#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
maj 31 2012 at 17:04

Min valp

Jag har precis träffat min lilla valp. Han är helt underbar och det var så otroligt svårt att gå därifrån. Jag ska hämta honom på söndag och det känns verkligen som en evighet tills dess! Imorgon ska Odd följa med och köpa hundsaker, vad jag är lycklig! Vilken vecka! Vad valpen ska heta får ni veta på söndag 🙂

20120531-170654.jpg

20120531-170715.jpg

113 Kommentarer

Mysigt med en liten bebis!!!

^^

Lycka till med hunden! 🙂

Emma

bella!! De senaste två dagarna jag varit inne på din blogg har mitt virusskydd upptäckt VIRUS! Någon mer som varit med om detta när ni är här inne?

xoxo

JAg med

Wille G

Nästan varje gång jag går in på Blondinbellas blogg varnar mitt Norton Internet Security för detta:
http://www.symantec.com/security_response/attacksignatures/detail.jsp?asid=25708
Se till att ni har brandvägg aktiverad och skydd mot virus och intrång när ni går in på denna blogg!

Hej Isabella!

GUD va söt. Jag och min sambo köpte en liten mopsvalp i december förra året. Du ska vara väldigt glad att du valt en mops, jag lever ett hektiskt liv själv och har med våran lilla mops på jobbet hela dagarna och det går hur bra som helst. Våran lilla kille heter Torsten och jag är glad för din skull. Du kommer få en vän för livet 🙂

Mopsar väl väldigt anpassningsbara, lär sig fort och behöver mycket sällskap och uppmärksamhet. Så ni kommer få en till sängkamrat och ni kommer vakna att någon pussar på er på morgonen.

Vill du ha tips eller frågor så är det bara att maila, på min blogg lägger jag ut bilder och videos på våran lilla Torsten.

Stort lycka till, du kommer få det så roligt.
Kram Elin

ella

Så sööt! är också med valp som kommer först om två månader. Så kul att få följa dig med din valp och få lite tips och råd.
Ella

Gäddan

Åh han är underbar, jag träffade en liten mops som hette Fred en gång, han var så söt och hade glimten i ögat =)

Kolla in min blogg:)!!
Komenterar tbx:)!
Försöker slå mitt besöks rekord :)!
Så kolla in :)!!

åå så söt!! 😀

Vad underbart, grattis Bella till din lilla bebis! 🙂 jag har själv varit hundägare tidigare och saknar det som tusan men jag kan inte riktigt än. kramar

Ingo

Klart hunden ska döpas till Oddy 😉

Sarah

Vilken sötnos!!

Så sjukt söt! Älskar valpar 🙂

cecilia

åå vilken dröm! Att ha hund är så mysigt! Alltid så härligt sällskap, massa positiv energi! Lycka till 😀

LF

Gud vilken sötnos! Längtar tills jag kan köpa mig en valp, letar efter lämpliga kennlar just nu 🙂

Vill även påpeka att mitt antivirusprogram blockar en trojansk häst varje gång jag går in på din blogg. Kanske något att kolla upp? Inte kul om du lyckas ge någon stackars läsare virus!

Wille G

Nästan varje gång jag går in på Blondinbellas blogg varnar mitt Norton Internet Security för detta:
http://www.symantec.com/security_response/attacksignatures/detail.jsp?asid=25708
Se till att ni har brandvägg aktiverad och skydd mot virus och intrång när ni går in på denna blogg!

Åååh, vilken sööt! Man smälter ju bara man ser den lilla valpen!
Jag tycker hunden ska heta Odd, tyckte det var ett fint namn 🙂

Maria

Min egna mops kom till mig vid nyår och jag blir så glad för din skull! Det är ett ansvar som man får tillbaka i gränslös kärlek och jag önskar dig all lycka!

Henrik C

Fin valp!

Vilken gullig hund! Ville du ha en hane eller blev det bara så?

Men åhhh så söt!!! 🙂

Kika gärna in på min blogg. En kommentar gör min dag <3

Kram Michelle

Henrik C

Tror säkert att valpen kommer bidra med mycket glädje och sällskap i framtiden 🙂

Tina

Oj oj oj va söt!!

Jag smäller av, vilken söt liten hund 🙂

Hej Bella! Tror aldrig du kommer ângra dig, man fâr sâ mycket kãrlek och sãllskap av en vovve att det vãger upp allt annat. jag har sjãlv en hund som jag nu haft snart i 4 âr och det lâter kanske lite lõjligt men det ãr nãstan som mitt ”lilla barn”. Kanske ãr hon liite spoiled 😉 men det ãr sâ givande och hon visar mig sâ mycket kãrlek att jag inte kan fõrestãlla mig mitt live utan henne 🙂 T.o.m flugit flygplan med mig 🙂 Lycka till med allt! Kramis

Nej men du vilken liten goding!

GUUUUUD va sööööt! Jag älskar mopsar & franskbulldogar och har själv en franskbulldog tik på 2 år! Hon betyder så otroligt mycket för mig! jag lägger upp massa bilder på henne på min blogg! 🙂 Hoppas du också gör det för jag vill gärna följa o se din lilla mops växa upp och bli en fullvuxen mops! 😀 All lycka till er TRE!!! 😀

Ååååhhh jag jag velat ha en Mops i snart 6 år men det verkar inte som att jag kommer att få en 🙁
Jag önskar dig all lycka Isabella! 😀

nejdu

Du har en trojansk häst på bloggen. Avast flaggar för en JS:ScriptSH-inf [Trj]…. Föreslår att du ordnar det omgående, taskigt för alla dina läsare som smittas med datorvirus……………….

johanna westin

Lycka till!! haha säger jag bara med all vänlighet som finns! Har själv en liten sak på 3 år nu o det är en utmaning men skulle inte byta mina 3 år för allt i världen o ser fram emot minst 15 år till! Den kärlek man får o bästa vännen jag fick för 3 år sedan är något utom denna värld! Så igen lycka till och om du har några frågor av något slag så är det bara att maila! Massor av kramar och välmående!

Vilken otroligt söt vovve! Lycka till med honom 🙂

Emily

Jag gillar ditt val av hundras. Om jag själv hade en hane skulle jag kalla honom för Pakkun som är ett japanskt namn. Jag tror dessutom att du kommer uppfostra valpen väldigt bra :). Det bästa med ditt jobb är ju att du kan ta med dig hunden vart du än vänder (kanske ej på gym, klubbar och utomlands t.ex.) men tåget till exempelvis Jönköping eller flyget till Umeå. Dock så skulle jag väl inte sätta min hund på flyget så ofta överhuvudtaget. Kallt och mycket ljud. Iallafall, ska bli kul att se hur det går för dig! 😀

Åh, han är så söt <3 Du måste vara världens lyckligaste tjej nu! Lycka till Isabella! 🙂

Puss

Sara

ÅH! Min högsta dröm är att köpa eller få en mops valp! & när jag nu ser att du äntligen ska få din, så vill jag ännu mer!! 🙁 suck!
Var köpte du din, genom vad?

Anna

åååh grattis, guud va söt mops du får 🙂

jag har hittat världens pärla inne i stan chicdog.se så jäkla fina saker dom har där, har vart där flera gånger och shoppat till hunden 🙂

är det någon som vart där, visst är den häftigt ? 🙂

lycka till
/Anna B

Nemen sååååååååååååå söt!!!!!! 🙂

madde

Jag äger själv en liten mops. en liten tjej och dom är helt underbara
En liten hund med stort självförtroende o underbar humor. du kommer bli frälst!

I mops tankar....

Hej Bella,
Ville höra med dig vilken uppfödare du köpte valpen från.
Jag går nämligen själv i mops-tankar och försöker ta reda på så mkt info jag bara kan om uppfödare osv. för att göra rätt val.

//Sara

Herregud vilken sötnos, förstår verkligen att du hade svårt att gå därifrån igen 😀

Hundar är verkligen underbara djur, som en bästa vän genom livet!

Sanna

Åh en Pochahonats hund <3

Så otroligt gullig liten hund! Sockersöt! 😀

Åh vad söt! 🙂

Åå så söt! ^W^♥

Asta

Ååååh, vad söt!!! Jag är uppväxt med en mops och på den tiden var de väldigt, väldigt ovanliga. Men det är världens härligaste, goaste hundras! De är så egna och hängivna. Nu saknar jag verkligen henne! Lycka till! Kram

M

Sööööt! Är riktigt avis då jag själv drömmer om hund men det passar inte med mitt jobb tyvärr:( men vill iof byta jobb o kanske kan hitta nått kontor där der e ok att ha med sig hund, vi får se:) ser fram emot mycket uppdateringar från dig iaf!

åh vilken underbar valp! Om jag skulle skaffa hund någon gång i mitt liv så skulle jag verkligen vilja ha en sådan! 🙂

Malin

Guud så söt! Och roligt att se att du inte är så mainstream och köper en chihuahua som alla andra bloggare!

Väldigt söt valp. Åh vad underbart att du skaffar en hund Isabella <3
Det kommer vara en underbart liv att ha en hund. Jag skulle vilja också ha en hund men kan inte ha pga min pälsdjusallergi.

Jag är väldigt glad för din skull Isabella <3
Du kommer ha det Underbart <3

Massa kramar från maria

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *