#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
augusti 22 2012 at 20:59

Det blir bättre

Nu har mina bästa vänner landat på Sardinien, gud vad jag hade velat vara med. Vi hade bokat ett spa-hotell som låg lite avskilt vid kusten och haft en egen terass några meter från havet och så fanns det hästar att rida på. Surt. Men jag är ju såklart glad för deras skull. Jag har inte samma feber idag som jag har haft över en vecka. Jag är lite klarare i huvudet men svettas något otroligt, när jag går ut med Christian så rinner det verkligen om mig och jag blir trött efter ett kvarter. Hostan är nog värsta men det gör inte lika ont längre i alla fall. Jag hoppas på att bli bättre i veckan. Idag har jag lekt väldigt mycket med Christian hemma, vi köpte nya leksaker och godis med kyckling inlindat, hans favorit. Sedan köpte Odd med sig middag från en restaurang i närheten och nu äter jag glass. För halsens skull.

20120822-205904.jpg

Machester-byxorna köpte jag på J Crew i New York, perfekta i höst

33 Kommentarer

Ben & Jerry …mums….åt oxå lite igår..fast jag inte har ont i halsen:-) Fortsätt krya på dig

http://annorlundaunderbara.wordpress.com
Bil- & Fotvård

Kliniskt bevisat att glass funkar, mumsa på 😉

ssk

Nej, det är det inte.

Emelie

Coolt att manchester kanske blir inne igen ^^ Minns att det var superpoppis i slutet av 90-talet, kanske början av 00-talet också. Lågstadiet, mellanstadiet för mig 🙂

Perri

Håller med, älskar manchester! Köpte ett par för något år sen men alla i min omgivning sa att de var så fruktansvärt fula så jag kastade dem, haha.

Emelie

Åh, synd att du kastade dom! Men du får kanske chansen att köpa nya nu 🙂

Perri

Har redan 2 par i sikte, men det får vänta tills pengarna kmr 😉

haha glass är alltid bra medicin 🙂

Åh vad gott med glass, jag är förskyld så skulle absolut inte tacka nej till lite ben and jerrys 😉

sandra

varför inte bara dricka isvatten? det där är ju knappast hlsosamt, kallt funkar för mig så jag tar alltid vatten

tönt

Jaha men vad kul för dig då? Fortsätt med att alltid dricka vatten och aldrig äta nåt ohälsosamt du, så får vi se hur kul ditt liv blir.. :S

Emma

Vad hette det hotellet? 🙂

Anna

Fast Ben & Jerrys var kanske inte nödvändigt ^^

Ana-Lena

Ja, körtelfeber var det nog inte. Bra att du är på bättringsvägar i alla fall!

Mikaela

Hej Isabella! Jag ville bara säga att jag läste precis ut din bok ”egoboost” och jag kunde inte sluta läsa!! Kan inte vänta tills din nästa bok kommer ut. Tack för en fantastik bokläsning, du är (och har varit ett tag sedan jag såg dig på en föreläsning) en stor inspirationskälla för mig och det känns som du kan sätta ord på alla känslor man känner som tonårstjej. Krys på dig kära Isabella jag önskar dig allt gott här i världen du förtjänar det allra bästa! Tack igen, varma kramar Mikaela.

Krya på dig Bella! Det är verkligen inte roligt att vara sjuk, men vilken tur att du har Christian som sällskap! Voffsingar är utmärkta sjuksyrror. 😉 Tro mig, I know.
Har precis skaffat blogg här på spotlife där jag skriver om mitt liv i väntan på en ny lever. Kunde aldrig tro att jag skulle bli svårtsjuk men det visar bara hur lustigt livets gång kan vara. Det är bara att kämpa på! Lots of Live Jo

angelika

Love, love, love the pants!

Hej Bella och alla andra som ser det här!
Jag har precis skaffat mig en blogg på spotlife.se (babydoll.spotlife.se)
Den kommer handla mycket om kärlek, olycklig kärlek och sökandet på ny kärlek och alla tankar och känslor man har när man är olyckligt kär eller när man börjar bli kär. Jag hoppas att jag kan få läsare att förstå och att ni kan känna igen er. Och så kommer det handla om min vardag också såklart.
haha God natt 🙂

My

Vilka vänner är det? Pingis och Tantis?
Skönt att ditt dåliga samvete gått över nu då. Nu verkar du planera resor utan valpen för fullt?

Argus

Du kan ”hänga med” till Sardinien här:
http://angelicascloset.se

My

Sardinen är underbart!! När jag var där träffade jag ett par som varit i västindien och de föredrog Sardinien det säger en del om stället:)))

Pelle

Vi fick aldrig bekräftat från Isabella att hon svarat positivt på mononukleostest. Vid misstänkt körtelfeber gör man ett snabbtest som finns under olika namn t ex Monospot.
Hon har däremot fått antibiotika mot halsfluss och även mot mykoplasma.
Men hur är det med körtelfebern? Eftersom Isabella nu verkar så pigg är det väl tveksamt om den diagnosen var riktig – om den nu ställdes över huvud taget…
Vi har bara Isabellas egna uppgifter om körtelfeber att tro på.

Ironi

Ja hur ska vi kunna somna ikväll om vi inte har gått till botten med detta! Kanske kan Isabellas läkare göra ett uttalande? Det är ju faktiskt våran rättighet att få veta exakt vilka tester hon tagit och vad hon lider av för sjukdom.

Pelle

Ironi hit eller dit…
Isabella har nyss bekräftat ”tur att det inte var körtelfeber utan mykoplasma”.
Som jag misstänkte. Hon fick aldrig någon bekräftad diagnos på körtelfeber utan det var förmodligen bara en hypotes vid första läkarbesöket. Möjligen fick hon t o m negativt svar på mononukleostestet i samband med att hon fick doxycyclin mot mykoplasma.
Jag misstänkte att Isabella tyckte körtelfeber var så bra eftersom kommentarerna strömmade in – blev väl minst 500 – att hon inte ville meddela oss beskedet att hon inte hade körtelfeber förrän hon avslöjat sig genom att bli pigg så fort!
Synd att Isabella inte har engelska som modersmål och bättre förmåga att skriva för då kunde hon säkert få jobb på någon brittisk tabloid, t ex The Sun. De brukar ha liknande historier som drar upp lösnummerförsäljningen.

Hank

Hur orkar du människa?

Henrik C

Vad bra att det börjar bli bättre, blir säkert fler tillfällen att åka till Italien i framtiden! Christian ser ut att vara ett härligt sällskap 🙂

Sandra

då man ser in i sin hunds ögon och säger;dig eller italien borde valet nog vara rätt självklart för en sann hundvän…

Töööönt

Öööh okej så man är ingen sann hundvän om man reser?? Så säger du bara för att du inte har råd/möjlighet att resa. Resa är både viktigt och härligt och underbart. Sen kan man älska sin hund ändå. Visst, just Bella reser onödigt mycket nu när C är valp, men de som avbokar hela sitt liv för att de tror att hunden blir gladare är ju bara skittöntiga. Precis som de mammor som tror att barnen dör om de sover över hos mormor eller nåt när föräldrarna vill ha en kväll för sig själva. Varken djur eller barn mår dåligt över att ibland tas hand om andra som de känner och trivs med. Och varken ägare eller föräldrar mår bra av att vara klistrade vid sin hund/sitt barn 24/7 och aldrig göra något för sig själv.

Härligt att bli ompysslad när man är sjuk.
kika gärna förbi på min blogg! 🙂 Om ni vill!

Kikki

Tänk på att när man har ont i halsen så är det riktigt skönt att äta glass. Men, det har också en baksida. Glass gör så att man får mycket slem och hostar då väldigt mycket.
Sen tycker jag det är roligt att du kan äta en hel Ben&Jerrys när du är laktosintolerant? 😀

Vad söt lille Christian är! Ser ut som att han också vill ha glass 😉

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *