Våga vårda vinn!

God morgon!

Jag tänkte börja dagen med att lotta ut fem böcker av den fantastiskt coola 24:åriga entreprenören Therese Albrechtson,  boken heter ”Våga, vårda vinn”. Det är en superbra bok om man vill inspireras till entreprenörskap och starta ett eget företag, hon lär dig allt från grunden. För att vara med att tävla är det bara slänga iväg ett mail och skriva kortfattat om varför du vill vinna boken, du mailar till tavling@blondinbella.se

Therese är en inspirationskälla för mig och hon har blivit utsedd till Europas bästa entreprenör, hon startade och sålde ett företag som ni nog känner till ”Bodygard” för försvarsspray som färgar förövaren i en vecka. Sjukt bra!

 1. Hej!

  Skulle väldigt gärna vilja vinna den där boken eftersom jag själv befinner mig mitt uppe i min utbildning till inköpare och känner nu att motivationen börjat tryta lite. I början av min utbildning hade jag skyhöga mål om min framtid, men har tappat lite av det nu, och jag vill verkligen verkligen INTE förlora greppet nu och skulle därför behöva ha lite inspiration som får mig på rätt bana igen! Behöver höra mer om kvinnor som lyckas, det gör mig inspirerad! Jag vet att jag kan nå långt, men behöver lite hjälp på vägen=)

 2. Hej! Måste börja med att säga att din blogg är min dagliga peppstation, du tar upp så himla bra saker 🙂 sen så har jag verkligen kärat ner mig i dina egna träningskläder, kommer de att säljas fler av dem på bubbleroom? just finns bara L kvar/inte min strl 🙁

 3. Henne har jag faktriskt aldrig hört talas om. Det skulle vara en stor inspiration att få möjligheten att läsa böckerna!

  Jag har en stor dröm att få starta eget, det är vad jag sagt sen jag ens visste att livet bestod av jobb!! Jag ska, en dag. Tills dess kan inspiration vara bra!!

  Tack för en bra blogg!

 4. Hon verkar ju grym i och med att hon utsetts till den bästa och så + att hon är en förebild för dig. Skulle vara bra att ha den boken då jag är egenföretagare. Ha det bra Bella 😉

 5. Låter som en spännande tävling. Ge böckerna till den som låter med driven till att statat upp ngt, ngn som verkligen har viljan!

  Ha det bäst!

 6. Det här kanske kommer lite sent men jag måste bara säga att du lätta var snyggast på elle-galan! Mycket snyggare än kenza, även om jag egentligen tycker att hon ser bättre ut än dig.

 7. Hej bella! Jag blev helt till mig när jag såg att du lottade ut dessa böckerna! Jag har hört talas om dom tidigare och har bara hört goda saker om dem. Jag skulle verkligen vilja ha denna boken för jag ser det som en stor insperation och kämparglöd. Jag hade blivit super glad om denna boken slank ner i min brevlåda! Tack på förhand 🙂

 8. Jag vill jättegärna vara med och tävla om denna bok.
  I sommar kommer jag avsluta min sjuksköterskeutbildning och börja arbeta på något av de större sjukhusen i Stockholm. Att jag utbildat mig till just sjuksköterska kommer jag aldrig att ångra. Något jag däremot kommer ångra hela livet, är om jag inte försöker göra något mer. Nå lite längre. Ingen ska säga att sjuksköterskor inte kan starta något eget de också 🙂

 9. hej bella. jag vill bara säga till dig att jag tänker på dig nästan varje gång jag gråter och jag mår så jävla mycket bättre av det. jag är i en jobbit period av livet och du skriver så jävla mycket kloka och bra saker i din blogg som verkligen får mig att må bra. tack

 10. Ha ha! Bodyguard. Hade ett sånt innan men blev haffad i tunneln när jag skulle åka hem från London i januari. Det blev en hel del trubbel då det visade sig vara olagligt i UK. Så jag rekommenderar er att INTE ha ett sånt spray i handbaggbaget när ni ska flyga! Konstigt dock att jag kunde flyga till London med det men inte hem. /Elin

 11. hej!
  skulle inte du kunna lägga ut brevet du skrev till ditt förlag? Där du beskrev dig som person osv, varför de behövde dig.

 12. Hej! Jag skullle verkligen vilja vinna denna boken, har länge haft en ide till ett företag jag skulle vilja starta, men inte kännt att jag vågat riktigt. Mycket på grund av att jag inte kan något om hur det fungerar med att starta eget. Tror denna boken skulle kunna ta mig många steg i rätt riktning!

  Vänliga hälsningar
  Sara

  PS: Tack för en härlig och inspirerande blogg!

 13. Varför har jag aldrig hört talas om denna kvinna?! Hursomhelst. Tack för tipset!

  Började googla kvinnan innan jag kommenterade och jag måste säga att Ni påminer lite om varandra.

 14. Skulle väldigt gärna vilja ha den boken! 🙂

  Jag är själv väldigt inne på att starta eget företag om ett par år och skulle absolut behöva en hel del hjälpmedel på vägen för att lyckas!

 15. Jag skulle verkligen behöva den där boken, var mitt uppe i att starta mitt eget företag samtidigt som jag pluggade till producent i Trollhättan men jag har nu sprungit in i en vägg efter att ha pushat mig själv för hårt hela sommaren och hösten.

  Jag har ingen ork till något längre, studierna känns inte alls lika lockande och företaget står och trampar vatten. Inspirationen att ta tag i mig själv och förverkliga mina drömmar vägrar infinna sig och en stor dos inspiration skulle behövas.

  Därför tror jag att den här boken skulle vara en knuff i rätt riktning och hjälpa mig att komma upp på fötter igen.

 16. Hej!¨
  Jag kan inte mejla till dig så jag tar det så här i kommentarsfältet.
  Kanske det redan är försent. Men iallafall här kommer min motivering:

  Jag är en tjej i samma ålder som dig, jag tycker du är en bra förebild för mig och många andra tjejer. Men det finns en till som jag faktiskt avgudar och ser som min förebild, och det är min storasyster. Hon är tre år äldre än mig pluggar till filmproducent och startade för ett årsen sitt första företag inom film på ”test” för att se om hon fixade det. Hennes dröm är att utveckla sitt eget företaget, skriva böcker, göra något inom mode och design. Men framför allt tror jag att hon vill visa sina föräldrar,vänner och släkt att hon stod för sin årsikt om företaget, vågade och vann. Jag tror på henne.
  Hon fyller 23 om lite mindre än en månad, henne skulle jag vilja ge denna boken till.

  cattis_freaky@hotmail.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..