Vi bara tittar på

Surfade in på Aftonbladet, såg artikeln och sedan in på Kissies blogg. Blev så ledsen när jag såg vad som har hade hänt. Nu står det inget om anledningen till varför hon las in, men jag tror, precis som många andra att hon är undernärd och svimmade på grund av ett förlitet näringsintag. Det som förbryllar mig är att vi, hela bloggosfären plus alla hundratusentals läsare har kunnat följa förloppet och bara se på. Vi alla har sett henne bli smalare för varje dag som går, hetsa till att andra ska gå ner och vi har bara tittat på, väntat på att något ska hända. Jag blir arg på mig själv samtidigt som jag förstår att man inte kan rädda andra människor som inte själv vill bli räddade. Men vad ska man göra? Vad gör man när en miljon människor i Sverige ser på när en ung tjej antagligen blir sjuk i anorexia och sakta tar död på sig själv. Var är hennes föräldrar? Hennes vänner?

 1. Som du skriver är det svårt att veta vad man som läsare ska göra, annat än uppmana henne att äta och vara hälsosam, uppmuntra henne och säga att hon är vacker och duger som hon är. Vad jag inte förstår och som jag sagt många gånger under den här våren, är just var hennes föräldrar är och vad det är för kompisar som kan se på när deras vän sakta tynar bort och tar livet av sig!? Vilken mamma kan se sin dotter magra bort så mycket att revben och ryggrad sticker ut, utan att släpa henne till sjukhuset och se till att hon får vård!? Hoppas verkligen hon nu får den hjälp hon behöver och inser att hon duger precis som hon är och INTE behöver banta mera … =/

  1. Om hon nu äter det hon skriver i sin blogg så tror jag inte det beror på hennes matintag. Jag misstänker mer hennes olagliga bantningspiller, och är det de som är boven i dramat hoppas jag det blir ramaskri i medierna. Det är fruktansvärt att unga människor har möjlighet (och önskan) att beställa sådana piller från internet.

  2. Men sluta skyll på hennes närmaste och familj! De är ju antagligen oroliga (förutom hennes idiotbror som står och hejjar på. hans inlägg igår om hur man inte behöver vara orolig för henne för att ‘det är bra’, my ass!) och är på henne om det, men precis som Bella skrev – man kan inte hjälpa någon som inte vill bli hjälpt. Hennes familj kan vara på henne hur mycket dom bara vill för så länge hon inte vill eller inser så fungerar det inte! Det är oftast något sånt här som krävs innan personen med ätstörningen kommer till insikt.

   1. Självklart vet man inte vad som sker, det är ju inget som kissi skriver om. Men jag tycker ändå att man kan fråga sig vart hennes familj är. Vänner är en sak. Men hennes mamma & pappa borde kunna ta till drastiska åtgärder för att rädda sin dotter, hon förfaller ju verkligen.

    1. Fast tyvärr är det så att man inte kan tvångsomhänderta någon om de är över 18 år. Min syster har varit sjuk sen hon var 11 år (är nu 24) och vill de inte ha hjälp man inte göra så mycket. Men håller med om brodern som bara hejar på hennes sjuka grejer.

 2. Otäcka är att många människor tjusas av att förfasas, ungefär som att alla kunde följa Michael Jacksons förfall och plågor år ut och år in… vidrigt. Men som sagt så länge hon själv inte vill ha hjälp eller inser att något är fel så är det i alla fall omöjligt för utomstående att hjälpa till, hoppas verkligen att familjen bryr sig mer än vad vi kan se utifrån bloggen.

 3. Jag blir jätteglad att du tar upp det. Senast förra veckan funderade jag mycket på vad man skulle kunna göra. Jag tänkte faktiskt till och med på att skriva till dig och uppmärksamma dig på det, för det kändes som att du kanske skulle kunna göra mer än jag. Hoppas någon uppmärksammar Alexandra nu också. Anorexi, om det nu är den rätta diagnosen, är allvarligare än vad folk tror.

  1. Att hon påpekar att hennes kost inte är orsaken till krampanfallet får mig att misstänka anorexia ännu mer.

   Reductil, som egentligen kan innehålla vad som helst, eftersom hon köper de på nätet, kan orsaka krampanfall. Tror inte hon berättade om dem för sin läkare!! Det är ju idiotiskt att använda det när man är så smal som Kissie!!

   Bantningen kan även ha orsakat en elektrolytrubbning i kroppen som kan orsaka krampanfall.

   Sen att bella tar upp detta är nog inte pga hennes goda hjärta…

   1. Hade detta varit Facebook hade jag gillat din kommentar! En av få kommentarer på detta inlägg som faktiskt innehåller lite kunskap samt ifrågasätter Bellas inlägg av en bättre orsak än ”du är taskig som skriver om det”.

    Seriöst, Bella, så tror jag att den främsta anledningen till att du skriver detta är för att det genererar besökare. >< Så elakt som du skrivit om Kissie tidigare är det lite märkligt att du plötsligt bryr dig. Men visst, alla kan förändras och kanske har det skett för dig?

 4. Detta är precis vad hon villa ha, mer uppmärksamhet. Enda sedan hon började blogga har honskrikit efter denna uppmärksamheten. Aftonbladet har bara gett henne det hon vill ha. En första sida i Sveriges största kvällstidning.

  Tycker inte att det är bloggarnas ansvar att hålla reda på Kissie. Hon är 20 år, uppenbarligen väldigt ensam och säker någon sort bekräftelse. Min största fråga är, var i helvete är hennes föräldrar?! Till hennes föräldrar vill jag bara säga, snälla sluta upp med denna svenne attiyden om att jon är över 18 och skall ta hand om sig själv! I min kultur så är ens föräldrar en stöttepelare och man ställer upp i vått ochtorrt för sina barn. Om inte hennes föräldrar ser vad hon gör med sig själv så är de helt jävla blinda.

  Jag blir mer arg på hennes föräldrar som tilltåter denna ensamma människa gå igenom detta, istället för att sätta sig ner och prata ordentligt med henne.

  1. De flesta ”svenneföräldrar” (ditt ordval) bryr sig om sina barn även om de är över 18 år, så jämnställ inte hennes föräldrar med våra föräldrar TACK!

 5. Nu blir jag lite besviken att du verkar ifrågasätta vad hennes familj och vänner gör. Jag hade kraftig anorexi när jag var 14, jag lades in på sjukhus med en puls under 30 slag i minuten. Först då kunde jag få hjälp, vilket var av sjukvården. Innan hade min familj och mina vänner gjort precis allt dom kunde, och dom mådde FRUKTANSV�RT. Men jag kan säga att det är näst intill omöjligt för närstående runt omkring att göra något om de ser sin dotter/ vän/syster ha anorexi. Jag blev tvångsmatad med sond i ett halvår. Sen tog det ytterligare 5 år att bli frisk. Men min familj gjorde allt under den tiden, och jag skulle ALDRIG skuldbelägga dem.

  /Johanna, en helt frisk och välmående 23 årig tjej idag

  1. Kunde varit jag som skrivit det där.. Gått igenom samma sak. Mina närstående gjorde verkligen allt, men jag var för sjuk. Jag lyssnade bara på mina sjuka tankar och det var jag själv som tog mig ur det.. Så vi vet ju inte hur det ligger till för Alexandras del.. Kanske bryr dom sig, eller så kanske dom inte gör det.. Dock vore det extremt konstigt om dom inte gjorde det.
   Tror inte bella Bara syftade på hennes familj, utan allmänheten som ser på.. som hennes bloggläsare..

  2. Det är ganska krasst att bara anta att en ätstörds föräldrar och vänner inte bryr sig, ja, men personligen har jag stor erfarenhet av både familj och vänner som inte gör ett piss (likaså har jag vänner med samma erfarenhet) så det skulle mycket väl kunna vara så även i detta fall. Men veta kan man aldrig så det är självklart tråkigt om folk antar att någon som mår dåligt har människor som inte bryr sig bara för att den inte genast börjar må bättre. För många med djupare problematik tar det tid innan hjälp och stöd ger mer långsiktiga resultat.

 6. Bra skrivet isabella. Känner precis likadant. Var är hennes föräldrar?? syskon?? vänner? ),=

  Men som sagt. Man kan inte påverka en annan människa så länge den inte vill. Men vem vet. Hon kanske får upp ögonen snart? föräldrarna…

 7. Det har faktiskt varit helt sjukt hur hon bara kan ha fortsatt utan att någon i hennes närhet sagt stop! Vem som helst fattar ju att hon är riktigt sjuk även om hon alltid hävdar motsatsen själv. Det har varit en märklig känsla som du skriver Isabella att man bara har kunnat se på när hon har ihjäl sig själv…

 8. Jag har själv haft bulimi i 7 år,och vet du vad som gör mig arg?Att Kissie sitter och tipsar sina läsare om dessa dieter som gjort henne sjuk. Det är det som gör mig förbannad,sen har la folk i hennes närhet tröttnat på hennes negativitet,som man antagligen får av barnmatsdieten. Tyvärr kan jag som fd ätstörd INTE tycka synd om en person som förnekar att hon har ätstörningar och tipsar andra om hur man blir lika sjukligt smal. Undra på att ätstörningar finns när Kissie hjälper andra skapa såna ideal. Jag valde att berätta om mina problem och sluta ljuga,Kissies blogg ör uppbyggd på lögner´och smutskastning,

  1. Om du har haft bulmi sa vet du att manga inte kan erkanna att de ar sjuka. Trakigt att nagon som pastar sig ha varit sjuk sjalv inte vet battre.

  2. Håller med personen som svarar på din kommentar. Om du haft bulimi själv borde du veta bättre och kunna förstå henne mer. Alla bulimiker och andra ätstörda tipsar förvisso inte om vansinniga dieter, men att du inte ens kan förstå hennes förnekelse tycker jag är mycket märkligt. Visserligen är det vanligare att bulimiker har sjukdomsinsikt än det är med andra ätstörningar, men rent generellt (även vad gäller bulimi) inleds ätstörningar alltid med förnekelse. Man tror inte alls att man är sjuk- de andra som hävdar det säger bara så för att de inte kan unna en att vara smal och fin. Du om någon borde ju veta det om du varit så himla sjuk.

   Synd behöver man inte tycka om någon; det är bara nedvärderande. Men man kan känna empati för människor och det tycks du tyvärr sakna.

 9. Håller helt med dig, blir glad av att du faktiskt tar upp det här och belyser att det faktiskt är ett galet problem som tusentals människor beskådar varje dag. Tror dock som de andra sagt att det kan vara svårt som läsare och även säker vän/familj att göra något åt en människa som själv inte vill ändra sig, när hon inte själv inser vilket problem hon har.

 10. Var tvungen att gå in på Kissies blogg efter att du hade skrivit det här, vilket jag inte skulle ha gjort. Jag blir illamående av att se att hon skriver att hon är så nöjd med sitt utseende samtidigt som hon lägger ut bilder på ett skelett.
  Det är få som är ”riktiga” i kändisvärlden och det är så skönt att gå in på din blogg, för här finns inga sjuka ideal, utan jag blir att må bra av att läsa din blogg!
  Fortsätt så! 🙂

 11. Fast, massor av läsare kommmenterar ju hennes blogg varje dag om hennes vikt och att den inte är hälsosam, samt att hon behöver hjälp. Alla ser inte bara på, många försöker hjälpa på det sätt de kan genom att kommentera på hennes blogg.

 12. JA, hon behöver hjälp.
  JA, hennes föräldrar och vänner borde ingripa.

  Men samtidigt, så är det jävligt svårt att hjälpa en person med ätstörningar att inse att han/hon behöver hjälp. Personen ifråga måste själv inse det för att kunna acceptera hjälpen och bli bättre.
  �r personen mindreårig så kan föräldrarna tvinga sitt barn till att få vård. Det låter hemskt, men så är det.
  Alexandra är över 18, och även om hennes föräldrar bryr sig och vill hjälpa henne (vilket jag tror att de vill) så kan hon vägra ta emot hjälp.
  Så det finns tyvärr inte mycket vi kan göra, bara uppmuntra henne via bloggen och hoppas att hon snart inser allvaret i sin situation.

  1. Det där är så otroligt sant. Det skulle inte hjälpa om så hela världen talade om för henne att hon ser ohälsosamt smal ut, hon måste förstå det själv, annars kommer det aldrig hända något. Det är i Alexandra förändringen måste ske, inte hos någon annan. Men å andra sidan vet vi ingenting om henne, Kissie är en blogg, ett skal. Själva tjejen Alexandra kanske redan vet om sitt problem och jobbar på det? Vi kan ju omöjligt veta…

   1. Ja, jag hoppas att Alexandra redan jobbar på det. Jag kan erkänna att jag verkligen inte tycker om den tjejen, men jag HOPPAS att hon blir frisk, för hennes egen skull.

 13. Jag tänkte precis samma sak. Jag har själv haft anorexia och vet hur fruktansvärt dåligt man mår och vad det innebär.. Hon misshandlar sig själv.
  Jag tycker synd om henne, för oavsätt allt dumt hon har skrivit och gjort så syns det så tydligt att hon inte mår bra. Bloggen och hennes livsstil är en symptom på något……

 14. You are probably right, she looks rather under nourished. I hope she’ll get the help she needs 🙂 And nice to see you show concern too!

  xx Seph

 15. Det behöver inte vara att hon är undernärd som orsakade olyckan. Det står ju att det var ett krampanfall så mest troligt ett grand mal (om det som det står pågick i en minut) och ett sådant kan man få av t.ex. stress också. Hon får väl banta bäst hon vill, det betyder inte att hon är ätstörd eller håller på att dö.

 16. Blir förbannad över ditt sätt att hänga ut henne och spekulera i om det är av ätstörningar, bantningspiller ect. I detta fallet är det väl bara läkarna som har koll på vad som egentligen orsakade anfallet, det är möjligt att det är hennes livsstil som orsakat det, det är också möjligt att det är annat som ligger bakom. Så skippa diagnoserna tills fakta ligger på bordet. Om du tycker så synd om Alexandra så skicka en privat hälsning till henne och häng inte ut henne offentligt under förevändning att det är för hennes egen skull och att du blir ledsen. Artikeln är skriven från ett ovan-perspektiv där du använder en svagare person som avskräckande exempel, det är fruktansvärt elakt ( Och ett sätt tjejer ofta använder för att trycka ner varandra med, det kanske du har skrivit om i din bok?). Att hänga ut hennes närstående är lika illa det. Väx upp!

  1. Har man problem med maten så är det en ätstörning. Kissie har själv skrivit om bantningspiller i sin blogg. Så vad är det för ”diagnoser” Isabella ska ge? Faktan finns ju där. Har man en skrev kroppsbild och problem med maten är det en ätstörning. Man behöver i och för sig inte ha en skrev kroppsbild för att ha en ätstörning. Jag själv har mer eller mindre en ätstörning, för jag har problem med maten.

  2. Besviken! Att du är otroligt duktig, åstadkommit mycket som många inte ens vågar drömma om är det inte tvekan om. Att Kissie är högre upp på bloggtoppen än dig svider nog ganska hårt. Visserligen kanske negativ uppmärksamhet och nyfikna som vill titta in varje dag- but still! På något sätt osar det en känsla utav makt, att känna att man segrat över någon som faktist egentligen är riktig svag. Ingen har rätt att spekulera på detta sätt och man gör sig själv inte till någon större människa. Du kanske kunde stöttat henne istället? Pratat med henne irl eller försökt hjälpa, när du inser att många kanske inte har den makten? Hon hade nog lyssnat på dig .. Att hänga ut någon på bloggen när den är som minst och personen ifråga inte kan försvara sig, njaaaaaa. Det är ganska lågt! Trodde du var större än så men tydligen finns fortfarande maktbegäret och hävdandet kvar. Storvansinne när det är som värst.

  3. Du har så rätt!! Bella är riktigtelak som tar upp detta i bloggen. Hennes unga fans kan inte riktigt se igenom Bellas plötsliga omsorg av Kissie…

 17. Med tanke på hur många småtjejer hon påverkar negativt med sin skitblogg hoppas jag hon drabbas ännu hårdare så det kanske går att rädda tusentals tjejer som farit illa för att dom följt hennes blogg. Om Kissie sedan stryker med, vet du det skiter jag fan i. Hon är totalt bombad som gör reklam för självsvält, Reductil och förtvina varenda muskel i kroppen… Jag tror f.ö det handlar om bulimi inte anorexi. Men snart går det nog över i anorexi.

  Dagens ungdom alltså… tur du Bella har mognat gällande kropp och hälsa… för du har ju själv spridit ett ganska skevt kroppsideal.

  /Tant J

  1. DU kanske borde mogna till lite och inte skriva att du skiter i om Kissie stryker med. Trots allt är även hon ett offer för den sjuka skönhetsindustrin i världen, och nu kanske hon vaknar till lite förhoppningsvis. Hon må sprida ett dåligt ideal helt klart, men är det inte hon är det npn annan, bara att se på alla sjukt smala hollywoodkändisar. Det är troligvis dessa hon inspirerats av. Att skylla på en ung tjej som själv är ett offer för ett ideal, det är fel! Det är mode/skönhetsindustrin/mediernas fel om man ska skylla på någon!

 18. Pingback: Tragik.
 19. Ja det är inte alls hälsosamt som hon håller på. Och vad ger hon andra unga tjejer för ideal.. Nää hon har gått för långt i sin iver att bli stor och berömt samt rik.Vad är det som är viktigast här i livet egentligen ?

 20. Det må vara fel av henne att behandla sig själv som hon gör och ännu värre att dela med sig till sina läsare, men jag förstår inte hur en del läsare kan lägga kommentarer i stil med ”rätt åt dig ditt anorexibarn” .. Fy fan!

 21. Ja man kan undra var hennes föräldrar är..visst hon är myndig och då är det jättesvårt att kunna komma till att få hjälp i vården för sin dotter/son. Jag hoppas att de är där och stör och stör och pratat och pratar med henne för har hon nu svimmat en gång så kommer det bara att fortsätta ner om hon inte vänder sitt sjuka beteende. Vet vilket helvete det är att ta sig ur en ätstörning för den drabbade men även de anhöriga.

 22. Vad är det för jäkla kliniker hon går till som sprutar in skit i ansiktet på henne ocvh opererar in fotbollar på hennes klart undernärda kropp?? Skandal att de inte vägrar!

 23. Inte konstigt att hennes kropp inte orkar mer så som hon har misshandlat den med barnmat.
  Hon skulle må bra av att gå upp några kilo till ett normalt BMI. Nej hon borde även tänka på vilka unga läsare hon har med som ser upptill hennes ideal. Barbiedocka nej tack. Unga tjejer duger bra som dom är.

 24. Har aldrig velat lägga mig i detta för hon tar inte
  upp det på ett bra sätt. Slår vad om att hon nu kommer
  att skriva ”haha Bella är orolig för mig, fan vad jag
  är poppis m.m.” för den här tjejen tar aldrig någonting
  man säger åt henne på något bra sätt, utan på det sättet
  hon själv vill.

  – Har också alltid undrat en sak:
  *Va fan håller hennes föräldrar hus*? – Skiter alla i
  henne eller? Hur som helst så hoppas jag att hon får
  hjälp snart, varken så att hon vill eller inte.

  Kram!

 25. Vi är många som påpekat detta för henne och visat att vi faktiskt bryr oss. Men hon vidhåller hela tiden att hon VILL se ut på ett visst sätt etc. Svårt att få henne att se bortom ytan…tyvärr…

 26. Skulle Du lyssna på någon som sa att du bränner ditt ljus i båda ändar för att du (troligtvis) försöker kompensera dig för något du inte fick som liten/tonåring och att ditt tempo (förr eller senare)kommer att göra att du går rakt in i väggen (utan att passera G�).
  Nej det skulle du inte för du tycker att du är på rätt väg, har lyckats, är lycklig och dessutom är du mitt i mediabruset.
  SÃ¥ resonerar Kissie…sÃ¥ (precis som nÃ¥gon annan pÃ¥pekade) skippa din ”wonoben-attityd”… du är snart där själv!!!

 27. Visste att detta skulle hända förr eller senare och det är skönt att det inte gick värre än så. Förhoppningvis blir detta en veckarklocka för både Kissie och för alla andra tjejer. Det handlar inte om hur vi ser ut och vilken storlek vi har, hälsan är viktigast!

 28. ”Stor”-bloggare hetsar varandra. Direkt och indirekt. Inte bara gällande vikt utan även i ”things-to-do” varje dag, spenderar-scheman, vänkretsen/-kretsar etc. Jag tycker synd om er alla. Se er omkring. Byt perspektiv med varandra. Byt perspektiv med outsiders looking in. Jag är stolt över er kvinnor som lyckas och anser att jag själv tillhör den skaran (sen behöver ni inte veta mer om mig) men någonstans på vägen har ni missat livet. Alltså det verkliga livet. Hugg allt ni vill men jag har lika mycket rätt till min åsikt som ni har rätt till er. Ta hand om er, bloggare som ”vanliga”. S.

  1. …och jag tycker synd om dig som har en väldigt skev bild av bloggare. ”Missat livet”? Vilket skämt. Det vi ser i bloggarna är mestadels bara yta, inte varenda sekund eller vrå av en människas liv. Det förstår nog de flesta bloggläsare. Tror flera skulle vilja byta liv med Bella, som får inspirera, anställa folk, se världen. Nog är det ett liv alltid.

    1. Så vad innebär ”det verkliga livet” då? Jag menade förvisso inte liv överhuvudtaget, utan just ett verkligt liv. Borde ha skrivit det naturligtvis. Men meningens innebörd har väl ingen specifik norm, så vad som är någons ”verkliga liv” kan ju skilja sig enormt från en annans ”verkliga liv”. Det går ju inte att jämföra på så sätt, om du förstår vad jag menar.

     1. Hon som skrev det syftade förmodligen på det typiska livet, (min tolkning) att mer bara njuta mer istället för hetsen (som hon skrev om i sitt inlägg) om spenderar-scheman, vem som gör mest saker. Någon hets vem som gör mest, är mest upptagen, har mest vänner. Det är inte riktigt vad jag kallar ett ”vanligt liv”. Att bara vara och göra tråkiga vardagssysslor a la tvätta kläder. Nä, det är svårt att formulera i ord faktiskt för en gångs skull. Jag fattar vad hon menar (antar jag). Men jag behöver nödvändigtvis inte hålla med, men jag förstår vad som sagt vad hon lär syfta på.

     2. Jo, det förstår jag med, men jag behöver nödvändigtvis inte kalla det för ”ett verkligt liv”. Om ett verkligt liv innebär disk och tvätt så tycker jag att det är väldigt sorgligt och dessutom något som Bella säkert gör mellan varven ändå. Om inte livet är att njuta av, vad har det då för mening?

     3. Jo, förmodligen är det menat så att en del människor lever ett liv så att de glömmer bort andra människors verklighet och inte tror att det existerar. Det kan verkligen genomsyras här ibland. Men det är en annan sak.

     4. Yey någon förstod, pjuh!! Superbra kommentar i övrigt. Du är bra vis du!! Ha det fint!! S.

    1. Hahaha, men herregud. Nej, jag är inte hennes största fan och nej, jag vill inte byta liv med henne. Att diskutera mot någons fördel för att man råkar ha en annan åsikt är nog ganska vanligt… tror inte alla moderater skulle vilja vara Reinfeldt, t ex.

     1. Tänkte citera mig själv:
      ”Hugg allt ni vill men jag har lika mycket rätt till min Ã¥sikt som ni har rätt till er. Ta hand om er, bloggare som â??vanligaâ?. S.”
      Tänker inte kommentera din åsikt. Den får du gladeligen behålla. Ha en trevlig söndag!
      S.

     2. Precis som att du har rätt att uttrycka din åsikt så har andra lika stor rätt att uttrycka sina, givetvis. Vore konstigt annars. Du skrev kommentaren på ett sätt som inbjuder diskussion så jag gissar att du var medveten om att du skulle få kommentarer, annars hade du ju lika gärna kunnat behålla tanken för dig själv. �r absolut inte ute efter att hugga, ber om ursäkt om det verkar så.

      Hoppas att du har haft en trevlig helg!

     3. Du har så rätt så! Yttrandefrihet till folket. Tack min helg har varit underbar, din med får jag hoppas?

      S.

 29. Jag tycker det känns lite fel att spekulera sådär om anledningen och mer eller mindre skapa rykten. Jag säger inte emot dig helt heller, min första tanke när jag läste det var att hon var undernärd. Den andra tanken var att det kanske var nåt med brösten (men har ju läst om silikon som läckt osv), eller någon bieffekt av alla kemikalier hon stoppar i sig. Men sedan tänkte jag självklart att det kan vara en helt annan anledning också (naturlig so to speak), för trots allt har folk som levt en hälsosam livsstil också drabbats av olika sjukdomar/attacker. Därför tycker jag inte man ska börja munhugga nu, utan vänta med sina uppsatser och romaner om ”som man bäddar får man ligga” tills vi faktiskt vet varför hon fick detta anfall. Men ja, ville väl mest påpeka att vi inte ska börja prata som att vi redan vet vad det handlar om när vi inte gör det 🙂

 30. Jättebra skrivet! Det är sjukt att ett helt land sitter och kollar på när någon sakta tar livet av sig. Hon kanske inte är världens bästa människa, men alla andra som orkar lägga ner tid på att kommentarer otroligt fula saker i hennes blogg är då inte speciellt mycket bättre. Hoppas att alla får sig en tankeställare.

  1. så du tror inte folk har kritiserat hennes matvanor? det antar jag att folk gör hela tiden och säger till henne att hon inte kan fortsätta?! haha ofta du skyller på att ett land inte bryr sig. HON BRYR SIG INTE, hon mår ju inte bra verkar de som, vad ska folk göra menar du? varför gjorde du inte något själv då?

 31. Jag tycker det är synd att du bara utgår från att det handlar om hennes bantning, även om den i sig helt klart inte är hälsosam. Det är hennes nära och kära som i första hand skall och borde hjälpa henne och jag är övertygad om att de gör det också.

  Tänk vad bra det hade varit om alla med obearbetat ilska hade sett till att få ur sig den ett annat ställe än i kommentarer till en ung tjej som ligger på sjukhuset. Hennes familj och vänner läser självklart också, hur mår inte de? Och vem är vi att indirekt säga att de inte HAR försökt och försöker att hjälpa henne?

  Det är ofta svårare att vara den som står vid sidan om, än den som själv är sjuk.

  Ditt inlägg visar på omtanke, men i mina ögon ett inlägg som säger mer om hur du tänker, än om vad Kissie behöver just nu. Du visar mer ”tycka-synd-om” än empati.

  Trots min kritiska kommentar (eller just därför) vill jag tillägga att jag gillar dig!

 32. Jag hade en vän som var svÃ¥rt sjuk i anorexia. Anledningen till varför jag skriver ”hade” är för att pga hennes anorexia har vi inte kontakt idag. En person som är sjuk i anorexia stänger ute alla och det är skit jobbigt. Sen är det en sjukdom. SÃ¥ även om föräldrar och vänner försöker hjälpa en sÃ¥ är de svÃ¥rt men det är INTE svÃ¥rt att lyfta upp telefonen och ringa psyket OCH KRÃ?VA TVÃ?NGSVÃ?RD vilket man mÃ¥ste göra om personen är över 18 och där med myndig!

  Många av er skriver att era vänner och föräldrar gjorde allt. Man har inte gjort allt förän man ser till att den drabbade får den hjälp som han/hon behöver. Det finns väldigt bra vård i sverige att få men det är svårt för någon som inte vill bli frisk att bli de, men som familj är de bästa att lägga in personen och det är inte ofta som de säger nej!

  1. att bli inlagd innebär inte automatiskt att man blir frisk! De sjuka tankarna försvinner inte på det sättet.. Jag var på alla typer av ätstörningsvård och t.o.m soc blev inblandade efter ett tag för att ingneting fungerade. Socialtjänsten gjortde sedan allt ännu värre genom att omänderta mig med LVU och sedan placera mig över hela landet på förvaring. Då kämpade mina föräldrar för att få mig därifrån efterso m jag bara blev sjukare. När jag säger att dom gjorde allt då menar jag verkligen ALLT.

 33. Det jag tror att du missade är att det varje dag, varje inlägg skrivs massor till Kissie, om just hennes kraftig viktminskning. HELA TIDEN. Så det är många som bryr sig och skriver till henne varje dag, men en person med en ätstörning lyssnar tyvärr inte på någon.

 34. Herregud, ursäkta mig men här ställer du t.o.m. en egen vilt spekulativ diagnos på hur det kunde ske. Det behöver nödvändigtvis inte bero på att hon har ett lägre BMI än snittet.

  Du går också ut med påstående om att hon har anorexi. Om du skall framstå som en seriös bloggare och offentlig, någorlunda vuxen person bör du sluta hänga ut, och för den delen lyfta fram personers hälsa.

  Det är lite som att jag skriver ett blogginlägg och analyserar vilka sjukdomar du kan bära på efter du köpt en chokladkaka.

  1. Jag tycker också att det är dåligt av Blondinbella att sitta och spekulera och påstå att det beror på anorexi. Jag minns när du själv svimmade i Zürich – skulle du tycka det vore roligt om vi satt och spekulerade i om du var utbränd, för att du var arbetsnarkoman el dyl? Det är ju också i så fall en sjukdom, liksom anorexi.

  2. Hej Greven,

   jag ville bara upplysa dig om att det står ”antagligen BLIR sjuk i anorexi”. Isabella har inte påstått att Kissie/Alexandra HAR anorexia.

   Finns det något som antyder på att hon inte KAN bli sjuk i anorexi? Eller de facto redan är det? Drastisk viktnedgång och orimlig syn på mat samt träning? Nja.

   1. Ja fast vem fan hänger ut en annan människa i sin blogg, det är ju det sista hon behöver!! Vi har ingen aning om hennes liv egentligen så vi ska inte uttala oss.

    1. Oj vad moraliska vi blev helt plötsligt.
     Jag ser det inte som en uthängning? �r det inte Aftonbladet som egentligen är boven i dramat från första början då? Att det står i en tidning gör att fler kommer sprida det vidare.

  3. JAG H�LLER MED DIG GREVEN!!! Inte ofta jag kommenterar men idag så kunde jag inte låta bli när jag läst denna skiten från Isabella. Att hänga ut någon, oavsett vem det är, är så J�VLA lågt. L�GT!!!!! Tycker inte alls det är beundransvärt, respektabelt eller stort av en person att göra så. Oavsett om det är en kejsare, presidenten eller aka Isabella Löwengrip. INGEN HAR R�TTEN TILL DET!!! Speciellt inte i detta fallet när det handlar om en svag person. Om du vill hjälpa Bella så hjälp Kissie- häng inte ut henne via spekulationer på bloggen. Tänk på storvansinnet, det kanske blir din största fiende en vacker dag.

 35. Vi kan spekulera men vi kommer nog aldrig att riktigt få nått svar. Hennes mamma har pushat henne till att äta mer utan framgång.(Man kan inte hjälpa någon som inte vill ha hjälp) Det är OBVIOUS att hon har åkt in på grund av hennes anorexia, den som påstår nått annat har inte levt i verkligheten på ett bra tag.Jag tycker så synd om henne och tänker ”Vad var det jag sa?” Det var bara en tidsfråga innan nått skulle hända.

 36. Nyckelfrasen i detta blogginlägget är: ”Man kan inte rädda andra människor som inte själva vill bli räddade!” Det har kommit tusentals mail och kommentarer i hennes blogg av läsarna som uppmanar henne att sluta med sin sjuka diet men hon avfärdar bara allas tankar om att hon redan är sjuk och skriver på nytt att hon är mer än nöjd med sitt nuvarande utseende. Ni frågar vart hennes föräldrar är och varför de inte gör något åt saken? Det har jag undrat från den dagen hon började blogga om sina operationer och redigera sina bilder. Och hennes vänner..har hon ens vänner? Då menar jag riktiga sådana som faktiskt bryr sig om henne? Det jag ser är mediakåta människor som själva inte säger nej till rabatt på Eva & Adam kliniken.

 37. Helt fel Isabella! Om du går tillbaka i Kissies blogg så har många, ja väldigt många just kommenterat hennes vikt en längre tid. Till och med skrivit långa inlägg till henne och bett henne äta mer.

  Men som sagt när man inte inser själv att man äter alldeles för lite.. vad kan man som utomstående göra..Inget!

  Kissie skrev i sin blogg att hon åt mer än kompisen när hon va på Rhodos….eftersom anorexia är en psykisk sjukdom så måste det in proffs för att hjälpa henne. Hoppas bara att hon vill ha hjälpen och inser själv att det yttre inte är allt här i livet….utan hälsan har man inget här i livet!

 38. Det går inte en dag utan att hennes bloggläsare skriver att hon borde äta och borde söka hjälp för sitt beteende, det bevisar bara hur mycket läsarna egentligen bryr sig. Så att vi bara sitter och ”kollar på” stämmer inte. Det är inte bloggläsarnas fel att hon inte lyssnar.Man kan inte hjälpa någon som inte inser själv att hon behöver hjälp och till slut är det vårt ansvar att se till att hon får hjälp, det är snarare vad man har familj och vänner till för.Det är läskigt att ingen i hennes familj eller vänner ingriper och ser bara på när en person har sakta ihjäl sig själv!

 39. Jag håller med! Får själv behandling för min ätstörning och det bara LYSER SJUKDOM om Alexandra.. läskigt oc de gör ont i hela kroppen att se att hon inte inser det själv.

  Vad ska vi göra??? Orkar inte vara tyst längre!

 40. Hon har hetsats till att se ut sådär. En kombination av att vilja vara smal och att vilja övertyga alla elaka som skrivit tjockis till henne.
  Och hur en vuxen kvinna som J Craaford kan vräka ur sig ”så smal är du ju inte” i Februari på någon award..Varför?
  Att bedriva en blogg som K gör och har gjort är under viss kritik. Samtidigt väljer vi alla vad vi vill läsa.
  Jag vet att Axandra är en go tjej, som har lite för mkt PR i sitt huvud. (som så många andra i bloggvärlden)
  Vi får hoppas att hennes Föräldrar vaknar och börjar bry sig…Kanske vore dags nu!
  De kan skydda henne och stötta henne. Men det kommer alltid bero på henne själv om hon vill ta sig ur det!
  Så ja, tyvärr..Vi andra kan bara se på. Vi kan fortsätta skriva snälla saker till henne. Men skippa alla elaka kommentarer som hon ler åt.
  /Issa

 41. Jag har sjalv varit valdigt nara anhorig till nagon som forstort sitt liv, sakert blivit ifragasatt av de som inte sett kampen pa nara hall.. Men tro mig, det ar ovanligt med familjemedlemmar som bara passivt ser pa, deras version finns alltid ocksa.

 42. Jag är överens med alla om att Kissie är för smal, men jag tycker synd om henne, för jag har själv varit anorektiker och träningsmissbrukare och vet hur jävla illa man mår. Idealet är helt stört, vi måste göra något åt denna utveckling!

 43. Jag kan svara på den frågan; Hennes föräldrar är maktlösa och hennes vänner bryr sig inte. Vilket är jävligt sorgligt tyvärr, men det är sanningen 🙁

 44. Föresten, vad tycker Du personligen om skönhetsoperationer som görs p.g.a. missbildning? Alla är ju helt plötsligt helt emot operationer, men om man mÃ¥r psykiskt dÃ¥ligt av en del pÃ¥ sin kropp, ska man inte fÃ¥ ändra den dÃ¥? Ã?r bara lite nyfiken pÃ¥ att höra vad Du anser om detta…

 45. åh du har så rätt. �ntligen en vettig tjej i bloggvärlden. Tack Isabella. Jag har själv nämligen haft anorexia (vägde som minst 48 på 178 cm), men är nu på bättringsvägen. Jag ser sjukdomen i precis varenda inlägg kissie gör, i precis varenda mening. Hon försöker bara förneka det, för sig själv och för oss som tittar på. Visst kan hon ta kort på en måltid men vi får aldrig se hur mycket hon egentligen äter. Visst kan hon skriva att hon har haft en galen partynatt men ingen förutom hon själv i vimmlet vet egentligen hur lite hon har druckit för att slippa kalorierna. �h, hemska sjukdom. Hoppas hon får hjälp.

 46. Det är så himla sant som du skriver! Men frågan är ju vad man kan göra? 🙁 Man känner henne liksom inte och då vill man ju inte riktigt tränga sig på och säga att hon måste gå upp innan hon blir allt för dålig 🙁

 47. Ehhh… Jag tror nog inte det va för lite mat, heller det at hon ser anoretisk o sjuk ut… (Liten o tunn o med stooora köpta boobis…) Nei, hon är nog anorektisk, ja.

 48. Kissie är sjuk, det är helt klart men av vad det vet varken du Bb eller någon av oss andra. Men det är fult och sjukt av dig att hänga ut henne ännu mer nu när hon är så utsatt. Egoboosta tjejer, OMG

 49. Tycker att du ska göra ett besök hos henne istället för att skriva i bloggen. Hon ser ju upp till dig, det vet vi och du 🙂 tror hon skulle uppskatta om du hälsade på med nåt gott och bara pratar en stund och inget ”läxa upp” 🙂 ni bloggare fryser ju ut den stackars tjejen..

 50. Man märker bra i dina inlägg där du ska skriva om känslor relaterat till andra att du totalt saknar både sympati och empati.

 51. hade det inte varit för dej, din blogg och din bok hade jag antagligen dragits med av den hetsen. Du har nog räddat sinnet, kroppen och sinnet på många fler än mig!

 52. Hon får skylla sig själv tycker jag. Själv så anser hon att det beror på att hon är utbränd, det tror inte jag. Visst, hon festar och studerar lite halvt, men hennes liv är väl annars inte speciellt ansträngande??

  1. Ska folk som får anorexia (eller andra ätstörningar) skylla sig själva? (Jag menar inte att Alexandra HAR anorexia, men hon är väldigt pressad av att vara smal i alla fall, samma grundtanke så att säga).

  2. Det var nog bland det dummaste nagonsin. Skulle skammas om jag vore du for att lagga ut min blogg med en san javla urbota dum kommentar. Det handlar inte om att hennes liv ar anstrangade utan om att hon uppenbarligen lider av en atstorning. Nu tal jag inte Kissie for ovrigt, men ingen fortjanar att vara sjuk, och om du nu aven ar for korkad for att fatta battre sa ar det en sjukdom att ha anorexi eller bulimi. Forstar inte hur en manniska kan vara sa korkad.

 53. Besviken! Att du är otroligt duktig, åstadkommit mycket som många inte ens vågar drömma om är det inte tvekan om. Att Kissie är högre upp på bloggtoppen än dig svider nog ganska hårt. Visserligen kanske negativ uppmärksamhet och nyfikna som vill titta in varje dag- but still! På något sätt osar det en känsla utav makt, att känna att man segrat över någon som faktist egentligen är riktig svag. Ingen har rätt att spekulera på detta sätt och man gör sig själv inte till någon större människa. Du kanske kunde stöttat henne istället? Pratat med henne irl eller försökt hjälpa, när du inser att många kanske inte har den makten? Hon hade nog lyssnat på dig .. Att hänga ut någon på bloggen när den är som minst och personen ifråga inte kan försvara sig, njaaaaaa. Det är ganska lågt! Trodde du var större än så men tydligen finns fortfarande maktbegäret och hävdandet kvar. Storvansinne när det är som störst. Tack för mig!

  1. Men detta blogginlägg var väl allt annat än negativt mot Kissie? Jag anser snarare att bb ser detta som ett nederlag, att ingen (vare sig bb själv eller Kissies nära) har tagit tag i flickan.

 54. Alltså Bella jag har hur mycket respekt som helst för dig och du är helt klart en förebild! <3

  Men vad jag inte förstår är hur du ens kan lägga ner energi på att skriva ett inlägg om Kissie med tanke på hur hon har behandlat dig? Jag själv skulle aldrig någonsin bry mig om en person som kränkt mig på det viset som Kissie kränkt dig på=/ För att kommentera det du skrev i inlägget så är det inte lätt att få någon som inte vill gå upp i vikt att lyssna.. … Det är Kissies val.

  1. Hon skriver det for att det genererar lasare. Punkt. Sedan sa har normala manniskor anda empati for sina medmanniskor, OAVSETT om man har en dalig relation till varandra och tycker illa om den andra. Tyvarr visar det val pa att du saknar empati och ar en aBella-robbot som sa manga andra laskiga fjortisar dar ute.

     1. så det är som din livsuppgift att skriva elaka kommentarer om Isabella hela dagarna? �r det så som du känner dig bra över dig själv?

     2. Kritik kallas det. Det vore faktiskt intressant om Isabella någon gång svarade på allt som kommer i kommentarerna och inte konstiga debattartiklar som är menade att provocera många gånger.

 55. Otroligt hemskt att de gått så långt. (har inte läst hennes blogg på några år) så ska inte uttala mig så mycket! Men jag tycker inte om att du skriver ”vi tittar bara på” tyvärr tror jag inte hon lyssnar, jag tror inte att någon som har anoerxia eller bantar sig smalare lyssnar. För dom hör nog bara sin inre röst som säger att de ska gå ner mer i vikt. Tyvärr. Jag tycker de är synd att du skyller på kissies läsare.. tyvärr kan de inte göra något. hoppas verkligen att hon blir bättre.. trots allt skit som hon har skrivit på sin blogg förr ( vet inte hur de är nu) och som hon behandlat folk.. ingen ska behöva må dåligt.

 56. jag tycker till en stor del ”kissie” fÃ¥r skylla sig själv. Ingen annan än hon SJÃ?LV har valt att ha en blogg där hon exponerar sitt liv för 100.000 läsare, skriva saker som inte stämmer, ta upp sjuka ideal, skriva skit om andra, hitta pÃ¥, överdriva etc. Alla människor har val här i livet, hon har medvetet provocerat i flera Ã¥r för att ligga etta pÃ¥ bloggtoppen. Alteregot som nu tycks ta kol pÃ¥ henne själv, hon har blivit den där flickan hon lÃ¥dsades vara. Nu blir det ett jäkla jobb för henne och jag har medlidande för henne. Men samtidigt: karma is a bitch, och nÃ¥gon om hon borde lära sig det nu.

 57. första gången jag går in på din blogg och jag ser ett så sjukt klockrent inlägg, herregud va bra!

 58. Ja usch, Bella, ja gissade att du skulle känna starkt för detta. Dels för att det är en ”bloggkollega” och dels att det handlar om matproblem som du själv har erfarenhet av och dels att de kanske handlar om utbrändhet också vilket du också har erfarenhet av =( Vet inte heller va man ska göra… =( Hoppas hon repar sig o blir starkare på alla sätt o vis. Väldigt läskigt de som hänt… Hoppas de blir ett varnande exempel för alla som är i träsket eller påväg ner… De e de enda ”positiva” med detta. =( <3

 59. Visserligen är kisse väldigt smal, men vem är du att skriva i din blogg att hon lider av en ätstörning.Det är väldigt allvarligt att kasta runt sådana anklagelser. Och om så även var fallet, varför vara så känslokall att du samma dag som hon kollapsar, skriver om det på din blogg? Det är respektlöst.

  1. Fan va löjlig du är ! Kissie skriver u själv väldigt öppet om det och hur on INTE äter…. ganska så uppenbart att hon har en ätstörning och då ingen av hennes nära verkar hjälpa henne är det väl bra att bella tar upp det!! kissie behöver ju hjälp för fan !!! BRA GJORT BELLA!!!!! folk ser det du skriver ! och detta behöver uppmärksammas!!

    1. Jag fattar inte folk som tror att bella vill ha uppmärksamhet? Om hon ville det så skulle hon haft en blogg som kissie. Blondinbella var den största bloggen och nu är den inte det längre, sedan hon ändrade attityd, livsstil och sitt sätt att skriva. Varför skulle hon vilja ha uppmärksamhet nu? Och hur mycket uppmärksamhet tror du att hon får av att skriva 1 inlägg om hur smal kissie är? Det gör ju redan alla andra!

  2. Faaaast, stämmer det hon skriver kring mat, om man ser hur hon ser ut så prickar hon in många saker som tyder på att hon har en ätstörning. Jag har själv haft det och känner igen det. Hon har gått långt i sin utveckling och behöver verkligen hjälp om hon inte ska kollapsa totalt. Och att skriva att någon har en ätstörning är inget fel i sig. Det behöver inte betyda att man har anorexi eller bulimi, för det kan ingen säga innan man genomgått ett flertal undersökningar och tester.

   1. Eller hur, ätstörning är mer än anorexi och bulimi. Jag har en ätstörning, men jag hetsbantar inte eller har en skrev kroppsbild. Jag har problem med maten – det är ju då en störning.

 60. Hej
  Idag avslutas tävlingen, du får ända tills midnatt på dig att skicka in din bild om du vill vara med och tävla om ett porträtt… Skicka bilden till noahsart@hotmail.com mer info finns på min blogg. Hoppas verkligen att du vill vara med!

  Kram Sofia

 61. Jag tycker det var bra att du tog upp det här!! Eftersom att det är många unga tjejer som följer din blogg så är det viktigt att ta upp sånna här problem. Oberoende av om Kissie har en utvecklad ätstörning eller inte!

 62. I just hennes fall skulle det kvitta vad man skrev, hon skulle bara skita i det i alla fall. Hon vill ju BARA ha uppmärksamhet. Sen mår hon säkert förjävla dåligt och inser inte vad hon gör mot sig själv, men tror hon inte är i rätt stadie för att ta åt sig av kommentarer på bloggen om hur hon BORDE äta eller göra.

 63. Kissie är en farlig människa..hon har förmodligen ätstörningar och livnär sig på barnmatsburkar som är utformade att passa en sex månaders unge..det säger väl allt? Vem är det egentligen som läser hennes tragiska blogg…sluta läs så får hon ingen uppmärksamhet! Hon måste få hjälp innan det går riktigt illa, hon är en extremt farlig ”förebild” för unga tjejer. Nu såg vi vad som kan se när man lever som hon gör….det går illa förr eller senare! Unga tjejer måste sluta se upp till folk med rosa bomull i hjärnan….

 64. det ar spannande det har med kultur och vad som upplevs som normalt av vissa men sjukt av andra.
  jag bor i japan sen fyra ar tillbaka och lever pa japansk husmanskost som bestar i princip av extremt nyttiga saker och min kropp har darmed formats darefter utan att jag nagonsin bantat. Ser jag utlanningar pa gatan eller bilder pa vannerna i sverige pa facebook blir jag nastintill chokad over hur folk ser ut! inte for att jag tycker att kissies diet ar ett alternativ men jag maste saga att jag tycker att ditt satt att uppmana ungdomar att trycka i sig glass och och choklad nar dom kanner sig nere eller tjocka ar EXAKT LIKA FEL. Socker och de typer av fetter i vasterlandskt godis, glass, bord etc ar INTE NATURLIGT OCH BORDE EJ STOPPAS I KROPPEN.

 65. forts. Vasterlanningars kroppar ar inte normala, man ska inte se ut som man gor i vast om man bara ater saker som ar bra och naringsgivande for kroppen. Jag tycker att det ar sa synd att folk i sverige inte vet langre hur man tar hand om sig och hur osunda manniskor klankar ner pa smala och kallar dem sjuka endast for att kunna trycka i sig sin godispase med gott samvete………..

  Onskar verkligen att svenskar blir mer medvetna om mat, ekologi och hur kroppen reagerar pa vad de stoppar i sig.

  MVH

  //Simone

 66. Det är förfärligt, jag tycker så synd om henne, Kissie. Hon ser ut som om hon fått anorexia. I stället för att leva livet håller hon på tyna bort. Jag undrar också var fan hennes föräldrar är? Och vettiga vänner?? Stackars flicka.

 67. Fy faen bella, hvordan kan du, som er så innflytelsesrik anklage foreldrene hennes offentlig på den måten? Du vet INGENTING om hva de gjør eller ikke gjør for å prøve å hjelpe Kissie. Dersom du ikke har vært i denne situasjonen har du null kunnskap om hvor utrolig vanskelig det er for familien å få gjort noe som helst! Skam deg!

 68. BRA BELLA!! kissie vill bara ha uppmärksamhet och ”vi” bara ser på hur hon tynar bort!! Att som 20 åring äta barnmatsburkar och samtigt vara en förebild för hundratusntals unga tjejer… Det säger sig själv, hon vill bara ha uppmärksamhet! Det är pinsamt!

 69. Precis så känner jag också… Det är så knasigt!

  Så har hon ”dementerat” att det är pga vad hon äter/inte äter som var anledningen och att det beror på stress/för lite sömn och alkoholintag. Okej, så om de faktorerna påverkar hennes välbefinnande skulle att svälta sig själv INTE påverka det? Hon skriver att hon äter mer än var folk tror; men 1/varför vill hon få det att låta annorlunda i bloggen tidigare isf? och 2/hur kan man bli så liten och ändå äta?

  Nä, ush osunt så in i bomben. Hoppas som du säger hennes familj och vänner tar tag i detta. Men man kan ju tyvärr inte hjälpa nån som inte vill bli hjälpt…

 70. Vad föreslår du att jag ska göra då? Ska jag ta ledigt en dag från jobbet, åka till Stockholm och sätta mig ner och prata med Alexandra? Löser det allt. Alla tittar på… Ja, vad fan ska man göra liksom?

 71. Jag själv har epilepsi och får själv kramper som det hon fick. Nån som inte tänkt så? Hon säger ju att det är pga av mycket festande. Vilket inte är bra vid epilepsi.Taskigt dock att ni alla vinklar det som om hon svimmar pågrund av maten. Tro mig jag är inget fan av kissie men ett krampanfall fejkar man inte.

 72. Tror inte det är någon som bara tittat på! Hon fattar ju inte att hon är sjuk och vill då inte lyssna på andra som vill henne väl.

 73. Lägg in henne på rehab. Bruden dricker för mycket. Jag tror inte det går att hjälpa nån som inte vill bli hjälpt.

 74. Kissie om någon sjunker i allas ögon efter det här .. fattar inte hur man kan göra så mot sig själv som hon gör! synn om tjejen!
  skönt att se att du ser så välmående och fin ut Bella! 🙂

 75. �h herregud.. Vadå bara tittat på, hon vill ju själv att alla ska just titta på. Hon är som en clown. Tjänar pengar på det och njuter av det. Hon fotar ju sig själv i sjukhussängen så så jävla synd om henne är det nog inte. Hon har trots allt strävat efter detta helt själv. Sen undrar jag såklart också var hennes föräldrar är, det är ju dom som bär ansvaret och borde rycka in, näst efter henne själv. Eftersom hon själv inte verkar fatta att hon kan få men för livet. Inte lätt att vara så besatt av uppmärksamhet.

 76. Jag gillar verkligen din blogg, men nu gick du för långt. Häng inte ut denna stackars tjej. Kolla källan du hänvisar till, Aftonbladet för sjutton gubbar. Så låt henne vara nu när hon har det tufft tror knappast att ditt medlidande gör henne gott. Förstår att du vill väl, men detta slår helt fel. Nu framstår det som om du gottar dig i henne olycka. Vem är du att kommentera hennes uppfostran, i det känsliga läget hon är i nu? Försvarar inte hennes framtoning eller hennes blogg. Jag håller med om att det hon gör är fel. Men att sparka på någon som redan ligger känns svagt. Som sagt gillar din blogg i andra fall, du gör ett bra jobb, fortsätt så! =)

 77. Hej!

  Jag håller ABOSLUT med om varenda ord du skrivit i detta inlägg. Det är dock tragiskt att det kanske är så och att allt i hennes liv ska finnas överallt inom press osv. Att vara känd måste vara ett helvete. Tänk när hon är 50 år och ser tillbaka på det här. Jag tror då hon skulle bli glad att du skrev detta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..