#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
oktober 16 2010 at 19:36

Inspireras

Bloggen Doktor Spinn skrev ett inlägg som jag tycker var bra skrivet. Det är faktiskt ungefär det här som jag pratar om när jag är ute och föreläser om min blogg! Ni hittar texten här

15 Kommentarer

Intressant! Hade varit kul att lyssna på en av dina föreläsningar någon gång. Du ska möjligtvis inte till HOLLAND inom en snart framtid? 😀

kul

bloggar om livet som mamma, nygift och lite smågalen

Vad kul! Du inspirerar verkligen i alla möjliga kategorier!

Behöver du hjälp med läxan? FunderingFörklaring – Jag hjälper dig med läxan!

Skulle vara roligt att lyssna på en av dina föreläsningar. Kommer du förläsa på något event man kan gå på om man inte pluggar. För du förläser ju mäst på högskolor/universitet och jag pluggar inte men skulle gärna vilja lyssna på dig iaf 🙂

Kolla gärna in min blogg http://habibtirosie.blogg.se/
En rolig dagbok att läsa med mycket bilder!

Vad intressant ! =D

Du är så söt men vf är du inte med i Bella och Tyra show längre saknar dig…?

Hoppas ni kikar in på min blogg^^
Kram kram…

Guud vad coolt jag såg dig i stan i fredags med dina vänner!!! Jag tänkte gå fram till dig och fråga om jag kunde ta kort på dig, men jag hade bråttom och hade bara mobilkamera! 🙁 Besök gärna min och min kompis blogg! ;D

Kram,

Nattis

Tycker alla skall boka en biljett och aka till Nepal! I love the place!

Hej och tack för länk! Mitt besökarantal fyrdubblades på bara några timmar! Jätteroligt med nya människor på bloggen – annars är det mest bara PR- och mediefolk. Kul att du gillade PR-vinkeln också. PR-konsult tror jag vore ett yrke där du hade varit grym!

Grym inspiration! =)
Du är en sån stark tjej som verkligen fått kämpa, men lyckats så jäkla bra. Blir så inspirerad att kämpa för mina drömmar!
Om 20 år kanske jag samarbetar med Twilight skådisarna och gör nästa stora biofilm =)
Allt går ju om man vill och har talang, så jag tänker köra på och sikta högt som fan haha 😛

[…] InspirerasOkej, hur många fick en inlänk från Isabella Löwengrip idag? Hand upp. Nej, trodde väl inte det. […]

Det är så häftigt att du faktiskt kan inspirera alla människor.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *