Så inspireras du

Nästa vecka ska jag göra en ny visionboard. Nu är jag i detta läge att alla ideér jag har haft under en period är under jobba-på-och-bli-klar-fas (som med tidningen tillexempel) och då behöver jag inspiration för att inte tröttna på vägen. Den bästa tiden i mitt liv är när jag kommer på ideér och ska sätta igång men sedan när allt är strukturerad och på gång minskar den lyriska sidan hos mig och det ska jag ändra på genom att hitta inspiration längs vägen och hitta mer mål att sikta på som rör mitt privatliv för att skapa balans.

1. För att hitta inspiration så:
– Köper jag hem alla tidningar i kategorierna; mode, livsstil, träning, hem, mat, karriär, resa
– Läser bra böcker, nu läser om jag om Ebba Lindsö, fd. VD för Svenskt näringsliv
– Lyssna på rätt musik! Nu spelar jag Mad Mens soundtrack, varför? För att huvudkaraktärerna är coola, kvinnorna är vackra i snygga dräkter, kontoret är ballt och kontoret är kreativt kaotiskt.
– Går på bio, kärleksfilmer och relationsdrama, fast igår blev det Winters Bone på bio
– Läser nya bloggar, googlar personer, googlar bilder, sparar i min inspirationsmapp på datorn.
– Hittar olika förebilder inom olika områden (kläder, karriär, kropp, livsstil etc)

2. När jag har boostat mig med massor av inspiration så:
– Kokar jag ner det till ord som beskriver hur jag vill att situation ska vara ”jag vill bli mer hamonisk som denna person” och målen ”Alltid kliva in på nya möten supersnygg och förberedd som denna person” och sedan försöker jag hitta de som speglar de visuellt och dessa klistrar jag upp på en visionboard!

Visionboard á la 2009. Allt jag klistrade upp blev av. Jag började med mindre mål (ur mitt perspektiv), som att köpa en viss klocka eller smycken som var dyra, sedan större till att få ett förlag att säga ja till min bok. Idag är mina mål enorma just för att jag vet att jag har lyckats med tidigare. I år kommer det bli att ge ut min tidning fyra nummer innan årets slut, skriva bok nummer 2, köpa en annan drömklocka eller en bil ..

Enda grejen som inte blev av var ett eget chokladmärke med vitaminer/järn i. Det blir nästa år!