#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
september 30 2010 at 21:42

Tempo, tempo tempo..

Det är slutspurten nu på hög nivå!

Två veckors intensivkurs av Business & Management som motsvarar flera veckors kurser. Ca fem föreläsningar om dagen, kvällsjobb med vårt konsultuppdrag för ett riktigt företag och sedan Business simulation där vi tävlar i låtsasföretag. Allt som allt ca 12-14 timmars jobb per dag och helg och allt på engelska.

Imorgon står vi inför kursens sista dag, men inte vilken dag som helst utan:
1. Tenta på morgonen i föreläsningsalen på hela MBA-kursen
2. Företaget som vi har konsultat flyger hit, imorgon ska vi presentera våra idéer MUNTLIGT!

Jag har aldrig i hela mitt liv varit med om högre tempo. Men fortfarande fattar jag inte ens hur jag ens hamnade här, hur i hela världen kom jag in på ett MBA-program i Schweiz? Hur kommer det sig att troligen kommer att klara kursen också? Jag har mycket att tacka den som trodde på mig på Lorange. De trodde så mycket mig på att jag tillslut började tro på mig själv också. Jag är så tacksam och stolt!

Kvällsjobb på skolan, de sista ska fixas på våra presentationer ..

74 Kommentarer

Trevligt att du har hittat hit till Zurich! 🙂 Hoppas allt går bra och du trivs i denna unika och fina stad! Lycka till med allt.

d kmr gå skit bra!:D

lycka till!! 🙂

Hej bella ! <3 när kommer du hem eller har du kommit hem? Kraamar !! : ) <3

Hoppas de går bra..känns som bloggen nu börjar bli lite seriösare, annorlunda!

SNART Ã?R DU HEMMA IGEN 😀

Läs min blogg om mitt nya liv i London som 16 årig college student! 🙂

Ehh?

fan ful blogg, jag är nte avundjuk för min blogg äger din! jävla fetto

hoppas allt blir bra då 😀

hej hej!
vad duktig du är hoppas det går bra,lycka till:)!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *