Om boksläpp och bilar!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tAkcsznQuXk&feature=relmfu[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MW26qL8QQu0[/youtube]

 1. måste säga att du ser förjävlig ut, ditt ansikte har blivit så runt att att du inte bara fått dubbel haka utan dina kinder svämmar över ju ..

  1. Du kan ju ta en funderare på varför du ”måste säga” att något inte är fint nog. Klarar du inte av att hålla en sån sak inne?

   PS: jag tycker personligen att Bella är jättefin där, och hur ful hon än var skulle jag följa hennes blogg, för jag tycker att hennes personlighet och idéer är bra!

   1. men snälla fan sitt och lek fina, bara för det är bb så är det ok att vara fet och överviktigt? antagligen är ni två nollor som inte får snygga tjejer och nöjer er med sådana som bb för att de särar för er ! Klart ni tar såna tjejers parti då!! säg mig vart är hon vacker? ja du smaken är som baken, vissa gillar kattkvinnan 😉 du måste snart leta med förstoringsglas efter bellas ögon, inga jävla läppar har hon heller utan en fet grisnäsa ! tjejen kan inte ens knäppa sin jacka mmm bb är jätte vacker, jag är så vacker 😉 pusssssssssss *fjortis* haha

    1. VAFAN! så du säger att hon är fet och överviktig?! och du antyder att det inte är okej att se ut som man vill?!?!! blir så jävla arg på människor som dig.. LÅT HENNE VARA!! Du vågar inte ens skriva ditt namn! Sitt där bakom din jävla datorskärm och var elak. Sjukt fegt!! Isabella är jättefin!!

  2. Vaaa? Bella är ju hur vacker som helst! Att du skriver sånt kanske man tycker är jättekul och busigt när man är 11 år, men sen växer man upp. Hur gammal är du om man får fråga? Eller snarare – hur omogen är du?
   Väx upp, titta dig omkring och skaffa dig ett liv.

   Puss, ha en bra dag! ♥

   1. Vacker…ja om hon gick ner de 20kg i övervikt . Men nu ser hon ut som en stoppad kossa med förshopping=))).

    Tack har ett bra liv drar till Mallis nu ha de gött=D

 2. Tänker sluta läsa din lögnaktiga blogg! Hur dåligt självförtroende måste man ha för att inte kunna avslöja sina brister och svagheter…(alla har sina svagheter och rädslor). Hur ska man då kunna bli stark och tas på allvar?!.

  Och du som är förebild till så många unga människor men själv besitter ingen större självkänsla eller självförtroende. Kan du inte fatta att detta ses som HYCKLERI?!

  1. Att ta med mer personliga saker i en bok än på en blogg, kan ju vara av den lätta orsaken att det är många människor som läser hennes blogg enbart för att flika in en elak kommentar. Och dom människorna vill man kanske inte berätta det mest personliga för. Medan dom som köper hennes bok troligtvis tycker om henne och hennes ideer, och dem är det då lättare visa sina ”svagare” sidor för.

   1. ja menar inte allt hon ska berätta allt naturligtvis ska man kunna ha ett privatliv fast man har en blogg…ja menar bara varför måste hon låsas att allt är såååå fantastiskt hela tiden?!…för de är ingen liv hur rik eller snygg du än må vara=P.

 3. Såg på dig imorses och blev riktigt sugen på att läsa din bok!
  Sen måste jag säga, du förtjänar verkligen en dröm bil, när du klarat körkortet! Lycka till!
  Keep up the speed, Irma

  1. Hon nämnde även det på MixMegapol i morse.
   Hon sa bara att han var närmare 40 och att det hade gjort ”det”….
   hahahaha

 4. Jättekul att lyssna på intervjuerna med dig Bella! Du ger mig mycket inspiration och nu ahr jag äntligen vågat starta mitt eget lilla företag:) Jag tyckte om den andra delen av intervjun då du berättade om något du tyckte var svårt, för du vänder alltid på det och ut kommer något positivt ur det hela, härligt! Och då kändes det precis som jag tänker när jag läser din blogg, att du vågar fast något är svårt och kämpigt, vi får inte glömma bort att det du gör/gjort är det många som aldrig vågat. Fortsätt med det goda och även då allt känns jobbigt eller om en uppgift känns som ett berg så kan du ta dig förbi det, det gör inget heller om man ibland byter väg, så länge du mår bra och det är för något bra så är det bra:) Tack för att du inspirerar! Kram

 5. Vad kul att se dig i rutan igen! 🙂 Tycker du är jättefin i den där askigare hårfärgen, du ser yngre och fräschare ut på något sätt! 🙂 Och vill verkligen inte klanka på ditt utseende, så ta snälla INTE det här fel, tycker du är jättefin…men du har gått upp mycket i vikt dom senaste 2-3 åren, minns när man såg dig i Let’s Dance för ett bra tag sen. Du såg pigg, fräsch och snygg ut och din kropp var jättefin, det handlar absolut inte om att man ska vara pinnsmal. Men du HAR gått upp mycket i vikt, din kropp var sjukt fin förut…men du är ändå en bra och gullig tjej med en superbra blogg, kram på dig.

  1. Vad är det du vill få fram med att hon har gått upp i vikt? Hon är nog medveten om det själv. Sättet du skriver på skickar signaler om att det vore något ”onormalt”. Hon kanske mår bättre nu? Tycker hon ser pigg och fräsch ut nu också. Smal är INTE lika med att vara hälsosam per automatik.

 6. Jag kan inte riktigt fatta att folk ORKAR skriva om att du har gått upp i vikt?! So fucking what???
  Du är helt amazing Bella även om du inte är lika smal som när du dansade 200 timmar i veckan…(ta åt er idioter)
  Håller med där uppe förresten! Du är skitsnygg i din hårfärg nu! Så naturligt och lagom långt dessutom! 🙂

 7. Än en gång visar det sig att Bella ljugit och förvrängt sanningen i bloggen.

  Hon berättade lite motvilligt efter att ha fått frågan om hur det egentligen varit på skolan i Zürich. Bella hade gråtit efter varje dag eftersom det varit så svårt och hon inte hängde med. Nivån var för svår och hon hade inte förstått vad de sa, engelskan var för svår.

  (Detta påpekade många i bloggen då Bella skrev om skolan, eftersom många nyligen hört hennes väldigt dåliga engelska i Bella o Tyra show. Hon kunde inte skilja på nu och dåtid, sa he are och they is osv. Bellas lättlurade fans försvarade dock Bella som vanligt…)

  I Vakna berättade Bella att nivån var mycket högre än vad hon trott. (Vad hade hon tänkt sig? Hon har ju inte ens gymnasiekompetens). Hon satt bla där en hel dag och fattade ingenting när de pratade om”real estate”, för hon visste inte vad det betydde. Hon vågade inte fråga för hon ville vara den coola blonda svenska tjejen. I bloggen skrev hon att hon fick högsta betyg i allt, uppenbarligen inte sant.

  Bella hade aldrig använt excel och ville inte erkänna att hon inte kunde. Det programmet användes hela tiden. Bella är verkligen omogen, som inte kan erkänna det hon inte kan.

  Undrar också när alla naiva småtjejer som sväljer allt som Bella skriver i bloggen ska fatta att Bella är en bluff. Hon utnyttjar bara småtjejerna för att tjäna pengar. Hon ljuger hej vilt efter vad som passar just vid det aktuella tillfället.

   1. ”real estate” seriöst man måste vara efterbliven om man inte vet vad det betyder och är 20 + år! läst engelska sedan mellanstadiet=))…

 8. Har följt din blogg sedan du startade den i princip och jag måste säga att du har växt så otroligt mycket som människa och att jag beundrar dig på alla sätt och vis. Har sett upp till dig sen jag var 13-14 år och fyller i år 20 så du har varit lite av en förebild i flera år. Så, tack!

   1. Så Satsa-på-dig-själv är inte vad man ska göra menar du? Och vem FAN ska satsa på mig om inte jag själv?!
    Sjukt dålig komentar av dig… Hon är visst en förebild,kanske inte för alla svenskar men för väldigt många andra. Jantelagen i vårat vackra Sverige är verkligen så äcklig tycker jag.

     1. Skaffa dig självförtroende ist så kanske du slipper lägga så mycket onödig energi på att hacka på andra människor. Bella,mig eller någon annan! 🙂 Bara ett litet tips till dig!
      För övrigt så köper jag inget,jag vet att hon inte skriver om allt som är tungt,för det verkar vara så hon vill göra det på. Om Bella nu inte vill visa att hennes liv också har varit jobbigt och haft motgångar,ja,då hade hon väl inte delat med sig av det i 2 hela böcker?

 9. Bella skrattar hela vägen till banken åt alla naiva småtjejer som tror allt hon skriver är sant.

  Hoppas att ni ska förstå att Bella ljuger ihop allt för att det ska passa hennes syfte. Enda syftet hon har är att tjäna pengar. Tro inte att hon bryr sig om unga tjejers självkänsla och välmående. Då skulle hon inte driva en blogg där hela hennes liv ständigt förskönas maximalt, där misstag och brister inte visas, där du ska vara perfekt för att duga. Tror hon att det är mer krav på sig själva unga tjejer behöver?

 10. Nu får ni la fan ta och ge er, ni omogna människor med en sådan superkass självkänsla att ni bara MÅSTE klanka ner på Isabella för att hon är en offentlig person! mår illa av att se alla super korkade kommentarer, vad sjutton har ni för liv som väljer att sitta och gömma er bakom en dataskärm medans ni spyr galla över en människa som ni förfan inte ens känner! Det är visst ett jävla tjat om hennes vikt nuförtiden, men hade det varit åt andra hållet, om hon hade varit anorexia smal, hade det varit mer okej då eller? hade hon inte fått några korkade kommentarer då heller? JO. för då hade hon varit en dålig förebild för att hon var FÖR smal och sänder ut fel signaler till unga tjejer! Alla ni som verkat haka fast er på Isabellas utseende, borde kanske börja rannsaka sitt inre istället, och fundera ut varför ni bara MÅSTE sprida ut en massa negativ energi, bara för att det går bra för någon annan! Skit i att läsa hennes blogg om ni blir så jävla äcklad osv osv. ingen håller en pistol mot erat huvud!
  Jag läser för jag blir så förbaskat inspirerad av denna unga kvinnan, det är fan inte många av er som skriver skit som hade kunnat uppnå samma saker som hon har gjort vid en sådan ung ålder!
  Spara världen era IQ befriande kommentarer och sök upp någon som kanske kan hjälpa er med att mogna till där uppe!

  TACK ISABELLA FÖR EN VÄLDIGT INSPIRERANDE (FÖR MIG OCH VÄLDIGT MÅNGA MÅNGA FLER) BLOGG!
  DU ÄR EN GRYM FÖREBILD FÖR UNGDOMAR!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..