tror hon är avundsjuk på dig faktiskt, på vad du har och på vad du har uppnått. Tror inte att hon kommer att ta sig dit du är. Hennes varumärke är helt enkelt för förstört efter hennes år med provocerande inlägg. Ingen tar henne tillräckligt på allvar eller ser henne som tillräckligt seriöst. Vilket är tråkigt, för jag är säker på att hon egentligen är en riktigt skärpt tjej. Sen förstår jag inte varför hon ”klagar” på ditt utseende. Du är ju jättefin ju. Du är en naturlig tjej med former. Naturliga sådana. Inte former som har skapats på konstgjord väg. Okej hur man vill se ut och vad man gör med sin kropp är upp till var och en. Men i mina ögon är du tusen gånger snyggare än Kissie.

 108. Jag tror definitivt också att Kissie kan lida av något liknande, har en vän med samma sjukdom och det stämmer väldigt bra överens…

 109. Jag kommenterar aldrig men nu blev jag lite provocerad faktiskt. Nej, Isabella har inget underlag för att fastställa en diagnos såsom BDD men hon skrev ju trots allt att hon TROR att Alexandra lider av det. Hur många av er som kommenterar har inte sagt att ni tror att någon annan lider av något, tex adhd, damp, depression eller annat. Det osar dubbelmoral här…. Jag säger inte att det är rätt att uttala sig om vad som helst och ”ställa” diagnoser öppet men tror inte att många av er är så mycket bättre. Ni bara letar efter fel så ni kan få klaga lite. Patetiskt.

 110. Seriöst… Kissie skrev bara att BlondinBella gått ner i vikt och att det syntes och att det inte är hälsosamt att äta sött och sånt varje dag, det är det ju inte!
  Men sen är hon ju inte hälsosam själv när det gäller mat och vad man ska äta och inte när hon är så spinkig och benig som hon är, för det är hon..
  Sen får väl Kissie göra hur många operationer hon vill? Gör det henne glad kan vi väl glädjas med henne?…

  Tycker att båda har fel i detta men Blondie här har enligt mig gjort ett mycket värre påhopp genom att säga att hon tror att Kissie är sjuk…? Wtf?

 111. Shit, det är väl ännu värre att sjunka till hennes nivå och anklaga henne för personlighetsstörning?
  Du som försöker framstå som mogen har just sjunkit till noll, igen.

 112. Hejsan!

  Bra skrivet, dock reagerar jag på din källhantering. Wikipedia? Lite mer tillförlitlig källa. Bra skrivet, och du fick med det du ville!

 113. Jag antar att du får höra det här en del, men vill i alla fall säga att du är så himla vacker! Har definitivt en girl-crush på dig. Själv kämpar jag för att bli fri från en ätstörning och det är helt otroligt hur det hjälper att se att en person som äter ”normalt” kan vara så fantastiskt vacker. En dag ska jag våga strunta i hur min kropp ser ut och kunna fokusera på annat. En dag ska jag vara lika stark som du.

 114. Folk kan lära sig att läsa innan också.
  Bella säger att hon ”TROR” att alexandra lider av BDD.
  Hon har inte ställt en diagnos, utan enbart sitt eget tycke och tänka.
  Skillnad vore om hon istället säger ”Alexandra lider av BDD” för då blir det ett konkret sätt att ställa en diagnos.

 115. Jadu Isabella! Jag läser aldrig Kissies blogg- anledningen till att jag nu läste var att du valde att kommentera den. Jag förstår att du väljer att kommentera det faktum att hon på ett oerhört kränkande sätt använder bilder på dig med kränkande beskrivningar. Hon är uppenbarligen ute efter att trycka ner och kommer med ganska pantade uttalanden…

  MEN….

  Att sitta och slänga sig med diagnoser och mena att man kan ha rätt att hävda detta med en länk till en sight som fog för sitt resonemang är bara FEL! Jag förlorade en hel del respekt för din förmåga att argumentera måste jag säga.

  Om man väljer att kommentera en annan persons påhopp- så skall man ALDRIG komma med påhopp tillbaka- och defenitivit INTE tro att man kan komma med påståenden baserade på absolut NOLL kunskap i ämnet.

  Egentligen är det aldrig ok att sitta och kommentera en annan persons potentiella psykiska ohälsa- mer än att kanske mena att personen i fråga inte verkar må bra.

  Jag tycker ditt sätt att resonera kring vikt och fokus på utseende är något att ta till sig- men tyvärr förlorar det sin tyngd när du kastar tillbaka än värre påståenden helt utan grund! Mobbning kanske det inte är- men det kan lätt klassas som förtal, kränkande påståenden och ren och skär förnedring.

 116. Det är säkert just det som stör K så mycket; att du tycker om din kropp trots att du inte är en kopia av alla samhällets hysteriska ideal. Själv tycker jag du har en jättesnygg kropp!

 117. Tyckte inte om hennes inlägg om dig (även om det faktiskt ser ut som om du har tappat vikt, du är jättefin nu & va jättefin innan) men tycker inte om ditt inlägg om henne heller. Det känns så spydigt & lite bitchigt.

 118. du är inte tjock du är fin som du är. det är insidan som räknas. har du inga innre fel så gör det ju inte om man väger lite mer men du är ju normalviktig.

 119. Du är så jäkla bra!

  Kissie alltså.. Så otroligt oproffsig och hon höjer sig inte direkt i folks ögon pga sånna här inlägg.
  Och ni som har kommenterat haha så jävla patetiska, så att det är okej att kränka någons kropp få eller offentligt dessutom.
  Pfft!

  Kram på dig Bella ! <3

 120. Och du verkar ju i sådantfall lida av någon form av dubbelmoral. För ena stunden pratar du varmt om att vi tjejer måste stötta varandra och stå upp för varandra. Och att vi ska uppnå våra drömmar.. Är det bara vissa utvalda vi ska stötta??

  Alla drömmar inte samma saker som du – ett liv med karriär och familj. En del drömmer om att ha den perfekta kroppen, visst att Alexandra har opererat sig en hel del – men hon är också en tjej som satsar hårt på gymmet och mat för att nå till sina mål och drömmar.

  Jag blir så sjukt splittrad av att läsa din blogg. Ena dagen älskar jag dig, för att du peppar och inspirerar. Och nästa dag blir jag så förundrad över hur du tänker, och ibland blir jag t.o.m besviken och ledsen. Som över detta inlägg..

 121. Vill börja med att jag varken är ett blondinbella fan eller kissie fan deras bloggar är ett tidsfördriv, men man märker tydligt vilka som är och vilka som inte är i kommentarsfältet. Det skriker dubbelmoral över alla kommentarer ( Inte alla, men majoriteten) vem ger er rätten att döma kissie aka blondinbella? Sköt era egna business, ja Kissie är provcerande och Blondinbella har gjort ett antagande där hon ”tror” som alla så fint klargör i kommentarerna att kissie lider av add. Det är ju rena rama dagisnivån över hela det här spektaklet så mitt råd är att kasta inte sten i ett glashus ( Det går sönder då). Min poäng är att ni (majoriteten) blir upprörda över hur Kissie skriver och en del på Blondinbella men är ni bättre själva? Detta gäller även Kissie och blondinbella vem ger någon rätten att döma någon? Blir så trött på dessa hängivna fans som dyrkar sina idoler till skyarna och därför rättfärdigar detta att klanka ner på den person som nu bloggaren valt att nämna. Jag är för gammal för det här!

 122. Efter ÅR av oprovocerade påhopp från ”Kissies” håll är det väl inte mer än rätt att Isabella hugger tillbaka…

 123. Jag håller helt med dig! Förstår även att du tillslut reagerar till ordentligt och skriver ut vad du tänker och tycker! Läser här att du fått en hel del kritik över det, men du har nog banne mig rätt att uttala dig ibland du också!

  Själv lider jag av anorexi, och ser därför direkt när någon har fallit in i samma mönster, vare sig det handlar om enbart ätstörningar eller riktig sjukdom. Kissie är där, hon förnekar det gång på gång men det är helt uppenbart för mig och andra med denna sjukdom att hon lider av samma. Att svälta sin kropp som hon gör leder enbart till att hon snurrar in sig i sina tankar mer och mer.

  Fortsätt i samma spår Isabella, du är en äkta förebild!

 124. Det är inget fel att ge svar på tal, absolut inte. Men att sätta en diagnos på en person, helt utan kunskap som många har nämnt är fel. Det är Psykologs uppgift och inte din. Om det nu är så att hon lider utav det så ska det utredas, men från någon som är utbildad.
  Något som jag fick lära mig när jag läste psykologi AB var att man ALDRIG fick tillskriva människor egenskaper. Dvs att jag får inte gå runt och kalla en människa för ”störd” för det kan bli så illa att personen faktiskt tror på att den är ”störd” och börja leva så utan att ens vara det från början.

  Ha en fortsatt trevlig kväll.

  //Eleonor

 125. Alexandra skrev att det såg ut som att du har gått ner i vikt, och att det ser BRA ut. Det är inget påhopp på dig. Du säger dessutom att du inte gillar att svara på sånt här, men ändå gör du det och hänger ut Alexandra. Jag gillar dig, men det här tyckte jag var riktigt dåligt. Försök att förstå innan du skriver.

  1. Det är EXAKT så här Alexandra vill ha det….. Hon vill kunna säga sådana här saker utan att det ska behöva ”vara så” hon är blond men inte dum i huvet….
   ÅÅÅ kan hon inte bara dra till donken och äta! för jag tror någon behöver en cheese -.-

  2. Hon hävdar att Isabella uppmuntrar till en ohälsosam livsstil; fetma. Man kan läsa mellan raderna att hon menar att Isabella lider av detta. Detta är enligt mig ett påhopp. Sedan kan inte någon bestämma vad som är påhopp för någon annan, det är endast du själv som kan bestämma hur ord, åsikter och uttalanden påverkar din självkänsla. Alexandra har flertalet gånger använt sig av bilder på Isabella för att jämföra olika kroppar, detta är kanske inte något som är bekvämt för Isabella. Det borde vara väldigt tråkigt att vara stolt över sin kropp, men ständigt få vara med i jämförelse med andra när man själv slutat jämföra sig med andra individer.

   Jag hoppas att du förstår att alla har olika förutsättningar, känslor och har olika historier här i livet innan du skriver nästa gång.

   Det var allt för mig.

   Elin Lund, Gävle

 126. Jag är inget fan av Kissie och om hon på allvar menar att hennes inlägg var vänligt menat så har hon, enligt min mening, en jäkligt konstig syn på vänlighet. MEN jag tycker det var himla onödigt att skriva ut att du tror att hon lider av en sjukdom. Och sen att du länkar till en artikel på Wikipedia så att folk kan läsa mer om det. Om det nu vore så att Kissie lider av BDD (vilket JAG personligen inte tror för t.ex hälften av Hollywoods unga skådespelerskor har ju för fan opererat om sig till oigenkännlighet, men inte behöver det betyda att man lider av en störning bara för det) så lär den här hypen som skapas nu knappast göra henne nån nytta. Du som är en sån stor förespråkare för girl-power och som säkerligen anser att man ska hjälpa – inte stjälpa sjuka människor, tycker du det är rätt att hänga ut en tjej bara för att hon har ändrat sitt utseende? Du gör ju samma sak som Kissie gjorde i sitt inlägg. Sen så ser ju både du och Kissie annorlunda ut nu än vad ni gjorde när ni började blogga (oavsett antal operationer/injektioner/tandblekningar/hårförlängningar/manikyrer/ansiktsbehandlingar osv..) så who cares liksom. Folk får väl se ut hur dom vill.

 127. Tror Alexandra ser upp till dig väldigt mycket. Varför annars lägga så mycket energi på någon? Att fokusera på det negativa hos dig (hennes uppfattning, inte min, du är ju jättefin!) är bara ett sätt för henne att försöka må bättre med sig själv. Tror också hon får som hon vill genom att du kommenterar hennes inlägg, för jag tror hon söker din uppmärksamhet och vill provocera dig (i och med att du verkar vara svårprovocerad).

  Lycka till i framtiden, Isabella!

 128. Jag kan bara hålla med dig! Det var inte på ett s.k ”väntligt” sätt hon uttryckte sig.. Hon kommer nog tyvärr aldrig förändrats trots att hon säger att hon blivit ”snäll” Bullshit!

  Team Bella! 🙂

 129. Du är minst lika dålig och sänker dig själv till samma nivå, om inte lägre, som Kissie. Att utan någon som helst rätt eller erfarenhet som läkare är det väldigt korkat att sätta en diagnos på någon. Du har blivit pinsam på sista tiden, för förutom detta så har don blogg mer och mer börjat kretsa kring hur mycket ditten och datten kostar, och hur lyxigt liv du lever. Inte riktigt en förebild för unga tjejer… Trist tycker jag, hoppas du hittar tillbaka till den Blondinbella du en gång var.

  1. Kissie gör ju precis samma sak när hon hävdar att Blondinbella lidit av fetma. Menar du att Kissie skulle har någon erfarenhet som läkare? Eller du kanske på fullaste allvar inte vet om att fetma är en sjukdom? Nu vet du det! Det var så lite så.

 130. Isabella, Kissies inlägg om dig handlade inte om att du är tjock, det handlade om att du gått ned nått kilo och såg hälsosammare ut. Att äta en chockladkaka om dagen är faktiskt inte nyttigt!!!

  Kära du ditt inlägg var elakare och personligare än hennes. Tyckte du att hennes inlägg är lågt så kan jag berätta för dig att ditt inlägg var lägre.

  Om du är så damn perfekt som du hela tiden vill utstråla så borde du inte ens uttalat dig om hennes inlägg, utan helt enkelt visat dig bättre.

  Dessa ”svar på tal” skadar inte henne utan endast din image.

   1. Jag tycker det är lite komiskt hur folk skriver gång på gång att Blondinbella tycker man ska äta en chokladkaka om dagen. Vad jag vet har hon aldrig någonsin skrivit det, om hon har det så vore det snällt om någon kunde länka för jag skulle väldigt gärna vilja läsa det inlägget!:)

 131. Håller helt med dig! Det måste bara vara så som du skrev, att hon har BDD.
  Hon verkar heller inte alls förstå vad hon pratar om. hehe.

 132. Det känns bra att veta att det finns så vettiga personer som du ute där, ibland känns det mer än hopplöst att inte vara en size zero o work out alla dagar… Som tur är du tusen gånger bättre förebild än t.ex. Alexandra. Tack Isabella, att du är så öppen om alla saker som ibland känns jobbiga att prata om 🙂

 133. Ni som säger att Isabella gjorde fel som hänger ut Kissie; varför ska Isabella behöva sitta tyst och låta sig bli ständigt nedtyckt av Kissie? Tycker Isabella gör helt rätt i att stå upp för sig själv och låta Kissie smaka på hennes eget skit för en gångs skull. U GO GIRL

 134. Jag läser både din&Kissies blogg, gillar Kissies stil men gillar din mer..
  För det första…Det här börjar ju likna ”bloggbråk”& det tycker jag är sååå 2011….Lixom lämna de.

  MENMENMEN…Kissie säger ju att hon inte menade det som nåt dumt, men jag tycke endå hon sa (skrev) ganska tydligt att hon menade det som nån slags pik mot dig. Du skriver underbara böcker, & jag har alltidalltid sen jag hittade din blgog sett upp till dig. Du verkar så jävla självsäker….&Du står verkligen upp för allt!! VEM bryr sig om du äter 1 chokladkaka om dan…Jo kissie men ingen annan…Due så perfekt som man kan bli, & kissie kan ba dra sig ett tag..Okej bloggbråk=last year…Orka!!!

  Stöttar dig Bella sjukt mycket….<33

 135. Hej Bella, jag ville bara säga till dig ” bra ” , bra för att du svarade på henne och du har rätt på allt du har sagt.

  Du är best Bella och din kropp är finaste i hela världen, jag lovar.

 136. Du skall kanske tänka dig för innan du lägger ut text som denna. Jag menar inte att Kissie skrev ett bra inlägg men du faller på ett par punkter. För det första, du ställer diagnos på en person utan att besitta nån sorts kompetens inom området, du kan vara bra på mycket men psykolog är du inte. För det andra, hade inte du kommenterat en viss norsk bloggerskas kropp och sagt att det var osunt? På vilket sätt skiljer det sig från Kissies inlägg om dig? Det är nog dags att kliva ner från dina höga hästar och se dig själv i spegeln. Du är nog inte enbart snäll i dina kommentarer du heller men du skriver så pass bra att de flesta går på det.

  1. Kissie tvekade ju inte länge innan hon gav Blondinbella diagnosen fetma! Är det bara hon som har rätten att diagnostisera? Är Kissie en läkare kanske? Eller du kanske på fullaste allvar inte vet om att fetma är en sjukdom? Man lär sig något nytt varje dag har jag hört 🙂

 137. Kära Isabella, jag har läst din blogg länge och alltid försökt ignorera ”bloggbråken”

  Men nu får det vara nog, jag tar ingens sida här. Men: Jag har diagnosen BDD, och det är rentav respektlös på VARENDA plan, att påstå en sådan sak om någon annan. Du kan ha dina funderingar, men håll dem i huvudet är du snäll. Blir så sjukt frustrerad.

 138. Isabella har all jävla rätt att svara emot Alexandra och hennes flertalet påhopp hon gjort emot Isabella under alla dessa år. Och hon har rätt att TRO vad fan hon vill – hon har inte sagt att hon har diagnosen! LÄS ORDENTLIGT!

  F_CK NI ALLA som lägger sig i i vad Isabella skriver, era falska ”moralpoliser” som vet hur allt ska vara.

  1. Senaste jag kollade har hon ingen läkarelicens, och kan därmed inte sätta en diagnos. Respektlöst mot de som faktiskt har diagnosen. Sen ska hon självklart inte behöva ta ”skit”, men hon kanske inte är så mycket bättre alla gånger. De är väl vuxna, skicka ett mail och red ut skiten ist för att hålla på med dessa barnsliga bloggbråk, suck..

   1. Det handlar om att få in klick på bloggen. Provocera helt enkelt, vilket tyvärr verkar vara vad Isabella måste göra nu då hennes olika projekt inte går så bra.. Men jag håller med, hon ska inte behöva ta skit från någon.

    1. Och senast jag kollade, Sandish, så skrev Isabella aldrig att hon har diagnosen. Hon skrev vad Alexandra -tror- att hon har, precis vad jag påpekade i min tidigare kommentar. Läs en gång till!

     Och igen, alla kan sluta leka ‘moralpoliser’ över internet och låt kvinnan skriva vad f_n hon vill!

 139. Hej, Jag gillar inte Kissie särskilt mycket men läser hennes blogg för hon är underhållande. Jag kan hålla med om att det kanske inte framgår så lätt att hon faktiskt skrev inlägget med en positiv attityd. Men det gjorde hon, hon sa att du har blivit snyggare och sundare, såg du inte det? Men samtidigt tycker jag verkligen inte att hon har en sund kropp… men som sagt man väljer själv hur man vill se ut. Men att säga att alla förtjänar ett marobo choklad om dagen är inte sund någon stans. Det är väl inte bra till att uppmuntra befolkningen till att bli ohälsosammare? Tycker inte det är okej att säga att hon har en diagnos.. sjunk då inte till hennes nivå. DU är jättefin Isabella men jag tycker verken du eller kissie är några bra förebilder när det gäller träning osv. Men om ni nu är så mogna som ni båda antyder så kanske ni skulle pratat med varandra face to face? istället för att sitta bakom en dataskärm och hacka ner på varandra?

 140. Tyckte faktiskt att de här var ett värre ”påhopp” av dig än vad alexandra gjorde. Jag inte speciellt ett fan av kissie, men de är aldrig OKEJ att ge en annan en ”diagnos” de är inte snällt när man inte ens känner personen eller vet någon bakrund utan bara ser och hör vad andra säger om personen. De är som att gå tillbaka till högstadiet på skolan när man snackade skit om folk och sa att de var en ”hora/hade damp/var en idiot”… det är aldrig okej och de borde speciellt du VETA när du kämpar för att kvinnor ska stå upp för sig själva och intre tryckas ner av något eller någon, man är vacker som man är och så vidare!

  ANKLAGAR DU ATT NÅGON HAR EN DIAGNOS, SÅ KAN DU JU SJÄLV SÄTTA DIG I SAMMA SITUATION OCH KÄNNER HUR DE KÄNNS ATT FÅ ETT SÅNT PÅHOPP!!!!!

  Alexandra menade vid detta inlägg att du såg sundare ut i hennes ögon, vilket är positivt. Och tycker att du bara sjönk i din roll att vara en ”förebild för tjejer”, var inte den elaka personen när du vill få bort detta hos folk.

  Känns som att du säkert INTE kommer TITTA PÅ DENNA KOMMENTAR, men jag hoppas att någon av dina kollegor eller att du läser en liknande kommentar.

  Tack för mig, och fortsätt var en positiv person men gör inte om nåt sånt här igen, det kommer bara drabba dig igen NEGATIVT!

  1. Förlåt, känner bara att någon behöver råda bot på din ignorans!

   Blondinbella anklagar för det första inte Kissie för att hon lider utav BDD. För det andra så vet Blondinbella mycket väl hur det känns att få just ett sådant påhopp. Kissie har ju gett henne diagnosen fetma -en väldigt allvarlig sjukdom om du nu inte visste det.

  2. Håller med den här kommenteraren:

   ”Isabella har all jävla rätt att svara emot Alexandra och hennes flertalet påhopp hon gjort emot Isabella under alla dessa år. Och hon har rätt att TRO vad fan hon vill – hon har inte sagt att hon har diagnosen! LÄS ORDENTLIGT!

   F_CK NI ALLA som lägger sig i i vad Isabella skriver, era falska “moralpoliser” som vet hur allt ska vara.”

   Herregud., vi alla är människor! Måste man stå ut med skit i alla evighet utan att få svara tillbaka bara för att man ska vara den mogna?!’
   Give me a break. Ni vill bara hitta något att klanka ner på, SKÄRP ER!

 141. det är ju snarare du blondinbella som alltid skriver att ”alla är fina som dom är” osv, men det enda du gör egentligen är att propagera för fetma och rättfärdiga en marabou om dagen för att det ger dig en sån ”hälsosam” kropp…

 142. Du är jättefint och snällt människa söta Bella!
  jag känner många som säger att du är jättefin och tycker om dig, lovar.
  lyssna inte henne!
  bryr dig inte om henne!

  Hon är ” avundsjuk ” bara för att du är duktig, snygg, snäll och alla tycker om dig.

  och jag är en av de!

  pusssssssssss från mig till dig Bella!

 143. Läste kissies inlägg och de som säger att det hon skrev ”var något snäll” måste verkligen lära sig vad en komplimang är, det där va det otrevligaste jag läst på länge! Sorlig liten människa den där kissie. Fortsätt var en inspiration för 1000-tals unga tjejer (och killar) och låt Alexandra deala med sina egna tragiska problem

 144. Hej! Följer din blogg och tycker att du ser fantastisk ut. Va inne på Kissies blogg och kollade kommentarerna angående hennes inlägg om dig och såg att människor uppriktigt blev förbannade över va hon skrev. Du är kanon som du är och jag hoppas att du inte tar åt dig. Kram emma

 145. jag har följt både era bloggar under en längre tid, och Alexandra har ju alltid haft ”problem” med dig om man bortser från tiden innan hennes blogg blev stor, då hon istället såg upp till dig och gick på ditt bloggmöte eller vad det var.
  Det är väldigt tydligt att hon stör sig på din framgång och framför allt stör det henne väldigt mycket att du trivs med dig själv och står för vem du är.
  Så fort hon fr chansen, eller hon tar sig snarare chansen kanske man ska säga, så försöker hon mäta sig med dig, gärna i kroppsväg då det är något hon är besatt av.
  Hon lägger ofta upp bilder på normalbyggda tjejer som hon kallar + size eller bilder på kroppar i olika storlekar med frågan om vem som är snyggast.
  Otroligt sorgiligt, flickan mår ju inte bra!
  Tror inte hon lider av BDD men hon lider till 110 % av ätstörningar då hon är besatt av mat, vikt och livrädd för fett och att gå upp i vikt.
  Det krävs inget ljushuvud för att förstå och ofta är det ett rop på hjälp att man inte mår bra.
  Det blir som ett tvångssyndrom att kontrollera vikten och vad man sätter i sig och man känner sig ”duktig” som klarar av att ha sådan disciplin.
  Jag har själv varit där och vet vad jag pratar om.
  Sen kan jag hålla med om att hon har en skev självbild då hon ser ohälsosam ut pga att hon är för mager, samt att hon till motsats från dig inte kunnat tycka om sig själv för hur hon ser ut, utan tvingats till flera operationer som ändrat utseende helt.
  Skulle inte heller kalla henne den mest ödmjuka, men alla är vi olika.
  jag hoppas flickstackarn får hjälp en dag, hjälp med sina ätstörningar och hjälp med att acceptera sig själv.

 146. Alltså, VA?
  Jag läser Alexandras blogg daglien, & hon har gjort en sådan otrolig resa från att bara vara ”Kissie” till att verkligen vara Alexandra. Hon har förändrats extremt, & då menar jag positivt.
  Hennes personlighet och hennes sätt att vara och skriva på är helt annorlunda nu, hon är nu, och har varit ett väldigt långt tag nu, en väldigt snäll person, med ett gott hjärta!
  Men du som alltid visat sig vara en snäll, ödmjuk, trevlig person som alltid har hjärtat på rätta stället, gör nu detta.
  LÄGGER UT, PÅ DIN BLOGG, FRAMFÖR SÅ MÅNGA LÄSARE, ATT DU ”TYVÄRR” TROR ATT HON _LIDER_ AV EN STÖRNING? Jag menar, vem har hjärta eller mage stor nog att skriva något sådant?
  Självklart har du rätten att stå upp för dig själv om någon skriver något elakt riktat mot dig, men nu var faktiskt Alexandras inlägg vänligt menat mot dig då hon hissade att du förlorat vikt blandannat, och jag tycker det är otroligt synd och tråkigt att du blundade för det och påstår på din blogg att hon lider av en störning.
  Jag tycker det var lågt, och väldigtväldigt elakt & taskigt.

  Och när du skriver ”så tror jag TYVÄRR att hon lider av BDD” så förstår jag inte varför du la till ”tyvärr”? det är nästan så att du njuter av det, att äntligen kommit på något att trycka ner Alexandra om? ÅH.

  Jag har faktiskt gillat dig, men nu vet jag inte längre.
  Det finns skillnader på rätt och fel, och innan man påstår att någon annan förmodligen borde lida av något, borde man ta reda på fakta & hålla det för sig själv.

  Elakt. Taskigt.
  SO NOT BLONDINBELLAS STYLE. OR? MAYBE YOU ARE CHANGING!

 147. Vi alla älskar dig bellaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

  Du är:
  fint!
  Snällt!
  Duktig!
  Snygg!
  Underbart!
  Best!

  ”Du behöver inte lyssna på en sånt person”.

 148. Vill bara säga att du har helt rätt och att du ser mycket bättre ut än alexandra(både invändigt och utvändigt) i mina ögon! Kram!

  //Sofie – flashionist.devote.se

 149. Jag är också en utav de personer som blev så sjukt irriterad på kissies blogginlägg igår. Hon tjatar om att alla får se ut hur dom vill. Hon påstår att hon har utvecklats och är så bra och inte snackar ett dugg skit som ”alla andra bloggare”, undrar vad hon menar med det egentligen.
  Hon klagar på att vi inte ska kommentera hur hon ser ut, men hon är på andra ändå hela tiden.
  Du är så bra som du är blondinbella!
  /Josefine

 150. Du är snyggast, helt klart. Jag vet att du inte bryr dig om Kissie och det är bra. Hon är inte värd någonting alls, där snackar man dubbelmoral.
  Kram på dig Isabella, du är grym!

 151. Jag håller med att det att det kan vara lågt av Kissie att skriva så men ärligt talat håller jag med henne. Du ser MYCKET mer hälsosammare ut nu. Men att du sjunker lååångt nedanför henne när du skriver ett sådant här inlägg. Att du leker läkare och är respektlös mot de som har BDD.

 152. Jag har BDD och blir ledsen över hur du får sjukdomen att framstå. Som bloggare har man ju ett visst ansvar, vilket du själv har nämnt. När man har BDD så bryr man sig inte om andras kroppar. Så att Kissie klagar på din kropp handlar inte om att hon skulle ha BDD utan snarare att hon bara är elak. Dessutom är det ganska osannolikt att hon skulle ha BDD då hon exponerar sig så mycket som hon gör på sin blogg. Med BDD följer i princip alltid sociala svårigheter då man inte vill gå ut och synas inför andra människor. Man känner sig för ful för att vara med på bild så man tar knappast några kort på sig osv. Givetvis finns det antagligen undantag, men jag tycker det är slarvigt och oansvarigt att framställa BDD som en sjukdom som gör en fixerad vid ALLAS kroppar och på det sättet ganska oförskämd.

 153. Men hallå? Kissie hyllar ju dig, kan du inte läsa eller?
  Och bara för att Kissie tycker om att träna och bry sig om utseende måste hon inte ha nån jävla sjukdom? Snälla söta..Uppenbarligen så förstod du inte Kissies inlägg at all. Ärligt talat, vem går ut och skriver på sin blogg att man TROR att någon lider av en sjukdom? STUPID. tack för oss. /tobelieve.devote.se

 154. Måst säga att ni alla bloggare är absolut lika barnsliga. Jo kissie provocerar men vem är du och säga att hon är psykiskt sjuk? Ni tror att ni är kungarna på jorden, och jo visst har ni många läsare och fler som ser er som idoler. Men ni är inte bättre än nån annan, om jag skulle vara du så sku jag sluta bry mig om vad andra tycker och lev ditt eget liv. Samma gäller resten av er.

 155. BDD är ett verkligt handikapp som jag medicineras för och bortsett från terapisessionerna så tar jag inte ett steg utanför dörren då jag avskyr mitt utseende och inte vill bli sedd. Jag har försökt begå självmord och varit inlagd på psyket upprepade gånger, pga sjukdomen, men du får det att låta som att det inte alls är allvarligt. En person med BDD skulle aldrig klara av att blogga och lägga ut bilder på sig själv, ALDRIG………. Sluta sprid skit om sjukdomen är du snäll, det är fördomsfulla människor som du som gör att personer inte tar oss på allvar. Att leva med BDD är ett helvete, Kissie är bara ytlig. Det är JÄVLIGT stor skillnad.

 156. Men Du gör exakt samma hemska sak som hon, att ge henne en ”diagnos” är samma sak. Vet inte vilket som är värst faktist, så du är inte bättre en Alexandra, ni är likadan.

 157. Älskar dej verkligen!Du är absolut min förebild och jag hoppas att jag också kommer älska min kropp någon dag.Du är jätte vacker och ser frisk ut jämfört med kissie som ser ut som att må väldigt väldigt dåligt..Och jag trodde faktiskt att kissie växt upp redan men att jämföra andras kroppar på det där viset är det omognaste jag någonsin sätt av en bloggerska! kramar och hoppas du har det BÄST !

 158. Asså ni som kommenterar att Kissies inlägg var vänligt, hur tänker ni?
  Det är ju väldigt vänligt av Alexandra att skriva ”Blondinbella ser bättre ut nu och kan nog simma lite mer än vad hon kunde göra på första bilden. Skulle ju bli anfådd efter några simtag om jag var sådär stor ju??”
  Isabella säger att man kan äta en chocklad varje dag, men hon tvingar oss inte eller hur?
  Visst det är inte hälsosamt att så mycket chockland men Alexandras livsstil är inte äns nära hälsosam. Isabella har en hälsosam kropp, hon har kvinnliga former. Vilket Alexandra saknar. Anna skipper är en av dem så påpekat att Alexandra lider av en form av ätstörning vilket jag också tror, man kan se på sätter hon skriver att han har en form av ätstörnings tankar. Tro mig efter 5 år med anorexia vet jag var ätstörningar innebär.
  Alexandra har även kommenterat Isabellas kropp innan att hon var finare innan, att alexandra vill bli hennes pt osv.
  Det var bra att du skrev det du gjorde Isabella! Du är en bra förebild!

 159. Om nu Kissies inlägg var ett påhopp, där jag själv tyckte att det inte var något illa menat, utan cred till BlondinBella, som kanske hade gått ner lite i vikt. Vad är inte då Blondinbellas inlägg där hon försöker få en diagnos på Kissies? För kissies kanske är nöjd med sin smala kropp, och om hon tycker att man inte ska ha för mycket fett på kroppen, behöver hon ju faktiskt inte ha någon psykisk skada för det! För det är ju inte bra att äta massa godis och skitmat och ha för mycket fett på kroppen, tänk på alla kälsjukdomar du kan få istället..

 160. Jag tycker att du är snygg på båda bikini bilderna. Men den med den prickiga bikinin är du verkligen vansinnigt snygg på! Jag har varit underviktig i hela mitt liv och ibland känns det som om jag skulle kunna offra min hand för att få se ut som du gör på den bilden. DU ÄR SÅ FIN ISABELLA

 161. Helt sjukt omoget av dig att ”ställa en diagnos” på Kissie sådär. Varför ska du sänka dig ännu lägre än vad hon gjorde?

  Att du sedan uppenbarligen inte har en jävla aning om vad BDD innebär är ju en helt annan femma…

 162. GO BELLA! Vi är en hel del i Sverige som är trötta på Kissies tragiska påhopp, trots att hon ofta förespråkar att alla är vackra. Hon är så sjukt dubbelmoralisk och beter sig oftast som en 12åring. Kissie och Alexandra är samma person, utanför bloggen beter hon sig exakt lika avskyvärt och det är sorgligt att hon måste provocera för att hela tiden få behålla sina läsare.

  Kram på dig Bella, plus för en bra blogg, ärlig och sund!

 163. Jag läste kommentarerna av Kissies läsare igår. De flesta stöttar dig Bella och anser att Kissie är elak. Andra skev saker i stil med ”vad upprörda alla fetton blir” och ”man ser ju en massa löst fett, det är inte hälsosamt”. Jag tror att dessa tjejer mår väldigt dåligt. De sparkar på de som har naturliga kurvor för att rättfärdiga sitt eget levnadssätt. Du är en bra förebild och en riktig människa! /en annan riktig människa

 164. Oj, att spekulera kring diagnoser på andra människor är aldrig bra, då har man sjunkit lika lågt som när någon påpekar ens yttre. Nej, inte det smartaste du har gjort Isabella.

 165. Och du ska ”föreställa” den lillgamla, vuxna och ordentliga Isabella? Nu sjönk du ju ännu lägre än vad du påstår att ”kissie” är på. Hon förespråkar ju ett hälsosamt liv, med träning och rätt kost. Som vilken människa som helst gör, som prioriterar sin kropp och hälsa. Äter man- och tränar rätt så har man inte massa överflödigt, men är inte heller ”anorexia-smal”. Man lider inte av Bdd för att man vill vara hälsosam, då lider varenda person som är ”fit” enligt dig av bdd! Vad lider du av för sjukdom då? Som inte inser att det är viktigt att ta hand om sin kropp och påstå inte att du inte bryr dig om ditt yttre du med. Jag står inte på någon utav ers sida, men gällande denna diskussionen, är det helt klart du som är ute och seglar.

 166. Håller med dig till 100 % !!! Usch vilken tragisk människa hon är.

  Du däremot är en av Sveriges absolut vackraste kvinnor. FÖR att du inte försöker att vara någon annan, du trivs med dig själv och det syns. Du strålar och är helt enkelt skit snygg! You go bella!

 167. Ojdå, blir nästan upprörd att läsa alla kommentarer! Att kalla någon fet är förfärligt (däremot så har blondinbella en sjukt vacker kropp) men att diagnotisera någon med BDD gör att man blir en förebild? känns som att många här verkligen inte läser inläggen utan enbart tar sitt parti 🙂 PEACE!

 168. Vem försöker Peyre efterlikna då? Har hon också bdd? Eller andra silikonbrudar? Du försöker se it
  Som
  En 30 åring…

 169. Du ska inte ens uppmärksamma idioten! Hon får precis det hon vill, det vill säga din och alla dina läsares uppmärksamhet! You can’t argue with stupid!!!!

 170. Jag har själv BDD och jag tror inte att Alexandra har det. Delar av det kanske, men inte själva BDD.

  Men utseendestörningar har hon definitivt. Hon har nästan svält sig själv och hon photoshopar sig själv tills hon knappt ser ut som sig själv. Tragiskt, riktigt tragiskt. Men nä, BDD har hon nog inte.

  Men det hon skrev om dig var riktigt jävla idiotiskt, sista gången jag läste hennes blogg.. stå på dig, du är riktigt jävla snygg! Hon är avundsjuk på dig, med all rätt! 😉

 171. Jag blev väldigt arg när jag läste inlägget om dig på kissies blogg igår, likaså med det liknande inlägget om dig förra året. Det gjorde verkligen ont i mig, för du är så jävla cool vilket gör dig till världens vackraste. Vad som ens skrivs, kom ihåg det, att du är jätte vacker för att du är den du är, Isabella Löwengrip.

 172. Du är ju bara helt jävla pantad i skallen, förlåt, men tyvärr är det så. Du kan ju inte sitta och sätta en massa diagnoser på folk när du inte är någon jävla psykolog. Sluta bete dig som ett jävla mähä för guds skull. För den delen så har Kissie finare näsa än Natacha. Bete dig som folk.

 173. Nu måste jag försvara Alexandra här. Hon kunde säga saker och ting på ett helt annorlunda sätt, men ni ska inte bara fara emot henne sådär! Tro mig, Blondinbella gör minst lika många fel. Och dessutom är Blondinbella med i leken, och leken får man liksom tåla. Hon får skylla sig själv när hon bara säger skit tillbaks. Det är bara för sorgligt…

 174. Jag tror att Alexandra vill ha samma självsäkerhet och självförtroende som Isabella har! Men kanske inte riktigt insett det än, eller vill inse det.
  Isabella du är bäst!!!!!!!!! Jag diggar dig.

 175. Om jag inte hade bett om att få hälsotips från kissie-coachen så hade jag blivit otroligt provocerad över att hon kommenterade min kropps hälsotillstånd. Man ser endast världen genom sina egna ögon men att tro att alla eftersträvar och värdesätter det man själv eftersträvar och värdesätter är ohälsosamt om något.

 176. such a bright, intelligent, young and beautiful woman u are!
  i am a graduate student of psychology and to be honest, i believe that 99 out of 100 psychologists would diagnose kissie with BDD. i really hope she finds her inner peace as u have found yours.

  cheers,

  lisa from germany

 177. Där sjönk du lika lågt om du hoppar på Kissie på det sättet, med tanke på att hon inte hackade ner på dig utan menade bara ”bra jobbat”. Vad hon menar, skulle jag tänka är att socker inte är bra för kroppen även om det är bra för själen, det köper jag. Men det ger ingen som helst näring. Vilket är rätt osunt om man prackar på sig choklad och socker dagligen.

  Att du ”diagnostiserar” Alexandra på detta vis så drar du med en stor andel av unga tjejer i samhället. För tyvärr, många tjejer tänker på vikt och utseende dagligen och skulle hon ha BDD så lär alla andra också ha det?

  Sen har du faktiskt ingen rätt att tala om för människor hur de kan tänkas må bara för att de väljer att förändra på sig själva. Världen och teknologin kommer att ändras. Men om du känner för att du vill spela på den mogna rollen och samtidigt vara paradoxal och kränka ner på henne. Sure, be that one.

 178. Detta måste vara bland det bästa jag har läst på länge! Fyf*n va grym du är! Alexandra är bara en tragisk person. Blev så jäkla arg på henne när jag läste inlägget. Idag har hon ju skrivit ett par inlägg om inlägget hon skrev igår, och det verkar som att hon vill starta bloggbråk eller liknande, vilket hon brukar säga inte är det hon vill. Åh, blir så arg på henne, hon är så dubbelmoralisk i allt hon gör.

 179. Jag läser inte ens din blogg egentligen men detta inlägg vill jag faktiskt ge dig grymt mycket credit för. Låt Alexandra se ut exakt som hon vill, om hon tycker att det är snyggt att se ut som en tolvåring i kroppen med bröst som en porrstjärna, så låt henne. Tycker du är strong som visar på att alla ser ut som dem själva vill, och att man kan vara nöjd med sin kropp oavsett hur man ser ut. Förövrigt är du verkligen inte tjock eller ens i närheten anser jag. Blev grymt glad när jag läste detta inlägg. Den som är den starka personen i detta är du, då du fokuserar på din kropp och förstår att det är DU som ska vara nöjd med den och ingen annan. Alexandra har inget med dina former att göra.

 180. Jag kan nog tycka att Kissies inlägg var en gliring till dig, absolut. Men det är otroligt tråkigt att du ska attackera tillbaka, speciellt på en sådan låg nivå. Att hon skulle lida av BDD är nog inte så troligt, hon är ju inte direkt asocial och har media fobi.. Att hon plastikopererar sig, ja, det är hennes sätt att vilja synas på, Medan du känns mer äkta.
  Jag läser bådas blogg, men det känns som din är mer seriös, att hon ofta pratar om skönhet och ditten och datten är nog brist på samtalsämnen. Så sluta attackera den stackars tjejen, hennes kunskap fyller inte ens upp hennes mascara ”flaska”.

  Fortsätt med det du gör, men sluta upp med gliringar, det är så tråkigt att läsa om det!
  / Keep it real! PEACE

 181. Jag tycker att det är bra att du står upp för din kropp, för den är trots allt din och ingen annans. Så förresten en bild som posh24.se hade lagt upp på dig och kissie bredvid varandra och där ser man klart och tydligt vem som lever ett sunt liv och vem som inte lever ett sunt liv. Fortsätt att göra och vara precis den du är, för de behöver verkligen ”bloggvärlden”!

 182. Okej jag blir frustrerad på allvar! Vad ger dig rätten till att anklaga någon annan, oavsett om nån har klankat ner på än, för att ha en diagnos. DET är inte okej. Du är vuxen och driver ett företag etc. Då ska man inte bete sig så här omoget. Vad tror du det ger för reklam om dig när andra företag klickar in på din blogg och ser dig skriva en sådan löjlig sak? Var de verkligen nödvändigt att skriva det i din blogg med flera 100 000 läsare och hänga ut nån på de viset, visst du kanske tyckte att Alexandra gjorde så mot dig men ska du ge igen och hämnas istället? Nej Isabella jag har alltid haft dig som en slags förebild men de du skrev gjorde att jag fick en helt annan bild av dig. Det är du som ska föreställas den ”mogna” av dig och Alexandra.. Det här är faktiskt inte okej enligt mig..

 183. förlåt mig men du är ju lika dum du? ni sitter och trycker ner varann. hon om ditt utseende och du om vad hon lidar av och vem hon försöker efterlikna. hade du verklien inte brytt dig hade du inte ens lagt ner energi på att ”svara” på hennes inlägg och valt att trycka ner henne!!!! ni är lika dåliga båda 2 så sluta tro att du är bättre än vad hon är!!!

 184. Om det är Kissies syn på vänlighet så har hon en jääääkligt sne världsbild. Trodde hon blivit bättre, men du är ytterst välkommen att visa ditt rätta jag så vi slipper ditt löjliga låtsas-jag. Kissie kan slänga sig hårt i väggen. Bella, du äger. Punkt.

 185. Eh Kissie är bara elak och lägger mkt energi på dig och stalkar dig bara, hon försöker skriva elaka grejer på ett snällt sätt, att man ens ha skam och hänga ut folk sådär, tycker kissie helt enkelt ska låta blondbinbella vara men hon är tydligen beroende av isabella. Isabella du är jättefin som du är 🙂 Dumma ankan kissie!

 186. Asså snälla är du dum eller. Jag orkar inte. Hur orkar du kvinna? Kolla hur du själv är. Och nu när du är så hiimla vuxen (du tror ju att du är typ 30) hur fan var du i dina videobloggar för tre-fyra år sedan?
  ”Ehm asså idag asså har jag asså eehm” och ditt put med läpparna och ditt ”smack”ljud.

  Men tillbaka till ämnet. Hur kan du anklaga någon för en sjukdom? Du tar åt dig så fruktansvärt mycket blondinbella(hehe så fint namn du har). Gud efter alla dina falska inlägg och företag där det egentligen är andra som jobbar kan jag bara säga en sak – du är världens sämsta förebild.
  Vad Kissie än skriver, hur lågt det än är så är det faktiskt itne Alexandra Nilsson. Däremot är du alltid ditt egna namn i din blogg (ellerhur) och det är därför den här sitationen är såå pinsam för din del.
  Men hur fan kan du anklaga någon för en sjukdom?

 187. Jag ser upp till dig och tycker att du är klok och mogen. Och jag förstår att du sällan tar dig tid att ”svara på tal” vad det gäller sådana här dumma påhopp, det är bra. Men å andra sidan, gött att du gjorde det den här gången, det är skönt att vara kaxig och smart ibland när man vet att man har rätt, bra gjort! Alla vettiga människor förstår dock att du är sund och hon osund. Kram fina du!

 188. Jag tar ingens sida i detta, ska bara påpeka en sak.

  Alexandra skriver att Isabella har fetma – utan läkarlicens
  Isabella skriver att Alexandra har BDD – utan läkarlicens

  Både BDD och fetma är sjukdomar!

  Varför klagar ni på Isabella och hennes sjukdomsuttalande? Jo för att hennes inlägg var mer konkret och tydligt. Det som förvånar mig mest är att dessa två vuxna kvinnor inte kommit ur detta hacka-på-varandra-stadiet. De kan vara kända och ha pengar, men ni är inga änglar, så va inte så självgoda och tryck ner andra. Skaffa lite självkänsla så slipper ni bråka om sånt trams!

 189. Försvarar inte Kissie men tycker det var otroligt töntigt av dig att ens kommentera det och allra helst påstå att hon har en diagnos. Det om något är elakt!! Kissie tar man ju knappt seriös eftersom hon alltid vart lite så (inte för det kanske är en tillräckligt bra bortförklaring) men du har ju blivit en förebild för unga tjejer och sjunker dig till samma nivå som i de här fallet kissie.. förebild? nä blä

 190. Är det bara jag som tycker att isabella gör exakt likadánt?
  Du skriver ju själv om hur hon inte ska kommentera din kropp, vad är då meningen med att kommentera hennes kropp exakt likadant?! Du är ju dubbelsidig så det smäller om det! KAN HENNES UPPFATTNING OCH KROPP STÖRA DIG SÅ MYCKET?! Liksom, du gör ju exakt samma sak som henne, bara att du uppmanar att hon har en sjukdom och mår psykisgt dåligt? Skärp dig nu!

 191. Jag såg dig på stan förra veckan på birgerjarlsgatan då du gick med en vän och tycker du har sjukt fin kropp och du är smal så fattar inte vad folk snackar om. Du har långa smala ben och fin kropp så skit i osäkra kissemissen haha:)

 192. Jag har också länge trott att hon har Body Dysmorphic Disorder och jag har studerat psykologi. Du ser ut som en riktig kvinna ser ut, och det är vackert och hälsosamt. Kissie ser inte hälsosam ut, snarare som att hon svälter sig själv och det är tråkigt att vackra tjejer förstör sitt utseende så för att få uppmärksamhet.

 193. Alltså. Du är inte rättvis någonstans! Hur kan du påstå att hon har en sådan diagnos?! Det är sjukt dåligt beteende från din sida.
  Om jag ska jämföra vem som sätter mest press på unga tjejer mellan dig och Alexandra så kan jag absolut säga att det är du. Hur många tjejer runt tjugo års åldern har råd att leva ett liv som du gör? Kanske 5%? Vi andra är normala ”Svenssons” som nöjer oss med smycken från H&M, hudkräm från Nivea och fläskfilé på fredagar. Hur stor press tror du vi inte får av att se dig flasha runt i de dyraste sakerna? Det är inget att se upp till, för vissa kommer aldrig komma dit, utan nöja sig med vad de har råd med. Insperation kan även innebära att sätta press, krav.
  Jag önskar bara att jag kunde ta ner dig på jorden igen, eller iallafall få dig att chilla. Sluta skryta så förbannat!

 194. TILL ER SOM INTE FÖRSTÅR, VARFÖR SKA KISSIE ENS SKRIVA OM BELLAS KROPP ÖVER HUVUDTAGET? KISSIES BLOGG SKA HANDLA OM HENNE OCH INTE BELLA! SEDAN SÅ TKR JAG KISSIE PRATAR DÅLIGT OM MÅNGA NÄR HON SJÄLV SÄGER ATT MAN SKA VARA NÄJD MED SIG BLABLABLA! NI SOM HLR MED KISSIE FÖRSTÅR JAG MIg INTE PÅ.! Jag är mullig och jag tränar & är hälsosam? Fan är de me folk!

 195. Hey Bella! Or should I say…Beast? Because you certainly are not displaying the qualities of a ”beauty” with this blog entry. You are not a psychiatrist, and you have no right to make any claims or attacks on someone, stating that they have a mental illness. You have shown a very very ugly side of yourself…the inside. Add that to the outside, and you have an overall very awfully ugly person. My advice to you is to take a good hard look at yourself and what you are promoting…you are promoting judgement of others’ insecurities..and that makes you the ugliest beast of all.

 196. Bella, du gör så jävla rätt i att skriva så om henne! Hur många gånger har hon Inte skivor
  Om din vikt utan anledning! Hon mår
  Inte bra med sig själv, helt klart. Ta inte åt dig av dessa kommentarer jag säger bara att du gjorde helt rätt i att sätta henne på plats. Hon har sårat flera människor ….

 197. Jäkligt dåligt!!! Kissie skrev de som en komplimang, hon hyllade dig för du har gått ner i vikt. Det kanske inte va det snällaste sättet att säga det på, men de menades som en komplimang!!! Jag tkr personligen att de e väldigt lågt att säga att nån har en sjukdom ba för dom tkr de e viktigt att va smal. Låt Kissie tycka va hon vill, om hon tkr de e viktigt att va smal, låt henne tycka det! Du får tycka vad du vill om henne, men du behöver ju inte hänga ut de sådär. Visst, hon kanske har opererat sig, hennes val, hennes kropp, inte din. De kanske inte verkade som en komplimang hon skrev, men de va de menades som, du kanske inte uppfattade det som en komplimang, men de va de de skulle va. Tack så mycket, älskar din bok <3 kram

 198. Vem är du nån jävla doktor eller? Kissies ÄR nöjd med sin kropp just nu, och hon lider inte av BDD för att hon är nöjd med sig själv! Hennes inlägg var inte på något sätt elakt riktat. Visst, hon har förändrats, hon har opererat sig men låt henne göra de! Bara för att du är tjock som en gris så måste inte hon också vara de. De du skrev var fel.

  1. Name calling? That is a sign of uneducated ignorance and very unladylike. I feel your words could have been chosen more properly.

 199. Okej men vad det inte miss blondinbella själv som hade ett program som gick på tv och slängde ut sig att du inte kunde åka buss för ”tänk om det har suttit en tjock person där” exakta ord av dig. Det kallar jag för hyckleri. Kissie är ändå ärlig. Du ska inte leka bättre själv när du har på minst lika stort sätt bidragit till tjejers dåliga självbild. Har du glömt hur du själv blev känd inom bloggvärlden? Inte var det på grund av dina goda värderingar.

 200. Hej där.
  Är inget fan av varken dig eller ”kissie”. Ni är extremt olika, står för olika saker och tänker olika, vilket är logiskt. Ni båda bloggar och har ett stort antal läsare som troget följer och tar efter i stort sett allt ni gör(av olika faktorer, självklart).

  Att du då, med din sk. ”vänliga” image diagnosförklarar en annan människa, utan några kvalificerade kunskaper är obegripligt. Dessutom så har du också gjort en operation(som jag vet om). Att hon gjort fler än dig har ingen betydelse. Man gör det för sin egen skull.

  Du formulerar dig korrekt och vet hur man ska skriva, tror det är därför så få reagerar på det du skriver. Du framstår nu tyvärr som mer korkad än vad ”kissie” gör. Att hon i själva verket kommenterar din kropp är en annan sak, onödigt. Men det är dock långt ifrån vad precis gjort.

  Du framställer dig själv som vuxen och du bör agera efter det, då du faktiskt har mer som står på spel. Du har en givande karriär, vilket jag inte nekar någon. Grattis. Men allvarligt, väx upp och bete dig.

  Jag hatar egentligen att vara ”viktigpetter” och detta är första gången jag faktiskt lägger min näsa i blöt. Hoppas du fattar budskapet och möter det väl. Du verkar smartare än så. Väl mött.

  MVH

 201. Ohhh ”psykologen” .. Nu får du väl ge dig, Alexandra hylla din lilla viktnedgång och hon har tidigare hyllat att du har självförtroende att visa dig i bikini på din blogg fastän du inte ser ut som en vitoria secret-modell. Så du ser ut och äter är inte sunt, och det visar ju bara vem som mår dåligt av det när du vänder ett helt ”hyllnings-inlägg” och kallar människan för psykiskt sjuk.

 202. Du är ju helt sjuk i huvudet! Kissie har själv berättat att hon bara menade väl när hon skrev sådär om dej! Du vill bara att folk ska hata kissie så att folk ska tycka mer om dej! Det är väldigt elakt av dej att skriva att kissie lider av sjukdomen BDD, när hon bara var snäll mot dej! Usch, ja mår illa när jag läser sånthär! Helt jävla borta i huvet är du som måste trycka ner en person så mycket när kissie bara var snäll! Jag förstår inte hur folk kan hålla med dej i det här! Förstår inte att andra inte kan läsa mellan raderna och se vad som kissie igentligen mennar med det här! Förut gillade jag dej jätte mycket, läste din blogg flera gånger per dag… men det här var så elakt gjort!

 203. Någon behöver sätta den där alexandra på plats! Det är väldigt tragiskt men tyvärr behövligt! Jag studerar beteendevetenskap och det här beteendet är allt annat än normalt. Jag tror inte någon normal människa med ett samvete kan tala illa om andra människor på det sättet, att någon ser ut som en gris eller någon är tjock eller någonting. Hon säger det inte privat till en vän eller så, bara en åsikt utan säger för hela världen, vilket jag tycker är helt galet. Jag har för mycket samvete för att kunna säga något sådant om någon människa! Vad har hänt med världen, och att vara snälla, stötta och peppa varandra.

 204. SOLKLART FALL !!! KISSIE SER UPP TILL DIG & HON KOMMER ALDRIG ATT SPELA I DIN KLASS SÅ ÄR DET BARA …KLASS ÄR NÅGON MAN ÄR FÖDD MED OCH KAN INTE FÅS MED ATT MAN OPERERAR SIG ELLER SNACKAR SKIT OM ANDRA FÖR ATT SJÄLV STÅ I FOKUS!!

  DU HAR KLASS FORTSÄTT SÅ & STRUNTA I SMÅBARNS FASONER 🙂

 205. Tycker att du borde skita i Alexandra ”kissie”
  Det är inte ens värt att skapa något blogg kaos! Kör ditt egna race istället och skit i dem som försöker påverka dig till något negativt
  DU ÄR BÄST !

 206. Men blondinbella är ju faktiskt fläskig samt att hon är tråkig och att hon börjar bli lite ute. Inget illa menat bara vad jag tycker. Diggar seriöst kissie och såg ingenstans vart hon menade illa. Tycker Bella sjönk lågt med sitt inlägg.

 207. Hej Isabella!
  Vill bara säga att jag stöttar dig fullt ut! Jag kan hålla med om att det var lite onödigt att ge Alexandra en diagnos, men hon har i vilket fall som inte rätt att påstå att du på något sätt inte ”lever upp till” dagens skönhetsideal. För även om Alexandra själv vill se ut på ett visst sätt måste hon också låta andra själva bestämma hur de vill se ut!
  Kram!

 208. Jag undrar vem det är som är fixerad. Din åsikt är att ingen SMAL människa kan vara lycklig. Bara när man lärt sig att uppskatta en rundare kroppsform kan man uppnå ”nirvana” och bli så där lycklig som du är. Åh. Jag menar inte att ta team Kissie på något sätt men du gör EXAKT samma sak som henne trots att du förespråkar att ”älska dina extra 20 kg! De kommer sätta sig runt hjärtat och gör dessutom att du inte kan gå i trappor utan att flåsa som en hund, men ÄLSKA dem och ät lite choklad undertiden”. Att träna är hälsosamt oavsett om du väger 50 eller 150 kg.

  1. Håller helt med! Jag har vägt 70 kg under en period, fettvalkar över jeansen och tuttar som studsar runt. Min idealvikt, som jag nu haft i över 10 år (sedan jag var 13), är 52 kg, jag är 170 lång och jag TRIVS skitbra med det! Att träna och äta sunt är hälsosamt. Du har missuppfattat begreppet ”unna sig”.. det är inte något man gör VARJE dag..

 209. DU sjunker ju till precis samma nivå som kissie. Skriver att hon mår dåligt, och värst av allt , du diagnosticerar en person som du inte vet så mkt om. Och du saknar fullt ut kunskap att göra det. Du verkar vara fixerad vid att sortera in folk i fack. Du förklarar ditt eget beteende utifrån adhd. Kissies utifrån bbd. Vad tjänar det till? Tänk om alla kunde få vara någon annan istället för en diagnos. Du är patetisk och när du en dag växer upp kommer du förhoppningsvis skämmas över ditt beteende … Hur du gick runt och trodde du va något bara för att du tjänar pengar. Att tjäna pengar rättfärdigar inte dig på något sätt att uttala dig om andra.

 210. Har du hört uttrycket ”Kasta inte sten i glashus”. Du blir upprörd över att Kissie uttalar sig negativt om din kropp men själv har du mage att ge henne en diagnos inom psykisk ohälsa. Vem fan är du att bedöma det samt sprida ut över hela sverige att hon skulle ha en störning du själv plockar ur luften… Riktigt fult gjort av dig.

   1. Håller med! tycker det är otroligt löjligt!! Dubbelmoral! Men om nu Kissie så gärna opererade sig för att se ut som natasha, jaha inget fel med det va? Jag har opererat min näsa samt förstorat läpparna och då gick jag med kim kardashians bild till kliniken. Inget fel med att ha en ”förebild”?

    Men jag lider förmodligen utav BBD enligt Bella.

  1. Haller med helt ut. Fel och dumt att amatorsatta en diagnos sadar nar hon inte har nagon koll pa hur saker ar. Kasta sten i glashus var det ja. Hon sjunker bade till Kissies niva samt gor fel mot folk som faktiskt har denna diagnos, samt mot Kissie sjalv.

 211. Jag undrar bara en sak…. jag läste Alexandras inlägg om detta innan jag läste ditt. Hursomhelst tycker jag att det är jävligt fel att du tar saken som om det är illa menat, för man undrar om du faktiskt har läst igenom detta snabbt o tänkt ”ah inte ett sånt inlägg igen, hon är helt sjuk ihuvet” eller nått liknande. En annan gång hade Alexandra skrivit att du är stark o inte tar emot elaka kommentarer/ inlägg o jag kände bara att jaha då får man en uppfattning hur ”stark” du är då! Inte för att jag säger att du är svag osv. jag gillar din blogg o respekterar dig för den du är överhuvudtaget men visst man kanske ska ta saker med en nypa salt men det är ändå inte rätt att skriva på bloggen att man ”kanske” har fast ställt en diagnos på Alexandra. För det är rätt dumt av dig o snacka skit om nån (inte bara dig) bakom en skärm o säga ah bla bla bla hon kanske har ”BDD” för kom igen… du är ju för fan vuxen, o jag tycker du är helt blåst som skriver så här o jag är yngre än dig…. så tänk lite innan du skriver sånna saker för snart kommer alla glömma bort denna lilla ”oskyldiga, snälla, underbara” tjej som sitter o skriver detta inlägg som ät totalt bullshit!

  1. Det är inte bra att vara en idiot Amanda. Det är väldigt skönt att du har upptäckt det nu att det aldrig går bättre om man agerar som en 5-åring och att du äntligen har börjat bli mer intelligent och läsa lite. Jag menar… för några år sen så var du ju helt dum i huvudet och kunde knappt ta dig igenom några sidor i en bok utan att svimma av men nu har du till slut tagit dig igenom en hel bok och jag kan uttrycka mig för alla andra när vi säger att vi är stolta över dig. Jag menar det kan ju vara bra att lära sig saker ibland istället för att bara vara kvar vid ditt gamla dumma jag. En idiotisk tanke om dagen är ju inte bra direkt Amanda men det är skönt att du börjat bättra dig lite nu i alla fall. Att vara smart är väl bättre än att vara dum det måste du väl hålla med om? Eller?

   Om du inte kan se den dolda meningen i det här och istället ser det jag skrev som en komplimang så antar jag att du verkligen menar vad du skrev. Om du ser att det är en pikande text som syftar till att förolämpa dig så förstår du varför många andra såg det som en förolämpning till att börja med. Jag tar ingens perspektiv här men det är jobbigt när människor inte läser in mer av en text än vad som sägs åt dom att tycka.

  2. helt seriöst! vem är kisse som ska skriva att hon är stark för att hon har lite love handels?? vill hon verka snäll?! såg att kisse hade komenterat kim kardashians halloween kostym med att den var lite väl utmanande för hennes kropp? och att den skulle passa hennes former bättre? uhm:/ och hennes kostym var det då inget fel på den var ju ej vulgär haha nä det var den kanske inte men den visade ju grymt mycket mera, men just det hon är ju ”smal” då är det ok :/ kisse blir äldre, men hon har slutat tänka.. BDD hon har ingen uppfattning om hur hon själv ser ut!

 212. Jag tycker du är fin och naturlig. Och jag, som så många andra, blir upprörd över hur hon hoppar på din natuliga kropp – så ser väl ”vem som helst” ut!? Vem har inte lite Love handles, min sambo älskar dom!

  Stå på dig, du är bra! 😀

 213. hej bella! asså jag kan Fan inte fatta vem som är mest dum men faktist tror jag det är det du! om hon nu försöker ge dej en komplimang kan vell ta det som vad det är! du behöver inte starta ngt blogg krig, du förlorar också läsare ska du veta blondin fjolla. hon vill va smal då får hon vell vara det tycker jag och om du tycker det var taskigt det hon skrev, okej men jag är på kissies sida du ser bättre ut, och hon med hon passar som smal och du är jätte vacker också, älskar ditt ansikte, men alla får vell se ut som dem vill och säga sin åsikt som i det här fallet var en kompliang!

 214. Jag har ALLTID tyckt att du isabella är en otroligt stark, smart och vettig tjej. Nu bevisade du motsatsen. Att skriva att Kissie har en psykisk störning till hela svenska folket utan att vara leg. läkare är såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå elakt. Riktigt j*vla elakt. Ursäkta mitt språk, men VAD FAN ISABELLA.

 215. Det känns inte riktigt som om du har läst ”Kissies” inlägg ordentlig. Som om du bara har kollat igenom lite snabbt utan att fundera på innehållet! Du borde läsa det igen och ordentligt och fundera på vad hon har skrivit.
  Tro mig du är inte så smart som du tror.
  Och att du sen ger henne en diagnos är bara för jävligt. ”Kissie” skrev att du hade blivit väldigt snygg och du skrev att hon hade BDD, lite skillnad enligt mig!

 216. Jag tänker inte ens kommentera hur någon av er ser ut, det har inte ens med saken att göra. Grejen är att både du och Alexandra verkar ha grova problem med utseendefixering på olika sätt. Därmed är ingen av er bättre än den andra och ni båda två kommenterar ju ideligen utseenden på olika sätt hela tiden. Det är fel av er båda två att smutskasta den andra och försöka vara bättre än den andra när ni egentligen är likadana båda två, fast på skilda sätt. Sen tror jag som andra redan skrivit att du nog inte läst och förstått hennes inlägg ordentligt. Sen att anklaga henne för att lida av en psykisk sjukdom är ju nästan ännu värre än att kommentera hur någon ser ut och att klanka ner på dennes utseende. Skärpning!!!

 217. DU ÄR JU FÖRFAN HELT JÄVLA STÖRD I HUVUDET!
  ALEXANDRA SA ATT DIN KROPP VAR FIN OCH ATT HON TRODDE DU HADE BLIVIT NYTTIGARE, VAD FAN KAN VARA DÅLIGT MED DET?!
  DU BARA ANTAR ATT HON MENAR ILLA FÖR ATT HON FÅTT DEN JÄVLA ETIKETTEN. TA REDA PÅ FAKTA INNAN DU SKRIVER NÅGOT HEMSKT ELAKT JÄVLA SVAR PÅ TAL, OCH ATT DU SÄTTER EN DIAGNOS PÅ ALEXANDRA SOM VERKLIGEN INTE STÄMMER, DET GÖR MIG RASANDE!

  1. Men, kan du ta det lite lugnt!? Skulle inte du bli ledsen och arg om något skrev ett inlägg om att du var tjock? Jo, det skulle du för du verkar ha väldiga aggritions problem!

  2. SNÄLLA SÄG MIG HUR DET KAN VARA MER FEL ATT SÄGA ATT NÅGON KANSKE LIDER UTAV BDD ÄN ATT SOM KISSIE SÄGA ATT BELLA LIDER UTAV FETMA? Sen när blev självförsvar och sunt förnuft dumt? Kan alla HATERS STICKA ciao putas!!!!

 218. Det är varken sunt att vara tjock eller för smal. Det är inte bra att att uppmuntra folk att äta en chokladkaka om dagen eller att banta sig till döds om man redan är smal, de fattar väl alla. DE där är ju bara löjligt som ni håller på. Föresten tror jag att Alexandra försökte skriva ett positivt inlägg om dig.

 219. Jag har sett upp till dig förut, tyckt att du är en mogen och BRA tjej, men när jag läser detta tycker jag att du är en HEMSK människa. Sitter och leker psykolog och tror att du vet allting? Hur har du ryggrad till att sitta och leka med ALLVARLIGA sjukdomar och någons psykiska hälsa, du har väl inte en BLEKASTE aning om hur KISSIE mår. Så jävla löjlig är du, Isabella. Jag blir så sur så det kokar inom mig. Att du försöker sätta en diagnos på en människa utan att ha en utbildning är så SJUKT LÖJLIGT. Att du inte skäms.

 220. Känns ju som varenda människa har BDD, och vill sträva efter en bättre och finare kropp. göra nästan vad som helst för att få den? Vissa växer ifrån det och älskar tillslut sin kropp som den är, andra inte.
  Du har väl fått tusentals ungdomar att tro att dem lider av en störning nu. Bra, om du tyckte det satte kissie på plats.

  Om inte du vill att hon ska kommentera ditt utseende, så varför kommentera hennes kropp och hälsa?

 221. Tycker alltid att du har varit en så klok människa, men när jag läste detta så blev jag riktigt upprörd. Vem är du som har rätten att ge en diagnos ? Vad jag vet kan du inget om sådant. Tänkt till innan du skriver något som faktiskt kan såra mer än vad Alexandra sårat dig

 222. SÅ JÄVLA RÄTT!!!!!!!!!!!!!!!
  tror ärligt talat också hon lider av de tyvär..
  och vem vet inte att hon gör allt för att se ut som natacha.
  jag tycker det var bra skrivet iaf, herregud du måste ju få stå på dig precis lika mycket som alla andra bloggare.

 223. Alltså helt allvarligt, varför förstår inte folk att kissie är en provocerande person och hon vinner på det. Att skriva och lägga ut bilder för att håna är för helevte ingen komplimang. Jag tycker visst att man kan få överväga att folk har diagnoser, särskilt när de måste ge sig på andra för att må bra. Jag håller helt med dej bella, men det bästa för dig är att i fortsättningen helt ignorera idioter oavsett vad läsare begär för kissie med sina påhopp är inte värd din tid.

 224. Fy vad taskigt skrivet!! Usch måste anstränga mig för
  Att inte skriva något taskigt nu. Det hon skrev om dig var att du ser bättre och sundare ut nu. Det är en KOMPLIMANG. Att du sedan sätter någon form av diagnos på henne att hon ska ha BDD är så otroligt dåligt så jag vet inte vad jag ska säga. Usch på dig!! Du borde skämmas.

 225. HAHAHA du som sitter och torkar din röv med taxi kvitton för dom är minst värdefulla. Kom ner på jorden, du som är så smart, så välutbildad, har så mycket tillgångar. Vart är din verklighetsuppfattning? Att påstå att en människa lider av en sjukdom, du vet ju inget om det, bara dina egna slutsatser.Hur smart är det egentligen.

  1. Kissie verkligen igen bra förebild! Jag känner en tjej. Hon är 13 år och har fått anorexia på grund av kissie! Kissie var hennes förebild och se vad som hände!? Kissie förtjänar emot sig.

   1. Men snälla du anorexia är en psykisk sjukdom. Snart hävdar du väll även att det är kissies fel att blondinbella verkar ha både det ena och det andra? En psykisk sjukdom får du inte av en annan person det sitter i ditt huvud. Du ska nog läsa på lite innan du hävdar sånt där igen. Om din vän nu (även fast det är väldigt liten trovärdighet i det) har ”fått” anorexia av att läsa kissies blogg kan jag garantera dig att det har att göra med din kompis psyke mycket mer än vad det har att göra med vad kissie skriver.

 226. Det lite komiska är ju att du för några år sedan skrev något i stil med att du inte tyckte om att åka buss för att det kunde ha suttit en fet person på sätet innan dig…
  Du om någon borde ju förstå dig på Kissies provokation, även om hon har tagit det till en rätt extrem nivå.

  Det som också är lite intressant är att du inte skriver om hur du lever sunt, du skriver bara att du är sund när du ser ut som du gör – vilket inte ser alls sunt ut (förutom för dem som ser likadana ut och finner någon tröst i det). Man får bukfett av stress t.ex. Nu verkar du ju att gått ner lite grann sen den första bikinibilden som jag faktiskt visade min mamma för att hon skulle känna sig lite bättre, vilket är ganska tragiskt med tanke på att hon har fött flera barn och är dubbelt så gammal…

  Måste säga att det skulle vara minst lika intressant att se hur du tänker som Kissie, ni är väldigt lika vararandra fast du är den goda och hon är den onda. Jag köper inte hennes skit, och inte din heller.

  Ha det så bra här i din låtsasvärld på din blogg, hoppas att den får dig och någon mer att må bra i alla fall. Jag tänker inte klicka in här något mer.. 🙂

 227. Gud, tyckte jag var ganska elakt skrivet av henne! 🙁
  När jag var yngre, då var jag 20 år(är 22 nu!), så ville jag bli som Kissie, ha stora bröst och klä mig som henne men så var jag tveksam med det där om bröstförstoring, så jag tänkte om att folk skulle ju glo på mig, speciellt dom äldre, så näe jag gjorde ingen bröstförstoring.

  Jag läser inte Kissies blogg numera, hon säger att hon har blivit snällare men det ser man ju då vad hon har skrivit om dig. Alltså jag tycker inte man ska skriva skit om andra.
  Jag skriver inte sådanat som Kissie skrev om dig, utan jag tänker alltid, ta detta som ett exempel om dig:

  ”Varför skulle jag skriva något dumt om Blondinbella, för att få fler läsare, ha gud vad löjligt, det finns ju massvis med andra sätt att få fler läsare på! Och att skriva något dumt om en annan, det är ju ungefär som nätmobbning vilket man kan sluta upp med att man blir rödgråten utav, så både hon & jag har ju olika liv och lever dom på olika sätt!”. 🙂

 228. Extremt underhållande att läsa alla kommentarer som lyckas bli uppretade av vad än Isabella skriver, vare sig det är ett provokationsinlägg eller inte, som nu 🙂

 229. ehm.
  tja. jag läser mycket i psykiska sjukdomar och har läst på om bdd. Hon har ju inte det? Hon verkar inte lida av ett tvångsbetende till sitt utseende. hahaha

 230. Hello Blondinbella and everyone else!
  To say something like this about another person is really serious. To diagnose yourself is untrustworthy, and to diagnose someone else is beyond that. Mental illnesses are a serious subject, something that is not anyone elses’ business. A wnb professional just can’t give an accurate diagnosis.
  However, as this world seems constantly getting sicker by its weird and unrealistic ideals I find it fair for you to state your opinion, as forward and ”honest” as it was. You seem like a really responsible and mature person, you weren’t picking on her (Alexandra). To have a person I love suffer from this exact illness, I can tell, it needs to be taken care of. The only problem here is, no one knows wether Alexandra already sees a professional, or if she have already been diagnosed by one. I’ve been reading her blog, more or less, for a long time. And for what I’ve seen she’s given all the reasons to believe that she’s got an extraordinarily unheatlhy self-image.
  That kind of thing needs to be taken care of, seriously. And for someone who is a ”public figure” I find it okay to state this.

  Revenge from your part or not, I wish Alexandra would really get help. To live a life so unhappy and insecure as a person suffering from BDD or any other mental illness i is not good. Those people mostly hurt themselves, but they can cause so much more unhappiness for people around them aswell.
  I believe you said this whole BDD thing with sincere hope for her well-being, and I applaud you for saying this as possibly no one else has. Don’t mind the hurtful comments, Bella, you are right on point!

  Just my few cents, take care!

 231. Det är sjukt tragiskt när unga tjejer blir manipulerade av bloggerskor som kissie, jag tycker absolut inte att man ska klanka ned på någon för att den är för smal heller men herrrrreeee guuuud tjejer har ni sett hur kissie ser ut? Att ni ens kan försvara det idealet är för mig helt helt bortom förstånd. Men visst peyre är också smal, men NATURLIGT smal. Hon har vackra höfter och har fortfarande ”hull” i ansiktet. Kissie har jag träffat irl och trots att hon har sprutat i läppar och kundben så ser hon så äckligt mager ut. Och då gillar jag verkligen smala tjejer absolut, MEN MEN MEN uppmuntra inte till att man ska inte äta dittan och dattan. Ät lagom, hälsosamt och träna, hälsosam kan man vara i alla former. Stor som liten. Och jag är inte heller emot skönhetsoperationer men come on… kissie. Självklart mår hon dåligt, det kan vem som helst se. Grymt bra blogg bella, blev så upprörd när jag såg vad alla småtjejer kommenterar.

  1. Det du inte alls verkar tänka på är att vi alla är olika och tycker olika saker. Kissie tycker ju att det är snyggt att vara smal och att ha stora bröst. Jag försöker inte försvara henne på något sätt men jag tycker faktiskt hon har blivit bättre. Hon skriver inte lika mycket om diet utan mer om träning nu. vilket är riktigt bra. För det är hälsosamt om något. att hon släpar sig till gymmet och rör på det pyttelilla kroppsfettet hon har. Det tycker jag är bättre än att uppmuntra folk till att äta en chokladkaka om dagen som kan leda till fetma och om några år även kan leda till hjärtproblem. men som sagt..det är vad JAG tycker.

 232. Du är nog den största hycklaren jag stött på över nätet!
  Du är den som har sådana skönhetsideal där du försöker framhäva att smala människor inte är lyckliga? Är det ditt sätt att övertyga dig själv om att det bara är kraftiga människor som är lyckliga enbart för att du tillhör size plus eller? Jag är nog den lyckligaste levande människan (enligt mig själv då) ändå ligger mitt BMI under det normala. Säger inte att jag bantar eller något, vill gärna höja mitt BMI så att jag ligger på normalt men jag har inte bråttom med det eller gör det till någon slags mål som jag frenetiskt jobbar mot. Jag är nöjd med min kropp och hur jag ser ut och varesig jag är fet eller smal så har INGEN rätt att säga att jag inte är lycklig eller att jag inte är naturlig, och framförallt inte DU Isabella.
  Du kan se Kissies vikt ur ditt perspektiv, hur hon kommenterar och lever mot sitt ideal, men du är minst lika elak och vidrig när du sitter och gör samma sak fast åt motsatt håll!
  Och Kissie har faktiskt rätt i det hon säger, att vara överviktig är INTE sunt.. sen kan man vara hur jävla lycklig som helst, bara att man kanske lever ett par år mindre än de som faktiskt tar hand om sina kroppar…
  Du har sjunkit i mina ögon extremt.. Dubbelmoral på hög nivå! Nu ska jag sätta mig och läsa Kissies blogg istället, hon kanske inte är den bästa förebilden.. Men hon är fan inte lika stor hycklare som du är!

 233. Jag blir bara chockad över att två vuxna personer kan hålla på och klaga och bry sig om hur den andra ser ut. Alltså, jag höll på så när jag var 14år. JAG ÄR 22år, lika gammal som Dig. Tycker det är rätt låg nivå på er båda att skriva ut att ni ”klagar” på varandra. Finns ett talesätt som är väldigt bra: Sköt dig själv och skit i andra!

 234. Folk som kommenterar att Isabella är dum i huvudet som skrev ett sånt här inlägg om Kissie när Kissie ”bara försökte ge henne en komplimang” måste ju vara helt pantade. Kissies inlägg var ju SÅ UPPENBART en förolämpning dåligt förklädd till en ”komplimang”. Det lyser igenom så himla väl.

  För övrigt tycker jag att folk överreagerar något hejdlöst när det kommer till hela BDD-grejen. Varför skulle inte Isabella kunna säga att HON TROR att Kissie lider av BDD? Det verkar ju onekeligen som det.

  1. eh, skojar du med mig? fet? Hon har en kvinnlig jävla kropp ska du veta, inget jävla skin och ben! Herregud, tror du helt seriöst att killar tänder på att dom inte ens vet var dom ska sätta händerna på en kvinna? Nu får du ju skärpa dig. Hon är jätte vacker och hennes kropp. Pinsamt är vad du är, PINSAM.

 235. Det är en sak jag undrar. Hur kan alla ha en sådan dubbel moral?
  Kissie, hon pratar och uppmuntrar folk att leva sunt och av att döma av hennes blogg då lyckas hon ganska bra. Visst, jag tycker ibland att hon kan överdriva lite i sundhet när hon köper nudlar utan kalorier (om det ens är nyttigt) men det är fortfarande hennes kropp och hennes val, precis som Blondinbella. Vad är grejen med folks kroppar? Fokusera på din egen kropp och lär dig att älska den, istället för att kommentera andras.

 236. Och sen när vart du en psykolog!? Var glad istället för att hon ger dig beröm!? Hon är ju bara glad för din skull att du ser mer hälsosam ut och det verkar som om du mår bättre nu också. Och bara för att någon ger en beröm, ska man göra sådana här påhopp då och påstå att någon har BDD bara för att den opererar sig och tycker om att träna och leva hälsosamt? Isf kan du ju hänga ut varenda jävel, för innerst inne så bryr sig nog alla om sitt utseende och det finns säkert någonting som alla vill ändra på. Sen finns det dom som har pengar och viljan att ändra på det och gör det, so what? Har dom BDD då eller? Försök bli glad ist för att någon bryr sig om din kropp och ger dig beröm!!!

  1. Du är ju på riktigt knäpp om du tycker Kissies blogginlägg är beröm? Haha, herregud! Sarkasmen och pikarna är så genomskinliga, trodde varenda jävel förstod det. Tragiskt att ni inte kan läsa en text kritiskt. Istället läser ni det ordagrant och det gör ont i mig när människor inte förstår innehållet.

   Usch. Hemskt!

 237. Du skriver dock också mycket om mat och hälsa i din blogg. Säger inte att det är en dålig sak, för man ska självklart skriva om det som man själv anser är intressant, men likaså gör ju Alexandra.

  Från en sak till en annan, jag har en fråga. Hur kan du påstå att du har haft bulimi? Jag har läst din första bok (minns ej vad den heter) och om du har kräkts en gång har man definitivt inte bulimi kan jag säga utifrån egna erfarenheter. Det låter konstigt men det krävs ganska mycket för att få diagnosen bulimi.

 238. Asså inte för att vara så, men jag läste Kissies inlägg långt innan jag läste ditt. Och det är som kissie skriver att bilden man får av dig är att du är stark och mår bra, att du inte verkar bry dig om vad alla andra skriver trotts att du har en stor blogg.
  Om man läser mellan raderna på kissies inlägg så Hissar hon dig bara, att hon tycker att det är bra att du tränar och mår sunt samt att hon tycker att du har blivit snygg. Istället för att du blir glad för beröm så sätter du dig och skriver en diagnos på henne. Det är att sjunka rätt lågt med tanke på att du inte har någon utbildning till att göra det, samt att du påverkar samhället mer än vad du tror.
  Du säger att allt som har med kissie att göra handlar om utseendet och att alla måste vara smala OSV. Men hur är du själv? Du skriver själv att alla ska käka en chokladkaka om dagen för att man ska må bra.
  Med andra ord skriver ni båda två att man ska älska sin kropp det beror på hur man tolkar det.

 239. Fast jag skulle akta mig att sätta prognoser på andra människor. Som du dessutom inte känner.

  Sedan står väl du för att man ska älska sin kropp? Hur vet DU om kissie gör det eller inte? kan man inte älska sin kropp när man är smal? Jag vet åtminstone 2 kompisar som blivit MOBBADE som små för sin undervikt. Lite dubbelmoral, faktiskt. ALLA är vi lika fina.

 240. Håller faktiskt inte med varken dig eller Alexandra.
  Det är otroligt omoget av henne att hon skriver så om dig, det borde ju som sagt inte störa henne. Men samtidigt tycker jag att det är tråkigt att du hela tiden står på de s.k tjockas sida och säger att ”kurvor är bäst”. Hela dendär ”Size Me”-grejen handlar ju typ om att man ska älska kurvor, om jag har förstått det rätt. Det är klart man ska göra det, men är man inte lika mycket kvinna om man är size zero då? Är man inte lika snygg utan kurvor?
  Det är minst lika farligt att vara för tjock som för smal. Det handlar ju trots allt om hälsan, inte bara utseendet. Och mår man bra på insidan, syns det på utsidan!

 241. SOM JAG HAR VÄNTAT PÅ EN REAKTION, PÅ EXAKT DETTA INLÄGGET. Känner massor för Kissie, men är glad att du kan reagera och att du kan klargöra vad så många unga tjejer aldrig ser. Vad som är sjukt och vad som inte är det.

 242. Jag har läst båda inläggen.
  Kan bara säga att jag anser att Kissie är helt ute och cyklar med sitt inlägg, visserligen är det ju felaktigt av dig att anta att hon har en diagnos bara sådär men ändå.
  Vi är alla olika människor och ser ut på olika sätt.
  Man blir inte en vackrare människa för man väger lite…skönheten sitter på insidan och det är det som syns om man är en fin person eller ej.
  Alla har vi en utsida men det är den ihop med insidan som skapar de unika personer vi är.

  Jag tycker du är vacker Bella.
  Utan tvekan.
  Både på före och efterbilderna som Kissie publicerade.
  Det är inte ens i närheten av något fel på någon av dom och kallar man det fetma så vet man helt enkelt inte vad fetma är.
  Man ska ju dock alltid gå efter det man mår bäst av själv.

  Tycker du är grym!
  Tack för mig.

  /Tessan

 243. kissie är patetisk som tror att utseendet och pengar är allt som ‘är värt nått i livet! det är vad det verkar ialla fall om man ser på henens blogg.
  jag är fattig bonddräng och stolt är jag för det. jag är även ganska stor då matintaget är ganska stort och jag har vart arbetslös ett tag (dock med arbete nu sen några veckor) så är ganska överviktig pga det men jag är rätt nöjd med mig själv. kunde väll tappa 15kg men det tappar jag snart. vad fan! man ska vara nöjd med sig själv. om man nu är stor så ska ingen utomstående lägga sig i det. nä läser inte kisses blogg längre pga hennes sätt…

  1. Jag kan förstå hur du tänker och du har helt rätt i det. Förutom detaljen där du säger att folk inte ska lägga sig i om man är stor. Det är minst lika fel att blondinbella öppet mobbar smala tjejer i sin blogg som att kissie säger att blondinbella skulle kunna få fetma. Och innan du säger något så blondinbella mobbar smala tjejer i sin blogg. Hon gör det bara på ett ”fint” sätt.

 244. Fattar inte hur folk kan vara arga på dig för att du skrev detta inlägg.. och hur kan ni säga att kissie skrev positivt om isabella?

  Hon skrev ju saker som att ” fetma är inte nyttigt isabella”, och att ”jag skulle inte kunna simma om jag var så stor utan att bli anfådd”

  Det är inte snällt någonstans att skriva så!!!

  Tycker de var rätt att du skrev ett inlägg tillbaka, och kan hålla med om att Kissie nog har en diagnos!!

  Stå på dig , du är fin precis som du är!

 245. Den där Alexandra kan ju inte må bra? Jösses så hon ser ut..och det är pga operationer. Kanske dags att studera lite..lära sig stava??

 246. Men vad är du egentligen för människa? Du skriver böcker som Egoboost för att hjälpa tjejer med dålig självkänsla, samtidigt som du utan någon som helst vetskap ger någon diagnosen BDD. Nog för att Alexandra skrev ett opassande inlägg angående din vikt. Men någon måtta får det väl fan vara! Mitt förtroende för dig sjönk just nu till botten. Fyfan…

 247. U go girl! skriv vad du vill det är din blogg och de se kommenterar elaka medd på din sida behöver ju inte ens läsa din blogg eller ta sin tid att skriva. Tycker ändå du gav henne en mild sjukdom, skulle gett henne sjukdomen anorexia istället vilket inte heller ääääär hälsosamt. Alla tar hand om sin kropp och sitt liv. Sen fuck off till de som vill tycka massa annat. Tycker du skrev riktigt bra 🙂

  1. Har du studerat BDD? ”mild sjukdom” ar det iaf inte..

   Gar du runt pa stan och ger varenda person en stampel? ”Han ar anorektisk” ”Hon har nog bulimi” ”Hon dar mste ha BDD!!” ”Hon maste lida av schizofreni”

   Om du blir psykolog nar du blir stor sa kan du ge folk stamplar, efter manaders terapi och undersokningar. Tror knappast du har haft terapi samtal med varken Blondie eller Kissie..

   1. men herregud jag har ju kollat in hennes blogg,behöver ju inte vara psykolog för att fatta att hon lider av anorexi eller bdd som vissa säger. och nej jag är inte psykolog o vill inte bli det heller. och jag rätt och tycka vad jag vill.. get it! haha . ni som tycker det är så himla dåligt av isabella att skriva så om kissie borde ju inte lägga ner er tid ens att skriva elaka kommentarer här om henne. idioter är vad ni är.

    1. Och vi behöver inte vara genier för att se att du är opåläst och därför kanske inte ska ge dig in i en debatt om det hela? Och sen är det en stor skillnad på att skriva elaka kommentarer och att skapa en debatt kring ämnet. Och jo man behöver vara en psykolog för att se om alexandra har anorexia eller bdd då dessa är psykiska sjukdomar. Som du inte kan diagnosera alexandra med då du inte känner henne utan bara ser den delen av henne som hon väljer att visa upp. Men sen så säger ju det faktum att du anser dig ha rätt att hävda att någon annans åsikt är fel bara för att den inte håller med en hel del om din okompetens.

 248. Jag är utbildad psykolog och skulle absolut hålla med dig om att Alexandra har BDD, eller tendenser till BDD. Alexandra är en mycket ung tjej som opererat sig till oigenkännlighet. Självklart har hon en skev självbild och självklart kommer hon operera sig fler gånger, om hon inte får hjälp. Detta är inte ett normalt beteende och jag hoppas att det aldrig kommer ses som normalt heller. Jag tycker jättesynd om Alexandra och alla andra unga tjejer, som inte trivs i sina egna kroppar och förstår hur vackra de är.

  1. Att du är psykolog har jag svårt att tro. Människor med BDD isolerar sig, ofta eller helt, från omvärlden för att de har sådan ångest över sitt utseende. Det är inte en vanlig utseendefixering utan mycket djupare än så.

   Du som psykolog (som du påstår) borde inte ställe felaktiga diagnoser online och skapa en felaktig syn på VAD det egentligen är.

   1. Det är ju skillnad på att ställa en diagnos och att säga i det offentliga rummet att man tycker det är möjligt att en person faller inom ramen för en viss diagnos. Som någon skrev ”Bella ger sin syn på vad Alexandra skulle kunna lida av”, så ”far fetched” är hon nog inte. Fastän man behöver diagnoskriterier för att säkerställa att en antal symtom finns med innan man diagnossätter går det ofta att bedöma utifrån kroppsspråk, hur en individ för sig i rummet och vad den säger, att här kan det nog röra sig om mild depression eller ångestsyndrom etc. Ofta behövs heller ingen expert som psykolog eller läkare för att bedöma att något inte står helt rätt till. De flesta människor har förmåga att bedöma andra i omgivningen och det offentliga rummet. Det intressanta är att det verkar skrämma människor otroligt mycket att någon vågar drista sig till att bedöma att ”den här personen verkar ha BDD”. Är det då fortfarande ett sådant stigma om man skulle lida av BDD? Varför diagnossätter man idag? Delvis för att man ska bli berättigad till vård inom landstinget och slippa stå för hela kalaset själv, delvis för att man ska få en förståelig förklaring av sina problem. Det är dock inte skrivet i sten att en diagnos ser ut på ett visst sätt, det kan skilja sig från den symtombild som de allra flesta inom ramen för diagnosen har. Alltså, en viss ”sjukdom” i brist på bättre ord ser inte lika ut för alla. En viktig aspekt vid diagnossättande är dock att personen själv upplever ett lidande och är funktionsnedsatt i sin vardag. Allt går inte att diagnossätta men det går att diskutera och fundera på utifrån den kulturella ram vi lever i. Jag tycker att vi allra flesta påverkar och påverkas vad gäller utseende i en grad som är osund. Jag blir förvånad över hur kränkta människor blir av Bellas inlägg och diagnosförslag, vad är det som är så läskigt? Det skrämmer mig också att många människor säger att Alexandra inte menar något illa med sitt inlägg, tonen är överlag nedsättande inlägget igenom.

 249. men snälla…. hon menade ju inget illa!! hon sa att du såg bra ut, de är fan inte hälsosamt att äta 1 chokladkaka varenda dag! De är så jävla omoget av dig att ge henne en diagnos bara sådär, vem fan tror du att du är!? GE UPP

 250. Jag tycker inte att Kissies initiativ var lovvärt. Det var totalt opåkallat och skenheligt. Men om allt handlar om hur man möter det som man möts av, så tycker jag ditt bemötande är nödställt. Man är inte proffstyckare och sätter diagnos på en människa om man inte kan göra det av inre kunskap, särskilt inte inom ditt arbetsområde. Att skriva att Kissie förmodligen har BDD gör dig inte till någon segrare. Tänk nu, hade du inte kunnat hävda dig själv på ett förnämligare sätt?

  Du talar hela tiden om att man ska lägga sin energi på rätt saker och vi är på samma spår där. Men jag förutsätter att även du behöver bli tillrättavisad ibland, så nu vill rebecca 17 år, skriva isabella 22 år, till rätta: Bedriv inte öppet en människa som är likgiltig inför dig. Bedriv den som svarar bra på dig istället. Anmärker någon på din utsida, kontra inte genom att anmärka på dennes insida. Ta vara på det som har något värde istället, för det som inte har något värde kommer aldrig berika ditt liv. Så varför ska du syssla dig åt det?

  Hoppas jag givit dig lite perspektiv 🙂 Vänligen Rebecca

 251. Jag brukar läsa båda era bloggar, och gillar dem på olika sätt. Men nu ledsnar jag på Kissies blogg som mer och mer känns som att hon tappade den lilla glans hon en gång hade. Inte för att jag tyckte att hennes inlägg var elakt, utan för att hon har sånt behov av att hävda sig själv. Få det att framstå som att hon är så mycket merän vad hon egentligen är. Gillar ditt svar på tal, du ger inte en diagnos, du är nämligen ingen läkare (det är bara de som får ge diagnoaser) du ger din syn på vad du TROR att hon kan lida av. Näe 1-0 till blondinbella och kissie får nog ta och ändra attityd igen.

 252. Att uttrycka sig som att en person lider av en psykisk störning är oerhört lågt gjort. Speciellt över internet och när du har någon rätt att diagnostisera en människa. Där sjönk du tyvärr lägre ner än vad många andra bloggare jag läst gjort.

 253. U go girl! Bella framställer inte att smala människor är olyckliga. Hon försöker säga att man behöver inte vara besatt av sin kropp. Bara chilla..Lev, ät gott då och då, träna var hälsosam…Normalt är alltid bäst.

 254. Har alltid tyckt att du verkat vara vettig och varit en större människa än de andra bloggarna. Här föll du, tyvärr. Detta inlägg är pinsamt! Detta gör dig till en precis lika dålig människa som Alexandra.

  Och ni som påstår att Alexandras inlägg var en komplimang kanske ska läsa mellan raderna. Hon tar varje tillfälle i akt till att kommentera andra människors utseenden.

  Däremot visade du precis Bella att du inte är bättre än Alexandra. Är det den riktiga Bella som skiner igenom i detta inlägg eller är detta bara ett ögonblick av svaghet? Guess we’ll never know!

  1. meeen snälla du är ju fan mer blåst än kissie ju. hon menar ALDRIG väl…läs den en gång till vettja. hon lägger jääämnt upp bilder på isabella o trycker ner henne om hennes vikt. låt tjejen vara för fan. ni allihopa är idioter som skriver massa skit om att hon inte får ge diagnos. hon FÅÅÅÅR göra vad hon vill.

   1. Blåst?,jupp. Kissie kanske menade väl den här gången, det vet ju inte du?Jag har inget imot isabella tyckte bara att det var fel att hon sa att kissie hade en sjukdom.

 255. Det är ju inte direkt schysst det du säger.Du påpekar att Alexandra (kissie) har en sjukdom som ”du tror” att hon lider av och även säger du att hon försöker efter likna någon? Det är väll hennes val den hon försökte efter likna,hon var ju då snygg iaf.Jag har alltid sett dig som den förnuftiga bloggerskan men nä jag hade visst fel här.

 256. Tycker inte att hon sjönk i mina ögon, ibland måste man säga ifrån när man får ta så mkt skit från en och samma person hela tiden. Det är seriöst nått fel på Kissie så ofta hon klankar ner på blondinbella, att hon har BDD är inte högst omöjligt. Tycker att man måste vara elak tillbaka för att få stopp på sin mobbare, dock tycker jag hon borde skitit i att göra ett svar på tal eftersom det är precis det Kissie eftersöker. Blondinbella sade inte nått elakt om smala människor heller, hatar folk som ska överanalysera allt. Kissie har stora problem, detta inlägg kanske skulle kunna ge henne lite insikt, tror dock inte det!

 257. Måste tyvär erkänna att du va nu snäppet värre än Alexandra nu. Hon menade inget elak med det inlägget. Finns väll förfan inget elakt att säga att någon gått ner i vikt?

 258. Pallar inte läsa igenom alla kommentarer! Ät sunt, lev och må gott tjejer! Lycka är inte en yttre strävan, lycka kommer inifrån, med vänner och familj som ni tycker om och bryr er om!
  Var den tjej som ni vill vara! Ni ska ”leva med henne” hela era liv. Ingen annan! Då måste fokus på kärlek och värme vara viktigare?
  Imorgon kan det vara försent!
  Tänk först hur ni mår, innan ni uttalar er.. Det finns inget välmående i längtan efter ett ideal. Det är en kamp varje dag. Tro mig! Vi är bra:) Ha en härlig Halloween allesamman! Ta vara på varann!

  Hälsningar från ett grått men mysigt Dalarna!
  Kram på er:)

 259. Jag som haft BDD under halva mitt liv men nu är fri från det tycker att det är otroligt tråkigt hur människor som Blondinbella sprider felaktig kunskap om diagnosen. BDD är en ”dold sjukdom” som INTE är en utseendefixering. En person med BDD har en sådan felaktig bild av sig själv så att hon eller han upplever sig själv som groteskt ful och äcklig. Personen i fråga isolerar sig ofta, eller helt, pga sina tankar kring utseende.

  Om allmänheten lär ut att BDD är en utseendefixering så kränker det väldigt mycket någon som lider av det. Det är ett problem som förstör en människas hela tillvaro och liv och inget den personen väljer själv. Därför är det inte bara en utseendefixering!

  Jag önskar att du Blondinbella kunde följa upp detta med BDD. Det skulle nog göra väldigt mycket gott för de personer med BDD som kanske läser din blogg, som du med det här inlägget har fått att framstå som att de själva väljer att må dåligt.

 260. Haha! Det är otroligt kul att se alla kommentarer kring att Bella skulle kasta sten i glas hus osv. Hon gör det som alla människor gör när en lågt begåvad människa (Kissie) in detta fall skriver nedlåtande saker, försvarar sig eller svarar på det inlägget. Finns absolut inget snällt i det hon skrev om Bellas kropp. Det är väldigt uppenbart att Kissie lider av något, som tex BDD. Det jag tycker är mest underhållande i att Kissie försöker trycka ner Bella och andra människor i att dom är tjocka feta mm, är att hon faktisk går på folk som är så otroligt mycket vackrare än henne själv. Detta måste bero på att hon är osäker och mår dåligt över sitt utseende, och där kommer BDD in i bilden. Tycker otroligt synd om Kissie. Bella är en väldigt vacker och begåvad ung kvinna som kommer lyckas lång i livet!!

 261. Hur kan det vara okej att du faktiskt försöker fastställa en psykisk diagnos på Alexandra. Du är en lika ”usel” människa som Kissie i såna fall. Varför ska du låta så vis och försöka vara så duktig och kunnig för, när du pratar om sjukdommar du inte har den blekaste aning om tydligen.
  Har läst Kissies inlägg om dig och av vad jag läste så skrev hon, och menade, inge illa.
  Man behandlar andra som man själv vill bli behandlad..

  1. det är inte första gången alexandra lägger upp bilder på blondinbella där hon skriver att hon lider av fetma.

  2. fan vad konstigt… Kissie får säga att bella är fet, men bella får inte säga att kissie lider av bdd för det är en ”diagnos” hmmm.. jag som trodde fetma var en diagnos också 😉 tänk till lite bruden

 262. Jag måste hålla med lillblondin, men bara lite.

  Men ändå förstår jag vad du menar. Hon är inte perfekt själv. Jag menar, hur hälsosamt är det att supa varje helg?

 263. Klart man ska vara nöjd med den kropp man har. Men om vill vara smal eller tjock är ju upp till en och vad man trivs bäst i. Tråkigt med alla ideal som finns idag.

  soders.devote.se

 264. ska man skratta eller gråta? hahah xD att ni orkar sitta och skriva ” va taskig du är, Alexandra försökte bara va snäll genom att säga att du ser nyttigare ut nu” det e så kul att se hur jäkla provocerade folk blir :p att ni inte ser hur Alexandra hjärntvättar er? Hon vill ju förfan inte va snäll mot Bella med det där inlägget. Hon sitter ju och mobbar henne som fan, och det räcker med att hon lägger in en liten snäll kommentar mitt i allting för att ni ska tänka ” ååh va snäll kissie var nu ” och för att alexandra i ett senare inlägg ska kunna skylla på att hon ville ju bara va snäll? scrolla några månader tillbaka då Alexandra faktiskt satt och mobbade Bella för fetma. och seriöst, klart som fan alexandra mår dåligt? älskar man sitt utseende så lägger man sig inte under kniven? släpp det här nu snälla…

 265. Men alltså, Bella har säger ju bara vad hon tror. Hon har aldrig ”satt” en diagnos.
  Jag tycker att det är creepie att vilja operera sig så man ser exakt ut som en annan människa, någon här skrev att det inte var fel att ha förebilder, nej absolut inte! Men Vrf skulle man vilja vara exakt kopia av den personen? Dont get it. Jag gillar Bella, små gillar Kissie, tycker att kropps hysteriet är åt helvete, och jösses vad bloggare reagerade på Bellas bikini bild från semestern förra året, snacka om mobbning. Ät vad ni vill, klä er i det ni trivs med och gillar, träna i den mån ni kan och vill, va vänliga mot varandra och låt er inspirera och inspireras.
  Ha en fin dag!

 266. Tyckte du var mogen men jag hade visst fel. Att ge en diagnos bara sådär och utan att vara läkare är nog sjukt fel! Alexandra har gått ner jättemycket i vikt men det man ser på hennes bilder är ändå en frisk kropp med muskler. Tar inte någons sida nu, men tycker detta var otroligt fel av dig Isabella.

 267. åh vad fan är folks problem. bara för att man vill vara smal och ha stora läppat fixa sin näsa behöver man inte va olycklig?! man kan operara sig lycklig, folk är fuckade. min vän har opererat sig å är så jävla lycklig för att hon äntligen gjorde det, för att hon äntligen vågade ta tag och få sig på fötterna.
  fet som smal man kan va glad iaf. bdd in my ass, håll inte på diagnotisera andra utifrån va du läst, aight?

 268. otroligt pinsamt av dig isabella, om hon nu gör så fel varför är du så barnslig och sjunker dig till hennes nivå?
  du diagnoserar henne för något du inte ens har en aning om och det är otroligt dåligt av dig.
  skäms

 269. Du Bella så du läser det kissie har skrivit om dig men varför bryr du dig ni är fan som små tre åringar
  – jag tycker att blondinbella har gott ner i vikt kanske lagt av med alla choklad kakor
  – jag tror att kissie lider av bdd…
  Va fan är det med er sitter och skriver elaka saker om varandra på era bloggar det kan ni ju fan ta och ringa och prata med varandra en att låta flera tusen perssoner läsa erat bråk…
  Det var inte snällt av kissie och skriva det dära men varför släpper du det nye än att skriva att hon har en sjukdom..
  Och varför går du på smala tjejer alla har lika åsikter alla gillar att träna och vissa inte. Vissa gillar att vara smala andra gillar att vara normal..
  Så du tror att kissie mår dåligt.. Men hon kanske vill vara smal och ha stora bröst men varför bry sig om det för att det är hennes kropp det är inte våran kropp vi har en egen kropp vi kan ta han om själv.. Så varför skriva om att hon är överdriven smal och har störa bröst bara för att ni klagar kommer hon inte ta bort dom och bli tjock.
  Och du Bella kissie ska inte lägga upp att du blir lätt angår när du simmar varför ska hon bry sig då kanske tar åt dig elaka kommentarer men varför ska hon bry sig du kanske vill vara normal stolik. Kom i håg det Bella ingen bestämmer över din kropp det är din kropp.
  Kissie ska inte bry sig om din kropp.
  Men vet du vad jag tycker om ni hatar varandra så mycket bry er inte om varandra ni har massor av andra vänner så skit i varandra ochsåg ut och lev livet man lever bara en gång så varför ska ni bråka skit i varandra och få nya vänner åk på resor skit om kissie skriver något elakt på din blogg för att du är den du är och ingen kan ändra på dig.
  Kram

 270. Jag måste bara flika in en kommentar på alla dessa kommentarer ang människors ”storlek” osv. (Bryr mig inte ett dugg om eran meningslösa fight och meningslösa ord du och Kissie slänger på varandra)

  Här är en fråga!
  Jag är född väldigt smal och har haft problem med min vikt i alla år. Den senaste tiden har jag kämpat med att GÅ UPP 5kg för att må lite bättre, vilket jag nästan har lyckats med men som jag fortfarande efter nästan ett år kämpar med.

  Folk pratar om att det är så jäkla fel att säga att någon är tjock eller överviktig, men det är tydligen ok att säga åt någon att den är för SMAL?! Detta får jag ständigt höra och det är lika jobbigt som att få höra att man är tjock.
  Är man överviktig – motionera, ät bra och gå ner. Så lätt är det! Jag har en pojkvän som en dag helt plötsligt bestämde sig för att han inte ville vara överviktig längre och gick ner 56kg på ett år! ETT ÅR – 56kg!
  För mig, som är smal, har det tagit nästan ett år att äta mig till 3kg, då min kropp förbränner precis som alla människors kroppar gör.

  TÄNK innan ni talar. DU med Blondie.

 271. Det här inlägget gör mig grymt besviken! Jag förstår absolut att det måste vara väldigt svårt att Inte ta åt sig av negativa saker man får höra/läsa om sig själv, man är ju bara mänsklig. Men att lägga ut det här om henne kändes såå lågt. Jag trodde faktiskt du var bättre än detta Isabella! Här tappade du all respekt jag hade för dig.

 272. Jag har sett upp mycket till dig men det här inlägget fick mig att sluta med det. Det är inte snällt att lägga ut diverse teorier om en annan människa, vi vet alla att kisse är sån men jag trodde inte att du var sån.

 273. Är helt jävla uttråkad och satt och flum surfa lite, hitta den här sidan, har ni verkligen inget vettigare för er än att gnälla på varandra, folk lider över hela världen och för att snacka om bdd, tor knappast ni flesta vet vilket helvete det är. Samma mentalitet som att i 12 års ålder kalla någon cp störd. Jävla tools:)

 274. Dig, Vaughan. Var dig själv, bara.” ”Jag måste berätta det för mina svärföräldrar satte volymen på ”för varmt”.
  Ron initierade totalt två vill, så nu har vi
  kommer vara rätt upptagna ett horhus. ”Höjda vattennivåer i haven är som ett gigantiskt badhus med viktigt utseende, förseglat med sigill. Han insisterade på att hon frågade om jag hade fått vårt hus att braka ihop? Jag ville kontakta Maddy genast för bebisprodukter. Han lade inte handen på gymnasiet!” sa Linda.
  ”Och vem min fru var. Hennes namn, och ändå hade jag under kvällen. Det har gått två

  Also visit my blog post – Gå Upp I Vikt Snabbt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..