#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
augusti 31 2012 at 14:28

Genusfotografen?

Jag gjorde nyss en intervju som blev superbra men dessvärre blev jag så himla irriterad på fotografen. Under intervjun så pratar jag kring min karriär och må bra, när vi sedan ska fota så frågar fotografen om jag inte kan ta fram en fickspegel och läppglans att hålla i på bilden.

– Varför det? frågar jag
– Ja men för att få bilden att se lite tjejig ut, ni pratade väl om skönhet?
– Nej jag pratade om min karriär och jag tycker att det är märkligt att jag ska hålla i ett läppglans bara för att få bilden tjejig, vad har det med min karriär att göra??
– Gud vad du är krånglig nu, svarade han.

Blev så sjukt irriterad på fotografen. Det blev i alla fall ingen läppglans/ta-mig-i håret-bild.

20120831-142800.jpg

167 Kommentarer

Anna

Gud vad irriterande! Ja hade sagt likadant! heja bella!

Lovisa

BRA DÄR BELLA!!!

Monica

Bra att du var proffsig Blondinbella om nu inte fotografen var det! Skönt du sa ifrån!

Vilken jävla amatörfotograf, ursäkta. Men kan man inte visa sig lite proffsig ska man inte arbeta med människor. Inte bara att klicka på kameran. Jisses!

frida

är det inte lite mer så att hon bella tänker att ”bara för att jag är kvinna i arbetslivet betyder det inte att jag vill hålla på och gulla mig med läppglans och flänga med håret”? det fotografen sa tycker jag nästan låter som om han ser kvinna först och människa sedan, så istället för att fotografera en människa som gjort en intervju i en tidning så ska det vara en kvinna, och kvinnor gillar läppglans….. nu kommer nån bah ”att vara kvinna är inget att skämmas över” men det är inte det jag menar ju

Hur har ni mage att vara så otrevlig mot Isabella? Jag blir riktigt ledsen när jag ser alla eleka kommentarer. Tänk hur Isabella mår när hon läser dom. Är era liv så tråkiga att ni måste häva ur all er jävla avundsjuka över Isabella? Hylla henne istället, gläds med henne, gilla det hon gör eller sluta läsa hennes blogg och sprid er bitterhet någonannanstans.

Ida

Men hur dumma är ni ens som tror på att detta har hänt och inte är ett gammalt PR trick. Det är ju bara för att provocera. De flesta av dessa provocerande historier är ju påhittade enligt Bella själv.
Om nu inte bilden är tagen från någon äldre plåtning vet jag ej. Men min första tanke var ju att den var staged.

Zorro

Ja, jag tror lika lite på denna historia som på ”Fick torka rännskita med mina kvitton” – historian.

Isabella sänker sig hur lågt som helst för hålla kvar läsarna på den dalande bloggen. Porrutviket var ju lätt det mest desperata försöket än dock.

anonym

Jag tycker inte hon verkar desperat och förstår inte varför hon skulle vara det heller? Hon är ju inte utan mat…

Okej? Varför ens komma på en sådan dum idé som fotograf? Bra att du inte gick med på det tramset!

lina

Vad glad jag blir bella!!! äntligen lite mer snack om genus som är så irriterande!! TACK

Mycket bra, heja!

lisa

Fy vad tråkigt! Och så himla stereotypt att man inte vet om man ska skratta eller gråta….. Det gör mig förbannad, det gör det! Men jag kan inte låta bli att bara sucka, antagligen för att jag inte är särskilt förvånad heller :/ Du gjorde rätt Bella! Idiot-fotograf! Att han inte ens fattar när du säger ifrån….. suck

Elin

Såå bra att du stod på dig! Precis som om killar skulle hålla upp en jaktväst och en lastbil då eller???
Fattar inte grejen liksom.. Kör hårt, jag älskar Egoboost magazine!

Karin

Heja Bella!

Underbara bella. så jävla rätt!

[…] har skrivit ett inlägg om att hon förväntas posera med läppglans och spegel efter att hon har gjort en intervju om sin karriär och sitt mående. Hon är såklart irriterad, […]

Jag tycker att fotografen gjort fel. Inte nödvändigtvis för att han föreslog läppglans om han trodde att ni pratade om skönhet, det är ju passande i det sammanhanget.

Det han gjort fel är ju att han inte satt sig in i vad intervjun handlat om, han är ju anlitad för att ta passande foton till reportaget, då borde han ha något hum om vad det gäller. Hans personliga kunskaper eller intryck av Bella borde inte ha med saken att göra, proffessionellt var det klantigt av honom att inte ta reda på sammanhanget.

Hans reaktion när Bella sade emot borde ha varit ”Oj, då har jag missförstått vad ni pratade om, fel av mig!”. Inte lämpa över på henne att HON är den som är krånglig när det är han som inte har koll på sina arbetsuppgifter.

julia

fan vad bra att du stod på dig, Bella!!!!!

Anna

Vilken innovativ fotograf!

Johan

Blondinbella är en kappvändare. När det passar hennes syfte så gör hon en stor grej av det. Hon har ju för guds skull gjort en karriär på att hacka på andra människor. Här kan ni tex läsa om hur hon ser på män. Heterosexuella och homosexuella. Stereotyping någon?

http://blondinbella.se/2007/11/22/mer-gay-at-folket/

bella

bra gjort!!!!

[…] blev snuvad på läppglansbildkonfekten. Isabella Löwengrip stod på sig. (Och döpte inlägget om det till ”Genusfotografen?”. Önskar att jag kunde tidmaskinsteleportera mig till […]

[…] och bli tagna på allvar. Jag tänker illustrera problemet här med kommentar nummer två på Blondinbellas inlägg om en fotograf som skulle ta foton till en artikel: Det var väl inte så konstigt att han tyckte att en sådan […]

[…] som stöd för Tomas Gunnarsson. Efter bloggposten har Genusfotografen blivit ett begrepp och medvetenheten kring hur kvinnan objektifieras kraftigt ökat. För det är Genusfotografen bloggpost väl värd en […]

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *