Min valp

Jag har precis träffat min lilla valp. Han är helt underbar och det var så otroligt svårt att gå därifrån. Jag ska hämta honom på söndag och det känns verkligen som en evighet tills dess! Imorgon ska Odd följa med och köpa hundsaker, vad jag är lycklig! Vilken vecka! Vad valpen ska heta får ni veta på söndag :)

20120531-170654.jpg

20120531-170715.jpg

 1. Hejsan!

  Jag hittar inte hur man hör av sig till panelen på ett annat vis än detta, så jag kör på!

  Jag undrar hur jag har möjligthet att lägga till banners och liknande i min blogg? Jag är rätt ny på en fronten och skulle verkligen uppskatta din hjälp!

  Mvh
  Rebecca

 2. Gud så söt!
  men måste bara fråga: Har du verkligen tid med en hund? du som reser så mycket och åker på föreläsningar hit och dit?

  Jag tror han kommer få de jättebra hos dig men ge honom den tiden lillen behöver! 😀 Kram på dig!

 3. Åå, vad fin han är! Jag vill oxå ha en men det passar inte ihop med mitt jobb. Ni kommer få det såå mysigt ihop 🙂 Kram till valpen och dig!

 4. har just tagit bort min allra bästa vän då han blev obotligt sjuk. vi fick fyra helt fantastiska år . kom i håg att njut av varenda minut tillsammans !! och lycka till ! 🙂 kram

 5. Hej Bella! Du som är en sann affärskvinna och känd för att dina lysande idéer och koncept, kolla in våran produkt. Vi har utvecklat ett program som hjälper dig att hålla koll på aktiemarknaden på ett snabbt och enkelt sätt! Fortsätt med det fina arbetet för tjejer, flickor och kvinnor i alla åldrar, du är fantastisk!

 6. Åh, gud vad kul för dig!! 🙂
  Ta vara på tiden när den är valp och ta mycket kort.
  Tiden bara springer förbi och dom växer snabbare än man tro.

  Du kommer bli en bra matte! 🙂

 7. heregud så söt! grattis! 😀 jag är på utbytestermin just nu men åker hem på tisdag o träffar äntligen min underbara katt igen! morgan =) haha det är det jag ser fram emot mest, min bebis ^^ /stolt crazy-cat-lady

  1. Nej men oj, oj, oj då…så bitter och avundsjuk man kan vara då 😉
   Skaffa dig ett liv istället för att sitta gnälla och klanka ner på Isabella!

  2. Den meningen satt du länge och funderade ut va? Haha, vissa människor är ju bara för skrattretande ;D

 8. Naw vad söt valpen är! Jag känner mig inte lite avundsjuk;) Måste också säga att du bli underbart vacker på bild hela tiden! Du är riktigt fotogenisk! 🙂 kram!

 9. Guu vad söt ! Och vad kul att du har andra än dig själv att tänka på nu,pojkvän och hund tex…Bella håller på och bli vuxen

 10. Vilken söt liten krabat! Hoppas att han är långnosad..? De flesta mopsar får otroligt svårt med sina luftrör just pga avelskador, därför en del låter som grisar och lider 🙁

 11. Tyvärr kan jag inte forsätta läsa din blogg pga att du har virus på din sida. Tror du behöver kolla upp det..

 12. Blir du inte ledsen av att höra hundens andningsproblem? Supersöt supersönderavlad ras. Att skaffa denna rasen är att stå för att det är okej att avla fram djur som mår skit. Denna lilla hund låter som en ”söt liten gris” för att den inte kan andas bra, det i sin tur leder till hjärtproblem. Men det är klart, den är ju söt.

  1. Har du träffat Bellas mops? Hur vet du att den har andningsproblem? Långt ifrån alla mopsar har svårt att andas, väljer man en bra kennel som avlar på friska och sunda föräldrar (vilket jag verkligen hoppas att Bella kollat upp) så får man en fullständigt frisk och välmående hund. I mina ögon låter det som att du baserar dina åsikter om mopsen på fördomar och rykten, eller så har du haft otrolig otur och bara träffat mopsar med ägare där hälsan inte är prio ett! Hoppas verkligen att du får äran att träffa en ”riktig” mops nångång, som varken kommer från blocket, ”mopsförmedlingen” eller från en kennel som inte följer SKK och mopsordens regler.

   1. Eh…Är du en hobbyexpert (en sån som tror sig veta allt…)?

    Det märks att du INTE är kunnig inom djurhälsa.

    Som utbildad inom djurvården kan jag säga att mopsar verkligen INTE är en hälsosam ras. Hur du än vrider och vänder på det.

 13. Döper du den till nåt fjolligt modenamn som gucci, Armani eller chloe som de andra bloggerskorna dör jag…

  1. Om det inte blir ODD TOO kanske det blir SPOTLIFE eller EGOBOOST?
   Annars kan nog namnet gå till högstbjudande bland annonsörerna och då kan det ju bli RAPUNZEL, ONE PIECE eller kanske GLOSSY BOX…

 14. Åååå vad söt! Jag står fast vid att jag inte tycker att det verkar som om ditt liv + hund går ihop så bra, men den var riktigt söt och jag förstår att du längtar!! 😀

  Jag vill tipsa om Bromma zoo. Googla på det för vägbeskrivning. Det är skitstort och de har allt. Personalen är trevlig, de hjälpte oss när vi skulle köpa valpsaker för första gången. De har smådjur, hundsaker, kattsaker, mat, bakelser (till hunden), hundkläder. Allt! Till bra priser 😀

 15. Åhh, så roligt!! Själv har jag en dvärgpudel, världens härligaste lilla vän. Det är bland det bästa man kan uppleva, att ha hund! Lycka till!!
  Ps. Grym bok, Isabellas hemligheter, läser den och känner igen mig fler än en gång!

 16. Vilken fin kille! Jag har själv en valp som nu är 14 veckor. Han är min största lycka i livet. Kanske en lekkamrat 🙂 Se till att skaffa en försäkring på en gång, olyckor händer lätt tyvärr! Lycka till! 🙂

 17. bella!! De senaste två dagarna jag varit inne på din blogg har mitt virusskydd upptäckt VIRUS! Någon mer som varit med om detta när ni är här inne?

 18. Hej Isabella!

  GUD va söt. Jag och min sambo köpte en liten mopsvalp i december förra året. Du ska vara väldigt glad att du valt en mops, jag lever ett hektiskt liv själv och har med våran lilla mops på jobbet hela dagarna och det går hur bra som helst. Våran lilla kille heter Torsten och jag är glad för din skull. Du kommer få en vän för livet 🙂

  Mopsar väl väldigt anpassningsbara, lär sig fort och behöver mycket sällskap och uppmärksamhet. Så ni kommer få en till sängkamrat och ni kommer vakna att någon pussar på er på morgonen.

  Vill du ha tips eller frågor så är det bara att maila, på min blogg lägger jag ut bilder och videos på våran lilla Torsten.

  Stort lycka till, du kommer få det så roligt.
  Kram Elin

 19. Så sööt! är också med valp som kommer först om två månader. Så kul att få följa dig med din valp och få lite tips och råd.
  Ella

 20. Åh han är underbar, jag träffade en liten mops som hette Fred en gång, han var så söt och hade glimten i ögat =)

 21. Vad underbart, grattis Bella till din lilla bebis! 🙂 jag har själv varit hundägare tidigare och saknar det som tusan men jag kan inte riktigt än. kramar

 22. åå vilken dröm! Att ha hund är så mysigt! Alltid så härligt sällskap, massa positiv energi! Lycka till 😀

 23. Gud vilken sötnos! Längtar tills jag kan köpa mig en valp, letar efter lämpliga kennlar just nu 🙂

  Vill även påpeka att mitt antivirusprogram blockar en trojansk häst varje gång jag går in på din blogg. Kanske något att kolla upp? Inte kul om du lyckas ge någon stackars läsare virus!

 24. Min egna mops kom till mig vid nyår och jag blir så glad för din skull! Det är ett ansvar som man får tillbaka i gränslös kärlek och jag önskar dig all lycka!

 25. Hej Bella! Tror aldrig du kommer ângra dig, man fâr sâ mycket kãrlek och sãllskap av en vovve att det vãger upp allt annat. jag har sjãlv en hund som jag nu haft snart i 4 âr och det lâter kanske lite lõjligt men det ãr nãstan som mitt ”lilla barn”. Kanske ãr hon liite spoiled 😉 men det ãr sâ givande och hon visar mig sâ mycket kãrlek att jag inte kan fõrestãlla mig mitt live utan henne 🙂 T.o.m flugit flygplan med mig 🙂 Lycka till med allt! Kramis

 26. GUUUUUD va sööööt! Jag älskar mopsar & franskbulldogar och har själv en franskbulldog tik på 2 år! Hon betyder så otroligt mycket för mig! jag lägger upp massa bilder på henne på min blogg! 🙂 Hoppas du också gör det för jag vill gärna följa o se din lilla mops växa upp och bli en fullvuxen mops! 😀 All lycka till er TRE!!! 😀

 27. Ååååhhh jag jag velat ha en Mops i snart 6 år men det verkar inte som att jag kommer att få en 🙁
  Jag önskar dig all lycka Isabella! 😀

 28. Du har en trojansk häst på bloggen. Avast flaggar för en JS:ScriptSH-inf [Trj]…. Föreslår att du ordnar det omgående, taskigt för alla dina läsare som smittas med datorvirus……………….

 29. Lycka till!! haha säger jag bara med all vänlighet som finns! Har själv en liten sak på 3 år nu o det är en utmaning men skulle inte byta mina 3 år för allt i världen o ser fram emot minst 15 år till! Den kärlek man får o bästa vännen jag fick för 3 år sedan är något utom denna värld! Så igen lycka till och om du har några frågor av något slag så är det bara att maila! Massor av kramar och välmående!

 30. Jag gillar ditt val av hundras. Om jag själv hade en hane skulle jag kalla honom för Pakkun som är ett japanskt namn. Jag tror dessutom att du kommer uppfostra valpen väldigt bra :). Det bästa med ditt jobb är ju att du kan ta med dig hunden vart du än vänder (kanske ej på gym, klubbar och utomlands t.ex.) men tåget till exempelvis Jönköping eller flyget till Umeå. Dock så skulle jag väl inte sätta min hund på flyget så ofta överhuvudtaget. Kallt och mycket ljud. Iallafall, ska bli kul att se hur det går för dig! 😀

 31. ÅH! Min högsta dröm är att köpa eller få en mops valp! & när jag nu ser att du äntligen ska få din, så vill jag ännu mer!! 🙁 suck!
  Var köpte du din, genom vad?

 32. åååh grattis, guud va söt mops du får 🙂

  jag har hittat världens pärla inne i stan chicdog.se så jäkla fina saker dom har där, har vart där flera gånger och shoppat till hunden 🙂

  är det någon som vart där, visst är den häftigt ? 🙂

  lycka till
  /Anna B

 33. Jag äger själv en liten mops. en liten tjej och dom är helt underbara
  En liten hund med stort självförtroende o underbar humor. du kommer bli frälst!

 34. Hej Bella,
  Ville höra med dig vilken uppfödare du köpte valpen från.
  Jag går nämligen själv i mops-tankar och försöker ta reda på så mkt info jag bara kan om uppfödare osv. för att göra rätt val.

  //Sara

 35. Ååååh, vad söt!!! Jag är uppväxt med en mops och på den tiden var de väldigt, väldigt ovanliga. Men det är världens härligaste, goaste hundras! De är så egna och hängivna. Nu saknar jag verkligen henne! Lycka till! Kram

 36. Sööööt! Är riktigt avis då jag själv drömmer om hund men det passar inte med mitt jobb tyvärr:( men vill iof byta jobb o kanske kan hitta nått kontor där der e ok att ha med sig hund, vi får se:) ser fram emot mycket uppdateringar från dig iaf!

 37. åh vilken underbar valp! Om jag skulle skaffa hund någon gång i mitt liv så skulle jag verkligen vilja ha en sådan! 🙂

 38. Guud så söt! Och roligt att se att du inte är så mainstream och köper en chihuahua som alla andra bloggare!

 39. Väldigt söt valp. Åh vad underbart att du skaffar en hund Isabella <3
  Det kommer vara en underbart liv att ha en hund. Jag skulle vilja också ha en hund men kan inte ha pga min pälsdjusallergi.

  Jag är väldigt glad för din skull Isabella <3
  Du kommer ha det Underbart <3

  Massa kramar från maria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..