#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
september 20 2010 at 14:00

Tuffare än jag trodde

Första skoldagen går bra, men det är svårt. Idag har vi gått igenom teorier för ekonomiska kriser och hur man som företag kan vara beredd och se cykel:rna i förväg. Strax kommer personer från ett företag och då ska vi sätta igång med living case. Ett riktigt företag ber oss (vår lilla grupp på nio pers) alltså om hjälp med affärsutveckling och under två veckor ska vi jobba med problemet och komma på en lösning. Det är på riktigt alltså med ett riktigt företag. Det är kul men jag får kämpa för att hänga med.

Hade en lunch på 30 min och jag slutar 19.00 idag, tufft schema. Vi hörs vid nästa paus.

63 Kommentarer

jess

DU Ã?R SÃ? Ã?CKLIGT JÃ?VLA GRYYYYYM! Förebild till tusen! 🙂

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *