#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
maj 28 2011 at 13:39

Vi bara tittar på

Surfade in på Aftonbladet, såg artikeln och sedan in på Kissies blogg. Blev så ledsen när jag såg vad som har hade hänt. Nu står det inget om anledningen till varför hon las in, men jag tror, precis som många andra att hon är undernärd och svimmade på grund av ett förlitet näringsintag. Det som förbryllar mig är att vi, hela bloggosfären plus alla hundratusentals läsare har kunnat följa förloppet och bara se på. Vi alla har sett henne bli smalare för varje dag som går, hetsa till att andra ska gå ner och vi har bara tittat på, väntat på att något ska hända. Jag blir arg på mig själv samtidigt som jag förstår att man inte kan rädda andra människor som inte själv vill bli räddade. Men vad ska man göra? Vad gör man när en miljon människor i Sverige ser på när en ung tjej antagligen blir sjuk i anorexia och sakta tar död på sig själv. Var är hennes föräldrar? Hennes vänner?

178 Kommentarer

Sofia

BRA BELLA!! kissie vill bara ha uppmärksamhet och ”vi” bara ser på hur hon tynar bort!! Att som 20 åring äta barnmatsburkar och samtigt vara en förebild för hundratusntals unga tjejer… Det säger sig själv, hon vill bara ha uppmärksamhet! Det är pinsamt!

jag tror inte att det har hänt på grund av undernäring.

[…] i Blondinbellas blogg samt denna angående Kissies svimningsanfall och spekulationerna kring huruvida det beror på […]

Helt rätt, bästa Bella!

det är så sjukt !!:(
det du skrev, helt rätt.
vad kan man göra ??

Precis så känner jag också… Det är så knasigt!

Så har hon ”dementerat” att det är pga vad hon äter/inte äter som var anledningen och att det beror på stress/för lite sömn och alkoholintag. Okej, så om de faktorerna påverkar hennes välbefinnande skulle att svälta sig själv INTE påverka det? Hon skriver att hon äter mer än var folk tror; men 1/varför vill hon få det att låta annorlunda i bloggen tidigare isf? och 2/hur kan man bli så liten och ändå äta?

Nä, ush osunt så in i bomben. Hoppas som du säger hennes familj och vänner tar tag i detta. Men man kan ju tyvärr inte hjälpa nån som inte vill bli hjälpt…

Vad föreslår du att jag ska göra då? Ska jag ta ledigt en dag från jobbet, åka till Stockholm och sätta mig ner och prata med Alexandra? Löser det allt. Alla tittar på… Ja, vad fan ska man göra liksom?

Jag själv har epilepsi och får själv kramper som det hon fick. Nån som inte tänkt så? Hon säger ju att det är pga av mycket festande. Vilket inte är bra vid epilepsi.Taskigt dock att ni alla vinklar det som om hon svimmar pågrund av maten. Tro mig jag är inget fan av kissie men ett krampanfall fejkar man inte.

Linnéa

Tror inte det är någon som bara tittat på! Hon fattar ju inte att hon är sjuk och vill då inte lyssna på andra som vill henne väl.

lisen

Lägg in henne på rehab. Bruden dricker för mycket. Jag tror inte det går att hjälpa nån som inte vill bli hjälpt.

Ninne

Varför inte skicka henne ett exemplar av Egoboost och ett Krya på dig-kort!? 🙂

Emelie

Du har nu sjunkit sjukt lågt i mina ögon, Bella.

Kissie om någon sjunker i allas ögon efter det här .. fattar inte hur man kan göra så mot sig själv som hon gör! synn om tjejen!
skönt att se att du ser så välmående och fin ut Bella! 🙂

sanna

�h herregud.. Vadå bara tittat på, hon vill ju själv att alla ska just titta på. Hon är som en clown. Tjänar pengar på det och njuter av det. Hon fotar ju sig själv i sjukhussängen så så jävla synd om henne är det nog inte. Hon har trots allt strävat efter detta helt själv. Sen undrar jag såklart också var hennes föräldrar är, det är ju dom som bär ansvaret och borde rycka in, näst efter henne själv. Eftersom hon själv inte verkar fatta att hon kan få men för livet. Inte lätt att vara så besatt av uppmärksamhet.

Ida

Jag gillar verkligen din blogg, men nu gick du för långt. Häng inte ut denna stackars tjej. Kolla källan du hänvisar till, Aftonbladet för sjutton gubbar. Så låt henne vara nu när hon har det tufft tror knappast att ditt medlidande gör henne gott. Förstår att du vill väl, men detta slår helt fel. Nu framstår det som om du gottar dig i henne olycka. Vem är du att kommentera hennes uppfostran, i det känsliga läget hon är i nu? Försvarar inte hennes framtoning eller hennes blogg. Jag håller med om att det hon gör är fel. Men att sparka på någon som redan ligger känns svagt. Som sagt gillar din blogg i andra fall, du gör ett bra jobb, fortsätt så! =)

Hej!

Jag håller ABOSLUT med om varenda ord du skrivit i detta inlägg. Det är dock tragiskt att det kanske är så och att allt i hennes liv ska finnas överallt inom press osv. Att vara känd måste vara ett helvete. Tänk när hon är 50 år och ser tillbaka på det här. Jag tror då hon skulle bli glad att du skrev detta.

Felicia

Så jävla synd! Hon fattar inte vad sjukdomen gör henne…

[…] i Blondinbellas blogg samt denna angående Kissies svimningsanfall och spekulationerna kring huruvida det beror på […]

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *